Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cok sagol cnm eksik olma simdi de lekelenmem var onun bitmesini bekliyorum dinlenmeyi dusunmuyorum pes etmek yok baslarda korunacM diyodum ama vazgectim hayirlisiyla temizleneyim bi yine denemelere eskisi givii devam insallah bende 2ssenedir gebelik istiyorum 10aydir folik asit iciyorum masalahim var 2senede 3dusuk yaptim

Aynen katiliyorum sana ama benim yasadigim ilk dusukten sonra ardindan sonraki ay yine hamile kaldim ama benim bos gebelik oldu simdide korkularim var bnm ama korunmayacam diye aklima takildi gitti bu konu ama tabi yarin en dogrusunu doktor soyleyecek

Cok sagol cnm eksik olma simdi de lekelenmem var onun bitmesini bekliyorum dinlenmeyi dusunmuyorum pes etmek yok baslarda korunacM diyodum ama vazgectim hayirlisiyla temizleneyim bi yine denemelere eskisi givii devam insallah

Seninde kendiliğinden mi düştü canım birde hiç adet oldun mu yoksa düşüğün peşinden hemen mi kaldın

Cok sagol cnm eksik olma simdi de lekelenmem var onun bitmesini bekliyorum dinlenmeyi dusunmuyorum pes etmek yok baslarda korunacM diyodum ama vazgectim hayirlisiyla temizleneyim bi yine denemelere eskisi givii devam insallah
Kendiliğinden düştüğü için korunmaya gerek yok diyor 2 arkadaşım böyle düşük yaptı kürtaj olunca sadece 1 kere adet olunması gerekiyormuş rahimin toplanması için bende korunmayı düşünmüyorum şimdide bu düştü ya hamile kalamazsam diye korkuyorum o yüzden bende korunmak hiç istemiyom temizlenince bende niyetliyim devam etmeye

Bugünkü tahlilin 109 cikmis kizlar perşembe 40 çıkmıştı değerler cok düşük bugun adetin 36. Gunu normalde ya 32 de adet olurum ga 35 de 2 gündür lekelenmeler var anlamadim deger perşembeden pazartesiye normal mi artmış ama deneme 4 eylulde olmuştu ona gore değer cok düşük kafam karışık benimde benim gibi yaşayan varmi aranızda ya

Bende bıraktım artık dediğimde hamileymiş ,Rabbim hepinizin kucağına gönlünüzdekini versin.

Aynen cnm benimde kotkularim yok deyil ama kotkma hamile kalirsin dusukten hemrn sonra hamile kalinabiliuor rahatlikla ben hic adst gotmeden kaldim ama keske saglikki olsaydi suan bebegim kucagimda olacakti nasip kismet hersey cnm rabbim yolumuzu gonljmuzu biliyor ins bh defa saglikla bebeklerimiz once karnimiza sonrada kucagimiza girecek inscani gonden rabbimdrn hepimiz. Icin istiyorum en kisa zamanda nasip olur biz isteyen herkese insallh

Değer düşük gibi canım 40-80-160 larda olması lazım ama açığı kapatabilir eğer kimyasalsa 500 den yukarı çıkmıyormuş cuma tekrar baktır canım boş gebelik yani benimki gibi olursa az artış yapıyo

Seninde kendiliğinden mi düştü canım birde hiç adet oldun mu yoksa düşüğün peşinden hemen mi kaldın
Canım ben hamile olduğumu bile anlamadım
Adetim 2 hafta geçmişti o sene tedaviye gidiyordum ama doktoruma 1 ay randevu buluyordum diğer ay bulamıyordum
Randevu bulamadığım ay hamile kalmışım
Goguslerim aşırı şişti ve çok ağrıyordu
Kızım gebelik testi yaptır diye ısrar ediyordu bende hiç ihtimal vermediğimden test yapmadım
Sonra aniden adet sancısı gibi sancilandim ve leke geldi
Akşama et parçası gibi büyük bir parça düştü
Çok korktum bu ney diye biraz inceleyince içinden balık yağı hapı gibi bişey çıktı
Dr gittim acilde nobetciydi anlattım herşeyi
Oda o balık yağı hapı gibi olan şey kese ,kendiliğinden düştüğüne göre sağlıksız gebeliktir bundan sonra işin daha kolay hiç üzülme düştü diye dedi
Ultrason muayenesi temiz çıktı
Bidahaki ay yine tedaviye gittim klomen kullandim olmadı
Ondan sonraki ay yine günüm geçti aynı belirtiler vardı
Bu sefer kızımin ısrarıyla test yaptım çift çizgi çıktı
2 gün kan verdim değerler sağlıklı yükseldi çok şükür sağ sağlim doğum yaptım...
Düşen hamileligimde önce hamile kalabildiğime sevindim sonra ya bidaha olmazsa derken tekrar hamile kaldım
Allahım sizede sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah üzülmeyin
Hayırlısı böyleymiş

Bende bıraktım artık dediğimde hamileymiş ,Rabbim hepinizin kucağına gönlünüzdekini versin.
Ne güzel bende bıraktım bakalım nolacak

aynen canm değer banada düşük geldi ama senin 600leere cikmisti degerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…