- 31 Temmuz 2017
- 383
- 776
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.841
Sağolasın güzelim darısı sana inşallahAy gecen sene ayni zamanda hamileydik gule gule buyut oglusunu darisi insallah bizlerede olsun
Anladim canim tesekkurler:)Kızına hangi ayda kaldın mesela diyelim ekim de sole hesap edecen ekim kiz kasim erkek aralık kız ocak erkek bole bole gidecen ay ay hesap ede ede
Aynen gülüm benim dediğim gibi tutdu biraz araştır doğruluğu varsa bunuda aklında bulundur.Canim benim bir kizim var ona da tekli ay da hamile kaldim simdi cift sayılı ayda kalcam yani
Tamam canim teşekkür ederim :)Aynen gülüm benim dediğim gibi tutdu biraz araştır doğruluğu varsa bunuda aklında bulundur.
1. 3. 5. 7. 9. 11. Aylar canimTek li ay nasıl oluyor
Gözün Aydın canım sağsalim kucağınada alırsın inşallah.Allah hepimizden razı olsun .İyi niyetin temiz kalbine göre rabbim sana nasip etti .Yöntem bahane canım öptüm sizleriSlm kızlar uzunca bir süredir yazmıyordum.gebeliğim çok zorluyordu beni.
Ben doktorumun tavsiyesi üzerine harmony test yaptırdım. Bugün sonuçları aldım çok şükür sağlıklıymış.%99.9 oğlum olacakmış.
Önce Rabbimin isteği sonrada...
SEVECENIM ve K Khvekokusu20 'dan Allah bin kere razı olsun , SEVECENIM bilğisi çok bu konuda gece demedi gündüz demedi benim ile ilğilendi.çok ama çok faydası oldu, K Khvekokusu20 bana çok dualar konusunda bilgi verdi Rabbim ikisininde ne muradı varsa versin. Onlara ne kadar dua etsem azdır.
Rabbim sizlerinde ne muradı varsa versin
Yani ocak mart mayis temmuz eylul kasim bunlar tekli aylar digerleri cift.. Ben kizima tek li ayda hamile kaldim bidahakine bu aylarin disinda bi ay da hamile kalmaliyim buna gore1. 3. 5. 7. 9. 11. Aylar canim
Sizin ve eşinizin ve çocuklarınızın doğum tarihi gerekli tutmayan çok ama bende tutuyor o yüzden aklım karıştıMerhaba kan yenileme nasıl oluyor banada bakarmısınız
Cnm bunu ilk çocuğunla anlaya biliyorsun mesela benim üç kızımda tek aylarda olmuş bu sefer denersem inş çift aylarda olucak bunu bilip onaylayan var mı acaba merak ettim bendeBir ay kiz bir ay erkek olayi nasil oluyor canim anlayamadim
Aynen öyle çok güzel anlamışın cnmYani ocak mart mayis temmuz eylul kasim bunlar tekli aylar digerleri cift.. Ben kizima tek li ayda hamile kaldim bidahakine bu aylarin disinda bi ay da hamile kalmaliyim buna gore
Seninde mi üç kızın varŞuan için bişe yokbenimde iki günüm geçmişti çok korktum ama boşuna panik yapmışım adet oldum kızlarla ilgileniyorum onun dışında başka işte küçük prensesimle okula gidiyorum çok ilgi istiyor oda kardeş istiyormuş babasına diyor bana erkek kardeş al hep ablalarım var abim neden yok diyor öyle işte aslında yazacak okadar çok şey varki içim okadar dolu ki
Yani ocak mart mayis temmuz eylul kasim bunlar tekli aylar digerleri cift.. Ben kizima tek li ayda hamile kaldim bidahakine bu aylarin disinda bi ay da hamile kalmaliyim buna gore
Cnm çocuklarda son adet tarihlerini hatırlıyor MusunCanım ben de tutmuyor, kızlarımdan biri ocakta oldu diğeri aralıkta
Oyy maşallah Allah evlatlarını sana bağışlasın.Allah sizlerden razı olsun gülüm,çokk teşekkürler.Gözün Aydın canım sağsalim kucağınada alırsın inşallah.Allah hepimizden razı olsun .İyi niyetin temiz kalbine göre rabbim sana nasip etti .Yöntem bahane canım öptüm sizleri
Okuma yazmaya geçecek kızım ile çok uğraşıyorum arada bakıp okuyorum .Hele oğlum çok ama çokkk yaramaz evde kıracak eşya bırakmadı .Erzak dolabın kamp kurdu .
Böyle güzel haberler hep denk gelir artık
Adetin son gününe çok dikkat et belki ay sonu olup attı buda önemli .Canım ben de tutmuyor, kızlarımdan biri ocakta oldu diğeri aralıkta
Helal olsun canim❤Oyy maşallah Allah evlatlarını sana bağışlasın.Allah sizlerden razı olsun gülüm,çokk teşekkürler.
Tabiki Rabbimin isteği böyle ol derse olur ama sende bebeğim küçük demedin gece yarılarına kadar benim ile takip yaptın yol gösterdin ,zeynoc desen dualarla desdek verdi sizlerin hakkı çok üstümde Hakkınızı helal edin
Canım ben de tutmuyor, kızlarımdan biri ocakta oldu diğeri aralıkta
Evet.sen düşünüyormusun pekiSeninde mi üç kızın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?