Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
M mec zup

Canım hoşgeldin
Epeydir yoktun nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
Benim denemeler bitti bu ay yöntem denemedik ama hamile değilmişim gibi hissediyorum..
Bi haftaya belli olacak inşAllah

Amin canim cok saol.
Canım hoşgeldin
Epeydir yoktun nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
Benim denemeler bitti bu ay yöntem denemedik ama hamile değilmişim gibi hissediyorum..
Bi haftaya belli olacak inşAllah
Hosbuldum canim. Iyim allaha sukir..sende iyisindir insallah... dilerim rabbim ummadigin anda mucizeni sana bagislar.. yontem falan fesile allah nasip ederse. .. guzel haberlerni bekliyorum canim... insallah gonlunde olan tutunmustur.

Gaybı Allah'tan başka kimse bilemez
Ama söyledikleri şey çok ürkütücü
Bunu söyleyen kişi bioenerjist ..hacamati yapan başka biri
O günden beri çok üzüntülüyüm..
Yani kendimi nasıl anlatiyim sana aşırı bebek ,çocuk ve hayvan severim
İlk çocuğum zor oldu tedavilere yanıt bile vermiyordu vücudum
İkinci için 5 sene uğraştım
Araları 12 yaş..rabbim çok aratti ama sonunda sabrimin mükâfatını verdi çok şükür
İçimden çocuk sevgisi hiç eksilmedi..yaş geçmeden bir tane daha olsun dedim 3. bebek için tedavilere başladım
Çok inandım rabbim içime sevgisini düşürdü ,kabul etmeyeceği dua için el actirmaz ,nimetleri sonsuz yine verir dedim ..2 sene olmadı ..hayırlısı buymuş dedim hiç isyan etmedim
Sonuçta elimizden ne gelir Rabbimin vermeye gönlü yoksa
Keşke böyle bişey duymadan kendiligimden sogusaydim bu fikirden..

Rabbim herşeyi güzel gönlünce versin
Bundan sonra sağlık sıhhat ve afiyet isterim Rabbimden
çok boşluğa düştüm kendime bir uğraş bulmaliyim
Kafamdan atmam lazım ..atamıyorum ..
Hayali 3. kızım var benim tamammi
Nede olsa 2 sene bizim evde konusu geçti adı kondu

Anliyorum canim hakkinda hayirlisi olsun insallah

Evt cnm 3 gun ara olmadan oldu. Akintinin yogun oldugu 2 gun ger onu takip eden 3 nci gunde olmustu.
Canım ben az önce senin eski mesajlarını okudum yumurta çatladıgı anda olmuş senin ilişki ama orda diger günleride degerlendirdigini yazmamışsın aslın da burada birçok arkadaşımız tek ilişki diyor ama ogün geldiginde 2 yada üç deneme yapıyorlar süper anneler de de birkaç arkadaşımızda buşekilde ogluşlarını kucagına aldılar yada tüm bildiklerini çöpe atıp ben gün aşırı deniycem lerde oldu kafam iyice karıştı

B babymuck cnm bu mesac 18 temmuzda hamile kaldigim vakit yazdigim mesac. Bir defa iliski olmadi. yukardada dedigim gibi toplamda 3 defa iliski oldu. . Yum gununi tam olarak bilmiyorum test falan yapmadim. Akintiya gore birliktelik olmustu...

Kizlar selam herkese yaklasik iki uc gundur sol kasigim sanci yapiyor daha once hic bole olmazdi 26. Gunum oldu adet olmadim daha stres yapmaya baslycam artik sanki yine adet olmycakmisim ve gecikecekmis gibime geliyor araya haftasonuda girdi acaba pzt gunu saglik ocaginda bi kan testimi yaptirsam bi akil fikir verin bana akintim cok oluyor her geldiginde regl oldum saniyorum ama yok ...

Allah bagislasin cnm ust uste olmasi onemli degilki saglikli. Salih evlatlar olsunlar ins.
Aynen valla iyiki de bunlar olmuş diyorum iyiki de kız olmuş bi de erkek olsa iyi olurdu neyse sağlıklı olsunlar yeter ya. Senin kaç çocuğun var canm.

Amin canım Allah razı olsun

Canım sen böyle de yazınca çok üzüldüm
İyice araştır bence bu konuyu
Bırakma peşini

Canım belki yumurtlama dönemine yeni girmişsindir

Düşükten sonra 35-40 gün sonra anca adet olunurmuş canım ben erken adet olmayı beklemiyorum ovulasyon 20 gün sonra başlıyomuş bizim işler karışık bakalım ne zaman adet olacaz hamile olsakda bu kadar erken belli olmaz en azından düşük yaptığın günü bekle boş yere kanından olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…