Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım insallah senden de hayirli haberler alırız

Cok sukur bizler iyiyiz ccnm cok cok gecmis olsun allah yardimcin olsun cok sukur iki aydir duzenli adet oluyorum bu ay sıkı deneme yaptik bakalim nasip kismet hersey ins bebegini saglikla kucagina alirsin cnm rabbim gonlune gore versin
Şükür canım insallah bu ay müjdeli haner alırız 3 ay sonra da gonlundekinin haberini alırız canım

Bencede erkek canım
Çok şükür iyiyim
Allah senide yavrunuda korusun inşallah
Eveet düşünüyorum canım.dua et hamilenin duası tez kabul olur.
Bilgilerini yaz takvimle bakayim canım

Canım insallah her şey gönlünce olur en kısa zamanda senden de çok güzel haberler alırız

Çok sevindim,sağlıcakla gelsin inşallah,Rabbim burdaki tüm arkadaşlarada bu müjdeyi vermeyi nasib etsin
Canımmm çok çok teşekkür ederim insallah grupda hayırlısı ile müjdeli haberi bol bol alırız. Inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın canım seni unuttum çok çok mutlu oldum insallah herkese nasip eder Allah

Mrb sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah cinsel perhiz kaç gün oldu bide tek ilişki mi oldu Korunmasız
Cinsel perhiz 5 gündü tek ilişki olmadı . Bir adetten sonra birde yumurtlamaya 5 gün varken oldu. Yumurtlama zamanından sonra yaklaşık adete 7 gün varken çok çok silik çizgi gördüm eşim görmedi. Bilindik markaydı internete baktim herkes de pozitif veriyormus attim kenara. Bu arada hemen pozitif olmadı bir gün sonrasına gördüm ama çok çok silikti eşim görmedi bile yani. 14.gün test yaptım farklı markayla damlatir damlatmaz ikinci çizgi cıktı. Bende eski mesajlara döndüm elifemin testini buldum aynısıydı belki biraz daha acigiydi. Adet günü yaptım direkt iki çizgi cıktı zaten

Selam kızlar, suan 16. haftamdayim daha dogruduzgun bebegimin hareketlerini elini ayagini gormedim
kalp atışını en son 13 haftalıkken gördüm, uyuyordu, doktorum hastaydı çok kısadan baktı. Hala hasta adam, size cok garip gelicek ama başka doktorlarda dolu almıyorlar, hastane acil bişey yoksa bakmıyor.
Benim bu hamileligimde varis olacak sanirim bacaklarim aksamlari cok agriyor damarlarim sisiyor onun icin hastaneye gidicem mecbur bakarlar
Duaya ben de katılırım
Rabbim herkesin gönlündekini sağlıkla nasip etsin inşallah

Flowers26 gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla gelsin oğluşun inşallah ve geçmiş olsun Allah korumuş.
Bu test bende kız çıktı.

Flowers26 canım hayirla gelsin paşanbu durumda adet bitimi tuttu acaba teste gore

Elini kolunu nasil goremedin canm anlamadim 13 haftada net olmasi lazımdı uyurken kollar bacaklar nerde oluyor ki acaba.
Ben 10+1 de gittiğimde devlete bebek cok küçüktü ama kollar ve bacaklar ip gibi inceydi yinede yukari asagi hareket ettigi icin gozukuyordu uyudugu icinmi gormedin acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…