- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.801
Cok sevindim canimmm Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin hayirli evlat etsin insalla.. Darisi tum isteyenlerin basina insallah ❤Slm kızlar uzunca bir süredir yazmıyordum.gebeliğim çok zorluyordu beni.
Ben doktorumun tavsiyesi üzerine harmony test yaptırdım. Bugün sonuçları aldım çok şükür sağlıklıymış.%99.9 oğlum olacakmış.
Önce Rabbimin isteği sonrada...
SEVECENIM ve K Khvekokusu20 'dan Allah bin kere razı olsun , SEVECENIM bilğisi çok bu konuda gece demedi gündüz demedi benim ile ilğilendi.çok ama çok faydası oldu, K Khvekokusu20 bana çok dualar konusunda bilgi verdi Rabbim ikisininde ne muradı varsa versin. Onlara ne kadar dua etsem azdır.
Rabbim sizlerinde ne muradı varsa versin
Amin gülüm Allahım burdaki tüm arkadaşların gönlündeki salih ve salihaları nasib etsinCok sevindim canimmm Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin hayirli evlat etsin insalla.. Darisi tum isteyenlerin basina insallah ❤
Slm kızlar uzunca bir süredir yazmıyordum.gebeliğim çok zorluyordu beni.
Ben doktorumun tavsiyesi üzerine harmony test yaptırdım. Bugün sonuçları aldım çok şükür sağlıklıymış.%99.9 oğlum olacakmış.
SEVECENIM ve K Khvekokusu20 'dan Allah bin kere razı olsun , SEVECENIM bilğisi çok bu konuda gece demedi gündüz demedi benim ile ilğilendi.çok ama çok faydası oldu, K Khvekokusu20 bana çok dualar konusunda bilgi verdi Rabbim ikisininde ne muradı varsa versin. Onlara ne kadar dua etsem azdır.
Insallah canim❤Amin gülüm Allahım burdaki tüm arkadaşların gönlündeki salih ve salihaları nasib etsin
Çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin yaptıklarınızı yazarmisiniz arkadaşım için lütfenSlm kızlar uzunca bir süredir yazmıyordum.gebeliğim çok zorluyordu beni.
Pırlanta canım çok çok çok sevindim ALlah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim 3 kızdan sonra birde oğlun olacak evdeki sevinci tahmin edebiliyorum.neler yapmıştın birkezdaha özet geçsen olurmu canım birde sen cinsel perhiz uzundu demiştin benimde 10 gündü demek ki perhizlede alakası yokmuşSlm kızlar uzunca bir süredir yazmıyordum.gebeliğim çok zorluyordu beni.
Pırlanta çin takvimi dogru çıktımı baktınmı hiçAmin gülüm Allahım burdaki tüm arkadaşların gönlündeki salih ve salihaları nasib etsin
Merhaba sizdemi hamilesinizCanım yaa çok sevindim senin adına, dünden beri aklımdaydın, Rabbim oğluşunu sağsalim kucağına almayı nasip etsin İnşallah
Amin gülüm inşallah Rabbim sanada gönlündeki salih oğlanı nasib etsin inşallahCanım yaa çok sevindim senin adına, dünden beri aklımdaydın, Rabbim oğluşunu sağsalim kucağına almayı nasip etsin İnşallah
Evet gülüm baktım hem bugünkü yaşım olana hemde bir yaş ekliyerek ikiside oğlandı ama bazıları tutmuyo diyince çok güvenmedim ama tutdu.Pırlanta çin takvimi dogru çıktımı baktınmı hiç
Merhaba sizdemi hamilesiniz
Amin gülüm inşallah Rabbim sanada gönlündeki salih oğlanı nasib etsin inşallah
Testlere göre nasıldı silikkenmi yoksa koyuykenmi deneme yaptınEvet gülüm baktım hem bugünkü yaşım olana hemde bir yaş ekliyerek ikiside oğlandı ama bazıları tutmuyo diyince çok güvenmedim ama tutdu.
Canım gözün aydın çok sevindim sağlıkla kucağına alman dileğiyleSlm kızlar uzunca bir süredir yazmıyordum.gebeliğim çok zorluyordu beni.
Çok sevindim inanEvet gülüm baktım hem bugünkü yaşım olana hemde bir yaş ekliyerek ikiside oğlandı ama bazıları tutmuyo diyince çok güvenmedim ama tutdu.
Ben cinsel perzisi istemeden uzun tutdum.akıntım yoğundu yumurta akı gibi derlerya öyle sağ kasığımda ağrıyo zaten ilişkiye girdikten sonra sağ tarafıma yattım kalçama yastık koydum.o gece rüyamda iki tane mavi bebek çorabı gördüm ama hiç ummadım neyse keçi boyunuzu yedim birde hergün eşimle türk kahvesi içiyorduk eşime keçi boyunuzu özünü hergün olmasada arada içirdim ama akşamları çerez yiyordu.bende ayran süt çok severim ama içmemeye çalıştım.Pırlanta canım çok çok çok sevindim ALlah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim 3 kızdan sonra birde oğlun olacak evdeki sevinci tahmin edebiliyorum.neler yapmıştın birkezdaha özet geçsen olurmu canım birde sen cinsel perhiz uzundu demiştin benimde 10 gündü demek ki perhizlede alakası yokmuş
Gülüm bende kan yenileme doğru çıkmıyo.ama bir ay erkek bir ay kız birde yaşına hamile kaldığın ayı ekleyip 9 çıkarıyorsun ya o doğru çıkıyo diğer üç kızındaysa kız çıkıyo ama ne kadar doğru bilinmez.Çok sevindim inanpaşanı hayırla sağlıkla kucağınıza alın darısı ben dahil bekleyen dua eden herkese (aminnnn) benim de aklımı şu kan yenileme işi karıştırıyor müsait olduğunda eşinin senin ve çocukların doğum tarihini yazar mısın ? Cnm
Bide şu ay olayı var onuda denedin mi bir ay kız bir ay erkek diyorlar benim kızlarımda tutuyor çünkü
Amin inşallah en kısa sürede Rabbim sizlerede nasib etsinCanım gözün aydın çok sevindim sağlıkla kucağına alman dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?