- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.401
Çin takvimi tuttumu canım sendeCanim kontrol ekimin 2 sinde. Ama esimin isi az oldugu bi gun gidicem insallah . Gecen sefer isi cikmisti gidemedi. Oda gormek istiyo. Burdan haber veririm insallah.
Canımcım benimki pikden 30 gün sonra 652çıktı seninki gayet normal niye kötü düşünüyosun ki
Hayir cnm. Tutmuyo.Çin takvimi tuttumu canım sende
Tesekkur ederım canım otomatik hesaplamadanmı baktın yoksa yaşına bir ekleyerek mi canımHayir cnm. Tutmuyo.
Ya böyle olumsuz konuşma niye Allahu Teala için sana vermek zor mu geliyo bak böyle yapma günaha girersin evrene pozitif enerji yolla oğlum oldu çok şükür de herzamanBen ancak rüyamda görürüm oğlum olacagını
Yok kız sonradan olanlar daha tatlı oluyo insanı gençleştiriyor tecrübe ile sabit beni dinle düşün bir paşa senMerhaba sizi tanımıyorum ama iyi dilekleriniz için teşekkür ederiminşallah sizinde saglıklı hayırlı bir evladınız olur evet 3 kızım var büyük liseye gidiyor o yüzden düşünmüyorum tekrardan başa dönmek zor. eşimde hiç istemiyor insan olmayanı istiyor işte nasip kısmet zaten nasipte varsa olur.maddi konuda sıkıntımız yok ama yoruldum artık bu yaştan sonra bebek bakamam gibime geliyor
Oldu canım eşim dinlemediği için 1-2 kere ilişki oldu bende acayip olan adete bigün kala kopkoyu idrar testin vardı bende kanama ağrı olmayınca geç gittim kalp atışı da duyulur diye kese bile yoktu şok oldum 652 çıktı değer doktor sağlıksız yada geç döllenme demişti 2 gün sonra değer 1105 oldu bugün yine gittim 4.3mm kese yeni oluşuyo daha dedi 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı için inşallah onuda duyarımHadi ya doktor birsey demedi mi ne durumdasin şuan kanama falan yoktur insallah pikten sonra deneme oldumu acaba adete yakın 2. Kez mi yumurtladinda o tuttu
Oldu canım eşim dinlemediği için 1-2 kere ilişki oldu bende acayip olan adete bigün kala kopkoyu idrar testin vardı bende kanama ağrı olmayınca geç gittim kalp atışı da duyulur diye kese bile yoktu şok oldum 652 çıktı değer doktor sağlıksız yada geç döllenme demişti 2 gün sonra değer 1105 oldu bugün yine gittim 4.3mm kese yeni oluşuyo daha dedi 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı için inşallah onuda duyarım
Eflatun sen yaş ekleyince tutuyormu kızlarTesekkur ederım canım otomatik hesaplamadanmı baktın yoksa yaşına bir ekleyerek mi canım
Yaş 36 canım artık köşeme çekilip dinlenmek istiyorumYok kız sonradan olanlar daha tatlı oluyo insanı gençleştiriyor tecrübe ile sabit beni dinle düşün bir paşa sen
Merhaba bir kızınızmı varOldu canım eşim dinlemediği için 1-2 kere ilişki oldu bende acayip olan adete bigün kala kopkoyu idrar testin vardı bende kanama ağrı olmayınca geç gittim kalp atışı da duyulur diye kese bile yoktu şok oldum 652 çıktı değer doktor sağlıksız yada geç döllenme demişti 2 gün sonra değer 1105 oldu bugün yine gittim 4.3mm kese yeni oluşuyo daha dedi 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı için inşallah onuda duyarım
Tamam canım bunu bana bir arkadaşımda demişti evrene pozitif enerji yolla diyeYa böyle olumsuz konuşma niye Allahu Teala için sana vermek zor mu geliyo bak böyle yapma günaha girersin evrene pozitif enerji yolla oğlum oldu çok şükür de herzaman
Yasima bir ekleyerekde otomatik hesapdanda ikiside kiz gosteriyodu. Kizlarimda erkek gostermisti.Tesekkur ederım canım otomatik hesaplamadanmı baktın yoksa yaşına bir ekleyerek mi canım
Canım öncelikle keseyi görmene çok sevindimOldu canım eşim dinlemediği için 1-2 kere ilişki oldu bende acayip olan adete bigün kala kopkoyu idrar testin vardı bende kanama ağrı olmayınca geç gittim kalp atışı da duyulur diye kese bile yoktu şok oldum 652 çıktı değer doktor sağlıksız yada geç döllenme demişti 2 gün sonra değer 1105 oldu bugün yine gittim 4.3mm kese yeni oluşuyo daha dedi 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı için inşallah onuda duyarım
Canım ilk kızıma baktığımda kız dıyordu ozamanlar şimdi tabloya vakıyorum büyüğü erkek küçüğü kız gösterıo. Anlamadım gitti yaEflatun sen yaş ekleyince tutuyormu kızlar
Bebek nezaman düşünüyorsun canım.bu kızlar nerde herkes kayboldu ya eskiden negüzel paylaşımlar olurdu buradaCanım ilk kızıma baktığımda kız dıyordu ozamanlar şimdi tabloya vakıyorum büyüğü erkek küçüğü kız gösterıo. Anlamadım gitti ya
Bekliyorum canım eşim göreve gitti bakalım dönünce deneyeceğiz inşallahBebek nezaman düşünüyorsun canım.bu kızlar nerde herkes kayboldu ya eskiden negüzel paylaşımlar olurdu burada
aslinda soylebirsey olabilir mi dusuncesindeyim bunu kim doktora giderse sorarasa cok iyi okurCanım öncelikle keseyi görmene çok sevindim
Ama bana çok garip geldi doğrusu çünkü geç döllenme olsa testte nasıl o kadar erken çıkabilir
Zaten yumurtlama gününe göre hesaplayınca 10. Gününde öğrenmiştin hamile olduğunu
Zaten döllenen yumurtanın rahme yürümesi 1 hafta sürüyor sonraki birlikteliklerinden hamile kalsan testte bu kadar erken çıkar mıydı?
Doktor ne diyor merak ettim çünkü senin normalde 7-8 haftalık olman gerekiyordu değil mi?
Evet canım bir kızım varMerhaba bir kızınızmı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?