- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.921
Yok canım üç gün üst üste îlişki dedi dün olmadı zaten kararsızımPeki yum ne zaman çatlıcakmış bilgi verdimi
Yok canım üç gün üst üste îlişki dedi dün olmadı zaten kararsızım
Evet söyledim canımErkek çocuk istediğini söyledin mi hep tek ilişki derler ya
Evet söyledim canım
Fitil ney babada anlatırmısn geride kaldım bayaKızlar ben bebek düşünürsem şunları yapacam gebelik öncesi folik asit deneme öncesi fitil yumurtlama öncesi deneme yapacam yum günü bende kız oluyor çünküçin takvimine göre ayarlıycam bukadar
2 haftalık nasıl anladın ki rakamlarda bir karışıklık olmasın ?Kızlar merhaba ben ovulasyonda çift çizgi gördüm diğeri hafif silikleşince ilişki oldu sonra hamile kaldım 2 hastalıkken gittim düşük tehlikem vardı 4 haftalıkken düşük oldu aceba yumurtlamadan sonra ilişki yaşayıp böle bişeyle karşılaşan oldumu
Adet günüm geçctı sonra Örendm bekliyordum zaten ama bende tam bilmiyorum yani yalan olmasın ultrasonda hep farklı farklı gün söylediler kalıbını duymadım kese gordum sadece 1 hafta sonra kalıbını duyacaktım o zaman dustu2 haftalık nasıl anladın ki rakamlarda bir karışıklık olmasın ?
Üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsunİyiyim canım çok şükür adet oldum bu ayda bebek yok
Sen nasılsın
Sağlıksız gebeliktir veya boş keseAdet günüm geçctı sonra Örendm bekliyordum zaten ama bende tam bilmiyorum yani yalan olmasın ultrasonda hep farklı farklı gün söylediler kalıbını duymadım kese gordum sadece 1 hafta sonra kalıbını duyacaktım o zaman dustu
Banada doktor sağlıksız gebelik dedi de hemen sonraki ay hamile kalınıyormu bana 3 adet gününü bekle dediSağlıksız gebeliktir veya boş kese
Öyle olunca düşük oluyormus
Düşükten sonra daha kolay hamile kalınıyormus ..doktorum demişti
Gerçekten de ben düşük yaptım 1 kere adet oldum bidahaki ay kendiliğinden hamile kaldım
Sende hayırlısıyla yine hamile kalırsın sağlıklı bir şekilde inşallah
Benim yaşadığımı yaşamışsın canım sağlıksız gebelik olduğu için ultrason hesaplayamıyo ne zaman düşük yaptın değerine baktırdın mıBanada doktor sağlıksız gebelik dedi de hemen sonraki ay hamile kalınıyormu bana 3 adet gününü bekle dedi
Bana 3 veya 5 ay bekle falan demediBanada doktor sağlıksız gebelik dedi de hemen sonraki ay hamile kalınıyormu bana 3 adet gününü bekle dedi
Bu ayın 2 sinde dusuk yaptım doktor kan istedi ultrasondan baktı bişey YÖK dedi ama kan için bidaha gitmedim sonucuna bakmadım yani o ara ev degiştirdik falan müsait olamadım da benim sorduğum aceba diyorum yumurta catladıktan sonra ilişki olunca bebek sağlıksız falan mı oluyor bi alakası varmı acebaBenim yaşadığımı yaşamışsın canım sağlıksız gebelik olduğu için ultrason hesaplayamıyo ne zaman düşük yaptın değerine baktırdın mı
Hayırlısı inşaallah bende hemen kalırım benim bildiğim dusukten sonra zor kalınıyorBana 3 veya 5 ay bekle falan demedi
Artık daha kolay hamile kalabilirsin dedi
Mayısta dusuk yaptım anneler gunuydu
Temmuzda yine hamile olduğumu öğrendim :) bu seferki sağlıklıydi
Sağ salim kucagima aldım çok şükür
Yok cnmBaşka bişey önerdi mi canım doktorun malum her doktor dogrulamiyir cinsiyet olayını
Yok canım onla alakası olduğunu sanmıyorum kızım geç döllenme gayet sağlıklı hamilelik geçirdim buda yaşasaydı öyle olacaktı ama gelişemedi kendinini tamamlayamadı o yüzden kese geç oluştu diye düşünüyorumBu ayın 2 sinde dusuk yaptım doktor kan istedi ultrasondan baktı bişey YÖK dedi ama kan için bidaha gitmedim sonucuna bakmadım yani o ara ev degiştirdik falan müsait olamadım da benim sorduğum aceba diyorum yumurta catladıktan sonra ilişki olunca bebek sağlıksız falan mı oluyor bi alakası varmı aceba
Sadece kese olduğu için bizim rahime zarar verme olasılığı yok 3 adet görmeni istemesi için kürtaj olman gerekir bana korun demedi ama hamile de değilim çok üzgünüm oysa akıntılarımı çok takip edip ilişkide bulundum hem de sadece yumurtlama zamanı değil 2-3 gün aşırı şeklinde erkek olsun diye bi çabam kalmadı bu düşükten sonra olsun da sağlıklı kızım olsun diyorumHayırlısı inşaallah bende hemen kalırım benim bildiğim dusukten sonra zor kalınıyor
Bezende diyorum aceba illa erkek dedim diyemi böyle oldu gerçi ilkeli erkek demiyorum en başta hayırlısını saglıklısını istiyorum ama erkek olan diyorum ne bilim ya öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?