- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #55.601
Bem aklınıza ne geliyorsa hepsini yaptım 2 ay önceden başladık hergun muz soda tükettik bir bütün kürleri ugladim.ovulasyon testi vesayre hepsi ama sonuç kızım olacakÖzelden yazın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bem aklınıza ne geliyorsa hepsini yaptım 2 ay önceden başladık hergun muz soda tükettik bir bütün kürleri ugladim.ovulasyon testi vesayre hepsi ama sonuç kızım olacakÖzelden yazın
Sizin bebege ne demiştim ben?Bem aklınıza ne geliyorsa hepsini yaptım 2 ay önceden başladık hergun muz soda tükettik bir bütün kürleri ugladim.ovulasyon testi vesayre hepsi ama sonuç kızım olacak
Allah tamamına erdirsin ovu testi hangi durumda iken ilişki oldu özelden atarmisinizBem aklınıza ne geliyorsa hepsini yaptım 2 ay önceden başladık hergun muz soda tükettik bir bütün kürleri ugladim.ovulasyon testi vesayre hepsi ama sonuç kızım olacak
Oğluma hamile kaldığım sat 19.04.2014Hamile kaldigindaki tarihide yazarsan Canım daha ıyi yardımcı olurum
Bir tane oğlum var diğer alıntıya yazdım cevabımıOğluna
Başka bebeğin varsa adet oldugun tarihi yaz
KizSizin bebege ne demiştim ben?
Pikten sonra ilk açılmada olmuş tu ramaz ayiydiAllah tamamına erdirsin ovu testi hangi durumda iken ilişki oldu özelden atarmisiniz
Doğum tarihinizide yazınBir tane oğlum var diğer alıntıya yazdım cevabımı
Ben ileriye sönük sormuştum yani 2019 Nisa’n Mayıs gibi düşünürsem hangi ay kız çıkıyor bunu öğrenmek istemiştim
Yok daha 7 haftalıgımCinsiyeti belli peki
Ya bnm son ılıskı pık oldgunda olmstu 10 saat snra falan catladı bu drumda erkek ıhtımalı varmı ama ıkı gnde ondan once ılıskı okdu ıste ve bnda oglumdan cok daharahatm oglmda hc kusmamstm ama kusmaktn bterdm bnda hc bsey yok sade sag kasgm agrıyo oglum soldaydıPikten sonra ilk açılmada olmuş tu ramaz ayiydi
Ovulasyon testınde ne zamn olmstu en son ılıskı pkı bnde kız ıstyrum ama baklm nsıpBem aklınıza ne geliyorsa hepsini yaptım 2 ay önceden başladık hergun muz soda tükettik bir bütün kürleri ugladim.ovulasyon testi vesayre hepsi ama sonuç kızım olacak
Cesaaa ben senin çin takvimine bakmıştım erkek ayındaydıCanim ben hic bisey kullanmadim
Kızlar nurecrin arkadaşımızın cinsiyeti belli olmadı mı daha ben epeydir yazmıyordum bilmiyorumCesaaa ben senin çin takvimine bakmıştım erkek ayındaydı![]()
Amin sağol canım, Rabbim seninde hakkın da hayırlısı neise onu nasip etsin sağlıkla inşallahAhh canım Allah yardımcın olsun
Hem çocuk bakmak hem yemek hem gebelik zor hakikaten ama sonu güzel olur inşAllah
Rabbim kolaylıkla sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Bende şuan yok ocağa kadar sigorta durumumuzdan dolayı deneme yapmicam ama ocaktan sonra artık devamlı deneme düşünüyorum kısmetse![]()
Slm canim hayir olmadi yüzüstü yattı sıpa milim oynayamadık inat ediyor benle dedi doktor aralik 6 ayrintilim var ınsallah haber veririmKızlar nurecrin arkadaşımızın cinsiyeti belli olmadı mı daha ben epeydir yazmıyordum bilmiyorum
Amin canımAmin sağol canım, Rabbim seninde hakkın da hayırlısı neise onu nasip etsin sağlıkla inşallah
Tahminde bulunmadımı doktor.sen yöntem denemişmiydinSlm canim hayir olmadi yüzüstü yattı sıpa milim oynayamadık inat ediyor benle dedi doktor aralik 6 ayrintilim var ınsallah haber veririm
Canım senin eski mesajlarını okudum biraz senin zamanlamam çok iyiymiş t silikken olmuş galiba zaten burdaki arkadaşlarda öyle diyordu birde iki kızında tek aylarda hamile kalmışsın bu bebeğinde hangi ayda hamile kaldın.Amin sağol canım, Rabbim seninde hakkın da hayırlısı neise onu nasip etsin sağlıkla inşallah
Erkeğe yatkın şekilde ilişki olmuş böyle oğlu olanıda var kzi allh bilir tabiiYa bnm son ılıskı pık oldgunda olmstu 10 saat snra falan catladı bu drumda erkek ıhtımalı varmı ama ıkı gnde ondan once ılıskı okdu ıste ve bnda oglumdan cok daharahatm oglmda hc kusmamstm ama kusmaktn bterdm bnda hc bsey yok sade sag kasgm agrıyo oglum soldaydı