- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.481
1450den 2 günde 390 a düşmüş ağrımda yok alttan bakacak diye tırsıyomGit bence cnm brn yarin kontrole gidecem acilde tahlil yaptirip gotutup ona gosterecrm sonra muayene olucM ins bi sorun cikmaz
Banada atarmisiniz tabi yıllar geçmiş hala burda misiniz bilmiyombana da gönderir misin o
Bayaği dusmus cnm ama bi kontrol olmaya git derim kanaman var zatdn allttan bakmaz bence1450den 2 günde 390 a düşmüş ağrımda yok alttan bakacak diye tırsıyom
Devlet geçen göremediği keseyi bugün karından parçamı hiç görmez canım doktorlara uğraşmaktan dert anlatmaktan bıktım özelde para dayanmaz değere cuma tekrar baktırıp düşmezse öyle özelde muayane olurum artıkBayaği dusmus cnm ama bi kontrol olmaya git derim kanaman var zatdn allttan bakmaz bence
Anladim cnm aynen oyle valla ozele para dayanmiyor ama saglik icin mecburuZ gitmeye ben ozel hastanede tedavi oldugum icon cok nadir devlete godiyorumrabbim yardimcin olsun ins cnmDevlet geçen göremediği keseyi bugün karından parçamı hiç görmez canım doktorlara uğraşmaktan dert anlatmaktan bıktım özelde para dayanmaz değere cuma tekrar baktırıp düşmezse öyle özelde muayane olurum artık
Bende birtane düşük yaptım kendiliğimden bir defa adet oldum sonra yine denedim hamile kaldım bu sefer oda 2 aylık iken kalbi durdu bence ne olursa olsun rahminin toparlana bilmesi için 3 ay beklemek en iyisiKendiliğinden düştüğü için korunmaya gerek yok diyor 2 arkadaşım böyle düşük yaptı kürtaj olunca sadece 1 kere adet olunması gerekiyormuş rahimin toplanması için bende korunmayı düşünmüyorum şimdide bu düştü ya hamile kalamazsam diye korkuyorum o yüzden bende korunmak hiç istemiyom temizlenince bende niyetliyim devam etmeye
Evet haklısın biraz yıpratıcı bir süreç ama sonu güzel biter inşAllah.Canım yöntemde yaptığımız denediğimiz herşeyde bize nasip olacak olan şeyin bir parçası aslında dikkat edersen yöntem deneyipte oğlu olanların misal nasiplerinde olduğu için tüm yaptıkları yöntemler yolunda gitmiş bir aksilik olmamış ama yöntem deneyipte kızı olanlarında mutlaka bir yerde bir sıkıntı olmuştur o yüzden ben bu erkek bebek için yapılacak herşeyin fazlasını bile yapmış biri olarak deneyin yapın elinizden geleni inçinizde kalmasın ama kendinizi kaptırmayın diyorum . Neticede takdir tedbiri bozar
Canım ben tabiki elbette yine adet oldumK Khvekokusu20 cnm nasilsin bu arasa eskilerden bir arkadss vardi hatirlarsin nicki Mirnazdi oda deneme yapiyodu hic yazmiyor artik neden acaba
@babymuck cnm ben 7 aydir folik asit iciyorum
iwashereonce nasilsin cnm en son sende deneme yapmistin @divinity senin durumun nasil cnm yanlis hatirlamiyosam eger sende en son deneme yaptistin son durumlar nedir sizde
sellvi canım senin test gününde gelmiştir sonuç ne oldu merak ettim umarım güzel bi haber duyarız
Bende bıraktım artık dediğimde hamileymiş ,Rabbim hepinizin kucağına gönlünüzdekini versin.
Canım adete iki gün var, bugün test yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı.
Bence ara verme, pes etme tutturana kadar devam
Hayırlısı olsun insallah saglikli gebelik olur denemeden kac gun sonrasi silikti
Pikten sonra ne zaman siliklesti test canim. Hayirli olsun bu arada5 54Kbr54 canım geçmiş olsun.
Geçen sene benimde iki düşüğüm oldu aynı senin gibi, Acaba çok mu üstüne düşüyorum dedim testmiş tek ilişkiymiş beslenmeymiş...
Testlerden artik baya anlamama ragmen bu ay neden bilmiyorum erken davrandım pikken iliski oldu bizim ve tuttu, kısmet işte nekadar uğraşsakta olacak olan oluyor
Pikten sonra ne zaman siliklesti test canim. Hayirli olsun bu arada
Canim negatifti derken? Ben seyi soruyorum pikten sonra ne zaman hafif de olsa acilma olmustuTeşekkür ederim canım
Saat dörtte deneme olmuştu, akşam 19da negatifti. Yani tam 15 saat önce
allah korusun kötü düşünme benimde 12. Gun silik cikti onemli olan 2 gün sonra testi ekranla koyulaşma varsa içini rahat tut benim 15. Gunde silikti anlamistim zaten aksilik olduğunuİnşallah canım yaa çok korkuyorum bu da düşecek diye. Bugün ilişkinin 12. Günü baya silik çıktı
Canım sana da çok geçmiş olsun. Rabbim gönlündekini biran önce nasip etsin inşallah
Canim negatifti derken? Ben seyi soruyorum pikten sonra ne zaman hafif de olsa acilma olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?