- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.861
Senin gebeligin kesinlestimi cnmCanım ben de tutmuyor, kızlarımdan biri ocakta oldu diğeri aralıkta
Senin gebeligin kesinlestimi cnm
1. 3. 5. 7. 9. 11. Aylar canim
Aynen öyle hesapıyorum tutmuyor ben de canımAdetin son gününe çok dikkat et belki ay sonu olup
Evet Rabbim nasip ederse inş düşünüyoruzEvet.sen düşünüyormusun peki
Kızlar ben bıraktım 3. bebek için artık hicbisey yapmiycam
Hacamat için gittim bebek istediğimi söyledim o bölgeye de yapılsın istedim
Bioenerjistler baktılar rahim uygun değil isteme hatta hiç olmasın dediler
Kafam karıştı
Adam kalp gözü acıkmış
Eğer hamile kalirsan çok büyük ihtimalle sakat olacak ve sen rahim kanseri olursun doğumdan sonra dedi
Olmaması için önlem al dedi
Mrb o nasıl hesaplaniyorSizin ve eşinizin ve çocuklarınızın doğum tarihi gerekli tutmayan çok ama bende tutuyor o yüzden aklım karıştı
Bende kizlarima tekli aylarda hamile kalmistim.Yani ocak mart mayis temmuz eylul kasim bunlar tekli aylar digerleri cift.. Ben kizima tek li ayda hamile kaldim bidahakine bu aylarin disinda bi ay da hamile kalmaliyim buna gore
Rus takviminde gelecege yönelik bakiliyor mu da bana da bakar misin canimRus takwimi 3 cocugumda we cewremdeki her kesde tutuyo. 2 kizima hamileyken teyzem hesap yaparak kizin olucak demisti . bi seferde yap ocaga kadar erkek sizinki demisti. Onuda goz onunde bulundurun kizlar. M mec zup cnm yumun ne taraftan catladigni agriyla hissetmek mumkin dil diye yazmis eskiden cogu kisi. Bir arkadas ismini hatirlayamadim su anm agrim soldaydi. Ama ulrrasona gitdigimde sagda yum catlamak uzereymis dedi.
Rus takwimi 3 cocugumda we cewremdeki her kesde tutuyo. 2 kizima hamileyken teyzem hesap yaparak kizin olucak demisti . bi seferde yap ocaga kadar erkek sizinki demisti. Onuda goz onunde bulundurun kizlar. M mec zup cnm yumun ne taraftan catladigni agriyla hissetmek mumkin dil diye yazmis eskiden cogu kisi. Bir arkadas ismini hatirlayamadim su anm agrim soldaydi. Ama ulrrasona gitdigimde sagda yum catlamak uzereymis dedi.
Tabiki bakarim cnm.Rus takviminde gelecege yönelik bakiliyor mu da bana da bakar misin canim
Hayırlısı buymuş demekki canımdivinity canım mesajlarını okudum. Hakkında hayırlısı olsun ben inanma diyemiyorum. Acikcasi bana da biri böyle bir şey söylese bende mutlaka araştırma içine girerdim eminim sende araştırmaya başlamışsındır. Inşallah doktorlar güzel sonuçlar söyler sende yine annelik duygusunu yaşarsın canim
İlk olarak tedirgin gittik bizde ney nasıl kim hiçbir fikrimiz yoktuAllah korusun kim ki bunlar doktormu hocamı geleceği ancak Allah görür seni tanıyan birileri sanki onlara sana böyle soylemelerini istemiş gibi çünkü inanılır gibi degil
Evet cnm canim 7 aylik bi kizim varHamileydik derken??? Bebeğini doğurdunmu???
Amin insallah canimSağolasın güzelim darısı sana inşallah
Allahım evin içini doldurdu ufacık boyuyla
Evimizin neşesi oldu
Rabbim isteyenlerede çifter çifter nasip etsin sağlıklı hayırlı bir erkek evlat
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?