Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar bu kan pihtilasma testi nasil yapiliyor tuplerle kanmi aliniyor yoksa baska turlumu bilemedim nette okudum bisey anlayamadim yarin gidicem ama bi teredute kapildim simdi acaba nasil olacak diye

Haklısın ama geleceğe dair bu kadar kesin konuşması sence de garip değil mi canım ablacım?
Ama sen daha iyi bilirsin hakkında en güzeli neyse o olsun

Hakkında hayırlısı olsun canım 2 ay bile dinlendirsen vücudunu ruhunu sana iyi gelir
Senin için özellikle dua edeceğim

Haklısın ama geleceğe dair bu kadar kesin konuşması sence de garip değil mi canım ablacım?
Ama sen daha iyi bilirsin hakkında en güzeli neyse o olsun
Öyle ama içime bir kere şüphe düştü
Cesaret edemem
Sadece tevekkül edip Allah'a sığınırım
Sizlerin hayırlı güzel haberlerinizi alırım inşallah
Çocuktan vazgeçtim diye sizi bırakıp gitmiycem

Son bir yıldır bu topikte sağlıklı gebelik haberi 5-6 tanedir belki birazcık daha fazla
Ama o kadar çok düşük kimyasal gebelik oldu ki
Bende merak ediyorum..
Rabbimiz bize bi mesajı olabilir mi acaba. 1 deil 2 deil 3 deil 5 deil

Ben bu pihtilasmayi yaptirdim genetik bolumunde hayirlisiyla hayirli sonuclarda almak nasip olur ins bide cok uzun bi zaman aliyo binun cikmasiya 1yada 1 bucuk ay sonra. Cikicakmis ya o zamana kadR hamile kalirsam bugun ic camasirim bembeyaz koyu kivamli bi akintiyla dolmustu kasik sancim bel agrim ve dun aksamdan beridir durmayan mide bulantim var bogaz enfeksiyonu olmusum genzim yaniyor nasil gecirebilirim sizce bu hastaligi

Köyü kivamli akitinti yumdan sonra olmuyormu canm bu arada insallah sonuçların temiz cikar hamile olsan bile pıhtılaşma sorunu varsa zaten ilaç veriyolar

Köyü kivamli akitinti yumdan sonra olmuyormu canm bu arada insallah sonuçların temiz cikar hamile olsan bile pıhtılaşma sorunu varsa zaten ilaç veriyolar
Oluyormu olmuyormu bilmiyorum cnm bnm bugun fazla akintim vardi hastaneyle ugrasmaktan hic. Dikkat etmedim guzel dileklerin icin tesekur ederim ins cnm

Konuyu malesef hepsini okuyamadım
Cok fazla sayfa var cünkü
İzninizle sizlere sormak istiyorum
Erkek bebek için neler yapmamız gerekiyo
Şimdiden tesekkür ederim cewabınız için

Kizlar nasilsiniz yazmasamda guzel haberler varmi diye girip bakiyorum. Hepiniz dualarimdasiniz...
Divinticim boyle dusunmene cok uzuldim inan. Inanma boyle seylere diyicem ama simdi sen yapamazsin aklindan atamazsinda bu denilenleri. Insan inaniyo cunki.. sana nacizane tavsiyem bi tana daha hacamat yapan birine git. Bir kisinin dedigiyle vazgecme . Eyer allah verirde hamile kalirsan bu supheyle zor olur.. hakkinda hayirlisi olsun canim.
cok opuyorum hepinizi.

Kizlarinin annecigi sende bıraktın gittin sandım bir an bacim .. hersey yolunda umarım doktora gittin mi tekrar ve sorumu sorabildin mi acaba

Kizlarinin annecigi sende bıraktın gittin sandım bir an bacim .. hersey yolunda umarım doktora gittin mi tekrar ve sorumu sorabildin mi acaba
Canim nasilsin. Evdeki intrnette sorun cikmisti oyuzde giremedim 2 hafta gibi. Yazmasamda okuyorum hep aklimdasiniz. Soru soran olmussa cevapliyorum seve seve.... Sordum eski mesaclarima bakabililrsin sordugum gun buraya senide etiketleyerek yazmistim. Gozunden kacmis olabilir. Yinede yazim.
Sag yumurtanin sansi arttirtigni dusunyorum. 100 de 100 kesinlik yada kanitlanmis bisey yok dedi.
Dilerim hepinize rabbim en kisa zamanda nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…