- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.721
Haklısın ama geleceğe dair bu kadar kesin konuşması sence de garip değil mi canım ablacım?İnandım çünkü benim çocuğum olsa ne olmasa ne
Adamın bundan ne karı yada zararı olacak
Bana gel ben seni tedavi ediyim demedi
Sadece ısrarcı olma rabbim vermediyse bu senin için hayırlı dedi
Bende ısrar ettim ondan sonra açıkladı
Hacamat yapılmadan önce ayakta arkamı döndüm..işte bana kolunu yukarı kaldır arkaya getir falan gibi yönlendirmeler yaptı
Sonra hacamatı yapacak olan kadına kalemle göstererek tarif etti
Kadın, eşimin halasinin gelininin ablası
Yazınca biraz uzun oldu ama yakınız yani
Benim uzun zamandır bebek istediğimi kardeşi söylemiş
Hocam 2 sene olmamış maneviyatina bi bakarmisiniz dedi
Sedyeye uzandım üzerime çarşaf orttuler yüzüm açıkta kaldı
Gözüm kapalı heyecandan ölecektim içimden ne dualar biliyorsam hepsini okudum
Rahim bölgesine gelince kadına elini buraya koy hissedebildinmi dedi
Oda evet dedi
Temas etmedi adam bana hiç
Sen cokmu istiyorsun ablam bu kadar çok isteme hayırlısını iste dedi
Normalde o seans ücreti 200 TL imiş
Para bile talep etmedi
Bilmiyorum kafam karışık su an tek bildiğim hamile kalmak istemiyorum
Dr gitmeyi düşünüyorum ..hamile kalmamak için önlem alacam yine
Doğum kontrol hapı kullanırım ilaç içmeye alışkınım nasıl olsa
Spiral beni mahvetti
Diğer korunma yöntemlerini hiç beceremeyiz 20 sene korunma ihtiyacı hissetmemistik
Adam neye dayanarak öyle dedi bir fikrim yok..ama bundan adamın karı yada zararı da yok..neyine gerekki benim çocuk doğurup doğurmamam onu ne ilgilendirir
Duyduklarimdan korktum ürperdim birdaha cesaret edemem
Allah'a sığınıyorum o en iyisini bilir
Dr gidecem ..adam bioenerjist ..maneviyatı yüksek kalp gözü açık bir insanmış
Bana sen pek rahat değilsin üzerinde aşırı derecede göz nazar ve haset var dedi
Bol bol okuman Rabbimden şifa istemen lazım dedi
Hakkında hayırlısı olsun canım 2 ay bile dinlendirsen vücudunu ruhunu sana iyi gelirAynen oyle oluyir. Zaten cnm guzel fikrin dusuncen icin sagol bakalim artik tahlilin cikmasini bekliycez ins temiz cikar bizim bebek konusu artik baska bahara bir yil olmasada uc dort ay. Dusunmuyorum tabi bu ay tutmaz ins bakalim korunmasiz oldu. Bu ay
Öyle ama içime bir kere şüphe düştüHaklısın ama geleceğe dair bu kadar kesin konuşması sence de garip değil mi canım ablacım?
Ama sen daha iyi bilirsin hakkında en güzeli neyse o olsun
Yaşıtız:))20 cnm
Rabbimiz bize bi mesajı olabilir mi acaba. 1 deil 2 deil 3 deil 5 deilSon bir yıldır bu topikte sağlıklı gebelik haberi 5-6 tanedir belki birazcık daha fazla
Ama o kadar çok düşük kimyasal gebelik oldu ki
Bende merak ediyorum..
Aynen cnm sagol allah razi olsun insHakkında hayırlısı olsun canım 2 ay bile dinlendirsen vücudunu ruhunu sana iyi gelir
Senin için özellikle dua edeceğim
Iyimis cocugun varmi varsa kac yasindaY
Yaşıtız:))
Ben bu pihtilasmayi yaptirdim genetik bolumunde hayirlisiyla hayirli sonuclarda almak nasip olur ins bide cok uzun bi zaman aliyo binun cikmasiya 1yada 1 bucuk ay sonra. Cikicakmis ya o zamana kadR hamile kalirsam bugun ic camasirim bembeyaz koyu kivamli bi akintiyla dolmustu kasik sancim bel agrim ve dun aksamdan beridir durmayan mide bulantim var bogaz enfeksiyonu olmusum genzim yaniyor nasil gecirebilirim sizce bu hastaligi
Oluyormu olmuyormu bilmiyorum cnm bnm bugun fazla akintim vardi hastaneyle ugrasmaktan hic. Dikkat etmedim guzel dileklerin icin tesekur ederim ins cnmKöyü kivamli akitinti yumdan sonra olmuyormu canm bu arada insallah sonuçların temiz cikar hamile olsan bile pıhtılaşma sorunu varsa zaten ilaç veriyolar
Benim aynı düzende olmuştu 16.günün akşamı pik olmuştuKizlar benim bir sorum olacak kimyasal gebelik kanamasından nekadar süre sonra yum oluyo acaba
İki kızım var biri 9 biri 19 aylık :))) )Iyimis cocugun varmi varsa kac yasinda
Biraz istemeden üstüste olduIyimis cocugun varmi varsa kac yasinda
Allah bagislasin cnm ust uste olmasi onemli degilki saglikli. Salih evlatlar olsunlar ins.İki kızım var biri 9 biri 19 aylık :))) )
Konuyu malesef hepsini okuyamadımWalla bizde saldık gitti eşim test bile istemedi ben sadece akıntı olan günü kaçırmak istemedim açıkçası erkek bebek için uğraşmadım düşükten sonra bebeğim olsun da ne olursa olsun dedim o yüzden pik zamanı bile ilişki olmuş olsa yeter bunu istedim zaten
Kizlar nasilsiniz yazmasamda guzel haberler varmi diye girip bakiyorum. Hepiniz dualarimdasiniz...Kızlar ben bıraktım 3. bebek için artık hicbisey yapmiycam
Hacamat için gittim bebek istediğimi söyledim o bölgeye de yapılsın istedim
Bioenerjistler baktılar rahim uygun değil isteme hatta hiç olmasın dediler
Kafam karıştı
Adam kalp gözü acıkmış
Eğer hamile kalirsan çok büyük ihtimalle sakat olacak ve sen rahim kanseri olursun doğumdan sonra dedi
Olmaması için önlem al dedi
Kizlar nasilsiniz yazmasamda guzel haberler varmi diye girip bakiyorum. Hepiniz dualarimdasiniz...
Divinticim boyle dusunmene cok uzuldim inan. Inanma boyle seylere diyicem ama simdi sen yapamazsin aklindan atamazsinda bu denilenleri. Insan inaniyo cunki.. sana nacizane tavsiyem bi tana daha hacamat yapan birine git. Bir kisinin dedigiyle vazgecme . Eyer allah verirde hamile kalirsan bu supheyle zor olur.. hakkinda hayirlisi olsun canim.
cok opuyorum hepinizi.
Canim nasilsin. Evdeki intrnette sorun cikmisti oyuzde giremedim 2 hafta gibi. Yazmasamda okuyorum hep aklimdasiniz. Soru soran olmussa cevapliyorum seve seve.... Sordum eski mesaclarima bakabililrsin sordugum gun buraya senide etiketleyerek yazmistim. Gozunden kacmis olabilir. Yinede yazim.Kizlarinin annecigi sende bıraktın gittin sandım bir an bacim .. hersey yolunda umarım doktora gittin mi tekrar ve sorumu sorabildin mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?