Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bilmiyorim ki canm sanirim kimyasal doktor sagliksz gebelik dedi muane bile etmedi değerin düşük muane ild anlaşılmaz dedi dunki tahlilini görünce deger düşük sağlıksız gebelik dedi yarın yine tahlil ver ona gore konuşuruz dedi yani bugunki sonuç için yarın giderim yada pazartesiye kadar oyalamışım haftasonu girdi araya bakalim ne oluyo havale cok soğuk kizim üşütmüş kac günüde hast git gelden dolayi oyle arafa kaldim acikcasi.
Benim kizimdan once kimyasal gebelik olmuştu peşine kizima hamile kalmıştım canm bu 2. Olacak
E insaallh degerin duserde adet olursun senin bu yssadigin duruum kimyasal gebelikmi oluyor bu arada senin kac dusugun var

Düşükten sonra bu kadar erken yumurtlanirmiki canım 20 günü buluyor yaziyo nette bende araştırıyorum .Kaç günde temizlenmiş oldun

Canim ikinizede gecmis olsun rabbim tez zamanda sifasini verir ins dikkat edin kendinize

Düşükten sonra bu kadar erken yumurtlanirmiki canım 20 günü buluyor yaziyo nette bende araştırıyorum .Kaç günde temizlenmiş oldun
Bugun ohleden sonra temizlendim ama kanamam sali gunu bitti yani9. Gun bitti bugun 10. Ginumdu temizlendim 1 gun garanti olsun diye bekledim yarin persembe 11.gunum oluyor

Bugun ohleden sonra temizlendim ama kanamam sali gunu bitti yani9. Gun bitti bugun 10. Ginumdu temizlendim 1 gun garanti olsun diye bekledim yarin persembe 11.gunum oluyor
Benimde baya azaldı yarın biter cuma temizlenirim gibi geliyor adet dongum gibi 6-7 gün sürecek bitecek herhalde

Benimde baya azaldı yarın biter cuma temizlenirim gibi geliyor adet dongum gibi 6-7 gün sürecek bitecek herhalde
Aynen oyle oluyor. Zaten benim.ilk dusugumde sadece 7 gun tek surdu kanamam 2.de kurtaj oldum o da 11 gun buda 3. Dusuk 9. Gun bitti 10da temizlendim bitti cok sukur zorda olsa bu gunlerde gecti rabbim bidaha yasatmasin o gunleri gormeyi insalh

Aynen oyle oluyor. Zaten benim.ilk dusugumde sadece 7 gun tek surdu kanamam 2.de kurtaj oldum o da 11 gun buda 3. Dusuk 9. Gun bitti 10da temizlendim bitti cok sukur zorda olsa bu gunlerde gecti rabbim bidaha yasatmasin o gunleri gormeyi insalh
Canım sn hiç hocaya gittin mı inanirmisin bilmiyom ama sübyan oluyo bazı kişiler de

Kizlar doktor onumuDeki ay trombofili yani kan pihtilasma testi yapalim dedi. Ama ozel hast. Gidiyom maliyeti ne kadar oluyor acaba ozel hastanerde bide bu test devlet hastanelerinde yapiliyomu 10 ekime randevu aldim gitcem bi devletteki doktorla konuscam inslh

Canım sn hiç hocaya gittin mı inanirmisin bilmiyom ama sübyan oluyo bazı kişiler de
Gittim cnm ama haciya hocaya inanmiyorum bu ay gittim kadin bana muska yapti verdi 1hafta taktim sonra sikildim cikardim bi aksam cikardigim aksamin sabahina benim kanamam basladi kanama basladiktan sonrada artik takmadim acaba onami bagli dersiniz bide ben yaptihim diger iki dusuklerdede cok kotu ruyalar goruyodum bundada oyle oldu

3 düşüğün olunca yapiyolarmis canım

Benim bi arkadaşımda var o bir düşük bir kürtaj yaşadı sübyan için muska taşıdı üstünde şimdi 4 aylık kızı var çok şükür 1 yaşına girene kadar muskalari çıkarmayın demiş öyle yapacak

Kiminin sadece kız çocuklarını bogarmis kiminin erkek kiminin ikisinide benim kizimda hiç sıkıntı yaşamadan hamile kaldım düşük tehlikemde olmadı acaba bu erkekmiydi diye düşünüyorum o yüzden ben bi hocaya gidecem temizlenince

Benjmde aynen oyle gecti ilk gebeligim evliligimin 2. Ayinda hamile kaldim sorunsuz tehlikesiz bi sekilde bitirdim ha mileligimi ama bu 3. Dusuktur yapiyirum ucundede cok kotu ruyalar goruyodum ya yani yazdigim zaman bile gozumun onunde canlaniyor resmen bunlar hepai gdcti neyseki rabbim bidaha banada hickimseyede yasatmasin insalh

Bilmiyrum ki kadin banada dedi hamileligin boyunca hic cikarma ama ben cikartim bi aksam sonrada sabaha kanamam basladi dusuk yaptim

Ben 3 yıl önce özel hastaneye gitmiştim oradaki doktorum söylemişti.2 kez olmuştu bende özel hastane olduğu için çok pahalı olur 3 kez oldu diyelim dedi araştırma hastanesine yönlendirdi.Sende bi sor istersen..hatta ben sonuçtan sonra hemen hamile kaldım pıhtılaşma çıktığı için doktor iğneye başlattı

Cok sagol canim arastiracam ben bunu doktorlarla konusacam nasil uygunsa oyle yapariz ama benim anlamadigim ilk gebeligim sorunsuz gecti pihtilasma yoktu bu kan pihtilasmasi sonradan da olan biseymi

Cok sagol canim arastiracam ben bunu doktorlarla konusacam nasil uygunsa oyle yapariz ama benim anlamadigim ilk gebeligim sorunsuz gecti pihtilasma yoktu bu kan pihtilasmasi sonradan da olan biseymi

Evet cnm benimde ilk gebeliğimde yoktu sonradan oldu çok şükür ki iyi doktora denk geldim süreç hızlı geçti önce ALLAH sonra doktorum sayesinde 2.çocuğum oldu yine gebelik olursa pıhtılaşma için yine iğne olacakmışım öyle söyledi yani..

Anladim cnm peki bu kan pihtilasma sonucu ne kadar surede cikiyor hakkini helal ett cok soru sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…