Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Eşin takviye ilaç aldımı yada sen

Merhaba kan yenileme nasıl oluyor banada bakarmısınız

Benim bu hamileligmde ilk zamanlarda cok usumem olmustu. Haziranda hamile kaldim havalarin sicak olmasina ragmen titriyodum resmen. Halsizlik miyde bulantisi cok kotu gecti. Gebelik testim cok koyu dil normal koyulukta cikmisti. Akinti ilk gunden beri cok fazla. Rabbim sizede gonlunizde olani nasip etsin insl.

Testlere göre nasıldı silikkenmi yoksa koyuykenmi deneme yaptın
Ben daha çok akıntıya göre yaptım SEVECENIM Bu konuda çok yardımcı oluyo aslında önce vücudumu tanımaya çalıştım sonrada akıntımın yoğun olduğu yumurtalama zamanını denedim yani ha mile kaldığım ay t ve c eşit konumundayken en son testi yaptım sağ kasığım ağrıyordu akıntım yoğundu değerlendirdik. Rabbim nasib etti

Aklıma takılan deli Bir soru ağrı hangi tarafta olursa o yumurta mi catliycak anlamında mı?
Burda daha önce böyle yazılar vardı hatta elifem arkadaşımız anlamak için sırt üstü yatın üç parmakla kasığa yumurtalığa hızlı bişekilde bastırıp çekin ne tarafta ağrı hissedersen oradan çatlar derdi.

Deneyen oldu mu peki pirlanta97 paşan hayirla sağlıkla gelsin bu arada sanada bişey sormak istiyorum .. Ağrı kesilince mi ilişki olmalı benim 3 4 saat sürüyor ağrım akıntı yanıtlıyor ama beni .. birde biri yazmış sperm 7 8 saatte yumurtaya ulaşıyormus başka yerde 10 dk diyor hep çelişki var

Gülüm benimde ağrım kısa sürüyo her ay test yaptım T ve c eşit koyuluktayken bir Kaç saat sonra silikleşiyordu bir türlü yakalıyamıyordum doğru zamanı bu sefer baktım benim kısa sürüyo o zaman akıntı ve ağrımın olduğu gün yaptım SEVECENIM özelden en ince ayrıntıyı yazdı elimden geldiğince uyguladım.birde facebook ta bir bayan var oda test olarak değil ama sevecenim söylediklerini söylüyordu akıntı ağrı vücudunuzu dinleyin diye korunmasız tek ilişki oldu tutdu. Sağ kasığımdaki ağrıdan yola çıkarak sağ tarafıma yattım tek o gece değil bir kaç gece yatmaya dikkat ettim.

Bir ay kiz bir ay erkek olayi nasil oluyor canim anlayamadim

Kızlar bu kan yenileme nedir anlamadım ben bilen varsa banada yardım edin erkek senesi benim için nezaman

Sen yöntem denedin mi canım

Canım benim ilişki ovulayon testinde t c den koyuyken oldu, yani erken oldu, normalde burdakiler eşit olunca yada hafif açılınca olsun diyorlar. 8 gün cinsel perhiz vardı, o da çoktu bana göre, onun dışında eşim keçi boynuzu pekmezi içiyordu sabahları, ben suyuma karbonat atıyordum, süt ürünlerinden uzak durdum. Birde fitil kullandım rahim temizlensin diyeymiş o da, tabi bol dua. Hayırlısı bakalım

Sen de durumlar ne?

Şuan için bişe yokbenimde iki günüm geçmişti çok korktum ama boşuna panik yapmışım adet oldum kızlarla ilgileniyorum onun dışında başka işte küçük prensesimle okula gidiyorum çok ilgi istiyor oda kardeş istiyormuş babasına diyor bana erkek kardeş al hep ablalarım var abim neden yok diyoröyle işte aslında yazacak okadar çok şey varki içim okadar dolu ki

Allah istediğin zaman gönlündekini nasip etsin canım,

Bir ay kiz bir ay erkek olayi nasil oluyor canim anlayamadim
Şöyle canım mesela ilk iki kızıma ağustosda hamile kaldım.eylül benim için erkek .ekimde 3.çü kızıma hamile kaldım kasımda hamile kaldım düşükle sonuçlandı temmuz şimdiki bebeğime hamile kaldım erkek yani tek sayılı ayda erkek çift sayılı ayda kız Benim için.sende kızlara hamile kaldığın aya bak tek sayımı çift sayımı

Canim benim bir kizim var ona da tekli ay da hamile kaldim simdi cift sayılı ayda kalcam yani

Allah bağışlasin çocuklarını neler yaptın bi hikayen var mı? Varsa paylaşırmısın
Özel birşeyler yapmadım canım
Hastaneye gittiğimde doktor bana, kesenin etrafı düzgün değil, bebek 1 hafta içinde düşer dedi
Eve geldim, moral sıfır (3 yılda anca hamile kalmışdım!!)
Ağladım üzüldüm
1-2 gün sonra dedim: Rabbim sana sığınırım, verende sensin alanda sensin
Sana teslimim
Nasibimin ötesine geçemem
Hakkımda ne hayırlıysa en iyisini sen bilirsin
Böyle dua ederek teselli ettim kendimi

1 hafta geçti kanamamda falan artma yok
Başka doktora gittim
Bebeğin olduğu kese gayet iyi
Kalbide atıyordu
Çoook şükür Rabbim dedim çoook şükür

Tabi 2 kızım var, gönül nefis çevre baskısı derken, insan oğlu işte bir oğlum olsun istiyordum

dua ettim: Yarabbi gönlümden geçeni biliyorsun
Ama ısrar etmekden çok korkdum
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin
hakkımda ne hayırlı ne hayırsız daha iyi bilir

3 aylıkken öğrendik
15 haftalıkken kesinleşdi

Tabi çevremde bebek doğana kadar: belki doktor yalnış görmüşdür diye, son ana kadar yine kız olsun diye bekleyenler oldu

Şükr ediorum Rabbime

Geçenlerde eşime anlattım kk daki erkek bebek isteyenlerden: dedim, hep dualarımda ordaki bayanlar, yüce Allahım isteyenlerede bu duyguyu yaşatsın inşallah

Ameliyat masasına yatıncada dua etmişdim kızlar sizler içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…