Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Geç döllenme yada sağlıksız bir kese olabilir demişti öylede oldu gece düşük yaptım

Cok gecmis olsun canm ya iyi tarafindan bakilirsa insallah kurtaja gerwk kalmaz kese dedigin seyse düşmüştür nasipte olmayinca hamilede kalsan düşükle sonuclaniyo malesef
Bu sabah kanamayla birlikte avuç içi kadar bişey geldi sanırım o keseydi canım pazartesi değere bakılacak duruma göre muayene edip müdehale yaparız dedi

Cok gecmis olsun canm ya iyi tarafindan bakilirsa insallah kurtaja gerwk kalmaz kese dedigin seyse düşmüştür nasipte olmayinca hamilede kalsan düşükle sonuclaniyo malesef
Aynen öyle canım eşimde erkek bebek diye çırpındın durdun Rabbim sınadı bi daha sakın hesap kitap test yok sağlıklı olsun kızım olsun dedi

Valla bende boyle dusunmuyor degilim topikte neredeyse hep düşük kimyasal
Aynen öyle canım eşimde erkek bebek diye çırpındın durdun Rabbim sınadı bi daha sakın hesap kitap test yok sağlıklı olsun kızım olsun dedi
bos gebelik falan gidiyo nedense

Ne güzel canm gozun aydin insallah rabbim bu mubarek gunlerde gonlunden geceni nasip etmistir senin 2 kizin vardi degilmi
Hamilelgin nasil geciyor birde adet yaklastigi zaman belirtilerin nelerdu cnm son olarak test yaptığında hcg kac cikmisti kac gun kala yaptın birde ?
Slm kızlar evet 10 haftalık hamileyim,takiple oldu ama bu sefer T koyu iken oldu. 10 aydır bir türlü yakalıyamadım tam artık bu ayda olmazsa daha yapmıycam dediğimde oldu.

Valla bende boyle dusunmuyor degilim topikte neredeyse hep düşük kimyasal

bos gebelik falan gidiyo nedense
Aynen öyle canım kimyasal sonra düşük bu kadar yeter Rabbim verecekse hertürlü verir inşallah böyle yıpranıyosun @suuuus 4716 gibi çok haklıymış yaşayınca anladım kan al kan ver serum yedim delik deşik oldu kollar pazartesi tekrar verecem

Geç döllenme yada sağlıksız bir kese olabilir demişti öylede oldu gece düşük yaptım
Canım gerçekten çok üzüldüm
Rabbim sabrını versin yerini doldursun
Hepsi geçecek inşAllah ve herşey çok güzel olacak Allahın izniyle
Geçen sene iki kızı olan bi arkadaşım 5 aylık oğlunu ölü doğum yaptı. Cinsiyetini öğrendiği gün kalbinin de atmadığını söylemişler. Ertesi ay yine hamile kalmış şimdi oğlu kucağında.
Rabbim bizlere de böyle teselliler nasip etsin

Son düzenleme:
Benim üç kızım var .ilişki günün gecesi rüyamda mavi bebek çorabı gördüm tabi ilişkiden bir hafta sonra hafif baş dönmesi ve göhüslerde hassasiyet başladı ben baş dönmesini sıcaklara yordum hiç hamilelik aklıma gelmiyordu fakat adete yakın dönemde kuruluk olması gerekirken akıntılarım çoğalmıştı,tam adet günümde test yaptım hemen çift çizgi bayağı koyu bişekilde çıktı.bazı nedenlerden dolayı doktora hemen gidemedim,gittiğimde 5 haftalık olmuştu gerçi onlar adet gününden 5 hafta diyor.doktor idrar almadı direk usg yaptı bu yüzden hcg seviyesi kaç çıktı bilemiyorum.

Çok geçmiş olsun.Rabbim bir daha yaşanmasın herşeyin hayırlısını dinlemekten başka yapıcak bişeyimiz yok malesef çok zor tahmin ediyorum rabbim sabır versin

Hamileliğim diğerlerine göre kötü geçiyor.
Belkide yaşın etkisi bilmiyorum Rabbim hepimizin kucağına gönlümüzdekini versin inşallah.

Canim cok uzuldim. Cok gecmis olsun. Rabbim bidaha yasatmasin insallah.

Rabbim sabır versin birdaha yasatmasin gonlundekini kucağına versin Canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…