- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.901
Çin kızlarında tutdum. Tutduysa hangisi otomatikmi yoksa normal yaşamı baktınKızlar ben bebek düşünürsem şunları yapacam gebelik öncesi folik asit deneme öncesi fitil yumurtlama öncesi deneme yapacam yum günü bende kız oluyor çünküçin takvimine göre ayarlıycam bukadar
3 kızımdada tuttu ben şubat dogumlu oldugum için yaşımın üstüne 2 yaş ekliyorum canım.şimdi diyeceksinki keşke mademki tuttu üçüncüde deneseydin ha asıl mesele orda işte ben aralıkta deneme yapacaktım çin takvimide erkek gösteriyordu ama ben o ay yumurtlamadım kupkuruydum hemen doktora gittim durumu anlattım karnımdan baktı sag tarafta yumurtan var ama çatlamamış demişti buay düşünsen bile gebe kalamazsın demişti bana ve bende çok üzülmüştüm doktora sormuştum igne ile çatlatın doktorda gülmüştü olmaz onun bir boyuta gelince igne olunması lazım demişti adetle birlikte gider dedi ocak ayı kız diyordu hatta eşime buay yapmıyalım çin kız gösteriyor demiştim kızdı bende boşvermiştim ama o ay hemen tuttu keşke şubat ayını bekleseydim diyorum şimdi şubat erkek gösteriyordu ama bende bu şans varken yine yumartam çatlamazdıÇin kızlarında tutdum. Tutduysa hangisi otomatikmi yoksa normal yaşamı baktın
Bi kızım var canımcımMerhaba senin iki kızınmı vardı
ALLAH bagışlasın canımBi kızım var canımcım
Amin canım seninkileride Rabbim sağlıklı ömürler versin hepsineALLAH bagışlasın canım
Hayirlisi cnm iyiyim bende cok sukurİyiyim canım çok şükür adet oldum bu ayda bebek yok
Sen nasılsın
Hayirlisi olsun cnm test yaparsan yaz bizeBende bugün eşime test aldırmayı düşünüyorum tabi alabilirse böyle şeyden çok çekiniyor kendisi hafif kasık ağrım var ama adet olacakmış gibi değilim daha
Test yaptım negatif canım ama hala adete dair bi belirti de yok sen adet oldun muHayirlisi olsun cnm test yaparsan yaz bize
3 kızımdada tuttu ben şubat dogumlu oldugum için yaşımın üstüne 2 yaş ekliyorum canım.şimdi diyeceksinki keşke mademki tuttu üçüncüde deneseydin ha asıl mesele orda işte ben aralıkta deneme yapacaktım çin takvimide erkek gösteriyordu ama ben o ay yumurtlamadım kupkuruydum hemen doktora gittim durumu anlattım karnımdan baktı sag tarafta yumurtan var ama çatlamamış demişti buay düşünsen bile gebe kalamazsın demişti bana ve bende çok üzülmüştüm doktora sormuştum igne ile çatlatın doktorda gülmüştü olmaz onun bir boyuta gelince igne olunması lazım demişti adetle birlikte gider dedi ocak ayı kız diyordu hatta eşime buay yapmıyalım çin kız gösteriyor demiştim kızdı bende boşvermiştim ama o ay hemen tuttu keşke şubat ayını bekleseydim diyorum şimdi şubat erkek gösteriyordu ama bende bu şans varken yine yumartam çatlamazdı
Ben ikinci kızımda sakindimKızlar bugün dra gittim yaşlı ,yılların doktoru yumurta sağda mı solda mı dememle beraber kesinlikle öyle bişey yok dedi erkek istiyorsan ilişki esnasında sakin olacaksın dedi( siz anladınız orayı)bıgün yarın öbür gün ilişki olsun dedi ben bu aralar 25-26 günde adet oluyorum ne dersiniz
Yok olmadim cnm ama belim cok agriyor ben girmeye yakinimTest yaptım negatif canım ama hala adete dair bi belirti de yok sen adet oldun mu
Hayırlısıyla bi olsak olmayıncada ayrı stres şimdiYok olmadim cnm ama belim cok agriyor ben girmeye yakinim
Aynen ya ne yapalim mecbur beklicez simdiHayırlısıyla bi olsak olmayıncada ayrı stres şimdi
Hayirli olsun cnm bizlerede dua et ins rAbbim gonlundekini nasip ederKızlar öncelikle allah sağ salim kucağımıza almak nasip olsun martta bir kayıp yaşadım sonrasında haziranda ameliyat oldum ve şuan çok yeni hamileyim sağlıklı olsunda kız erkek farketmez ama tabi gönlümde yatanı sorarsanız yinede erkek diyorum Çin Takvimine baktım erkek çıkıyor bakalım tutacak mıbekleyen herkeze nasip olsun birde kese yapısına göre tahmin yapanlar var ama görücez daha doktora gidemedim
Haklisin valla @cikko coktandir yazmiyoKızlar cikoo arkadaşımız hiç yazmıyor.kızlar böyle yaparsanız bende gelmiycem artık kimse paylaşım yapmıyor herkeste bir sessizlik var
Gelinlikle mi görmüştü öyle birşey okudum sankiKızkardeşimin kızı oldu canım zaten onun çin takvimine bakmıştım kız çıkıyordu annemde rüyasında görmüştü
Peki yum ne zaman çatlıcakmış bilgi verdimiKızlar bugün dra gittim yaşlı ,yılların doktoru yumurta sağda mı solda mı dememle beraber kesinlikle öyle bişey yok dedi erkek istiyorsan ilişki esnasında sakin olacaksın dedi( siz anladınız orayı)bıgün yarın öbür gün ilişki olsun dedi ben bu aralar 25-26 günde adet oluyorum ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?