- 13 Eylül 2009
- 562
- 448
- 303
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.381
Aminn inşallah Allah razı olsun canım, iki kızım var, hayırlısı benim için kızmış demek ki
Sen den de Canım aynen demekki hayirlisi kizmis nasip
İnşaallah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim
Ovulasyon kullan din mi
Canm hayirlisi olsun sen 15 saat once deneme yapmistin degilmi eger yanliş hatirlamiyorsam pikken denedin ama siliklesme 15 saat sonra olmustu ama biliyormusun bunlarin hepsi nasip .
Gecen bir arkadaşin oğlu olacakmis oda bugun denemiş ertesi gun ikindi vakit test hala pikmis sonra test yapmamiş ne zaman siliklestigini bile bilmiyormuş ama oninda oglu oluyor.
Erken denedim yada zamaninda deneseydim tereddutlerine hic duşme Rabbim nasibini verirse ne erken ne geç farketmiyor inan.
Kizlarinla eşinle saglikli musmutlu yillariniz olsun inşallah.
Sellvicim dün aklıma gelmiştin ne yaptın diye merak ettim
Rabbim hayırlı evlat etsin gönül olmayanı istiyor ama işte yapacaklarımız sınırlı herşey yine olacağına varıyor
Kızını sağlıkla kucağına alman ardında dilediğin bi vakit kazayla falan sağlıklı salih bi oğlana hamile kalman dileklerimle canım
Bu 7 haftalık ultrason görüntüsü canım ilk kese resmini şaşkınlıktan almayı unutmuşum ben haftaya tekrar gidecem o zaman da atarım bhcg adet günü 26 Ekim 180 Di canım ama ben gec yumurtladım doktor adet tarihimi 30 ekimden hesaplıyor o tarihte bhcg 1063dü kese resmim sağ tarafta fasulye gibiydi bu ultrason da bebek de sağ taraftaydı kalbi dinlerken ortaladı bebeği resmide öyle vermişCanım öncelikle hayırlı evlat olsun bebeğin.
Ben kese konumunada bakıyorum haftasına göre şekillenmesinede bakıyorum.
Bide başının sağda oluşunada bakıyorum.
Ilk gebeliğin öğrenildiği bat dönemindeki değerlerin çok yüksek yada düşük oluşunada bakıyorum. Kendimce araştırdığım kadarıyla fikir yürütuyorum. Tek bir ultrason resmi belirleyici olmuyor canım. Bu resim kaç haftalık başka resim varsa farklı haftanın onuda atarsan fikrimi söylerim.
Canım öncelikle hayırlı evlat olsun bebeğin.
Ben kese konumunada bakıyorum haftasına göre şekillenmesinede bakıyorum.
Bide başının sağda oluşunada bakıyorum.
Ilk gebeliğin öğrenildiği bat dönemindeki değerlerin çok yüksek yada düşük oluşunada bakıyorum. Kendimce araştırdığım kadarıyla fikir yürütuyorum. Tek bir ultrason resmi belirleyici olmuyor canım. Bu resim kaç haftalık başka resim varsa farklı haftanın onuda atarsan fikrimi söylerim.
Canım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı rabbim nasip etsin. Pik de erkeğe hamile kalan çok. Herkesin nasibindeki oluyor gerisi boş. Sırf pişman olmamak için deniyoruz işte inşallah gönlündeki olur süpriz yapar sanaAmin inşallah canım, evet test kullanmıştım ama pikti hala ilişki olduğunda
Hayırlısı olsun kuzum inşallah mucizen bu ay gercekleşirKizlar ben yarin hastaneye gidecem dua edin bana ne olur hayirli bi haber aliyim 3 gun gecti gunumden bu ay herhangi bi hormon ilacida kullanmadim gecikme oldu bole 2 ay duzenli geldi bu 3. Ay ve 3 gunluk bi gecikme var rabbim hayirlisini nasip etsin kasiklarimda bole sezeryan dikislerimin altinda igne batmasi gibi bisey oluyo dun aksamdan beri boyle i slh hayirli olani hangisiyse o olur
Insalah ya duaya cok ihtiyacim var cok dua ediyom ins tutunur bebegim banaHayırlısı olsun kuzum inşallah mucizen bu ay gercekleşir
Değerin 30 ekimi baz alırsak yüksek(kız) ama 26 ekimi baz alirsak ( erkek)
Canım inşaAllah çok güzel haberlerle gelirsinKizlar ben yarin hastaneye gidecem dua edin bana ne olur hayirli bi haber aliyim 3 gun gecti gunumden bu ay herhangi bi hormon ilacida kullanmadim gecikme oldu bole 2 ay duzenli geldi bu 3. Ay ve 3 gunluk bi gecikme var rabbim hayirlisini nasip etsin kasiklarimda bole sezeryan dikislerimin altinda igne batmasi gibi bisey oluyo dun aksamdan beri boyle i slh hayirli olani hangisiyse o olur
Ben değer yüksek olursa erkekDeğerin 30 ekimi baz alırsak yüksek(kız) ama 26 ekimi baz alirsak ( erkek)
Kesede bebek tam ortada sagda ve solda değil. Haftaya yeni ultrason resmi atınca yorum yapayim canım.
Allah razı olsun canımAllah razı olsun canım benim, kızıma sağlıkla kavuşayım benden geçti artık, Rabbim sana nasip etsin inşallah
Amin cnm allah razi olsun insaallahCanım inşaAllah çok güzel haberlerle gelirsin
Evet beta hcg değeriDger dedgınız ılk hamılelık testınde ckan degermı oluyor kanda
Benim dahil ve çevremde kızı olanların hepsi degerine baktığımda tam adet günü değer binlerde çıyıyor. Benim adet günü 1500 çıkmıştı. Doktor ilk dedigi şey ikiz bebek bu ama tekti. Kız çocugunda salgılanan hormondan kaynaklı sanırım. Ama şu var tabiki adet bitimi gebe kalınirsa deger erkek bebekte de yuksek çikar çünkü gün sayısı fazlalaşır. Yumurtlama dönemi yani adetten 14 gün önce kalınan gebeliklerde hiç raslamadım yüksek değeri ve erkek bebek. Elbet vardır RABBİM istedimi herşey olur bana denk gelmedi canım. Bende burda bilgi ediniyorum sizlerden
Bir kızım var oda geç döllenme doktor hesabına göre 3gün adetim geçince 852 çıkmıştı adet gününde yaptirsaydim tahminen 350 civari çıkardı canımBenim dahil ve çevremde kızı olanların hepsi degerine baktığımda tam adet günü değer binlerde çıyıyor. Benim adet günü 1500 çıkmıştı. Doktor ilk dedigi şey ikiz bebek bu ama tekti. Kız çocugunda salgılanan hormondan kaynaklı sanırım. Ama şu var tabiki adet bitimi gebe kalınirsa deger erkek bebekte de yuksek çikar çünkü gün sayısı fazlalaşır. Yumurtlama dönemi yani adetten 14 gün önce kalınan gebeliklerde hiç raslamadım yüksek değeri ve erkek bebek. Elbet vardır RABBİM istedimi herşey olur bana denk gelmedi canım. Bende burda bilgi ediniyorum sizlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?