Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Tabi iste bizim durum karisik oldigu icin artik ne nedir ne degildir birbirinden ayiramiuorum 17 eylulde kanamam basladi 19 da dusuk yaptim iste kanamanin basladigi gunden sayiyorum bugun 28 gunum oluyo 2 gun sonra 1 ay bitiyo zaman ne cabuk geciyo ya ins burda hamilelik haberimizi vermeyide paylasmak nasip olur o gunler cok yakinda ins

İnşallah tez vakitte canım

Merhaba hanımlar tecrübelerinize ihtiyacım var.ben geçen ayın 16 sında adet oldum ondan önceki ikigünde lekelenmem olmuştu adet 4 yada 5 gün erken olurum ama bu ay daha olmadım birkez birliktelik oldu ama ondada bişe olmadı eşim eminim diyor çok korkuyorumbuay hep rüyamda bebek gördüm şimdiden yorum yazan arkadaşlarıma teşekkür ederim

Hayırlısı inşallah. Valla rabbimiz bebek verince bize sormuyor çok şükür başımız üstünde yeri var benimde istemeden olmuştu ikincisi. Rüyan psikolojik olabilir cnm hep öyle oluyor benimde..Hakkında hayırlısı

Rğy

Canım merhaba ben birsey soracagim agrim durdu test yaptim silik cikti demissin siliklogi nasildi acaba çokmu silik norma mi yoksa pike yakın hafif açılmış gibi miydi

Canım merhaba ben birsey soracagim agrim durdu test yaptim silik cikti demissin siliklogi nasildi acaba çokmu silik norma mi yoksa pike yakın hafif açılmış gibi miydi
Baya silikti canim.
Zaten test koyu olunca pik yaptigini anliyorsun. Daha sonra 4 saatte 1 test yapman gerekiyo. Sonra siliklesmeye basliyor test. Benim baya silikti. Catladigini anlamistim yani.

Kismette ne varsa inan o oluyo cnm bende bu ay olsun istemiyom dun gece o kadar guzel bir ruya gordumki hala etkisindeyim ben hayatimda gordugum rn guzel ruyaydi diyebilirim ruyanin ardindan o kadar mutlu oldumki anlatamam soyledigim zaman bile icim kipir kipir oluyo rabbim hayir etsin oncelikle sabah uyandigimda acaba bu bi isaretmi dedim acaba bole kara kasli kara gozlu cok tatli cok kucuk bir erkek bebek vardi elimde ve ben bu bebrgi emziriyodum hala gozumun onunden gitmiyor o bebek benimdi. Allahim cok tatli bi bebekti ya rabbim hayra cevirsin ins 2 kasim kayinimin dugunu var ve brn bu yuzden istemiyorum korkuyorumki bu ay olcak diye yarin sabah bi test yapcam hamilelik belirtilerim var hic adet olccak gibi degilim

Evet bende rüya görünce çok etkileniyorum çok düşünüyoruz ondanmı acaba gece gündüz kafamın içinde hep erkek bebek fikri ALlahım hayırlı sağlıklı ogluşlar bizede nesip et dileyen isteyen bütün arkadaşlarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…