Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Olur tabiki canim kac haftalik oldun
Dun cinsiyet icin doktora gittim 4. Kizim geliyomus 14 haftalik nasipte erkek bebek yokmus demekki kimseye soylemek istemiyorum simdi a buda mi kiz tuh bida yaparmisin sorulari pisikolojimi bozuyo ne kadar saklarsam o kadar iyi
Olur tabiki canim kac haftalik oldun

Anladım canim Rabbim gönlündeki nasip etsin hayirlisiyla Insallah

Teşekkür ederim canım
Herşeyin başı sağlık bu senin içinde geçerli
Sen ,kızın ,eşin ve bebeğin sağlıklı olun gerisi boş

Insallah canim hepimizin gonlundekini hakkimizda hayirli eyleyip nasip etsin ikili taramaya gittim 1 hafta sonra sonuc alcam 13 hafta 4 gunluk oldu ozele gitsem cinsiyeti ogrenirim ama 2 hafta daha beklemek istiyorum

Dun cinsiyet icin doktora gittim 4. Kizim geliyomus 14 haftalik nasipte erkek bebek yokmus demekki kimseye soylemek istemiyorum simdi a buda mi kiz tuh bida yaparmisin sorulari pisikolojimi bozuyo ne kadar saklarsam o kadar iyi

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız. Uzuuun zaman oldu desteğiniz için teşekkür ederim. Bu mesajdan sonra Allah haline şükret der gibi ufak bir kaza geçirdik merdivenden yuvarlandim kolda iki kırık ayakta çatlak meydana geldi. Kol alçı da ayak iyi şimdi şükür.
C Cesaaa canım Allahım kızlarına uzun ömürler versin emin ol hepsi altın bilezik şu anda. Millet çok söyler kafaya takma diyemiyorum tahmin yapılması o iğneleyici konuşmaları bile bana yetti. Peygamber Efendimiz kiz babası dini üzerine yetiştirdiğin zaman cennet ile aranda perde olacak sadece müjdesi var. Her şey gönlünce olur insallah.
5 54Kbr54 canım çok çok sevindim Rabbim insallah önce kalbini duymayı sonra istediğin cinsiyeti sonra da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
divinity canım sen nasılsın özledim seni
nurecrin canım çok çok sevindim Allah çocuklarına uzun ömürler versin
Cikoo canım senin hamilelik nasıl gidiyor az kalmis insallah Allah gönlüne göre verir
Prensesim2016 canım sen nasılsın tam zamanında adet olmuşsun bundan sonra düzene girer en kısa sürede senden de mutlu haberler duyarız
Bilgiler canım sen nasılsın düşünüyor musun çocuk Allah seninde gönlüne göre versin insallah
Kızlar unuttuğum varsa hakkını helal etsin.
Bende durum var mı bilmiyorum perşembe günü randevum vardı sizden de bir nub tahmini almak istiyorum

Dktor tahminde bulunmadı mi canim.. Bu arada cok gecmis olsun

Canm cok gecmis olsun nukadar kazadan cok sukir bebegine birsey olmamis Rabbim korumuş hamile hamile nasil eziyettir tahmin edebiliyorum.
Kizimda ayagimi burkmustum aman Allahim o nasil ağrı o nasil acidir bilirim ki seninki daha ağır.
Bende durumlar iyi pek zorlanmadim hamilelik hafig bulantilarla geciyor cinsiyet icin daha var ozelde bir doktor bulmam lazim. Simdilik devlete gidiyorum orda da 16. Haftaya kadar soylemiyorlar die biliyorum.
Bu arada nubdan anlamiyorum insallah saglikli oglun olur Rabbim hepimize bu duyguyu nasip etsin.
Doktorların tahmini varmiydi hiç birsey dedilermi cinsiyetle alakali
Tahmin alabilir miyim

Gerçekten canım tehlikeliydi Allah korusun merdiven boşluğuna denk gelsem imkansız kurtulamzdim buna şükür dedik.
Bulantılar bir iki haftaya geçer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…