- 20 Eylül 2018
- 608
- 418
- 103
- 34
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.121
Dgrudur bn cok anlmyorum ya neblm hakkımızda hayrlsı olsunKese konumuna göre bu bebek sagda.sizin bebekte sağa yatkın
Nuba göre düşük kesenin doğru çıkması.ama doğru çıkanlarda çok
Bebek sola dogru sanki .kiz gibi.ama kese sagda birazda bekelemk lazim
Hayırlısı olsun bakalim 14 ocakta bi dahaki randevu cinsiyeti belli olur dedi dr inşaallah gonlumuze gore olurBebek sola dogru sanki .kiz gibi.ama kese sagda birazda bekelemk lazim
Amin cnm ins allah razi olsunAmin inşaallah canım
Rabbim sana da versin bi daha
Allah bagislasin cnm saglikla kucagina al ilk bebeginmiBaska tahmin yokmu teyzeleri 6. Hissi kuvvetli olan teyzoslar
Yok canımAllah bagislasin cnm saglikla kucagina al ilk bebeginmi
Senınle aynıyız sanırm bnde 15 ocak gbı gtmeyı dsunuyodm cnsıyet ıcınHayırlısı olsun bakalim 14 ocakta bi dahaki randevu cinsiyeti belli olur dedi dr inşaallah gonlumuze gore olur
Evet canım ayniyiz benim dr 12 haftalikken gel dedi aslinda bende 1 ay dolsun oyle gideyim dedimSenınle aynıyız sanırm bnde 15 ocak gbı gtmeyı dsunuyodm cnsıyet ıcın
Bn oglumu 13 de ogrenmstm bnda braz daha gec gdım dedm bklm ınsallh ogrenırızEvet canım ayniyiz benim dr 12 haftalikken gel dedi aslinda bende 1 ay dolsun oyle gideyim dedim
Katilmak isteyen olursa okuruz canimKizlar onceleri dualar okunuyodu yine okusak olurmu ben de katilirim
Olur tabiki canim kac haftalik oldun
Dun cinsiyet icin doktora gittim 4. Kizim geliyomus 14 haftalik nasipte erkek bebek yokmus demekki kimseye soylemek istemiyorum simdi a buda mi kiz tuh bida yaparmisin sorulari pisikolojimi bozuyo ne kadar saklarsam o kadar iyi
Olur tabiki canim kac haftalik oldun
Anladım canim Rabbim gönlündeki nasip etsin hayirlisiyla Insallah
Canım sıkma canını bunun için
Elinden bişey gelmez zaten rabbim belirlemiştir cinsiyetini
Ne bebeğini üz ne kendini
Bak ben iki kere anne oldum
Anne olmaya doyamadım ,neler yaptım 3. bebek için
Olmadı olmuyor
Düşünecek olursak hamile kalabilmek bile bir nimet
Sağlıklı hamilelik ,sağlıklı bebek herşey Rabbimin nimeti
Üzme tatlı canını keyfini çıkar
Teşekkür ederim canım
Herşeyin başı sağlık bu senin içinde geçerli
Sen ,kızın ,eşin ve bebeğin sağlıklı olun gerisi boş
Çoğumuz ayni durumdayiz canim maalesef ben daha hamile degilim hatta cevremde kimse bilmiyor ikinci bebek istedigimi ama simdiden başladılar pskilojik baski yapmaya hamile kaldığımda cinsiyet öğrenene kadar ve hatta doğumdan sonra bile bitmeyecek bu baskilar biliyorum kizim oldugunda hastanedeyken aramislardi kesin kız mi diyeRabbim hepimize hayirli ve saglik bir şekilde iki meyveden de tatmayi nasip etsin hic cocugu olmayanlar için de Rabbim ilk önce onlara evlat sevgisini tattirsin sonra da bizlere gonlumuzdekini nasip etsin inşallah. Üzülme takma desem de takarsin biliyorum çünkü bende ayni olacagim bir gün nasip olur da hamile kalirsam
İnşallah canım benim Rabbim sanada gönlündekini nasip etsin doktora gittim bi sıkıntı görmedi rahimde düşükten 2 ay geçti geçen ay olmayınca yumurtlama oluyormu diye merak ettim bakmasını istedim baktı yumurtalarımın olduğunu denemek istersen deneyebilirsiniz korunmaya gerek yok dedi hayırlısı olur umarım.
Sende canını üzme düşük yapınca anladım Rabbim evlat versinde kız erkek farketmez sağlıklı olsun milleti boşver eşin baskı yapmıyorsa etrafına hiç bakma kızım olsaydı ama düşüğüm benle kalsaydı keşkeFlowers26
Canim Allah razi olsun Rabbim hepimizin gonlundekini nasip etsin insallah benimde düşük tehlikem var doktor istirahat dedi ama yaramaz kizimla dinlenmek mi oturmuyorum bile
Inanirmisin ilk hamile oldigini ögrendigin zamanlar bende bu korkuyla yasadim hep vesvese yaptim taki gecen rüyamda kizimin elleri yapışık seklinde kotu bir rüya görene kadar allaha şükrettim saglikli bir kizim var gönlümden geceni rabbim dile getirmesendee bilir kuranda bile geçer.
Bu yüzden o rüyadan sonra Allahim benim için en hayirlisini nasip et diyorum çünkü biliyorim gonlumden geceni biliyor nasip etmeyecekse de demek ki hayirlisini verdi boyle düşün gönlünü ferah tut umarim Rabbim bu boş beleş insanlara fırsat vermeden gönlümüzden geçenleri nasip eder etmediyse şükür edelim ki herkese veren Allahım bize niye vermesin demekki hayırsız sağlıksız olacak die vermez kimbilir
Ben hep dua etmeye de korkarim çünkü aynı şeyi cok istemek de iyi degil.
Karıncanın fisiltisinu duyan Rabbim gonlundekinden haberdar yeterki kalben inan canm
Sıkma canını canım hamilelik psikolojisi ve etraf baskısı yüzünden bu duyguları yaşıyorsun ahhh şu insanların dili bu kadar kırıcı olmasa bende üçüncü kızımda senin yaşadıklarının fazlasını yaşadım ama hepsi kuzumu kucağıma alana kadardı Rabbim evlatlarımızı bağışlasın hayırla gönül muratlarımızı nasip etsin inş
Aynrn oyle zor gunler gecirdim rabbim beterinden korusun insalah adetim hic duzelmiyor gercekten gebelik dusunmeden once 2 3 ay baya ugrastik doktorlarla gittim ama duzensiz geliyodu bi ara 4 ay boyunca adet sokturucu icip adet oluyodum neyseki dusukten 43 gun sonra kendiliginden adetim geldi bu sefer ilaca gerek kslmadi ins hep bole devam eder
Insallah canim hepimizin gonlundekini hakkimizda hayirli eyleyip nasip etsin ikili taramaya gittim 1 hafta sonra sonuc alcam 13 hafta 4 gunluk oldu ozele gitsem cinsiyeti ogrenirim ama 2 hafta daha beklemek istiyorum
Dun cinsiyet icin doktora gittim 4. Kizim geliyomus 14 haftalik nasipte erkek bebek yokmus demekki kimseye soylemek istemiyorum simdi a buda mi kiz tuh bida yaparmisin sorulari pisikolojimi bozuyo ne kadar saklarsam o kadar iyi
Dktor tahminde bulunmadı mi canim.. Bu arada cok gecmis olsunIyi akşamlar kızlar nasılsınız. Uzuuun zaman oldu desteğiniz için teşekkür ederim. Bu mesajdan sonra Allah haline şükret der gibi ufak bir kaza geçirdik merdivenden yuvarlandim kolda iki kırık ayakta çatlak meydana geldi. Kol alçı da ayak iyi şimdi şükür.
C Cesaaa canım Allahım kızlarına uzun ömürler versin emin ol hepsi altın bilezik şu anda. Millet çok söyler kafaya takma diyemiyorum tahmin yapılması o iğneleyici konuşmaları bile bana yetti. Peygamber Efendimiz kiz babası dini üzerine yetiştirdiğin zaman cennet ile aranda perde olacak sadece müjdesi var. Her şey gönlünce olur insallah.
5 54Kbr54 canım çok çok sevindim Rabbim insallah önce kalbini duymayı sonra istediğin cinsiyeti sonra da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
divinity canım sen nasılsın özledim seni
nurecrin canım çok çok sevindim Allah çocuklarına uzun ömürler versin
Cikoo canım senin hamilelik nasıl gidiyor az kalmis insallah Allah gönlüne göre verir
Prensesim2016 canım sen nasılsın tam zamanında adet olmuşsun bundan sonra düzene girer en kısa sürede senden de mutlu haberler duyarız
Bilgiler canım sen nasılsın düşünüyor musun çocuk Allah seninde gönlüne göre versin insallah
Kızlar unuttuğum varsa hakkını helal etsin.
Bende durum var mı bilmiyorum perşembe günü randevum vardı sizden de bir nub tahmini almak istiyorum
Sağol canım tahminde bulundu. Erkek dedi renkli ultrasonda da gösterdi ama ben hicbir şey anlamadımDktor tahminde bulunmadı mi canim.. Bu arada cok gecmis olsun
Tahmin alabilir miyim
Sağol canım tahminde bulundu. Erkek dedi renkli ultrasonda da gösterdi ama ben hicbir şey anlamadım
Canim erkek dediyse degismez insallah haftan erken değil sağlıkla kucağına almayi nasip etsin Rabbim..sen bir yöntem falan denemiş miydinSağol canım tahminde bulundu. Erkek dedi renkli ultrasonda da gösterdi ama ben hicbir şey anlamadım
Gerçekten canım tehlikeliydi Allah korusun merdiven boşluğuna denk gelsem imkansız kurtulamzdim buna şükür dedik.Canm cok gecmis olsun nukadar kazadan cok sukir bebegine birsey olmamis Rabbim korumuş hamile hamile nasil eziyettir tahmin edebiliyorum.
Kizimda ayagimi burkmustum aman Allahim o nasil ağrı o nasil acidir bilirim ki seninki daha ağır.
Bende durumlar iyi pek zorlanmadim hamilelik hafig bulantilarla geciyor cinsiyet icin daha var ozelde bir doktor bulmam lazim. Simdilik devlete gidiyorum orda da 16. Haftaya kadar soylemiyorlar die biliyorum.
Bu arada nubdan anlamiyorum insallah saglikli oglun olur Rabbim hepimize bu duyguyu nasip etsin.
Doktorların tahmini varmiydi hiç birsey dedilermi cinsiyetle alakali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?