Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Çin kızlarında tutdum. Tutduysa hangisi otomatikmi yoksa normal yaşamı baktın
3 kızımdada tuttu ben şubat dogumlu oldugum için yaşımın üstüne 2 yaş ekliyorum canım.şimdi diyeceksinki keşke mademki tuttu üçüncüde deneseydin ha asıl mesele orda işte ben aralıkta deneme yapacaktım çin takvimide erkek gösteriyordu ama ben o ay yumurtlamadım kupkuruydum hemen doktora gittim durumu anlattım karnımdan baktı sag tarafta yumurtan var ama çatlamamış demişti buay düşünsen bile gebe kalamazsın demişti bana ve bende çok üzülmüştüm doktora sormuştum igne ile çatlatın doktorda gülmüştü olmaz onun bir boyuta gelince igne olunması lazım demişti adetle birlikte gider dedi ocak ayı kız diyordu hatta eşime buay yapmıyalım çin kız gösteriyor demiştim kızdı bende boşvermiştim ama o ay hemen tuttu keşke şubat ayını bekleseydim diyorum şimdi şubat erkek gösteriyordu ama bende bu şans varken yine yumartam çatlamazdı

Kızlar bugün dra gittim yaşlı ,yılların doktoru yumurta sağda mı solda mı dememle beraber kesinlikle öyle bişey yok dedi erkek istiyorsan ilişki esnasında sakin olacaksın dedi( siz anladınız orayı)bıgün yarın öbür gün ilişki olsun dedi ben bu aralar 25-26 günde adet oluyorum ne dersiniz

Otomatik hesapliyici var sanırım sizin ekleme yapmanıza gerek kalmıyor onu denediniz mo

Ben ikinci kızımda sakindim üçüncüde degildim

Kızlar öncelikle allah sağ salim kucağımıza almak nasip olsun martta bir kayıp yaşadım sonrasında haziranda ameliyat oldum ve şuan çok yeni hamileyim sağlıklı olsunda kız erkek farketmez ama tabi gönlümde yatanı sorarsanız yinede erkek diyorum Çin Takvimine baktım erkek çıkıyor bakalım tutacak mı bekleyen herkeze nasip olsun birde kese yapısına göre tahmin yapanlar var ama görücez daha doktora gidemedim

Hayirli olsun cnm bizlerede dua et ins rAbbim gonlundekini nasip eder

Peki yum ne zaman çatlıcakmış bilgi verdimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…