- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.221
Çok şükür herşey yolunda, sadece hafta olarak biraz ilerde.doktor 3 hafta sonra şeker testi yaptırmak için randevu verdi kimi yaptır kimi yaptırma bebeğe zararlı diyor kafam birtek ona karışık, zararlımı değilmi emin olamıyorum.amin inşallah neler yapıyosun canım hamilelik nasıl gidiyor bebiş nasıl
Amin canım ,inan benimde duam hep bu yönde herkes buraya müjdeli haberle gelsin,geçen gün bir bayan bir sitede 41 hamileden ayet-el kürsü istiyordu.41 hamilenin duası kabul olurmuş dedi bende burdaki kızlara okudum.Canımmm çok çok teşekkür ederim insallah grupda hayırlısı ile müjdeli haberi bol bol alırız. Inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın canım seni unuttum çok çok mutlu oldum insallah herkese nasip eder Allah
Amin cnm ins allah razi olsunŞükür canım insallah bu ay müjdeli haner alırız 3 ay sonra da gonlundekinin haberini alırız canım
Allah razı olsun canım Rabbim seninde gonlune gore versin inşaallahAmin canım ,inan benimde duam hep bu yönde herkes buraya müjdeli haberle gelsin,geçen gün bir bayan bir sitede 41 hamileden ayet-el kürsü istiyordu.41 hamilenin duası kabul olurmuş dedi bende burdaki kızlara okudum.
Elini kolunu nasil goremedin canm anlamadim 13 haftada net olmasi lazımdı uyurken kollar bacaklar nerde oluyor ki acaba.
Ben 10+1 de gittiğimde devlete bebek cok küçüktü ama kollar ve bacaklar ip gibi inceydi yinede yukari asagi hareket ettigi icin gozukuyordu uyudugu icinmi gormedin acaba
Amin canım ,inan benimde duam hep bu yönde herkes buraya müjdeli haberle gelsin,geçen gün bir bayan bir sitede 41 hamileden ayet-el kürsü istiyordu.41 hamilenin duası kabul olurmuş dedi bende burdaki kızlara okudum.
Geçmiş olsun canımIyi akşamlar kızlar nasılsınız. Uzuuun zaman oldu desteğiniz için teşekkür ederim. Bu mesajdan sonra Allah haline şükret der gibi ufak bir kaza geçirdik merdivenden yuvarlandim kolda iki kırık ayakta çatlak meydana geldi. Kol alçı da ayak iyi şimdi şükür.
@Cesaaa canım Allahım kızlarına uzun ömürler versin emin ol hepsi altın bilezik şu anda. Millet çok söyler kafaya takma diyemiyorum tahmin yapılması o iğneleyici konuşmaları bile bana yetti. Peygamber Efendimiz kiz babası dini üzerine yetiştirdiğin zaman cennet ile aranda perde olacak sadece müjdesi var. Her şey gönlünce olur insallah.
5 54Kbr54 canım çok çok sevindim Rabbim insallah önce kalbini duymayı sonra istediğin cinsiyeti sonra da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
divinity canım sen nasılsın özledim seni
@nurecrin canım çok çok sevindim Allah çocuklarına uzun ömürler versin
@Cikoo canım senin hamilelik nasıl gidiyor az kalmis insallah Allah gönlüne göre verir
Prensesim2016 canım sen nasılsın tam zamanında adet olmuşsun bundan sonra düzene girer en kısa sürede senden de mutlu haberler duyarız
Bilgiler canım sen nasılsın düşünüyor musun çocuk Allah seninde gönlüne göre versin insallah
Kızlar unuttuğum varsa hakkını helal etsin.
Bende durum var mı bilmiyorum perşembe günü randevum vardı sizden de bir nub tahmini almak istiyorum
Hakketenmi.acaba bende rica etsem hamilelerden benimcin okurlarmi.bu ay hamile kalmak istiyorum .hayırlı sağlıklı erkek bebekAmin canım ,inan benimde duam hep bu yönde herkes buraya müjdeli haberle gelsin,geçen gün bir bayan bir sitede 41 hamileden ayet-el kürsü istiyordu.41 hamilenin duası kabul olurmuş dedi bende burdaki kızlara okudum.
Olur canım farketmez siz belirleyin ben uyarimK Khvekokusu20 canım tefriciye duası mi yapsak yine yada hacet duasını hep beraber okusak 7 cuma olmaz mı
Canim benim amin. Tesekur ederim guzel dileklerin icin. Cok cok sevindim senin adina insl sag salim kucagna alirsin sende oglunu.Kizlarinin annecigi canım seni unuttum hakkını helal et. Çok çok teşekkür ederim seni rahatsız ettim her soruma cevap verdin inşllah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kızlarınla oğlumla eşinle çok çok mutlu olursun canim
Çok şükür canım duyduk bugün herşey yolunda progestani kesebilirsin leke görürsen başlarsın dedi kan sınırdaymis ama mideni çok bunaltir 12.haftada baslariz dedi mideme çiğneme tablet verdi öyle şimdilik iyi herşey umarım seninde gönlündeki bu ay nasip olur54kbr54 cnm gittinmi hastaneye ins bebeginnin kabini duymussundur
cok sevindim allah tamamina erdirsin ins cnm bakalim bnmde bu ay belim cok agriyo ins olur bende cok istiyorum olmasini sen kac haftalik oldunÇok şükür canım duyduk bugün herşey yolunda progestani kesebilirsin leke görürsen başlarsın dedi kan sınırdaymis ama mideni çok bunaltir 12.haftada baslariz dedi mideme çiğneme tablet verdi öyle şimdilik iyi herşey umarım seninde gönlündeki bu ay nasip olur
İnşallah tatlım inşallah duamdasin 7+0 cikti canım ultrasondacok sevindim allah tamamina erdirsin ins cnm bakalim bnmde bu ay belim cok agriyo ins olur bende cok istiyorum olmasini sen kac haftalik oldun
Sagol cnm senin son adet tarihin neydiki merak ettimİnşallah tatlım inşallah duamdasin 7+0 cikti canım ultrasonda
26 ekimdi ama geç yumurtladim ovulasyonla takip ettiğim için biliyodum 4gun geride çıkacağını 30ekimden hesapliyolarSagol cnm senin son adet tarihin neydiki merak ettim
Öyle yazıyordu canım 40 hamile bulabilicenmi yada kk da sayfa aç hamileler gelip okusun .Hakketenmi.acaba bende rica etsem hamilelerden benimcin okurlarmi.bu ay hamile kalmak istiyorum .hayırlı sağlıklı erkek bebek
Iyi cnm bu ay adet olursam ovu testi bende almak istiyom ama pikten falan hic anlamiyorum burda bana yardimci olurmusunuz nasil yapiliyor gunde kac tane test gider hic bilmiyom bunlari26 ekimdi ama geç yumurtladim ovulasyonla takip ettiğim için biliyodum 4gun geride çıkacağını 30ekimden hesapliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?