- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.161
Benim kızım var kesesi tam yuvarlaktı ve soldaydıDaha cok kese sekli canm elips seklikde mi yuvarlak mi 3 hamileliginde
Fitil kullandin mi canim.. Bide yumurtlama agrisi ne tarafta olmuştuCanım ben mart ayında kimyasal gebelik geçirdim. Korunmaya başladım ağustosa kadar. Ama marttan sonra surekli keçi boynuzu kaynatıp eşime icirdim kesintisiz her gün verdim. Maden suyu günlük tükettim. Maalesef sütü yoğurdu peyniri bırakamadım çünkü onlarsız yaşayamam diye düşünüyordum en fazla bir öğün atlardım yapamadım yani. Alkali su ağır geldi içemedim bende soktaki suyu aldim onu tükettik. Günlük kuru yemişi yedirdim eşime. Birde şansıma kurban bayramı olmuştu ve ben günlük et pişirdim nohut falan yaptım surekli. Test almıştım ama ben hiç iki çizgiyi koyu görmediğim için vücudumu tanımak en mantıklısı diye düşündüm. Akintim oluyordu 4 5 saat sonra kasıklarda sızı sonra geciyor ve kuruyordum. Ona gore hareket ettim. Gece 11 de akintim geldi sabah ezanından sonra ilişki oldu. Kadının önce orgazm olması lazım diyorlardı ama maalesef o kadar uykuluydum ki hemen uyumak istiyordum. Sırt üstü yattım hangi yumurta çatladı bilmiyordum. Ilişki saat 4.30 gibi oldu ben uyumuşum hemen saat 6ydi sağıma döndüm öyle uyumuşum acikcasi. Şimdilik aklıma gelenler bunlar sorun varsa cevaplarim
Arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz 2 aralık beta değerim 1.20 16 aralık beta değerim 7508.23 çıktı adet günüm bir hafta geçtiğinde pembe küçk leke geldi bir hafta rahimde şiddetli sancılar yaşadm hastanelik oldm snra sağ kasığım batmaya başladı şimdide ayaklarım donuyor resmen 10gündür ısıtamıyorum bi tane kızım var ve kızımda hamileliğim çok rahattı hiç böle şeyler olmamıştı
Canm belirtiler ile cinsiyeti cok bagdastirmamak lazim çünkü cok hayal kirikligi yasatiyor bende kizimda cok kötüydüm ilk 3 ay kustum hicbirdey yiyemedim koku hassasiyeti vardi yemek yapamiyordum bunda rahatim yemekde yapiyorim koku hassasiyetide yok ama erkek bebege yoramiyorum cunku ayni cinsiyeti dogurup farkli hamilelik yasayan cok var lelin ilaci olsa kendi basina sürer sadece Allaha dua etmekten baska birsey yok acikcasi
Peki beta değerim normalmi 15günde bu sayıya ulaşması cuma gidicem hastaneye
Adetime 1 hafta kala çıkmadı kan vermştm adetimden 6gün geçti değerim öyleCanm degerin adetim geçtikten kac gun sonrali deger
Adetime 1 hafta kala çıkmadı kan vermştm adetimden 6gün geçti değerim öyle
Ahh canım o ikilem durumu Allah kimseye yasatmasin çok çok ağladım o dönem keske hiç olmasaydı bu stres beni bitirdi dedim. Bildiğin 3.'yu kesinlikle düşünmüyorum çevre beni çok çok kötü yaptı.Dua et benim icin de bundan haftalar once boyle ikilemde sen vardin bugun mujdeli haber verdin insallah haftalar sonra da bende senin gibi olurum kimbilir Allah büyük bilmiyorum ya bir yanım tamam dese de bir yanim yok hayir oglun olmaz senin diyor.
Son olarak hamilelikte ruyada hic meyve gordun mu canm
Ahh canım o ikilem durumu Allah kimseye yasatmasin çok çok ağladım o dönem keske hiç olmasaydı bu stres beni bitirdi dedim. Bildiğin 3.'yu kesinlikle düşünmüyorum çevre beni çok çok kötü yaptı.
Valla herkes aklımda Allahım bu gruptaki herkesi güldürsün şükür mesajları alalım oldu sevinçlerini yasayalım herkes tatsin insallah hayırlısı ile.
Ben canım meyve hiç görmedim herhalde hatırlamıyorum ama en az 10 gün rüyamda kiz olduğunu gördüm 9 haftalikti yanlış hatırlamıyorsam rüyamda erkek doktora gidiyorum o al erkek dedi ultrason kağıdı veriyor bakıyorum sadece pipi. Onun harici hep kiz rüyası gördüm. Karbonat testi vardı internette köpürürse erkek diyordu bildiğin dibe çöktü kıpırdama bile olmadı kiz kesin dedim. Çin takvimi yaş ekleme kiz kendi yaşım erkek diyordu. Rus takvimi kiz diyordu bir tane takvim vardı o erkek diyordu bulursam paylaşayım bioritm kiz çıkıyordu. Ben kızım olacak diye gitmistim canım doktor erkek deyince şok oldum acikcasi
Canım 6 haftalık kese bildiğin top gibi 8 haftalık fasulye gibi doktora sordum nasıl istiyorsun yapıp vereyim dedi 8.haftadakine ek olarak top gibi yuvarlak verdi. Nasıl tuttuguma bağlı kesenin şekli cinsiyette seni şaşırtır inanma dedi ki devletteki doktorduDaha cok kese sekli canm elips seklikde mi yuvarlak mi 3 hamileliginde
Yok canim martta kullanmıştım bio lü birşeydi sonra kullanmadim sağ tarafım hep ağrıyordu canım kızım da sağdaydı bu da sagdaFitil kullandin mi canim.. Bide yumurtlama agrisi ne tarafta olmuştu
Canim agri yaniltiyor benim de sag tarafim agriyor ama yumurta soldaYok canim martta kullanmıştım bio lü birşeydi sonra kullanmadim sağ tarafım hep ağrıyordu canım kızım da sağdaydı bu da sagda
Ben ikili yaptırmadım canım doktorum tavsiye etmediFlowers26 canm ikilide beta kac cikmisti senin
Canım 6 haftalık kese bildiğin top gibi 8 haftalık fasulye gibi doktora sordum nasıl istiyorsun yapıp vereyim dedi 8.haftadakine ek olarak top gibi yuvarlak verdi. Nasıl tuttuguma bağlı kesenin şekli cinsiyette seni şaşırtır inanma dedi ki devletteki doktordu
Amin amin canım insallahFlowers26 canim cok teşekkür ederim seninki de erkek nubu dık Rabbim herkese nasip etsin
Amin amin canım insallahCikoo 5 54Kbr54 @suuuus 4716 ve bu gruptaki herkes de duyarız canım. Sende sağlıkla kucağına alırsın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?