- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.761
Sanmiyorum cnm ya bel agrimda cok varrCanım belki yumurtlama dönemine yeni girmişsindir
Biraz oyle oldu nasip kismet iste sendemi erken evlendinSende erken mi evlendin
Tabi iste bizim durum karisik oldigu icin artik ne nedir ne degildir birbirinden ayiramiuorum 17 eylulde kanamam basladi 19 da dusuk yaptim iste kanamanin basladigi gunden sayiyorum bugun 28 gunum oluyo 2 gun sonra 1 ay bitiyo zaman ne cabuk geciyo ya ins burda hamilelik haberimizi vermeyide paylasmak nasip olur o gunler cok yakinda insDüşükten sonra 35-40 gün sonra anca adet olunurmuş canım ben erken adet olmayı beklemiyorum ovulasyon 20 gün sonra başlıyomuş bizim işler karışık bakalım ne zaman adet olacaz hamile olsakda bu kadar erken belli olmaz en azından düşük yaptığın günü bekle boş yere kanından olma
İnşallah tez vakitte canımTabi iste bizim durum karisik oldigu icin artik ne nedir ne degildir birbirinden ayiramiuorum 17 eylulde kanamam basladi 19 da dusuk yaptim iste kanamanin basladigi gunden sayiyorum bugun 28 gunum oluyo 2 gun sonra 1 ay bitiyo zaman ne cabuk geciyo ya ins burda hamilelik haberimizi vermeyide paylasmak nasip olur o gunler cok yakinda ins
18 de evlendim ben cnmBiraz oyle oldu nasip kismet iste sendemi erken evlendin
Hayırlısı inşallah. Valla rabbimiz bebek verince bize sormuyor çok şükür başımız üstünde yeri var benimde istemeden olmuştu ikincisi. Rüyan psikolojik olabilir cnm hep öyle oluyor benimde..Hakkında hayırlısıMerhaba hanımlar tecrübelerinize ihtiyacım var.ben geçen ayın 16 sında adet oldum ondan önceki ikigünde lekelenmem olmuştu adet 4 yada 5 gün erken olurum ama bu ay daha olmadım birkez birliktelik oldu ama ondada bişe olmadı eşim eminim diyor çok korkuyorumbuay hep rüyamda bebek gördüm şimdiden yorum yazan arkadaşlarıma teşekkür ederim
Merhaba hanımlar tecrübelerinize ihtiyacım var.ben geçen ayın 16 sında adet oldum ondan önceki ikigünde lekelenmem olmuştu adet 4 yada 5 gün erken olurum ama bu ay daha olmadım birkez birliktelik oldu ama ondada bişe olmadı eşim eminim diyor çok korkuyorumbuay hep rüyamda bebek gördüm şimdiden yorum yazan arkadaşlarıma teşekkür ederim[/QUOTE
Rüyam psikolojik olabilir. Hep öyle oluyor
İlişkiden sonra test yapmadım test pik yapti sabah 11 gibi cok ta ağrım vardı sol kasikta öğlen bir gibi ağrı durdu test yaptım silik çıktı akşam 7 gibi ilişki oldu yani 7 8 saat gibi sonra ilişki oldu gerisi Rabbimiz takdiri Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Baya silikti canim.Canım merhaba ben birsey soracagim agrim durdu test yaptim silik cikti demissin siliklogi nasildi acaba çokmu silik norma mi yoksa pike yakın hafif açılmış gibi miydi
Baya silikti canim.
Zaten test koyu olunca pik yaptigini anliyorsun. Daha sonra 4 saatte 1 test yapman gerekiyo. Sonra siliklesmeye basliyor test. Benim baya silikti. Catladigini anlamistim yani.
Nasılsın kaç haftalık oldun canımAmin cümlemizin
12 bu hafta cuma kontrolüm varNasılsın kaç haftalık oldun canım
Kismette ne varsa inan o oluyo cnm bende bu ay olsun istemiyom dun gece o kadar guzel bir ruya gordumki hala etkisindeyim ben hayatimda gordugum rn guzel ruyaydi diyebilirim ruyanin ardindan o kadar mutlu oldumki anlatamam soyledigim zaman bile icim kipir kipir oluyo rabbim hayir etsin oncelikle sabah uyandigimda acaba bu bi isaretmi dedim acaba bole kara kasli kara gozlu cok tatli cok kucuk bir erkek bebek vardi elimde ve ben bu bebrgi emziriyodum hala gozumun onunden gitmiyor o bebek benimdi. Allahim cok tatli bi bebekti ya rabbim hayra cevirsin ins 2 kasim kayinimin dugunu var ve brn bu yuzden istemiyorum korkuyorumki bu ay olcak diye yarin sabah bi test yapcam hamilelik belirtilerim var hic adet olccak gibi degilimMerhaba hanımlar tecrübelerinize ihtiyacım var.ben geçen ayın 16 sında adet oldum ondan önceki ikigünde lekelenmem olmuştu adet 4 yada 5 gün erken olurum ama bu ay daha olmadım birkez birliktelik oldu ama ondada bişe olmadı eşim eminim diyor çok korkuyorumbuay hep rüyamda bebek gördüm şimdiden yorum yazan arkadaşlarıma teşekkür ederim
Yap cnm icinden cikar o hissi bende yapcam tam 30 gun bitiyo bnmde yarinKızlar yarın da adet olmazsam test yapacam çok korkuyorum içimde tuhaf bir his var
Ben atayim sana .bNa neden msj atilmiyir anlamiyorum. Diger arkadaslarda oyke söylüyor.Canm sana mesaj nasil atabilirim
Son adet tarihin ne bende bugün saglık ocağına gidecem canım ama korku şimdiden sardı beniYap cnm icinden cikar o hissi bende yapcam tam 30 gun bitiyo bnmde yarin
Evet bende rüya görünce çok etkileniyorum çok düşünüyoruz ondanmı acaba gece gündüz kafamın içinde hep erkek bebek fikri ALlahım hayırlı sağlıklı ogluşlar bizede nesip et dileyen isteyen bütün arkadaşlarımaKismette ne varsa inan o oluyo cnm bende bu ay olsun istemiyom dun gece o kadar guzel bir ruya gordumki hala etkisindeyim ben hayatimda gordugum rn guzel ruyaydi diyebilirim ruyanin ardindan o kadar mutlu oldumki anlatamam soyledigim zaman bile icim kipir kipir oluyo rabbim hayir etsin oncelikle sabah uyandigimda acaba bu bi isaretmi dedim acaba bole kara kasli kara gozlu cok tatli cok kucuk bir erkek bebek vardi elimde ve ben bu bebrgi emziriyodum hala gozumun onunden gitmiyor o bebek benimdi. Allahim cok tatli bi bebekti ya rabbim hayra cevirsin ins 2 kasim kayinimin dugunu var ve brn bu yuzden istemiyorum korkuyorumki bu ay olcak diye yarin sabah bi test yapcam hamilelik belirtilerim var hic adet olccak gibi degilim
Ben atayim sana .bNa neden msj atilmiyir anlamiyorum. Diger arkadaslarda oyke söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?