Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar merhaba ben ovulasyonda çift çizgi gördüm diğeri hafif silikleşince ilişki oldu sonra hamile kaldım 2 hastalıkken gittim düşük tehlikem vardı 4 haftalıkken düşük oldu aceba yumurtlamadan sonra ilişki yaşayıp böle bişeyle karşılaşan oldumu

2 haftalık nasıl anladın ki rakamlarda bir karışıklık olmasın ?

İyiyim canım çok şükür adet oldum bu ayda bebek yok
Sen nasılsın
Üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun
Sana bakmaya gelmiştim bir gelişme varmı diye
Bende adet olmayı bekliyorum 1 hafta var inşallah olurum
Geçen cuma Dr gittim muayene oldum smear verdim
Muayene de bir sıkıntı yok rahimde yumurtalıklarda iyi dedi Dr

Adet olunca 2. Veya 3. Günü kan değerlerime de bakacak

Cikoo sen niye gelmiyorsun neler yapıyorsun

Sağlıksız gebeliktir veya boş kese
Öyle olunca düşük oluyormus
Düşükten sonra daha kolay hamile kalınıyormus ..doktorum demişti
Gerçekten de ben düşük yaptım 1 kere adet oldum bidahaki ay kendiliğinden hamile kaldım
Sende hayırlısıyla yine hamile kalırsın sağlıklı bir şekilde inşallah

Banada doktor sağlıksız gebelik dedi de hemen sonraki ay hamile kalınıyormu bana 3 adet gününü bekle dedi

Banada doktor sağlıksız gebelik dedi de hemen sonraki ay hamile kalınıyormu bana 3 adet gününü bekle dedi
Bana 3 veya 5 ay bekle falan demedi
Artık daha kolay hamile kalabilirsin dedi
Mayısta dusuk yaptım anneler gunuydu
Temmuzda yine hamile olduğumu öğrendim :) bu seferki sağlıklıydi
Sağ salim kucagima aldım çok şükür

Benim yaşadığımı yaşamışsın canım sağlıksız gebelik olduğu için ultrason hesaplayamıyo ne zaman düşük yaptın değerine baktırdın mı
Bu ayın 2 sinde dusuk yaptım doktor kan istedi ultrasondan baktı bişey YÖK dedi ama kan için bidaha gitmedim sonucuna bakmadım yani o ara ev degiştirdik falan müsait olamadım da benim sorduğum aceba diyorum yumurta catladıktan sonra ilişki olunca bebek sağlıksız falan mı oluyor bi alakası varmı aceba

Hayırlısı inşaallah bende hemen kalırım benim bildiğim dusukten sonra zor kalınıyor
Bezende diyorum aceba illa erkek dedim diyemi böyle oldu gerçi ilkeli erkek demiyorum en başta hayırlısını saglıklısını istiyorum ama erkek olan diyorum ne bilim ya öyle :)

Yok canım onla alakası olduğunu sanmıyorum kızım geç döllenme gayet sağlıklı hamilelik geçirdim buda yaşasaydı öyle olacaktı ama gelişemedi kendinini tamamlayamadı o yüzden kese geç oluştu diye düşünüyorum

Sadece kese olduğu için bizim rahime zarar verme olasılığı yok 3 adet görmeni istemesi için kürtaj olman gerekir bana korun demedi ama hamile de değilim çok üzgünüm oysa akıntılarımı çok takip edip ilişkide bulundum hem de sadece yumurtlama zamanı değil 2-3 gün aşırı şeklinde erkek olsun diye bi çabam kalmadı bu düşükten sonra olsun da sağlıklı kızım olsun diyorum

Piskolojim iyi diyordum ama sanırım etkilenmeye başladım önce kimyasal sonra düşük şimdi negatif erkek duygusu geçti şimdi hamile kalmaya da korkuyorum ya tutmayacak negatif görücem yada yine sağlıksız olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…