- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.421
Geç döllenme yada sağlıksız bir kese olabilir demişti öylede oldu gece düşük yaptımCanım öncelikle keseyi görmene çok sevindim
Ama bana çok garip geldi doğrusu çünkü geç döllenme olsa testte nasıl o kadar erken çıkabilir
Zaten yumurtlama gününe göre hesaplayınca 10. Gününde öğrenmiştin hamile olduğunu
Zaten döllenen yumurtanın rahme yürümesi 1 hafta sürüyor sonraki birlikteliklerinden hamile kalsan testte bu kadar erken çıkar mıydı?
Doktor ne diyor merak ettim çünkü senin normalde 7-8 haftalık olman gerekiyordu değil mi?
Geç döllenme yada sağlıksız bir kese olabilir demişti öylede oldu gece düşük yaptım
Geç döllenme yada sağlıksız bir kese olabilir demişti öylede oldu gece düşük yaptım
Bu sabah kanamayla birlikte avuç içi kadar bişey geldi sanırım o keseydi canım pazartesi değere bakılacak duruma göre muayene edip müdehale yaparız dediKese kendiliginden mi düştü yoksa sadece kanama mi oldun
Bu sabah kanamayla birlikte avuç içi kadar bişey geldi sanırım o keseydi canım pazartesi değere bakılacak duruma göre muayene edip müdehale yaparız dedi
Aynen öyle canım eşimde erkek bebek diye çırpındın durdun Rabbim sınadı bi daha sakın hesap kitap test yok sağlıklı olsun kızım olsun dediCok gecmis olsun canm ya iyi tarafindan bakilirsa insallah kurtaja gerwk kalmaz kese dedigin seyse düşmüştür nasipte olmayinca hamilede kalsan düşükle sonuclaniyo malesef
bos gebelik falan gidiyo nedenseAynen öyle canım eşimde erkek bebek diye çırpındın durdun Rabbim sınadı bi daha sakın hesap kitap test yok sağlıklı olsun kızım olsun dedi
Slm kızlar evet 10 haftalık hamileyim,takiple oldu ama bu sefer T koyu iken oldu. 10 aydır bir türlü yakalıyamadım tam artık bu ayda olmazsa daha yapmıycam dediğimde oldu.pirlanta97 hamilemisin canm hic yazmadin takiple mi oldu yoksa gelisi guzel mi ?
Slm kızlar evet 10 haftalık hamileyim,takiple oldu ama bu sefer T koyu iken oldu. 10 aydır bir türlü yakalıyamadım tam artık bu ayda olmazsa daha yapmıycam dediğimde oldu.
Aynen öyle canım kimyasal sonra düşük bu kadar yeter Rabbim verecekse hertürlü verir inşallah böyle yıpranıyosun @suuuus 4716 gibi çok haklıymış yaşayınca anladım kan al kan ver serum yedim delik deşik oldu kollar pazartesi tekrar verecemValla bende boyle dusunmuyor degilim topikte neredeyse hep düşük kimyasal
bos gebelik falan gidiyo nedense
Canım gerçekten çok üzüldümGeç döllenme yada sağlıksız bir kese olabilir demişti öylede oldu gece düşük yaptım
Benim üç kızım var .ilişki günün gecesi rüyamda mavi bebek çorabı gördüm tabi ilişkiden bir hafta sonra hafif baş dönmesi ve göhüslerde hassasiyet başladı ben baş dönmesini sıcaklara yordum hiç hamilelik aklıma gelmiyordu fakat adete yakın dönemde kuruluk olması gerekirken akıntılarım çoğalmıştı,tam adet günümde test yaptım hemen çift çizgi bayağı koyu bişekilde çıktı.bazı nedenlerden dolayı doktora hemen gidemedim,gittiğimde 5 haftalık olmuştu gerçi onlar adet gününden 5 hafta diyor.doktor idrar almadı direk usg yaptı bu yüzden hcg seviyesi kaç çıktı bilemiyorum.Ne güzel canm gozun aydin insallah rabbim bu mubarek gunlerde gonlunden geceni nasip etmistir senin 2 kizin vardi degilmi
Hamilelgin nasil geciyor birde adet yaklastigi zaman belirtilerin nelerdu cnm son olarak test yaptığında hcg kac cikmisti kac gun kala yaptın birde ?
Çok geçmiş olsun.Rabbim bir daha yaşanmasın herşeyin hayırlısını dinlemekten başka yapıcak bişeyimiz yok malesef çok zor tahmin ediyorum rabbim sabır versinAynen öyle canım kimyasal sonra düşük bu kadar yeter Rabbim verecekse hertürlü verir inşallah böyle yıpranıyosun @suuuus 4716 gibi çok haklıymış yaşayınca anladım kan al kan ver serum yedim delik deşik oldu kollar pazartesi tekrar verecem
Hamileliğim diğerlerine göre kötü geçiyor.Benim üç kızım var .ilişki günün gecesi rüyamda mavi bebek çorabı gördüm tabi ilişkiden bir hafta sonra hafif baş dönmesi ve göhüslerde hassasiyet başladı ben baş dönmesini sıcaklara yordum hiç hamilelik aklıma gelmiyordu fakat adete yakın dönemde kuruluk olması gerekirken akıntılarım çoğalmıştı,tam adet günümde test yaptım hemen çift çizgi bayağı koyu bişekilde çıktı.bazı nedenlerden dolayı doktora hemen gidemedim,gittiğimde 5 haftalık olmuştu gerçi onlar adet gününden 5 hafta diyor.doktor idrar almadı direk usg yaptı bu yüzden hcg seviyesi kaç çıktı bilemiyorum.
Canim cok uzuldim. Cok gecmis olsun. Rabbim bidaha yasatmasin insallah.Aynen öyle canım kimyasal sonra düşük bu kadar yeter Rabbim verecekse hertürlü verir inşallah böyle yıpranıyosun @suuuus 4716 gibi çok haklıymış yaşayınca anladım kan al kan ver serum yedim delik deşik oldu kollar pazartesi tekrar verecem
Rabbim sabır versin birdaha yasatmasin gonlundekini kucağına versin Canım geçmiş olsunAynen öyle canım kimyasal sonra düşük bu kadar yeter Rabbim verecekse hertürlü verir inşallah böyle yıpranıyosun @suuuus 4716 gibi çok haklıymış yaşayınca anladım kan al kan ver serum yedim delik deşik oldu kollar pazartesi tekrar verecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?