- 31 Ağustos 2018
- 286
- 431
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.201
Canım emin olamadım. 11 yada 12 haftalık ultrason resmi alirsan beni etiketlersen sevinirim. Bende merak ettim.
Sizin bebeğiniz muhtemelen kız. Öğrenince etiketlerseniz sevinirim
Etmez miyim canım her zaman ediyorum sizler de duanızı eksik etmeyinBana da dua edinn
Canım insallah senden de hayirli haberler alırızFlowers26 ağzın bal yesin kuzum amin çok sağol senin gibi güzel haberler alırım inşallah.senin adına çok ama çok sevindim rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin çok geçmiş olsun bu arada.ruyalarin tersi çıkarmış kizimda bende hep erkek gördüm kızım nasip oldh
Şükür canım insallah bu ay müjdeli haner alırız 3 ay sonra da gonlundekinin haberini alırız canımCok sukur bizler iyiyiz ccnm cok cok gecmis olsun allah yardimcin olsun cok sukur iki aydir duzenli adet oluyorum bu ay sıkı deneme yaptik bakalim nasip kismet hersey ins bebegini saglikla kucagina alirsin cnm rabbim gonlune gore versin
Bencede erkek canım
Çok şükür iyiyim
Allah senide yavrunuda korusun inşallah
Eveet düşünüyorum canım.dua et hamilenin duası tez kabul olur.
Bilgilerini yaz takvimle bakayim canım
Canımmm çok çok teşekkür ederim insallah grupda hayırlısı ile müjdeli haberi bol bol alırız. Inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın canım seni unuttum çok çok mutlu oldum insallah herkese nasip eder AllahÇok sevindim,sağlıcakla gelsin inşallah,Rabbim burdaki tüm arkadaşlarada bu müjdeyi vermeyi nasib etsin
Rabbim su sabah ezanlarinin yuzu suyu hurmetine burda isteyenlere ve bana erkek evlad nasip eder inşaallah hayirlisiylaSizin bebeğiniz muhtemelen kız. Öğrenince etiketlerseniz sevinirim
Cinsel perhiz 5 gündü tek ilişki olmadı . Bir adetten sonra birde yumurtlamaya 5 gün varken oldu. Yumurtlama zamanından sonra yaklaşık adete 7 gün varken çok çok silik çizgi gördüm eşim görmedi. Bilindik markaydı internete baktim herkes de pozitif veriyormus attim kenara. Bu arada hemen pozitif olmadı bir gün sonrasına gördüm ama çok çok silikti eşim görmedi bile yani. 14.gün test yaptım farklı markayla damlatir damlatmaz ikinci çizgi cıktı. Bende eski mesajlara döndüm elifemin testini buldum aynısıydı belki biraz daha acigiydi. Adet günü yaptım direkt iki çizgi cıktı zatenMrb sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah cinsel perhiz kaç gün oldu bide tek ilişki mi oldu Korunmasız
Amin amin inşallah Allah olsun diye ettiğimiz duayı şükür oldu demeyi nasip etsinRabbim su sabah ezanlarinin yuzu suyu hurmetine burda isteyenlere ve bana erkek evlad nasip eder inşaallah hayirlisiyla
Amin inşaallah canımAmin amin inşallah Allah olsun diye ettiğimiz duayı şükür oldu demeyi nasip etsin
Tamm cnm 14 15 haftalkkken gtmeyı dsunuyorm bklmCanım emin olamadım. 11 yada 12 haftalık ultrason resmi alirsan beni etiketlersen sevinirim. Bende merak ettim.
Amin canım inşallah.Rabbim hepimizin kalbindeki muradı nasip etsinRabbim su sabah ezanlarinin yuzu suyu hurmetine burda isteyenlere ve bana erkek evlad nasip eder inşaallah hayirlisiyla
Cinsel perhiz 5 gündü tek ilişki olmadı . Bir adetten sonra birde yumurtlamaya 5 gün varken oldu. Yumurtlama zamanından sonra yaklaşık adete 7 gün varken çok çok silik çizgi gördüm eşim görmedi. Bilindik markaydı internete baktim herkes de pozitif veriyormus attim kenara. Bu arada hemen pozitif olmadı bir gün sonrasına gördüm ama çok çok silikti eşim görmedi bile yani. 14.gün test yaptım farklı markayla damlatir damlatmaz ikinci çizgi cıktı. Bende eski mesajlara döndüm elifemin testini buldum aynısıydı belki biraz daha acigiydi. Adet günü yaptım direkt iki çizgi cıktı zaten
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...irleme-takvimi-bakalim-ne-kadar-dogru.419232/
Cikoo Canım bu takvimdi doğru çıkartan adet gününe 14 gün ekliyorsun öyle yapıyorsun en mantıklısı bu gelmişti
Selam kızlar, suan 16. haftamdayim daha dogruduzgun bebegimin hareketlerini elini ayagini gormedim
kalp atışını en son 13 haftalıkken gördüm, uyuyordu, doktorum hastaydı çok kısadan baktı. Hala hasta adam, size cok garip gelicek ama başka doktorlarda dolu almıyorlar, hastane acil bişey yoksa bakmıyor.
Benim bu hamileligimde varis olacak sanirim bacaklarim aksamlari cok agriyor damarlarim sisiyor onun icin hastaneye gidicem mecbur bakarlar
Duaya ben de katılırım
Rabbim herkesin gönlündekini sağlıkla nasip etsin inşallah
Flowers26 gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla gelsin oğluşun inşallah ve geçmiş olsun Allah korumuş.
Bu test bende kız çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?