- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.881
Sende martda doğum yaptın o zaman???Evet cnm canim 7 aylik bi kizim var
Evet canim 20 martta 3. Kizimi aldim kucagima hayirlisi artik 1 ay sonra bunun cinsiyeti ni ogrenirim insallah burda bende oglum geliyo diye paylasirim eskilere baktimda bir coguna nasip oldu insallah benimde nasibimde bi erkek evlat vardirSende martda doğum yaptın o zaman???
Canım sen hangi fitili kullandın.hamile kaldıgın ay kullanmışmıydın birde adetten sonra mı kullandın ve kaç adet çok soru sordum değil mi benim bile kafam karıştıAdetin son gününe çok dikkat et belki ay sonu olup attı buda önemli .
Sor gülüm elimden geldiğince cevaplarım.Burda en iyi biz birbirimizi anlarız.Canım sen hangi fitili kullandın.hamile kaldıgın ay kullanmışmıydın birde adetten sonra mı kullandın ve kaç adet çok soru sordum değil mi benim bile kafam karıştı
Amin cnm ins saglikli bi sekilde kalbinide duyarsinEvet canım, çok şükür, 5+4 de keseyi gördük, şimdi 8 haftalık, pazartesi randevum var kalbini duyarız İnşallah.
Hepinize dua ediyorum, Rabbim sizlere gölünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin İnşallah
Canım sen antibiyotikmi kullandın yoksa fitilmi bende araştırma içine girdim buaralarTesekkur ederim canim. Rabbim sanada nasip etsin insl.
32 gunde bir adet olurdum. Iliski gunlerim adetin 15. 16. 17 gunleri... Yum olduktan sonra tahmini 4 gun falan gecmisti akintim artmisti. Rengi bazen beyaz bazende sariydi.
Bir ay oncesinden tedavi gormistim enfeksiyona karsi. Hatda demistim nasil olur hicmi aldigim antibiyotikler ilaclar fayda etmedi bu akintiya diye. Meger hamilelik belirtisiymis.
Yok canım olmadım belirtide yok yarın tam bir ay oluyor benimde sen aklıma geldin sen önce yazmışsın test yapmışmıydın canım5 54Kbr54 cnm nasilsin ne yapiyosun adet oldunmu bnm.34gun oldu hala olmadmiwashereonce sen nasilsin neler yapiyosun cnm.
Yaptim cnm negatiftiYok canım olmadım belirtide yok yarın tam bir ay oluyor benimde sen aklıma geldin sen önce yazmışsın test yapmışmıydın canım
İyiyim canım çok şükür adet oldum bu ayda bebek yok5 54Kbr54 cnm nasilsin ne yapiyosun adet oldunmu bnm.34gun oldu hala olmadmiwashereonce sen nasilsin neler yapiyosun cnm.
Canım hayırlı olsun çok sevindimSor gülüm elimden geldiğince cevaplarım.Burda en iyi biz birbirimizi anlarız.
Ben fitili nisan ayında türkiyeye gittiğimde aldım adetim bittikten 2 gün sonra kullandım bende çok kuruluk yaptı,paket de 7 tane vardı sanırım yumurtlama zamanı testlere güvenemedim çünkü çok kuruydum o ay .adını hatırlamıyorum burdan kızların yazdığı fitildi morcu kutusu sanırım bilen kızlar vardır.
temmuzda hamile kaldım
Teşekkürler amin inşallah,Allah hepinize nasib etsin inşallah,Canım hayırlı olsun çok sevindim
Sağlıkla al oğlunu kucağına
Fitilin adı da neo-penotran olabilir onunda mor kutusu var çünkü
Canım benim inşallah burda isteyen tüm arkadaşlarımızında oglu olur inşallah aminKızkardeşimin kızı oldu canım zaten onun çin takvimine bakmıştım kız çıkıyordu annemde rüyasında görmüştü
Bende bugün eşime test aldırmayı düşünüyorum tabi alabilirse böyle şeyden çok çekiniyor kendisi hafif kasık ağrım var ama adet olacakmış gibi değilim dahaYaptim cnm negatifti
Merhaba senin iki kızınmı vardıBende bugün eşime test aldırmayı düşünüyorum tabi alabilirse böyle şeyden çok çekiniyor kendisi hafif kasık ağrım var ama adet olacakmış gibi değilim daha
İnşallah cnm hakkında hayırlısı olsunEvet canim 20 martta 3. Kizimi aldim kucagima hayirlisi artik 1 ay sonra bunun cinsiyeti ni ogrenirim insallah burda bende oglum geliyo diye paylasirim eskilere baktimda bir coguna nasip oldu insallah benimde nasibimde bi erkek evlat vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?