- 1 Haziran 2018
- 525
- 781
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.741
M mec zupKizlar hepinize merhaba. Mesaclar baya birikmis okuyamadim .kizim okula basladi miyde bulantim hala var zor geciyo hamilelik ama allaha hamd olsun iyim eskiye gore. Hepiniz iyisinizdir insallah. Bugun bende doktora gitdim. Her sey guzel gidiyo allaha sukir. @ravzam cnm senin dedignide sordum doktorum bu sag sol yumurtlama konusunu. 100 de 100 dogruysa eger. Tum insanlar secimlerni yapardi. Insanlar ton para verip kibrislarda tup bebek yaptirmazlardi dedi. Ama ihtimali yukseltdigni dusunyorum sag yumurtanin dedi.
Bebegmin resminide yukleyebilirsem yukliycem bacak arasida cektim. bugun baya widio cektim resimlerni aldim.
Her aklima geldignizde Eki Görüntüle 2194237 dua ediyorum hepinize. Cani gonulden dilerim en kisa zamanda hepinize rabbim saglikla sihhatla bir oglan nasip etsin.Eki Görüntüle 2194236
Evt cnm 3 gun ara olmadan oldu. Akintinin yogun oldugu 2 gun ger onu takip eden 3 nci gunde olmustu.Üçgün ara olmadanmı oldu canım yani yumurtlama günlerinin tamamını degerlendirmişmi oldun
Canım hoşgeldinKizlar nasilsiniz yazmasamda guzel haberler varmi diye girip bakiyorum. Hepiniz dualarimdasiniz...
Divinticim boyle dusunmene cok uzuldim inan. Inanma boyle seylere diyicem ama simdi sen yapamazsin aklindan atamazsinda bu denilenleri. Insan inaniyo cunki.. sana nacizane tavsiyem bi tana daha hacamat yapan birine git. Bir kisinin dedigiyle vazgecme . Eyer allah verirde hamile kalirsan bu supheyle zor olur.. hakkinda hayirlisi olsun canim.
cok opuyorum hepinizi.
Rabbim herşeyi güzel gönlünce versinÖyle ama içime bir kere şüphe düştü
Cesaret edemem
Sadece tevekkül edip Allah'a sığınırım
Sizlerin hayırlı güzel haberlerinizi alırım inşallah
Çocuktan vazgeçtim diye sizi bırakıp gitmiycem
Bilmiyorum ki canım ne desem eksik olur...Rabbimiz bize bi mesajı olabilir mi acaba. 1 deil 2 deil 3 deil 5 deil
Amin canim cok saol.Çok şükür canım elhamdulillah mesajını yeni okudum inan etiket küçük harf yazdığın için olmamış bi sorun olmadığına çok sevindim amin Rabbim cumlemize nasip etsin seni de kazası belasız kavustursun paşana♡
Hosbuldum canim. Iyim allaha sukir..sende iyisindir insallah... dilerim rabbim ummadigin anda mucizeni sana bagislar.. yontem falan fesile allah nasip ederse. .. guzel haberlerni bekliyorum canim... insallah gonlunde olan tutunmustur.Canım hoşgeldin
Epeydir yoktun nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
Benim denemeler bitti bu ay yöntem denemedik ama hamile değilmişim gibi hissediyorum..
Bi haftaya belli olacak inşAllah
Gaybı Allah'tan başka kimse bilemezKizlar nasilsiniz yazmasamda guzel haberler varmi diye girip bakiyorum. Hepiniz dualarimdasiniz...
Divinticim boyle dusunmene cok uzuldim inan. Inanma boyle seylere diyicem ama simdi sen yapamazsin aklindan atamazsinda bu denilenleri. Insan inaniyo cunki.. sana nacizane tavsiyem bi tana daha hacamat yapan birine git. Bir kisinin dedigiyle vazgecme . Eyer allah verirde hamile kalirsan bu supheyle zor olur.. hakkinda hayirlisi olsun canim.
cok opuyorum hepinizi.
Bundan sonra sağlık sıhhat ve afiyet isterim RabbimdenRabbim herşeyi güzel gönlünce versin
Anliyorum canim hakkinda hayirlisi olsun insallahGaybı Allah'tan başka kimse bilemez
Ama söyledikleri şey çok ürkütücü
Bunu söyleyen kişi bioenerjist ..hacamati yapan başka biri
O günden beri çok üzüntülüyüm..
Yani kendimi nasıl anlatiyim sana aşırı bebek ,çocuk ve hayvan severim
İlk çocuğum zor oldu tedavilere yanıt bile vermiyordu vücudum
İkinci için 5 sene uğraştım
Araları 12 yaş..rabbim çok aratti ama sonunda sabrimin mükâfatını verdi çok şükür
İçimden çocuk sevgisi hiç eksilmedi..yaş geçmeden bir tane daha olsun dedim 3. bebek için tedavilere başladım
Çok inandım rabbim içime sevgisini düşürdü ,kabul etmeyeceği dua için el actirmaz ,nimetleri sonsuz yine verir dedim ..2 sene olmadı ..hayırlısı buymuş dedim hiç isyan etmedim
Sonuçta elimizden ne gelir Rabbimin vermeye gönlü yoksa
Keşke böyle bişey duymadan kendiligimden sogusaydim bu fikirden..
Bundan sonra sağlık sıhhat ve afiyet isterim Rabbimden
çok boşluğa düştüm kendime bir uğraş bulmaliyim
Kafamdan atmam lazım ..atamıyorum ..
Hayali 3. kızım var benim tamammi
Nede olsa 2 sene bizim evde konusu geçti adı kondu
İnşallah canım Allah razı olsunAnliyorum canim hakkinda hayirlisi olsun insallah
Canım ben az önce senin eski mesajlarını okudum yumurta çatladıgı anda olmuş senin ilişki ama orda diger günleride degerlendirdigini yazmamışsın aslın da burada birçok arkadaşımız tek ilişki diyor ama ogün geldiginde 2 yada üç deneme yapıyorlar süper anneler de de birkaç arkadaşımızda buşekilde ogluşlarını kucagına aldılar yada tüm bildiklerini çöpe atıp ben gün aşırı deniycem lerde oldu kafam iyice karıştıEvt cnm 3 gun ara olmadan oldu. Akintinin yogun oldugu 2 gun ger onu takip eden 3 nci gunde olmustu.
B babymuck cnm bu mesac 18 temmuzda hamile kaldigim vakit yazdigim mesac. Bir defa iliski olmadi. yukardada dedigim gibi toplamda 3 defa iliski oldu. . Yum gununi tam olarak bilmiyorum test falan yapmadim. Akintiya gore birliktelik olmustu...Canim testle takip yapmadim bu ay. Ultrasona gitdim. Adetin 14 gununde 1 ya 2 gune catlar dedi bende 2 gunden gelmemi istedi. Bende tam gidiyodum kresden aradilar kizim hastalanmis bende biraktim her seyi Gidemedim ultrasonada. oyuzden karisik oldu benimki. Akinti cok oldugu zaman akinti kesilince olmustu ondan sonraki gunde olmustu hangisi tuttuysa artik hep dua ederek sagiam donerek yatnistimm... Hatirladiklarim bunlar canim. Bide gecen sayfalarda okumustum idrar rengi acik we mat sari oldugu zaman cinsiyeti erkek diye bu konuda ne dusunyosun. Kizlarimda hatirliyorum idrar koyu we kizildi. Bunda degisik bir sekilde acik limon sarisi rengi..
Aynen valla iyiki de bunlar olmuş diyorum iyiki de kız olmuş bi de erkek olsa iyi olurdu neyse sağlıklı olsunlar yeter ya. Senin kaç çocuğun var canm.Allah bagislasin cnm ust uste olmasi onemli degilki saglikli. Salih evlatlar olsunlar ins.
Bitane kizim var 3 yasinda. CnmAynen valla iyiki de bunlar olmuş diyorum iyiki de kız olmuş bi de erkek olsa iyi olurdu neyse sağlıklı olsunlar yeter ya. Senin kaç çocuğun var canm.
Amin canım Allah razı olsunAmin canim cok saol.
Hosbuldum canim. Iyim allaha sukir..sende iyisindir insallah... dilerim rabbim ummadigin anda mucizeni sana bagislar.. yontem falan fesile allah nasip ederse. .. guzel haberlerni bekliyorum canim... insallah gonlunde olan tutunmustur.
Canım sen böyle de yazınca çok üzüldümGaybı Allah'tan başka kimse bilemez
Ama söyledikleri şey çok ürkütücü
Bunu söyleyen kişi bioenerjist ..hacamati yapan başka biri
O günden beri çok üzüntülüyüm..
Yani kendimi nasıl anlatiyim sana aşırı bebek ,çocuk ve hayvan severim
İlk çocuğum zor oldu tedavilere yanıt bile vermiyordu vücudum
İkinci için 5 sene uğraştım
Araları 12 yaş..rabbim çok aratti ama sonunda sabrimin mükâfatını verdi çok şükür
İçimden çocuk sevgisi hiç eksilmedi..yaş geçmeden bir tane daha olsun dedim 3. bebek için tedavilere başladım
Çok inandım rabbim içime sevgisini düşürdü ,kabul etmeyeceği dua için el actirmaz ,nimetleri sonsuz yine verir dedim ..2 sene olmadı ..hayırlısı buymuş dedim hiç isyan etmedim
Sonuçta elimizden ne gelir Rabbimin vermeye gönlü yoksa
Keşke böyle bişey duymadan kendiligimden sogusaydim bu fikirden..
Bundan sonra sağlık sıhhat ve afiyet isterim Rabbimden
çok boşluğa düştüm kendime bir uğraş bulmaliyim
Kafamdan atmam lazım ..atamıyorum ..
Hayali 3. kızım var benim tamammi
Nede olsa 2 sene bizim evde konusu geçti adı kondu
Canım belki yumurtlama dönemine yeni girmişsindirKizlar selam herkese yaklasik iki uc gundur sol kasigim sanci yapiyor daha once hic bole olmazdi 26. Gunum oldu adet olmadim daha stres yapmaya baslycam artik sanki yine adet olmycakmisim ve gecikecekmis gibime geliyor araya haftasonuda girdi acaba pzt gunu saglik ocaginda bi kan testimi yaptirsam bi akil fikir verin bana akintim cok oluyor her geldiginde regl oldum saniyorum ama yok ...
Sende erken mi evlendinBitane kizim var 3 yasinda. Cnm
Düşükten sonra 35-40 gün sonra anca adet olunurmuş canım ben erken adet olmayı beklemiyorum ovulasyon 20 gün sonra başlıyomuş bizim işler karışık bakalım ne zaman adet olacaz hamile olsakda bu kadar erken belli olmaz en azından düşük yaptığın günü bekle boş yere kanından olmaKizlar selam herkese yaklasik iki uc gundur sol kasigim sanci yapiyor daha once hic bole olmazdi 26. Gunum oldu adet olmadim daha stres yapmaya baslycam artik sanki yine adet olmycakmisim ve gecikecekmis gibime geliyor araya haftasonuda girdi acaba pzt gunu saglik ocaginda bi kan testimi yaptirsam bi akil fikir verin bana akintim cok oluyor her geldiginde regl oldum saniyorum ama yok ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?