- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.781
Benim 17 eylulde kanamam basladi 19 eylulde dusuk yaptim cnm 17 eylul son Adet tarihi olarak hesaplaniyo ne yaptin gittinmi saglik ocaginaSon adet tarihin ne bende bugün saglık ocağına gidecem canım ama korku şimdiden sardı beni
Tam tersi ya bnm o ruyayi. Gormeden once Aklimda hicbisey yoktu susukten sonra o bebek fikrini atmistim kafadan ama o gece tesadifen oyle bi ruya gorfum sonrasinda da iste uc gun oldu hala etkisindeydim halbuki atmistim kaafadan ne kadarda rahatlamistim demekki allah nasip etmeyecegi seyi hayal etirmezmis .Evet bende rüya görünce çok etkileniyorum çok düşünüyoruz ondanmı acaba gece gündüz kafamın içinde hep erkek bebek fikri ALlahım hayırlı sağlıklı ogluşlar bizede nesip et dileyen isteyen bütün arkadaşlarıma
Ögleden sonra gidecemBenim 17 eylulde kanamam basladi 19 eylulde dusuk yaptim cnm 17 eylul son Adet tarihi olarak hesaplaniyo ne yaptin gittinmi saglik ocagina
Hadi hayirlisi neyse o olsun ben simdi test yaptim sukur negatif ciktiÖgleden sonra gidecem
Benimde negatif çıktıHadi hayirlisi neyse o olsun ben simdi test yaptim sukur negatif cikti
Peki adetin niye gecikmis olabilirkiBenimde negatif çıktı
Ne güzel anlatmışsın canım evet kimse ugramaz oldu biliyorsundur belki ben şuan düşünmüyorum canım üç kızım var dünya tatlısı ben kız bebek çok severim bekarlıgımdan beri Allah nasip etti şükür ama gönlümdende erkek bebek geçmiyor degilMerhaba arkadaşlar artik kimse uğramıyor galiba. Keske daha önce hamile kalanlar belirtilerini yazsaydı biraz fikir olurdu. Elifem gecemavisim yok. Eski mesajları okudum ama yine de insan sormak istiyor. Mesela ilk test yaptığında çizgi nasildi. Yada halsizlik mide bulantısı kasık ağrısı var mıydı. Ama test yapanlar da paylaşım yapmıyor artik eskide daha canlıymış buralar. Umarım yine eskisi gibi olur diyeyim
Ben ilk kendim başlayayım. Biliyorsunuz mart nisan gibi bir kimyasal gebelik yaşadıktan sonra bıraktım en azından kafamdan atmak istedim. Ama elimde ovulasyon testi vardı vücudumu tanımak için 3 ay takip ettim. Benim ovulasyon hiç pik olmadı hafif koyu sonra açılmaya başlıyordu. Bende akıntı üstünden gitmeye başladım yumurta akıntısını gördükten sonra kasık ağrısına gore hareket ettim ağustosta dikkat ettim yumurta gibi akıntıdan yaklaşık 2 saat sonra şiddetli kasık agrım oluyordu ve 2 3 saat sürüp sonra yavas yavas geçiyordu. 11 eylül de hasta oldum. 22 eylulde akşam saat 10 da yumurta akını gördüm saat 1 gibi kasigim ağrımaya başladı saat 5 te de ilişki oldu. 5 günlük perhiz vardı. Sağ kasigim ağrıyordu ama hangi taraftan yumurta olduğunu bilmiyorum bu yuzden sırt üstü yarim saat durup sonra sağıma döndüm. Hayırlısı olsun diyoruz tabi gönül ikinci meyveyi de istiyor.
Şimdiki belirtilere gelince de başım çok ağrıdı ilk hafta sonra geçti. Bugün yine ağrıyor ama rahatsız edecek şekilde değil. Kusma hiç olmadı sadece bulantım var bugün o beni mahvetti. Göğüs uçları sanki hafif karardı oyle cok koyu olmadı. Ilk haftalar acaip gaz doluydum patlayacağım zannettim ki kabızlık sorunum da yoktu ama gazdan mahvoldum şimdi yok. Bu hafta çok üşüyorum ama battaniyeye sarılınca 2 saat icinde ısınıyorum ama üzerimden attığımda yine titreme geliyor. Akıntı da erkek bebeğe hamile olanlarda akıntı olmaz deniliyor acikcasi ilk zamanlar akintim yoktu ama şimdi özellikle ayakta durdukça sarımsı bir akıntı oluyor.
Oyle iste kızlar coooook uzun yazdım hakkınızı helal edin insallah müjdeyi vermekte nasip olur. Biraz canlanın lütfen konuşalım eskisi gibi
Bilmiyorum kiPeki adetin niye gecikmis olabilirki
Mevsim degisikligi olabilir cnm bu arada kizlarin ve sen kac yasindasin ayni benim gibi kiz cocuklarini bende cok seviyodum ama 4. ye artik bi oglum olsun istiyorumBilmiyorum ki
Cnm cok guzel anlatmissin bende 9 haftalik olcam idrar rengim koyu seninki nasil bu arada ben fazla su tuketmiyorum bide 7 aylik kizimi emziriyorum insallah idrar rengi onunla alakalidir 4.de rabbim saglikli bi erkek evlat nasip etsin cumlesiyle banadaMerhaba arkadaşlar artik kimse uğramıyor galiba. Keske daha önce hamile kalanlar belirtilerini yazsaydı biraz fikir olurdu. Elifem gecemavisim yok. Eski mesajları okudum ama yine de insan sormak istiyor. Mesela ilk test yaptığında çizgi nasildi. Yada halsizlik mide bulantısı kasık ağrısı var mıydı. Ama test yapanlar da paylaşım yapmıyor artik eskide daha canlıymış buralar. Umarım yine eskisi gibi olur diyeyim
Ben ilk kendim başlayayım. Biliyorsunuz mart nisan gibi bir kimyasal gebelik yaşadıktan sonra bıraktım en azından kafamdan atmak istedim. Ama elimde ovulasyon testi vardı vücudumu tanımak için 3 ay takip ettim. Benim ovulasyon hiç pik olmadı hafif koyu sonra açılmaya başlıyordu. Bende akıntı üstünden gitmeye başladım yumurta akıntısını gördükten sonra kasık ağrısına gore hareket ettim ağustosta dikkat ettim yumurta gibi akıntıdan yaklaşık 2 saat sonra şiddetli kasık agrım oluyordu ve 2 3 saat sürüp sonra yavas yavas geçiyordu. 11 eylül de hasta oldum. 22 eylulde akşam saat 10 da yumurta akını gördüm saat 1 gibi kasigim ağrımaya başladı saat 5 te de ilişki oldu. 5 günlük perhiz vardı. Sağ kasigim ağrıyordu ama hangi taraftan yumurta olduğunu bilmiyorum bu yuzden sırt üstü yarim saat durup sonra sağıma döndüm. Hayırlısı olsun diyoruz tabi gönül ikinci meyveyi de istiyor.
Şimdiki belirtilere gelince de başım çok ağrıdı ilk hafta sonra geçti. Bugün yine ağrıyor ama rahatsız edecek şekilde değil. Kusma hiç olmadı sadece bulantım var bugün o beni mahvetti. Göğüs uçları sanki hafif karardı oyle cok koyu olmadı. Ilk haftalar acaip gaz doluydum patlayacağım zannettim ki kabızlık sorunum da yoktu ama gazdan mahvoldum şimdi yok. Bu hafta çok üşüyorum ama battaniyeye sarılınca 2 saat icinde ısınıyorum ama üzerimden attığımda yine titreme geliyor. Akıntı da erkek bebeğe hamile olanlarda akıntı olmaz deniliyor acikcasi ilk zamanlar akintim yoktu ama şimdi özellikle ayakta durdukça sarımsı bir akıntı oluyor.
Oyle iste kızlar coooook uzun yazdım hakkınızı helal edin insallah müjdeyi vermekte nasip olur. Biraz canlanın lütfen konuşalım eskisi gibi
Mevsimsel olabilir stres etkileyebilir hava her şey olabilir canım. Allah kızlarını sana bağışlasın insallah. Canım emin ol kimse niye kızım oldu demez herkes sever ama şu çevre baskısı bari bir tane oğlum olsun dedirtiyor. Inşallah senin ve bu topikte olan herkesin bir oğlu da olur .Ne güzel anlatmışsın canım evet kimse ugramaz oldu biliyorsundur belki ben şuan düşünmüyorum canım üç kızım var dünya tatlısı ben kız bebek çok severim bekarlıgımdan beri Allah nasip etti şükür ama gönlümdende erkek bebek geçmiyor degilama nebiliyim korkuyorum açıkçası yine kız olursa iki kızım olsaydı hiç düşünmeden yapardım ama 4 çocuk zor heleki bu zamanda eğer kaza olursa korkmazdım bukadar benim için daha vakti var gibi ama tabi nasip kısmet herşey bugün adet günüm ama ben olmadım mevsimsel olabilirmi acaba kızlar
Maşallah canım Rabbim esirgesin hepsiniCnm cok guzel anlatmissin bende 9 haftalik olcam idrar rengim koyu seninki nasil bu arada ben fazla su tuketmiyorum bide 7 aylik kizimi emziriyorum insallah idrar rengi onunla alakalidir 4.de rabbim saglikli bi erkek evlat nasip etsin cumlesiyle banada
Sizin 4ncu bebek mi? Hayirlisi olsun :) ben daha 2nciye yeni yeni ikna ettim esimiCnm cok guzel anlatmissin bende 9 haftalik olcam idrar rengim koyu seninki nasil bu arada ben fazla su tuketmiyorum bide 7 aylik kizimi emziriyorum insallah idrar rengi onunla alakalidir 4.de rabbim saglikli bi erkek evlat nasip etsin cumlesiyle banada
Yontem denemedim isteyerek olduMaşallah canım Rabbim esirgesin hepsinivalla canım gün içerisinde çok çok açık sabah bir tık koyuydu iki üç gündür o da açık renk oldu. Uzun süre tuvalete gitmeyince sarımsı bir akıntı geliyor. Bugün mide bulantısını da ayıptır söylemesi iç çamaşırını çok sıkmışım biraz gevşeyince o da rahatlattı epey oyle canım benim şikayetler Allah tamamına erdirsin bir yöntem denedin mi isteyerek mi oldu
Tebrik ederim canım hamilesinCnm cok guzel anlatmissin bende 9 haftalik olcam idrar rengim koyu seninki nasil bu arada ben fazla su tuketmiyorum bide 7 aylik kizimi emziriyorum insallah idrar rengi onunla alakalidir 4.de rabbim saglikli bi erkek evlat nasip etsin cumlesiyle banada
Tebrik ederim canım hamilesin
Kızlar eskilerden kimse yokmu yaaaa
Nerelerdesiniz
Biliyorsunuz 2 kızımdan sonra oğlum oldu, 7 aylık oldu
Darısı tüm isteyenlere inşallah hep dualarımdasınız
Ay gecen sene ayni zamanda hamileydik gule gule buyut oglusunu darisi insallah bizlerede olsunTebrik ederim canım hamilesin
Kızlar eskilerden kimse yokmu yaaaa
Nerelerdesiniz
Biliyorsunuz 2 kızımdan sonra oğlum oldu, 7 aylık oldu
Darısı tüm isteyenlere inşallah hep dualarımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?