- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.941
İyi akşamlar geç dollenmede adetiniz geciktiginde idrar testiniz pozitif ciktimiYok canım onla alakası olduğunu sanmıyorum kızım geç döllenme gayet sağlıklı hamilelik geçirdim buda yaşasaydı öyle olacaktı ama gelişemedi kendinini tamamlayamadı o yüzden kese geç oluştu diye düşünüyorum
Üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun
Sana bakmaya gelmiştim bir gelişme varmı diye
Bende adet olmayı bekliyorum 1 hafta var inşallah olurum
Geçen cuma Dr gittim muayene oldum smear verdim
Muayene de bir sıkıntı yok rahimde yumurtalıklarda iyi dedi Dr
Adet olunca 2. Veya 3. Günü kan değerlerime de bakacak
Cikoo sen niye gelmiyorsun neler yapıyorsun
Evet canım çıkıyorİyi akşamlar geç dollenmede adetiniz geciktiginde idrar testiniz pozitif ciktimi
Teşekkur ederimEvet canım çıkıyor
Evet bigün geçince silikti ertesi gün koyulaştıİyi akşamlar geç dollenmede adetiniz geciktiginde idrar testiniz pozitif ciktimi
Düşüğün kolu bacağı içerde diyorlar ya ,başıma gelmese inanmazdimHayırlısı inşaallah bende hemen kalırım benim bildiğim dusukten sonra zor kalınıyor
Bezende diyorum aceba illa erkek dedim diyemi böyle oldu gerçi ilkeli erkek demiyorum en başta hayırlısını saglıklısını istiyorum ama erkek olan diyorum ne bilim ya öyle :)
Hal hatır sormaya arada ugrayalimBende durumlar aynı kizlar yazacak pek bilgim olmadığı için yazmıyorum gecenlerde kimysal dusuk yasadim omdan beri kararsızım oyuzden belki ara verecegim bebek isine rabbim herşeyin hayirlisini nasip etsin
Hal hatır sormaya arada ugrayalim
Sağlıklı sıhatli gelsin de tatlım kız erkek hiç farketmez inşallahDüşüğün kolu bacağı içerde diyorlar ya ,başıma gelmese inanmazdim
Ben tedavisiz hamile kalamiyorum
İlk kızıma 1 sene uğraştım
2. İçin 5 sene uğraştım
3 doktor ,3 hastane degistirdim
1 ay randevu bulup tedavi oluyordum diğer ay randevu bulamıyordum
Sonra kendiliğinden hamile kaldım ve düştü
Önce çok sevindim hamile kalabildim diye birkac gün sonra ya birdaha hamile kalamazsam diye çok üzüldüm
2. ay yine hamile kaldım hemde kendiliğinden tedavisiz
Allah'tan ümit kesilmez..erkek bebek istemek gayet normal
Olmayanı isteriz rabbim de neyi layık görürse onu verir
Bak bana 3. bebeği vermedi o kadar dua ve tedaviye rağmen
Demekki layık görmedi ..kısmet değilmiş 3. kere anne olmak
Antibiyotikde fitilde kullandim. O ay hamile kalamadim. Sonraki ayda nasip etmisti rabbim...Canım sen antibiyotikmi kullandın yoksa fitilmi bende araştırma içine girdim buaralar
Cnm senin sag taraftan yumurtladigin aymi oldu kizin.3 kızımdada tuttu ben şubat dogumlu oldugum için yaşımın üstüne 2 yaş ekliyorum canım.şimdi diyeceksinki keşke mademki tuttu üçüncüde deneseydin ha asıl mesele orda işte ben aralıkta deneme yapacaktım çin takvimide erkek gösteriyordu ama ben o ay yumurtlamadım kupkuruydum hemen doktora gittim durumu anlattım karnımdan baktı sag tarafta yumurtan var ama çatlamamış demişti buay düşünsen bile gebe kalamazsın demişti bana ve bende çok üzülmüştüm doktora sormuştum igne ile çatlatın doktorda gülmüştü olmaz onun bir boyuta gelince igne olunması lazım demişti adetle birlikte gider dedi ocak ayı kız diyordu hatta eşime buay yapmıyalım çin kız gösteriyor demiştim kızdı bende boşvermiştim ama o ay hemen tuttu keşke şubat ayını bekleseydim diyorum şimdi şubat erkek gösteriyordu ama bende bu şans varken yine yumartam çatlamazdı
Kardeşim için dikilmiş gelinlik görmüş ama gelinligin etek ucunda pembe çiçekler varmış annem sade beyaz gelinlik görürse erkek miş öyle demişti banaGelinlikle mi görmüştü öyle birşey okudum sanki
Bende görümcemi gelinlikle görmüştüm kızı oldu
Gebelik öncesi kullanılıyor mantar ve enfeksiyon varsa ben kullanmadım fazla bir bilgim yok bu konuda canımFitil ney babada anlatırmısn geride kaldım baya
Amin canım iyi dileklerin içinAntibiyotikde fitilde kullandim. O ay hamile kalamadim. Sonraki ayda nasip etmisti rabbim...
Gonlundeki en kisa zamanda nasip olsun insallah.
Yok soldan yumurtam oluştu doktora gitmiştim ordan aklımda canımCnm senin sag taraftan yumurtladigin aymi oldu kizin.
Doktora gittin mi canım kaç haftalık oldun12 bu hafta cuma kontrolüm var
Geçen hafta gittim muayene oldum ,smear verdimNe demek aşk olsun sevdiğim insanlar var burda
Bu arada nasilsin ne yaptın gittin mi doktora
Aynen herşeyin başı sağlık :)Sağlıklı sıhatli gelsin de tatlım kız erkek hiç farketmez inşallah
Canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelikAntibiyotikde fitilde kullandim. O ay hamile kalamadim. Sonraki ayda nasip etmisti rabbim...
Gonlundeki en kisa zamanda nasip olsun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?