Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Deminden beri düşünüyorum ne desem de yüreğini bi nebze ferahlatsa diye...
üzülme diyemiyorum üzülmemek ne mümkün...
Ama Rabbim sevgisi kadar sabrını da versin
Yar ve yardımcın olsun
Zor günleri hemencecik geçirsin kendini daha iyi hissettiğin günler bir an önce gelsin inşaAllah
Güzel kardeşler nasip etsin bebeğine

Cok gecmis olsun. Cok uzuldum. Rabbim sabir versin. Zor gunlerini cabuk atlatirsin insalah. En kisa zamanda yeniden hamileyim diye buraya yazmak nasip olsun.

Kim ne derse desin ferahlayamicam uzun bir süre. Çok zor çünkü. Burayada sırf önce sağlık isteyin diye yazdım. İlerde belki kardeşleri olacak ama o bizim için hiç kapanmayacak bir yara. Allah kimseye evlat acısı vermesin

Başınız sağolsun Allah sabır versin, sözün bittiği yer dedikleri yerdeyim ne denir nasıl tesselli verilir şuan bilemedim ama çok üzüldüm

Başınız sağolsun Allah sabır versin, sözün bittiği yer dedikleri yerdeyim ne denir nasıl tesselli verilir şuan bilemedim ama çok üzüldüm
Allah razı olsun. Yaşadığınız her anın tadını çıkarın kıymetini bilin. Ve çok dikkat edin kendinize. Allah kimsenin başına vermesin evlat acısı çok zor

Hayattaki en büyük acidir evlat acisi ne desem ki bilmiyorum gerçekten acınız buyuk Rabbim güç kuvvet versin ne kadar kapanmayacak yara da olsa şuni unutmayın her gecenin bir sabahi var Rabbim baska evlatlar nasip edecek ve belki unutmayacaksiniz ama diger çocuklarınızın şefkati bu acinizu bastirip o yara kapanacak.
Sadece braz zaman ve sabir dilerim kendinizi hazir hissettiginiz en yakin zamanda bu acinizi unutturacak hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.

Allah razı olsun inşaallah nasip olur bir kardeş. Acıyı unutturmasada

Benim teyzem oglunu kucagina aldıktan 3 ay sonra kaybetmiş cok aci çekti ve üzerine 10 yil cocugu olmadi cok bekledi.
10 yil sonunda Rabbim evlat nasip etti bir oglu iki kizi var inan her evlat farkli tat farkli duygular evet hatırladıkca uzuluyordur ama inan diger cocuklarinin sevgisi yoğunluğu yorgunluğu unutmuş neredeyse.
Sizin aciniz taze olduğu icin boyle dusunuyorsunuz az zaman geçecek hafifleyecek gun gelecek sadece kotu ani olarak kalacak ama o bebek ahirette sefaatciniz olacak.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
Allah razı olsun inşaallah nasip olur bir kardeş. Acıyı unutturmasada

Amin amin. Acımız taze evlat hasretinden sonra acısı daha zor oldu. Benim annemde kaybetmiş abimizi ablamızı kardeşimizi. Çok şükür şimdi 7 kardeşiz ama hepsi kendine özel. İnşaallah gerçek dünyada bende öper koklarım onu

Bende bisey yok cnm sadece merak ettim her kadinda ozellikle olmasi gerekiyomu diye sizlere soruyum dedim
Bazıları yumurtlama döneminde bile lekelenme oluyormuş kişiden kişiye değişiyor tabi normalde hiv olmayan birşey olduğu için ondan şüpheleniyor ayın ortasını geçtiğinde özrllikle benim adetime 10 vardı lekelenme olduğunda daha birçok şey hissettim

Saglik ocagi neyi olcememis cnm Aytanesii
Hamilelik hormonunu erkekn yerleşme olduğu için canım normalde olması gerekn değerin baya üzerindeydi dedimya az ince ongün önce yerleşme oldu ozaman tabikide değer fazla çıkacak :) doktor değerimi görünce inanmamıştı üzerinden birkaçgün geçmesine rağmen Değerim 7 binlerdeydi kesede 4 haftalıkken göründü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…