Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Allah korusun kim ki bunlar doktormu hocamı geleceği ancak Allah görür seni tanıyan birileri sanki onlara sana böyle soylemelerini istemiş gibi çünkü inanılır gibi degil

Rus takwimi 3 cocugumda we cewremdeki her kesde tutuyo. 2 kizima hamileyken teyzem hesap yaparak kizin olucak demisti . bi seferde yap ocaga kadar erkek sizinki demisti. Onuda goz onunde bulundurun kizlar. M mec zup cnm yumun ne taraftan catladigni agriyla hissetmek mumkin dil diye yazmis eskiden cogu kisi. Bir arkadas ismini hatirlayamadim su anm agrim soldaydi. Ama ulrrasona gitdigimde sagda yum catlamak uzereymis dedi.

Rus takviminde gelecege yönelik bakiliyor mu da bana da bakar misin canim

Anladim canim bu durumda doktor kontrolü ile ancak anlaşılır

Hayırlısı buymuş demekki canım
Yapacak bişey yok..bugün rutin kontrole gittim ..rahim ve yumurtalık temiz bir sıkıntı görünmüyor dedi Dr
Smear verdim haftaya çıkacak
Adetim 2. veya 3. günü hormonlarima bakılacak
Çocuktan geçtim bari menapoza girmeyim

Allah korusun kim ki bunlar doktormu hocamı geleceği ancak Allah görür seni tanıyan birileri sanki onlara sana böyle soylemelerini istemiş gibi çünkü inanılır gibi degil
İlk olarak tedirgin gittik bizde ney nasıl kim hiçbir fikrimiz yoktu
Ortam çok güzeldi
Adam inanılmaz güven verdi
Birde bana seni tedavi ediyim demedi..bu işi parayla yapıyor sonuçta
Şu an bebek fikrini kafamdan tamamen çıkardım
Neyse ki rabbim iki tane sağlıklı evlat nasip etmiş
Allah onlara hayırlı sağlıklı ömürler versin

Kızlar sizin yumurtlama döneminiz uzun mu sürüyor yoksa kısamı benim geçen ay çok uzun sürdü bazı aylarda çok kısa oluyor bakalım bu ay nasıl olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…