- 28 Şubat 2018
- 198
- 306
- 18
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.141
Sağol canım insallah. Valla canım tüm belirtilere herkes kiz diyordu. Sabah çok çok iyiydim akşam bulantidan uyuyamiyordum. Bende en büyük belirti göğüs ucu kararması oldu bildiğin simsiyah oldu ikinci de idrar oldu çok açık sarıydı.Aa ne guzel bir haber renklide gösterdiyse kesin erkekdir ne guzel bir haber ne belirtilerin vardi paylaş hele
Ben de erkege benzettim CanımTahmin alabilir miyim
İnşaallah canımBn oglumu 13 de ogrenmstm bnda braz daha gec gdım dedm bklm ınsallh ogrenırız
Canım ben mart ayında kimyasal gebelik geçirdim. Korunmaya başladım ağustosa kadar. Ama marttan sonra surekli keçi boynuzu kaynatıp eşime icirdim kesintisiz her gün verdim. Maden suyu günlük tükettim. Maalesef sütü yoğurdu peyniri bırakamadım çünkü onlarsız yaşayamam diye düşünüyordum en fazla bir öğün atlardım yapamadım yani. Alkali su ağır geldi içemedim bende soktaki suyu aldim onu tükettik. Günlük kuru yemişi yedirdim eşime. Birde şansıma kurban bayramı olmuştu ve ben günlük et pişirdim nohut falan yaptım surekli. Test almıştım ama ben hiç iki çizgiyi koyu görmediğim için vücudumu tanımak en mantıklısı diye düşündüm. Akintim oluyordu 4 5 saat sonra kasıklarda sızı sonra geciyor ve kuruyordum. Ona gore hareket ettim. Gece 11 de akintim geldi sabah ezanından sonra ilişki oldu. Kadının önce orgazm olması lazım diyorlardı ama maalesef o kadar uykuluydum ki hemen uyumak istiyordum. Sırt üstü yattım hangi yumurta çatladı bilmiyordum. Ilişki saat 4.30 gibi oldu ben uyumuşum hemen saat 6ydi sağıma döndüm öyle uyumuşum acikcasi. Şimdilik aklıma gelenler bunlar sorun varsa cevaplarimCanim erkek dediyse degismez insallah haftan erken değil sağlıkla kucağına almayi nasip etsin Rabbim..sen bir yöntem falan denemiş miydin
Allah razi olsun canım insallah buradaki herkes gonlundekini nasip eder AllahBen de erkege benzettim Canım
Sağol canım insallah. Valla canım tüm belirtilere herkes kiz diyordu. Sabah çok çok iyiydim akşam bulantidan uyuyamiyordum. Bende en büyük belirti göğüs ucu kararması oldu bildiğin simsiyah oldu ikinci de idrar oldu çok açık sarıydı.
Yüzüm sivilce doldu minik minik sırtım göğsüm hep sivilce oldu burnum büyüdü. aaa birde tüyler var o kadar hızlı uzuyordu ki artik illallah etmiştim. Yeme içme degisikligim olmadı ama kızımda limon yediğimi bilirim kasa kasa aldırmıştım bunda canım sadece turşu çekti bir defalık oda kızdır ondan herhalde dedim. Rüyamda hep kiz gördüm hatta 5 54Kbr54 seni gördüm kızı olacak söylemeyelim üzülmesin diyorsun falan. Öyle canım ayaklarım buz gibiydi. Akintim 6 7 haftalık olana kadar yoktu gibi şimdi çok çok çok fazla. Ellerim kuruyordu ben havadandır diye düşünüyordum. Öyle iste canım aklıma geldikçe yazarım insallah. Birde 10.hafta da hissettim canım hareketini
Amin Allah razı olsun inşaallah canımAllah razi olsun canım insallah buradaki herkes gonlundekini nasip eder Allah
Valla canım genelde diyeyim çünkü ayağım çatladığı zaman sık görüşürsünüz tuvalete gidemiyordum 6 7 saat tuttuğum oldu o zaman hafif koyuyduCanm idrar rengi hep mi acik yoksa genellikle mi acik renk
Maalesef canım 8 haftalık varAmin Allah razı olsun inşaallah canım
Rabbim evladini saglikla kucagina almayi nasip etsin
9 haftalik ultrason var mi canım senin
Valla canım genelde diyeyim çünkü ayağım çatladığı zaman sık görüşürsünüz tuvalete gidemiyordum 6 7 saat tuttuğum oldu o zaman hafif koyuydu
Maalesef canım 8 haftalık var
Onu paylasir misin canimMaalesef canım 8 haftalık var
Valla canım ablamın 4 oğlu var o hep göğüs ucu aynıydı der hiç değişmemiş benimki kiz da hiç değişmedi bence ilkine gore yorumla derim. Ablam rüyasında görmüş erkek belki bir baskasinki uyuyordur diye düşündüm benimki tersi oldu çünküValla benimde genelde acik cok uzun tuttugum olunca koyuluk oluyor bende erken hissettim bu sefer onun harici sanki kizimda gogus ucu kararmisti bunda pek degismedi benim birde kardesim ruyasinda oglum oldugunu görmüş onunda ruyalarinin tersi cikiyor benimde pek umudum kalmadi acikcasi artik hayirlisi bekliyorum Allahtan ümit kesilmez
Valla canım ablamın 4 oğlu var o hep göğüs ucu aynıydı der hiç değişmemiş benimki kiz da hiç değişmedi bence ilkine gore yorumla derim. Ablam rüyasında görmüş erkek belki bir baskasinki uyuyordur diye düşündüm benimki tersi oldu çünkü
Bir kızım var ikisi de sağ da tutundu ama kese icinde kızım sola yakındı bu sağa yakın diye hatırlıyorum kızım hep geri çıkardı bir kaç defa gününü yakaladı bu hep önden gidiyor 6 haftalıkken sadece kese vardı 8 haftalık gittim 8+2 cıktı 12 haftalık gittim 12+5 cıktı 13+3 günlükken gittim 15+1 cıktı ilgisi var mıdır bilmiyorum. Kızımda hiç ultrason kağıdı yok canım hepsini atmıştım görüntü net değil diyeKac kizin vardu canm senin kizlarindaki ultrason ile simdiki ultrason goruntusu ayni mi kese sekli bebegin kesede duruşu falan
Valla canım bakayım ama büyük ihtimalle atmışımdır ben doktordan geldikten sonra hep atıyorum saklama huyum yok maalesefOnu paylasir misin canim
Arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz 2 aralık beta değerim 1.20 16 aralık beta değerim 7508.23 çıktı adet günüm bir hafta geçtiğinde pembe küçk leke geldi bir hafta rahimde şiddetli sancılar yaşadm hastanelik oldm snra sağ kasığım batmaya başladı şimdide ayaklarım donuyor resmen 10gündür ısıtamıyorum bi tane kızım var ve kızımda hamileliğim çok rahattı hiç böle şeyler olmamıştıDua et benim icin de bundan haftalar once boyle ikilemde sen vardin bugun mujdeli haber verdin insallah haftalar sonra da bende senin gibi olurum kimbilir Allah büyük bilmiyorum ya bir yanım tamam dese de bir yanim yok hayir oglun olmaz senin diyor.
Son olarak hamilelikte ruyada hic meyve gordun mu canm
Bir kızım var ikisi de sağ da tutundu ama kese icinde kızım sola yakındı bu sağa yakın diye hatırlıyorum kızım hep geri çıkardı bir kaç defa gününü yakaladı bu hep önden gidiyor 6 haftalıkken sadece kese vardı 8 haftalık gittim 8+2 cıktı 12 haftalık gittim 12+5 cıktı 13+3 günlükken gittim 15+1 cıktı ilgisi var mıdır bilmiyorum. Kızımda hiç ultrason kağıdı yok canım hepsini atmıştım görüntü net değil diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?