Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Fitil kullandin mi canim.. Bide yumurtlama agrisi ne tarafta olmuştu

Canm belirtiler ile cinsiyeti cok bagdastirmamak lazim çünkü cok hayal kirikligi yasatiyor bende kizimda cok kötüydüm ilk 3 ay kustum hicbirdey yiyemedim koku hassasiyeti vardi yemek yapamiyordum bunda rahatim yemekde yapiyorim koku hassasiyetide yok ama erkek bebege yoramiyorum cunku ayni cinsiyeti dogurup farkli hamilelik yasayan cok var lelin ilaci olsa kendi basina sürer sadece Allaha dua etmekten baska birsey yok acikcasi

Ahh canım o ikilem durumu Allah kimseye yasatmasin çok çok ağladım o dönem keske hiç olmasaydı bu stres beni bitirdi dedim. Bildiğin 3.'yu kesinlikle düşünmüyorum çevre beni çok çok kötü yaptı.
Valla herkes aklımda Allahım bu gruptaki herkesi güldürsün şükür mesajları alalım oldu sevinçlerini yasayalım herkes tatsin insallah hayırlısı ile.
Ben canım meyve hiç görmedim herhalde hatırlamıyorum ama en az 10 gün rüyamda kiz olduğunu gördüm 9 haftalikti yanlış hatırlamıyorsam rüyamda erkek doktora gidiyorum o al erkek dedi ultrason kağıdı veriyor bakıyorum sadece pipi. Onun harici hep kiz rüyası gördüm. Karbonat testi vardı internette köpürürse erkek diyordu bildiğin dibe çöktü kıpırdama bile olmadı kiz kesin dedim. Çin takvimi yaş ekleme kiz kendi yaşım erkek diyordu. Rus takvimi kiz diyordu bir tane takvim vardı o erkek diyordu bulursam paylaşayım bioritm kiz çıkıyordu. Ben kızım olacak diye gitmistim canım doktor erkek deyince şok oldum acikcasi

Bana umud oluyorsun ne bileyim ya senin adina cok sevindim ama imrendim acikcasu ne bileyim boyle erkek olunca ve bende 2 tane tek dusunuyorum bir kiz bi erkek Rabbim banada nasip eder insallah cok zor bende kac gundur kotuym evet kizim olsa alisirim diyorum sonra birsey oluyor cok duygusal oluyorum ve depresyona girmis gibi hissediyorum sonra Allaha tekrar dua edip hayirlisi diyorim bunlar hep cevre baskisi ve farkli meyveyi tatmak istememizden insallah Rabbim gunah yazmiyordur insallah Rabbim bizi anliyordur

Daha cok kese sekli canm elips seklikde mi yuvarlak mi 3 hamileliginde
Canım 6 haftalık kese bildiğin top gibi 8 haftalık fasulye gibi doktora sordum nasıl istiyorsun yapıp vereyim dedi 8.haftadakine ek olarak top gibi yuvarlak verdi. Nasıl tuttuguma bağlı kesenin şekli cinsiyette seni şaşırtır inanma dedi ki devletteki doktordu

Cok sagol canm benim.icin de dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…