- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.461
Yaş 35 yolun yarısı demek sen daha yarısındasın köşeye çekilmek YÖKYaş 36 canım artık köşeme çekilip dinlenmek istiyorum
Cok sagol cnm eksik olma simdi de lekelenmem var onun bitmesini bekliyorum dinlenmeyi dusunmuyorum pes etmek yok baslarda korunacM diyodum ama vazgectim hayirlisiyla temizleneyim bi yine denemelere eskisi givii devam insallahCanım senin içinde çok üzüldüm
Şimdi ne yapıyorsun ne yapmayı düşünüyorsun
Kendini biraz dinlendir çok yıprandın
Ben adetimi bekliyorum 3 5 gün kaldı
Folik asite gelince 2 senedir kullanıyorum
Gebelik istenmeye başlayınca kullanılmaya başlanıyor ..hamile kalınca ilk 3 ayda kullanılmaya devam ediyor
Aynen katiliyorum sana ama benim yasadigim ilk dusukten sonra ardindan sonraki ay yine hamile kaldim ama benim bos gebelik oldu simdide korkularim var bnm ama korunmayacam diye aklima takildi gitti bu konu ama tabi yarin en dogrusunu doktor soyleyecekÇok üzüldüm ya ne diycemi bilemiyorum
Ne kadar çok sağlıksız gebelik oluyor son zamanlarda
İnşallah sende bundan sonra daha kolay hamile kalabilirsin
Düşüğün kolu bacağı içerde kalır arkasından hemen hamile kalınır diyorlar
Valla bizzat başıma geldiği için öyle inanıyorum
Doktorum bile kendiliğinden düşmesi güzel sağlıksız gebeliktir bundan sonra işin daha kolay demişti
Cok sagol cnm eksik olma simdi de lekelenmem var onun bitmesini bekliyorum dinlenmeyi dusunmuyorum pes etmek yok baslarda korunacM diyodum ama vazgectim hayirlisiyla temizleneyim bi yine denemelere eskisi givii devam insallahCanım senin içinde çok üzüldüm
Şimdi ne yapıyorsun ne yapmayı düşünüyorsun
Kendini biraz dinlendir çok yıprandın
Ben adetimi bekliyorum 3 5 gün kaldı
Folik asite gelince 2 senedir kullanıyorum
Gebelik istenmeye başlayınca kullanılmaya başlanıyor ..hamile kalınca ilk 3 ayda kullanılmaya devam ediyor
Gittim canım ama acilden yaptırdım 4 gibi anca çıkar dediler sonucu
Seninde kendiliğinden mi düştü canım birde hiç adet oldun mu yoksa düşüğün peşinden hemen mi kaldınGeçmiş olsun canım çok üzüldüm
Hayırlısı böyleymiş
Düşükten sonra daha kolay hamile kalınıyor ..bende düşük yapmıştım doktorum şimdi daha kolay hamile kalabilirsin dedi ve gerçekten dediği gibi oldu 1 ay sonra hamile kaldım sağlıklı bir şekilde
Rabbim senide çok bekletmeden sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah
Gözün aydın canım çok sevindim
Darısı başımıza..bende senin yaşındayım ama benim çok umudum kalmadı biraktim peşini
Kendiliğinden düştüğü için korunmaya gerek yok diyor 2 arkadaşım böyle düşük yaptı kürtaj olunca sadece 1 kere adet olunması gerekiyormuş rahimin toplanması için bende korunmayı düşünmüyorum şimdide bu düştü ya hamile kalamazsam diye korkuyorum o yüzden bende korunmak hiç istemiyom temizlenince bende niyetliyim devam etmeyeCok sagol cnm eksik olma simdi de lekelenmem var onun bitmesini bekliyorum dinlenmeyi dusunmuyorum pes etmek yok baslarda korunacM diyodum ama vazgectim hayirlisiyla temizleneyim bi yine denemelere eskisi givii devam insallah
Bende bıraktım artık dediğimde hamileymiş ,Rabbim hepinizin kucağına gönlünüzdekini versin.Geçmiş olsun canım çok üzüldüm
Hayırlısı böyleymiş
Düşükten sonra daha kolay hamile kalınıyor ..bende düşük yapmıştım doktorum şimdi daha kolay hamile kalabilirsin dedi ve gerçekten dediği gibi oldu 1 ay sonra hamile kaldım sağlıklı bir şekilde
Rabbim senide çok bekletmeden sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah
Gözün aydın canım çok sevindim
Darısı başımıza..bende senin yaşındayım ama benim çok umudum kalmadı biraktim peşini
Hayirlisi olsun cnm sonucun cikmistir simdi senin ogrenince yaz bize rabbim koyu haber almayi hickimeseye yasatmasin ins iyi haberlele don cnmGittim canım ama acilden yaptırdım 4 gibi anca çıkar dediler sonucu
Aynen cnm benimde kotkularim yok deyil ama kotkma hamile kalirsin dusukten hemrn sonra hamile kalinabiliuor rahatlikla ben hic adst gotmeden kaldim ama keske saglikki olsaydi suan bebegim kucagimda olacakti nasip kismet hersey cnm rabbim yolumuzu gonljmuzu biliyor ins bh defa saglikla bebeklerimiz once karnimizaKendiliğinden düştüğü için korunmaya gerek yok diyor 2 arkadaşım böyle düşük yaptı kürtaj olunca sadece 1 kere adet olunması gerekiyormuş rahimin toplanması için bende korunmayı düşünmüyorum şimdide bu düştü ya hamile kalamazsam diye korkuyorum o yüzden bende korunmak hiç istemiyom temizlenince bende niyetliyim devam etmeye
Benim 3. Canım cumartesi sabah düştü değer 390a düşmüş cuma gecesi 1450ydi
Değer düşük gibi canım 40-80-160 larda olması lazım ama açığı kapatabilir eğer kimyasalsa 500 den yukarı çıkmıyormuş cuma tekrar baktır canım boş gebelik yani benimki gibi olursa az artış yapıyoBugünkü tahlilin 109 cikmis kizlar perşembe 40 çıkmıştı değerler cok düşük bugun adetin 36. Gunu normalde ya 32 de adet olurum ga 35 de 2 gündür lekelenmeler var anlamadim deger perşembeden pazartesiye normal mi artmış ama deneme 4 eylulde olmuştu ona gore değer cok düşük kafam karışık benimde benim gibi yaşayan varmi aranızda ya
Canım ben hamile olduğumu bile anlamadımSeninde kendiliğinden mi düştü canım birde hiç adet oldun mu yoksa düşüğün peşinden hemen mi kaldın
Ne güzel bende bıraktım bakalım nolacakBende bıraktım artık dediğimde hamileymiş ,Rabbim hepinizin kucağına gönlünüzdekini versin.
Iyi cnm cok sukur dusmus degerin dpktorun bisey dedimiBenim 3. Canım cumartesi sabah düştü değer 390a düşmüş cuma gecesi 1450ydi
aynen canm değer banada düşük geldi ama senin 600leere cikmisti degerinDeğer düşük gibi canım 40-80-160 larda olması lazım ama açığı kapatabilir eğer kimyasalsa 500 den yukarı çıkmıyormuş cuma tekrar baktır canım boş gebelik yani benimki gibi olursa az artış yapıyo
Doktora gitmedim canım acilde yaptırdım zaten düzenli gittiğim bi doktor da yok gitsem mi gitmesem mi bilemedimIyi cnm cok sukur dusmus degerin dpktorun bisey dedimi
Bu boş gebelik canım 652 1105 1450 oldu kesemde oluştu kimyasal da değer çıkmadığı için kesede oluşmuyoaynen canm değer banada düşük geldi ama senin 600leere cikmisti degerin
Git bence cnm brn yarin kontrole gidecem acilde tahlil yaptirip gotutup ona gosterecrm sonra muayene olucM ins bi sorun cikmazDoktora gitmedim canım acilde yaptırdım zaten düzenli gittiğim bi doktor da yok gitsem mi gitmesem mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?