Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım Rabbim isteyin vereyim diyor valla en önemlisini unuttum dua dua dua. Ben çok ınanıyorum duaya bol bol et duanı Rabbimin katında varki isteyin diyor nasip etsin inşallah canım. Ben hep ağladım ya kızsa diye sonra kendime kızdım şükret diye bizi çevre böyle yapıyor maalesef ablam agliyor kızım yok diye kimin nesi eksikse onu istiyor Rabbimin katında bol verir insallah duanı eksik etme

Canim agri yaniltiyor benim de sag tarafim agriyor ama yumurta solda
Valla canım doktora gitme imkanın varsa takip yaptır yoksa da sırt üstü yat zaten spermler çatlayan yumurtaya doğru gidermiş doktora sordum sağ yumurtaya tutunmuş dedi kızım da sağdaydı ablamın 4 oğlu var 3 sağ bir sol olacağı varsa oluyor yani

Anladim canim hayırlısı olsun insallah. Senin adina sevindim darisi başımıza olsun insallah dua et bizlere

Cok sagol canm benim.icin de dua edin

Allah razi olsun canm Rabbim kizinla oglunla eşinle guzel huzurlu yuva nasip etsin insallah

Selvi diye bir arkadas vardi nickini hatirlayamadim onun cinisyeti belli olmustur simdi yazmadi hic hatirlayan varmi kizlar
Amin canım Allah razı olsun hep aklımdasıniz olacak insallah inan bol bol dua et.
O sanki 20 den önce soylemiyorlar dedi insallah ondan da güzel haber duyariz

Anladim canim hayırlısı olsun insallah. Senin adina sevindim darisi başımıza olsun insallah dua et bizlere
Amin amin amin canım bu grubu en iyi biz anlarız insallah insallah olur valla her namazdan sonra duamdasınız.dua okuyalım diyorlardı ben varım okurum insallah

Flowers26 ağzın bal yesin kuzum amin çok sağol senin gibi güzel haberler alırım inşallah.senin adına çok ama çok sevindim rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin çok geçmiş olsun bu arada.ruyalarin tersi çıkarmış kizimda bende hep erkek gördüm kızım nasip oldh

Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah umutsuzluğa kapılma sen yinede

Cok sukur bizler iyiyiz ccnm cok cok gecmis olsun allah yardimcin olsun cok sukur iki aydir duzenli adet oluyorum bu ay sıkı deneme yaptik bakalim nasip kismet hersey ins bebegini saglikla kucagina alirsin cnm rabbim gonlune gore versin

allah gonlune gore versin cnm ins erkek bebek haberini burda bizimle paylasmk nasip olur

Çok sevindim,sağlıcakla gelsin inşallah,Rabbim burdaki tüm arkadaşlarada bu müjdeyi vermeyi nasib etsin

Mrb sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah cinsel perhiz kaç gün oldu bide tek ilişki mi oldu Korunmasız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…