Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Dün bir bayan küçük kızıma bakıp senin küçük kızındamı var diye sordu bende evet dedim aaaa ben bilmiyordum oglun yokmu senin yok dedim benim oglum yok sinir etti beni ya birde üstüne basa basa söylemezmi dahada bir gıcık oldum

Sende martda doğum yaptın o zaman???
Evet canim 20 martta 3. Kizimi aldim kucagima hayirlisi artik 1 ay sonra bunun cinsiyeti ni ogrenirim insallah burda bende oglum geliyo diye paylasirim eskilere baktimda bir coguna nasip oldu insallah benimde nasibimde bi erkek evlat vardir

Canım sen hangi fitili kullandın.hamile kaldıgın ay kullanmışmıydın birde adetten sonra mı kullandın ve kaç adet çok soru sordum değil mi benim bile kafam karıştı
Sor gülüm elimden geldiğince cevaplarım.Burda en iyi biz birbirimizi anlarız.
Ben fitili nisan ayında türkiyeye gittiğimde aldım adetim bittikten 2 gün sonra kullandım bende çok kuruluk yaptı,paket de 7 tane vardı sanırım yumurtlama zamanı testlere güvenemedim çünkü çok kuruydum o ay .adını hatırlamıyorum burdan kızların yazdığı fitildi morcu kutusu sanırım bilen kızlar vardır.
temmuzda hamile kaldım

Amin cnm ins saglikli bi sekilde kalbinide duyarsin

Canım sen antibiyotikmi kullandın yoksa fitilmi bende araştırma içine girdim buaralar

Canım hayırlı olsun çok sevindim
Sağlıkla al oğlunu kucağına
Fitilin adı da neo-penotran olabilir onunda mor kutusu var çünkü

B babymuck canım merhaba
Senin geçmiş yazılarını okudum biraz kızkardeşinin nesi oldu merak ettim
Bi de senin için dua ettim inşaAllah hayırlısıyka bi de oğlun olur gönülden diliyorum
Kızkardeşimin kızı oldu canım zaten onun çin takvimine bakmıştım kız çıkıyordu annemde rüyasında görmüştü

Kızlar ben bebek düşünürsem şunları yapacam gebelik öncesi folik asit deneme öncesi fitil yumurtlama öncesi deneme yapacam yum günü bende kız oluyor çünkü çin takvimine göre ayarlıycam bukadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…