Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İyi akşamlar geç dollenmede adetiniz geciktiginde idrar testiniz pozitif ciktimi

Bende durumlar aynı kizlar yazacak pek bilgim olmadığı için yazmıyorum gecenlerde kimysal dusuk yasadim omdan beri kararsızım oyuzden belki ara verecegim bebek isine rabbim herşeyin hayirlisini nasip etsin

Düşüğün kolu bacağı içerde diyorlar ya ,başıma gelmese inanmazdim
Ben tedavisiz hamile kalamiyorum
İlk kızıma 1 sene uğraştım
2. İçin 5 sene uğraştım
3 doktor ,3 hastane degistirdim
1 ay randevu bulup tedavi oluyordum diğer ay randevu bulamıyordum
Sonra kendiliğinden hamile kaldım ve düştü
Önce çok sevindim hamile kalabildim diye birkac gün sonra ya birdaha hamile kalamazsam diye çok üzüldüm
2. ay yine hamile kaldım hemde kendiliğinden tedavisiz
Allah'tan ümit kesilmez..erkek bebek istemek gayet normal
Olmayanı isteriz rabbim de neyi layık görürse onu verir
Bak bana 3. bebeği vermedi o kadar dua ve tedaviye rağmen
Demekki layık görmedi ..kısmet değilmiş 3. kere anne olmak

Bende durumlar aynı kizlar yazacak pek bilgim olmadığı için yazmıyorum gecenlerde kimysal dusuk yasadim omdan beri kararsızım oyuzden belki ara verecegim bebek isine rabbim herşeyin hayirlisini nasip etsin
Hal hatır sormaya arada ugrayalim

Sağlıklı sıhatli gelsin de tatlım kız erkek hiç farketmez inşallah

Cnm senin sag taraftan yumurtladigin aymi oldu kizin.

Gelinlikle mi görmüştü öyle birşey okudum sanki
Bende görümcemi gelinlikle görmüştüm kızı oldu
Kardeşim için dikilmiş gelinlik görmüş ama gelinligin etek ucunda pembe çiçekler varmış annem sade beyaz gelinlik görürse erkek miş öyle demişti bana

Ne demek aşk olsun sevdiğim insanlar var burda
Bu arada nasilsin ne yaptın gittin mi doktora
Geçen hafta gittim muayene oldum ,smear verdim
Rahim ve yumurtalıklar temiz bir sıkıntı yokmus
30 Ekim'de adet olmam lazım
31 ekime randevu aldım bütün hormonlarima bakacak doktorum
6 ayda bir rutin kontrollere gidecem

Kizlar ben ayni seyi yine soyluyorum kusura bakmayin ama. Bakin yine bi arkadas baby muck soldan yumurtlayarak kizi olmus. Deneyin su sagdan yum olayini..
Ben cok inaniyorum buna defalarca soyledim oyuzden her kez gorsun diye ustune basa basa belirtiyorum. Ama bi turli siz bu dedigme he diyip ultrasonla takip yaptirmiyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…