- 28 Şubat 2018
- 198
- 306
- 18
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.181
Canım Rabbim isteyin vereyim diyor valla en önemlisini unuttum dua dua dua. Ben çok ınanıyorum duaya bol bol et duanı Rabbimin katında varki isteyin diyor nasip etsin inşallah canım. Ben hep ağladım ya kızsa diye sonra kendime kızdım şükret diye bizi çevre böyle yapıyor maalesef ablam agliyor kızım yok diye kimin nesi eksikse onu istiyor Rabbimin katında bol verir insallah duanı eksik etmeBana umud oluyorsun ne bileyim ya senin adina cok sevindim ama imrendim acikcasu ne bileyim boyle erkek olunca ve bende 2 tane tek dusunuyorum bir kiz bi erkek Rabbim banada nasip eder insallah cok zor bende kac gundur kotuym evet kizim olsa alisirim diyorum sonra birsey oluyor cok duygusal oluyorum ve depresyona girmis gibi hissediyorum sonra Allaha tekrar dua edip hayirlisi diyorim bunlar hep cevre baskisi ve farkli meyveyi tatmak istememizden insallah Rabbim gunah yazmiyordur insallah Rabbim bizi anliyordur
Valla canım doktora gitme imkanın varsa takip yaptır yoksa da sırt üstü yat zaten spermler çatlayan yumurtaya doğru gidermiş doktora sordum sağ yumurtaya tutunmuş dedi kızım da sağdaydı ablamın 4 oğlu var 3 sağ bir sol olacağı varsa oluyor yaniCanim agri yaniltiyor benim de sag tarafim agriyor ama yumurta solda
Valla canım doktora gitme imkanın varsa takip yaptır yoksa da sırt üstü yat zaten spermler çatlayan yumurtaya doğru gidermiş doktora sordum sağ yumurtaya tutunmuş dedi kızım da sağdaydı ablamın 4 oğlu var 3 sağ bir sol olacağı varsa oluyor yani
Cok sagol canm benim.icin de dua edin
Allah razi olsun canm Rabbim kizinla oglunla eşinle guzel huzurlu yuva nasip etsin insallah
Amin canım Allah razı olsun hep aklımdasıniz olacak insallah inan bol bol dua et.Selvi diye bir arkadas vardi nickini hatirlayamadim onun cinisyeti belli olmustur simdi yazmadi hic hatirlayan varmi kizlar
Amin amin amin canım bu grubu en iyi biz anlarız insallah insallah olur valla her namazdan sonra duamdasınız.dua okuyalım diyorlardı ben varım okurum insallahAnladim canim hayırlısı olsun insallah. Senin adina sevindim darisi başımıza olsun insallah dua et bizlere
Bana da dua edinnAmin amin amin canım bu grubu en iyi biz anlarız insallah insallah olur valla her namazdan sonra duamdasınız.dua okuyalım diyorlardı ben varım okurum insallah
22günde olurdum bazen bir iki gün geçerdi ama en geç 23günde olurdmDongun kacti
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah umutsuzluğa kapılma sen yinedeAllah yardimcin olsun cnm kolaylikla gecer ins adetin 12.gunu gittim sagda yumurtam vardi doktor 1 hafta deneme olsun dedi bizdede daha denemelere devam ama yum catladi diye dusunuyom 14.gun ile 15. Gun arasindayim o gunlerde cat oldugunu dusunuyom bugun adetin 19. Gunu dok.ayin 18ine kadar deneme yapin dedi birer gun arayla hersey nasip hayirlisi olur hakkimizda insalh 3 yil once aralik ayinda kizimada hamile kalmistim gecen sene tekrar aralik ayinda hamile kaldim oda 31 ocakta kurta oldum bu sene allahtan bu sefer hep hayirlisini sagliklisini diliyorum ins biz isteyen herkese verir bizim gibi binlerce kez ona yakaran nice yurekler var allahim kimseyi evladsiz birakmasin evlat hasretinden mahrum etmesin bizleri insyine çok doluyum ben oturup aglayasim geliyo halbuki ortada aglanacak biseyde yok butun suç hormonlarin
Cok sukur bizler iyiyiz ccnm cok cok gecmis olsun allah yardimcin olsun cok sukur iki aydir duzenli adet oluyorum bu ay sıkı deneme yaptik bakalim nasip kismet hersey ins bebegini saglikla kucagina alirsin cnm rabbim gonlune gore versinIyi akşamlar kızlar nasılsınız. Uzuuun zaman oldu desteğiniz için teşekkür ederim. Bu mesajdan sonra Allah haline şükret der gibi ufak bir kaza geçirdik merdivenden yuvarlandim kolda iki kırık ayakta çatlak meydana geldi. Kol alçı da ayak iyi şimdi şükür.
@Cesaaa canım Allahım kızlarına uzun ömürler versin emin ol hepsi altın bilezik şu anda. Millet çok söyler kafaya takma diyemiyorum tahmin yapılması o iğneleyici konuşmaları bile bana yetti. Peygamber Efendimiz kiz babası dini üzerine yetiştirdiğin zaman cennet ile aranda perde olacak sadece müjdesi var. Her şey gönlünce olur insallah.
5 54Kbr54 canım çok çok sevindim Rabbim insallah önce kalbini duymayı sonra istediğin cinsiyeti sonra da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
@divinity canım sen nasılsın özledim seni
@nurecrin canım çok çok sevindim Allah çocuklarına uzun ömürler versin
Cikoo canım senin hamilelik nasıl gidiyor az kalmis insallah Allah gönlüne göre verir
Prensesim2016 canım sen nasılsın tam zamanında adet olmuşsun bundan sonra düzene girer en kısa sürede senden de mutlu haberler duyarız
Bilgiler canım sen nasılsın düşünüyor musun çocuk Allah seninde gönlüne göre versin insallah
Kızlar unuttuğum varsa hakkını helal etsin.
Bende durum var mı bilmiyorum perşembe günü randevum vardı sizden de bir nub tahmini almak istiyorum
Bilmiyomki artik cnm artik rabbim verirse yuceliğidir Vermezse imtihanimdirRabbim hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah umutsuzluğa kapılma sen yinede
allah gonlune gore versin cnm ins erkek bebek haberini burda bizimle paylasmk nasip olurValla benimde genelde acik cok uzun tuttugum olunca koyuluk oluyor bende erken hissettim bu sefer onun harici sanki kizimda gogus ucu kararmisti bunda pek degismedi benim birde kardesim ruyasinda oglum oldugunu görmüş onunda ruyalarinin tersi cikiyor benimde pek umudum kalmadi acikcasi artik hayirlisi bekliyorum Allahtan ümit kesilmez
ErkekTahmin alabilir miyim
Ins cnm allah razi olsunAmin amin canım insallahCikoo 5 54Kbr54 Prensesim2016 ve bu gruptaki herkes de duyarız canım. Sende sağlıkla kucağına alırsın insallah
Bencede erkek canımSağol canım tahminde bulundu. Erkek dedi renkli ultrasonda da gösterdi ama ben hicbir şey anlamadım
allah gonlune gore versin cnm ins erkek bebek haberini burda bizimle paylasmk nasip olur
Çok sevindim,sağlıcakla gelsin inşallah,Rabbim burdaki tüm arkadaşlarada bu müjdeyi vermeyi nasib etsinAhh canım o ikilem durumu Allah kimseye yasatmasin çok çok ağladım o dönem keske hiç olmasaydı bu stres beni bitirdi dedim. Bildiğin 3.'yu kesinlikle düşünmüyorum çevre beni çok çok kötü yaptı.
Valla herkes aklımda Allahım bu gruptaki herkesi güldürsün şükür mesajları alalım oldu sevinçlerini yasayalım herkes tatsin insallah hayırlısı ile.
Ben canım meyve hiç görmedim herhalde hatırlamıyorum ama en az 10 gün rüyamda kiz olduğunu gördüm 9 haftalikti yanlış hatırlamıyorsam rüyamda erkek doktora gidiyorum o al erkek dedi ultrason kağıdı veriyor bakıyorum sadece pipi. Onun harici hep kiz rüyası gördüm. Karbonat testi vardı internette köpürürse erkek diyordu bildiğin dibe çöktü kıpırdama bile olmadı kiz kesin dedim. Çin takvimi yaş ekleme kiz kendi yaşım erkek diyordu. Rus takvimi kiz diyordu bir tane takvim vardı o erkek diyordu bulursam paylaşayım bioritm kiz çıkıyordu. Ben kızım olacak diye gitmistim canım doktor erkek deyince şok oldum acikcasi
Mrb sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah cinsel perhiz kaç gün oldu bide tek ilişki mi oldu KorunmasızValla canım doktora gitme imkanın varsa takip yaptır yoksa da sırt üstü yat zaten spermler çatlayan yumurtaya doğru gidermiş doktora sordum sağ yumurtaya tutunmuş dedi kızım da sağdaydı ablamın 4 oğlu var 3 sağ bir sol olacağı varsa oluyor yani
amin inşallah neler yapıyosun canım hamilelik nasıl gidiyor bebiş nasılÇok sevindim,sağlıcakla gelsin inşallah,Rabbim burdaki tüm arkadaşlarada bu müjdeyi vermeyi nasib etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?