Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
amin inşallah neler yapıyosun canım hamilelik nasıl gidiyor bebiş nasıl
Çok şükür herşey yolunda, sadece hafta olarak biraz ilerde.doktor 3 hafta sonra şeker testi yaptırmak için randevu verdi kimi yaptır kimi yaptırma bebeğe zararlı diyor kafam birtek ona karışık, zararlımı değilmi emin olamıyorum.

Amin canım ,inan benimde duam hep bu yönde herkes buraya müjdeli haberle gelsin,geçen gün bir bayan bir sitede 41 hamileden ayet-el kürsü istiyordu.41 hamilenin duası kabul olurmuş dedi bende burdaki kızlara okudum.

Amin canım ,inan benimde duam hep bu yönde herkes buraya müjdeli haberle gelsin,geçen gün bir bayan bir sitede 41 hamileden ayet-el kürsü istiyordu.41 hamilenin duası kabul olurmuş dedi bende burdaki kızlara okudum.
Allah razı olsun canım Rabbim seninde gonlune gore versin inşaallah

Canım evet uyuduğu için,

Allah razı olsun canım

Geçmiş olsun canım
Allah korumuş ..bebeğine ve sana sağlık sıhhat versin rabbim
Ben iyiyim çok şükür..diyet ve spor yapıyorum ..illa uğraşacak biseyler çıkarıyorum kendime
Arada gelip burayı okuyorum güzel haberler alıp mutlu oluyorum :)

Hakketenmi.acaba bende rica etsem hamilelerden benimcin okurlarmi.bu ay hamile kalmak istiyorum .hayırlı sağlıklı erkek bebek

Canim benim amin. Tesekur ederim guzel dileklerin icin. Cok cok sevindim senin adina insl sag salim kucagna alirsin sende oglunu.

54kbr54 cnm gittinmi hastaneye ins bebeginnin kabini duymussundur
Çok şükür canım duyduk bugün herşey yolunda progestani kesebilirsin leke görürsen başlarsın dedi kan sınırdaymis ama mideni çok bunaltir 12.haftada baslariz dedi mideme çiğneme tablet verdi öyle şimdilik iyi herşey umarım seninde gönlündeki bu ay nasip olur

cok sevindim allah tamamina erdirsin ins cnm bakalim bnmde bu ay belim cok agriyo ins olur bende cok istiyorum olmasini sen kac haftalik oldun

26 ekimdi ama geç yumurtladim ovulasyonla takip ettiğim için biliyodum 4gun geride çıkacağını 30ekimden hesapliyolar
Iyi cnm bu ay adet olursam ovu testi bende almak istiyom ama pikten falan hic anlamiyorum burda bana yardimci olurmusunuz nasil yapiliyor gunde kac tane test gider hic bilmiyom bunlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…