Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bende pazertesi aniden gelen kanamayla çarşamba günü akşam çök kötü bir sancıyla düşük yaptım 5 54Kbr54 cnm şenin adına çök üzüldüm geçmiş olsun banada Bu aralar aksilik hep üst üste geldi şuan eşimin tlfndan yaziyom tekrar giremeyebilirim benm telefon bozuldu dışım kırıldı düşük yaptım hepsi üst üste geld yani @cikko geçmis olsun cnm rabbim sağlıkla anneliği hepimize tatirir insallah...

KIzlar. Ne yapiyosunuz son durumlar nedir sizde nihayet topige yenide donebildim bu arada beni. Soran sormayan herkestende alllah razi olsun

Kendin mi düşürdün canım şimdi nasılsın Rabbim bi daha sınamasın inşallah bu acıyla
Amin cnm .evet kendiliginden dustu cqrdsmba gunuyduu yani sozde doktor cuma gunune ksdat dusuj yapmasan tekrar hcg yap gel dedi cumaya kadar dusmese kurtaj yapicaz dedi ama. Cok sukud grek kalmadi ben dusuk yaotigim gun bile hcg degerim yukselmisti pzt 1459 idi ve kanamam coktu carsamba dusuk bir. Deger bekliyoduk amA 1669.1 olmistu dok. Boyle giderse bu yuzden. Kurtaja alabiliri dedi bin sukurki gerek kalmadi daha kontrole gitmedim ben kanamam bitsin ole gideyim diyorum

Çok şükür kendi kendine düşmüş kürtaj daha yıpratıcı olurdu Benimde cuma leke geldi cumartesi sabah düştü sanırım sonra kanamam azaldı bu gün çok az hatta ağrım da yok çok şükür bu değer ne zaman normale dönecek ki acaba benim yarın kan değerine baktırmamı istediler

Aynen cnm benimde bugun kanamam yok denecek kadar az yarinda bekliyim diyorum bideagri sanci olmamasi cok iyi bendede oyle yok hic ama icerde parca kalinca sanci oluyomis bu durumu yasayan yakinlarim soyledi bana

K Khvekokusu20 cnm nasilsin bu arasa eskilerden bir arkadss vardi hatirlarsin nicki Mirnazdi oda deneme yapiyodu hic yazmiyor artik neden acaba
B babymuck cnm ben 7 aydir folik asit iciyorum
@Ceymiceyn nasilsin cnm en son sende deneme yapmistin divinity senin durumun nasil cnm yanlis hatirlamiyosam eger sende en son deneme yaptistin son durumlar nedir sizde

Canim iyiyim cok şükür evet mirnaz da deneme yapiyordu ama napti bilmiyorum. İnşallah ogluna hamile kalmıştır verir bize haberi.. Bende iyiyim cok şükür sen nasılsın? Bu arada okadar uzun sure folik asit kullanman normal mi doktorunun bilgisi var mi?

Iyiyim cnm cok sukur folik asidi her doktora. Gottogimde. Bana kullaniyomusun diye soruyolar bittigi zman tekrar yaziyar yani soyle diyim kurtaj oldugum 3. Gebdligimde ilk 3ay kullandim sonra ocak ayinda kurtaj oldum kurtajdan sonradanda iste 7 aydir iciyorum yani toplamda 10 ay oluyor

Bu sabah kanamayla birlikte avuç içi kadar bişey geldi sanırım o keseydi canım pazartesi değere bakılacak duruma göre muayene edip müdehale yaparız dedi
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm
Hayırlısı böyleymiş
Düşükten sonra daha kolay hamile kalınıyor ..bende düşük yapmıştım doktorum şimdi daha kolay hamile kalabilirsin dedi ve gerçekten dediği gibi oldu 1 ay sonra hamile kaldım sağlıklı bir şekilde
Rabbim senide çok bekletmeden sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah
Slm kızlar evet 10 haftalık hamileyim,takiple oldu ama bu sefer T koyu iken oldu. 10 aydır bir türlü yakalıyamadım tam artık bu ayda olmazsa daha yapmıycam dediğimde oldu.
Gözün aydın canım çok sevindim
Darısı başımıza..bende senin yaşındayım ama benim çok umudum kalmadı biraktim peşini

Canım senin içinde çok üzüldüm
Şimdi ne yapıyorsun ne yapmayı düşünüyorsun
Kendini biraz dinlendir çok yıprandın

Ben adetimi bekliyorum 3 5 gün kaldı
Folik asite gelince 2 senedir kullanıyorum
Gebelik istenmeye başlayınca kullanılmaya başlanıyor ..hamile kalınca ilk 3 ayda kullanılmaya devam ediyor

Benimde lekelenmem basladi degerin düşüklüğünden kimyasal olacagini biliyordum hayırlısı artik
Çok üzüldüm ya ne diycemi bilemiyorum
Ne kadar çok sağlıksız gebelik oluyor son zamanlarda
İnşallah sende bundan sonra daha kolay hamile kalabilirsin
Düşüğün kolu bacağı içerde kalır arkasından hemen hamile kalınır diyorlar
Valla bizzat başıma geldiği için öyle inanıyorum
Doktorum bile kendiliğinden düşmesi güzel sağlıksız gebeliktir bundan sonra işin daha kolay demişti

Canım yöntemde yaptığımız denediğimiz herşeyde bize nasip olacak olan şeyin bir parçası aslında dikkat edersen yöntem deneyipte oğlu olanların misal nasiplerinde olduğu için tüm yaptıkları yöntemler yolunda gitmiş bir aksilik olmamış ama yöntem deneyipte kızı olanlarında mutlaka bir yerde bir sıkıntı olmuştur o yüzden ben bu erkek bebek için yapılacak herşeyin fazlasını bile yapmış biri olarak deneyin yapın elinizden geleni inçinizde kalmasın ama kendinizi kaptırmayın diyorum . Neticede takdir tedbiri bozar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…