Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bayaği dusmus cnm ama bi kontrol olmaya git derim kanaman var zatdn allttan bakmaz bence
Devlet geçen göremediği keseyi bugün karından parçamı hiç görmez canım doktorlara uğraşmaktan dert anlatmaktan bıktım özelde para dayanmaz değere cuma tekrar baktırıp düşmezse öyle özelde muayane olurum artık

Anladim cnm aynen oyle valla ozele para dayanmiyor ama saglik icin mecburuZ gitmeye ben ozel hastanede tedavi oldugum icon cok nadir devlete godiyorumrabbim yardimcin olsun ins cnm

Bende birtane düşük yaptım kendiliğimden bir defa adet oldum sonra yine denedim hamile kaldım bu sefer oda 2 aylık iken kalbi durdu bence ne olursa olsun rahminin toparlana bilmesi için 3 ay beklemek en iyisi

Evet haklısın biraz yıpratıcı bir süreç ama sonu güzel biter inşAllah.
Hatırlatıp üzmek istemiyorum ama kalbi duran bebeğinizin cinsiyeti kızmış sanırım. Ona doktor kontrolü ile hamile kalmışsınız hepsini okuyamadım sizin mesaj geçmişinizde sadece yeniden üye olduktan sonraki mesajlar görünüyor. Merak ettim yumurta çatlamadan ilişki olmuş muydu? Perhiz veya takviye var mıydı? Ama üzecekse sizi cevap yazmasanız da olur

Canım ben tabiki elbette yine adet oldum
Hatta bitmek üzere artık çok kararsızım tamam mı devam mı konusunda
Biraz ara verip kafa mı dinlesem diyorum
Hevesim kırılmadan devam mı etsem diyorum
Öyle yani
Sen nasılsın daha iyi hissediyor musun?

5 54Kbr54 canım geçmiş olsun.
Geçen sene benimde iki düşüğüm oldu aynı senin gibi, Acaba çok mu üstüne düşüyorum dedim testmiş tek ilişkiymiş beslenmeymiş...

Testlerden artik baya anlamama ragmen bu ay neden bilmiyorum erken davrandım pikken iliski oldu bizim ve tuttu, kısmet işte nekadar uğraşsakta olacak olan oluyor

Hayırlısı olsun insallah saglikli gebelik olur denemeden kac gun sonrasi silikti

İnşallah canım yaa çok korkuyorum bu da düşecek diye. Bugün ilişkinin 12. Günü baya silik çıktı

Canım sana da çok geçmiş olsun. Rabbim gönlündekini biran önce nasip etsin inşallah

Pikten sonra ne zaman siliklesti test canim. Hayirli olsun bu arada

İnşallah canım yaa çok korkuyorum bu da düşecek diye. Bugün ilişkinin 12. Günü baya silik çıktı

Canım sana da çok geçmiş olsun. Rabbim gönlündekini biran önce nasip etsin inşallah
allah korusun kötü düşünme benimde 12. Gun silik cikti onemli olan 2 gün sonra testi ekranla koyulaşma varsa içini rahat tut benim 15. Gunde silikti anlamistim zaten aksilik olduğunu

Bu arada düşüklerin sebebi neydi kimyasalmiydi

Canim negatifti derken? Ben seyi soruyorum pikten sonra ne zaman hafif de olsa acilma olmustu

Gece tam onikide t c dem çok koyuydu,
saati üçe kurdum o sanki birazcık açılmış gibi geldi o yanılltı beni,
sabah onbirdeki hala pikti yedideki eşitti,
saat onbeşle ondokuz arası hafifte olsa açılmıştır sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…