- 13 Eylül 2009
- 562
- 448
- 303
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.501
allah korusun kötü düşünme benimde 12. Gun silik cikti onemli olan 2 gün sonra testi ekranla koyulaşma varsa içini rahat tut benim 15. Gunde silikti anlamistim zaten aksilik olduğunu
Bu arada düşüklerin sebebi neydi kimyasalmiydi
İyi düşünmeye çalışıyorumda işte kasıklarım ağrıdıkça korkuyorum, dünkü test daha silikti bugünkü biraz daha belirgin adete kadar tekrarlarım.
Düşüklerden önce doktora gitmemiştim, iyikide gitmemişim burda alttan bakıyorlar kesin ondan düştü derdim. Düşük sonrası gittim hiç birşey bulunmadı herşey normaldi, kimyasal mı oluyor bu?
Evet canm kimyasal yada kendiliğinden düşse peşinde anlarsin eğer anlamadıysan muhtemelen kimyasal gebeliktir kasik agrisida nirmal cok asiri şiddetli olmadıkça korkma gebelik belirtisidir
İkisini de keseyle düştüğünü görmüştüm, düşünce ağrımda kesilmişti aniden
Kimyasal gebelikte kese oluşmuyor die biliyorum sanirim boş gebelik geçirmiş olabilirisn rabbim bir daha yaratmasın keske bunun nedenleri araştırsaydın kimyasal gebelik tam anlamıyla dollenemeyen yumurta adet kanıyla atılıyor senin değerlerin 1000lere çıkıp kese oluşmuş ve düşmüş insallah birdaha Rabbim yaratmasın canm
Anladim cnm bence devam et allahtan umut kesilmez belki hic beklemedigin anda nasip olacak sana bunu bilemeyiz .cok sukur daha iyiyim dun lekelenmem falan bitti bugun temizlenecem insallah artik bundan sonrasida rabbimin takdiriCanım ben tabiki elbette yine adet oldum
Hatta bitmek üzere artık çok kararsızım tamam mı devam mı konusunda
Biraz ara verip kafa mı dinlesem diyorum
Hevesim kırılmadan devam mı etsem diyorum
Öyle yani
Sen nasılsın daha iyi hissediyor musun?
Hayurli olsun cnm saglikli bir gebelik gecirirsin insallh@54Kbr54 canım geçmiş olsun.
Geçen sene benimde iki düşüğüm oldu aynı senin gibi, Acaba çok mu üstüne düşüyorum dedim testmiş tek ilişkiymiş beslenmeymiş...
Testlerden artik baya anlamama ragmen bu ay neden bilmiyorum erken davrandım pikken iliski oldu bizim ve tuttu, kısmet işte nekadar uğraşsakta olacak olan oluyor
Hayurli olsun cnm saglikli bir gebelik gecirirsin insallh
Kizlar bende dun gittim doktoracok sukur icerde parca kalmamis hcg degerim 1669dan 32.4 e dusmus dok. Korunmaya gerek yok dedi bu ay deneyin olmazsa onumuzdeki ay yibe tedavi verecem dedi
TamamL Lilarengim1 canım sana Özelden yazdım cevap verirsen sevinirim
Evet ben o gebelikte yumurta takibi yaptırdım ama şöyle oldu O gün sabah doktora gittim doktor baktı yumurta çatlaamoş dedi ama çatlamak üzere dedi eve git ilişki olsun dedi eşimi işe yollamamıştım eve geldim ama yumurta henüz çatlamamış deyince içim rahat etmedi 2 saat kadar daha bekledim sonra bize yakın başka bir hastane vardı oraya gittim muane oldum oradaki dr yumurtanın çatladığını söyledi çünkü yumurta görünmüyor dedi eve geldim birlikte olduk ama bence biz geç kaldık soermler yumurtaya 7 saat sonra varıyo bunuda hesaba katarsak bende asidikleşme başladıktan sonra oldu o yüzden kız oldu diye tahmin ediyorum bence çatlamadan birkaç saat öncesi yapmak erkek bebek içşn en mantıklısıEvet haklısın biraz yıpratıcı bir süreç ama sonu güzel biter inşAllah.
Hatırlatıp üzmek istemiyorum ama kalbi duran bebeğinizin cinsiyeti kızmış sanırım. Ona doktor kontrolü ile hamile kalmışsınız hepsini okuyamadım sizin mesaj geçmişinizde sadece yeniden üye olduktan sonraki mesajlar görünüyor. Merak ettim yumurta çatlamadan ilişki olmuş muydu? Perhiz veya takviye var mıydı? Ama üzecekse sizi cevap yazmasanız da olur
Ins cnm allah razi olsunÇok şükür canım, inşallah seni yormadan hayırlısıyla gelir bebiş
Sen nasilsin cnm hcg degerine baktirdinmi yinedivinity ne yaptim canm bu ay insallah senden guzel haberler gelir
Adetimi bekliyorum 2 3 gün kaldıdivinity ne yaptim canm bu ay insallah senden guzel haberler gelir
Evet canm pazartesi 109. 49li birseydi bugun 149.18 cikmis doktor sağlıksız demisti zaten deger düşerse müdahale etmemize gerek yok dedi insallah deger düşerse adet olurim.ya :/Sen nasilsin cnm hcg degerine baktirdinmi yine
niye test yapmadin en azindan şüphelerinden kurtulurdun o tavsiye edilen ne ki ilaç mi nedir ?Adetimi bekliyorum 2 3 gün kaldı
Bu ay iki kere rontgene girdim kızımla beraber
İçimde varmış gibi bir his yok
Buradan bi abla agnucaston tavsiye etti birde onu alıp deniycem birkaç ay
Bu tavsiye edilen takviyemiAdetimi bekliyorum 2 3 gün kaldı
Bu ay iki kere rontgene girdim kızımla beraber
İçimde varmış gibi bir his yok
Buradan bi abla agnucaston tavsiye etti birde onu alıp deniycem birkaç ay
E insaallh degerin duserde adet olursun senin bu yssadigin duruum kimyasal gebelikmi oluyor bu arada senin kac dusugun varEvet canm pazartesi 109. 49li birseydi bugun 149.18 cikmis doktor sağlıksız demisti zaten deger düşerse müdahale etmemize gerek yok dedi insallah deger düşerse adet olurim.ya :/
niye test yapmadin en azindan şüphelerinden kurtulurdun o tavsiye edilen ne ki ilaç mi nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?