- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.821
Eşin takviye ilaç aldımı yada senBen cinsel perzisi istemeden uzun tutdum.akıntım yoğundu yumurta akı gibi derlerya öyle sağ kasığımda ağrıyo zaten ilişkiye girdikten sonra sağ tarafıma yattım kalçama yastık koydum.o gece rüyamda iki tane mavi bebek çorabı gördüm ama hiç ummadım neyse keçi boyunuzu yedim birde hergün eşimle türk kahvesi içiyorduk eşime keçi boyunuzu özünü hergün olmasada arada içirdim ama akşamları çerez yiyordu.bende ayran süt çok severim ama içmemeye çalıştım.
Karbonatlı şu sürekli içtim en başta bol bol duada ettim çin takvimi 3 kızımda ve bu bebeğimde normal yaş olarak doğru çıkıyo otomatik yaş ekleyince diğer kızlarımda yanlış çıkıyordu yani iki türlü bak diğer çocuklarında hangisi doğruysa ona göre bak .
Merhaba kan yenileme nasıl oluyor banada bakarmısınızÇok sevindim inanpaşanı hayırla sağlıkla kucağınıza alın darısı ben dahil bekleyen dua eden herkese (aminnnn) benim de aklımı şu kan yenileme işi karıştırıyor müsait olduğunda eşinin senin ve çocukların doğum tarihini yazar mısın ? Cnm
Bide şu ay olayı var onuda denedin mi bir ay kız bir ay erkek diyorlar benim kızlarımda tutuyor çünkü
Benim bu hamileligmde ilk zamanlarda cok usumem olmustu. Haziranda hamile kaldim havalarin sicak olmasina ragmen titriyodum resmen. Halsizlik miyde bulantisi cok kotu gecti. Gebelik testim cok koyu dil normal koyulukta cikmisti. Akinti ilk gunden beri cok fazla. Rabbim sizede gonlunizde olani nasip etsin insl.Merhaba arkadaşlar artik kimse uğramıyor galiba. Keske daha önce hamile kalanlar belirtilerini yazsaydı biraz fikir olurdu. Elifem gecemavisim yok. Eski mesajları okudum ama yine de insan sormak istiyor. Mesela ilk test yaptığında çizgi nasildi. Yada halsizlik mide bulantısı kasık ağrısı var mıydı. Ama test yapanlar da paylaşım yapmıyor artik eskide daha canlıymış buralar. Umarım yine eskisi gibi olur diyeyim
Ben ilk kendim başlayayım. Biliyorsunuz mart nisan gibi bir kimyasal gebelik yaşadıktan sonra bıraktım en azından kafamdan atmak istedim. Ama elimde ovulasyon testi vardı vücudumu tanımak için 3 ay takip ettim. Benim ovulasyon hiç pik olmadı hafif koyu sonra açılmaya başlıyordu. Bende akıntı üstünden gitmeye başladım yumurta akıntısını gördükten sonra kasık ağrısına gore hareket ettim ağustosta dikkat ettim yumurta gibi akıntıdan yaklaşık 2 saat sonra şiddetli kasık agrım oluyordu ve 2 3 saat sürüp sonra yavas yavas geçiyordu. 11 eylül de hasta oldum. 22 eylulde akşam saat 10 da yumurta akını gördüm saat 1 gibi kasigim ağrımaya başladı saat 5 te de ilişki oldu. 5 günlük perhiz vardı. Sağ kasigim ağrıyordu ama hangi taraftan yumurta olduğunu bilmiyorum bu yuzden sırt üstü yarim saat durup sonra sağıma döndüm. Hayırlısı olsun diyoruz tabi gönül ikinci meyveyi de istiyor.
Şimdiki belirtilere gelince de başım çok ağrıdı ilk hafta sonra geçti. Bugün yine ağrıyor ama rahatsız edecek şekilde değil. Kusma hiç olmadı sadece bulantım var bugün o beni mahvetti. Göğüs uçları sanki hafif karardı oyle cok koyu olmadı. Ilk haftalar acaip gaz doluydum patlayacağım zannettim ki kabızlık sorunum da yoktu ama gazdan mahvoldum şimdi yok. Bu hafta çok üşüyorum ama battaniyeye sarılınca 2 saat icinde ısınıyorum ama üzerimden attığımda yine titreme geliyor. Akıntı da erkek bebeğe hamile olanlarda akıntı olmaz deniliyor acikcasi ilk zamanlar akintim yoktu ama şimdi özellikle ayakta durdukça sarımsı bir akıntı oluyor.
Oyle iste kızlar coooook uzun yazdım hakkınızı helal edin insallah müjdeyi vermekte nasip olur. Biraz canlanın lütfen konuşalım eskisi gibi
Ben daha çok akıntıya göre yaptımTestlere göre nasıldı silikkenmi yoksa koyuykenmi deneme yaptın
Burda daha önce böyle yazılar vardı hatta elifem arkadaşımız anlamak için sırt üstü yatın üç parmakla kasığa yumurtalığa hızlı bişekilde bastırıp çekin ne tarafta ağrı hissedersen oradan çatlar derdi.Aklıma takılan deli Bir soru ağrı hangi tarafta olursa o yumurta mi catliycak anlamında mı?
Burda daha önce böyle yazılar vardı hatta elifem arkadaşımız anlamak için sırt üstü yatın üç parmakla kasığa yumurtalığa hızlı bişekilde bastırıp çekin ne tarafta ağrı hissedersen oradan çatlar derdi.
Gülüm benimde ağrım kısa sürüyo her ay test yaptım T ve c eşit koyuluktayken bir Kaç saat sonra silikleşiyordu bir türlü yakalıyamıyordum doğru zamanı bu sefer baktım benim kısa sürüyo o zaman akıntı ve ağrımın olduğu gün yaptımDeneyen oldu mu pekipirlanta97 paşan hayirla sağlıkla gelsin bu arada sanada bişey sormak istiyorum .. Ağrı kesilince mi ilişki olmalı benim 3 4 saat sürüyor ağrım akıntı yanıtlıyor ama beni .. birde biri yazmış sperm 7 8 saatte yumurtaya ulaşıyormus başka yerde 10 dk diyor hep çelişki var
Bir ay kiz bir ay erkek olayi nasil oluyor canim anlayamadimGülüm benimde ağrım kısa sürüyo her ay test yaptım T ve c eşit koyuluktayken bir Kaç saat sonra silikleşiyordu bir türlü yakalıyamıyordum doğru zamanı bu sefer baktım benim kısa sürüyo o zaman akıntı ve ağrımın olduğu gün yaptımSEVECENIM özelden en ince ayrıntıyı yazdı elimden geldiğince uyguladım.birde facebook ta bir bayan var oda test olarak değil ama sevecenim söylediklerini söylüyordu akıntı ağrı vücudunuzu dinleyin diye korunmasız tek ilişki oldu tutdu. Sağ kasığımdaki ağrıdan yola çıkarak sağ tarafıma yattım tek o gece değil bir kaç gece yatmaya dikkat ettim.
Sen yöntem denedin mi canımAminn, Allah razı olsun canım
Sen yöntem denedin mi canım
Şuan için bişe yokCanım benim ilişki ovulayon testinde t c den koyuyken oldu, yani erken oldu, normalde burdakiler eşit olunca yada hafif açılınca olsun diyorlar. 8 gün cinsel perhiz vardı, o da çoktu bana göre, onun dışında eşim keçi boynuzu pekmezi içiyordu sabahları, ben suyuma karbonat atıyordum, süt ürünlerinden uzak durdum. Birde fitil kullandım rahim temizlensin diyeymiş o da, tabi bol dua. Hayırlısı bakalım
Sen de durumlar ne?
Şuan için bişe yokbenimde iki günüm geçmişti çok korktum ama boşuna panik yapmışım adet oldum kızlarla ilgileniyorum onun dışında başka işte küçük prensesimle okula gidiyorum çok ilgi istiyor oda kardeş istiyormuş babasına diyor bana erkek kardeş al hep ablalarım var abim neden yok diyor öyle işte aslında yazacak okadar çok şey varki içim okadar dolu ki
Şöyle canım mesela ilk iki kızıma ağustosda hamile kaldım.eylül benim için erkek .ekimde 3.çü kızıma hamile kaldım kasımda hamile kaldım düşükle sonuçlandı temmuz şimdiki bebeğime hamile kaldım erkek yani tek sayılı ayda erkek çift sayılı ayda kız Benim için.sende kızlara hamile kaldığın aya bak tek sayımı çift sayımıBir ay kiz bir ay erkek olayi nasil oluyor canim anlayamadim
Canim benim bir kizim var ona da tekli ay da hamile kaldim simdi cift sayılı ayda kalcam yaniŞöyle canım mesela ilk iki kızıma ağustosda hamile kaldım.eylül benim için erkek .ekimde 3.çü kızıma hamile kaldım kasımda hamile kaldım düşükle sonuçlandı temmuz şimdiki bebeğime hamile kaldım erkek yani tek sayılı ayda erkek çift sayılı ayda kız Benim için.sende kızlara hamile kaldığın aya bak tek sayımı çift sayımı
Kızına hangi ayda kaldın mesela diyelim ekim de sole hesap edecen ekim kiz kasim erkek aralık kız ocak erkek bole bole gidecen ay ay hesap ede edeCanim benim bir kizim var ona da tekli ay da hamile kaldim simdi cift sayılı ayda kalcam yani
Özel birşeyler yapmadım canımAllah bağışlasin çocuklarını neler yaptın bi hikayen var mı? Varsa paylaşırmısın
Hamileydik derken??? Bebeğini doğurdunmu???Ay gecen sene ayni zamanda hamileydik gule gule buyut oglusunu darisi insallah bizlerede olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?