- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.321
Burdayiz canim unutmadık ınsallah sende tez vakitte hayirlisiyla hamile kalirsin soru yoneltilirse cevapliyorum inan bende de gece uykusu yok gündüz uyuyorum sersem gibiyim ev isi çocuklar anca elim ayagim kalkmıyor bende oğlumu görmeye gidicem bugun dualarındasınızBizim amacimiz burda birbirimize yardimci olmak zaten cnm biliyorum hepimizde elimizden geldigince birbirimize yardim edip fikir danisiyoz biliyorum hamilelik cok yorucu geciyodur heleki o son aylar gecmek bilmez rabbim hepinizin evladini saglikka kucaginiza slmayi nasip eder banada yarin o mujdeli haber gelir insalh
yine de sağol canım cevabın icinMalesef yazmıyo bende canım ,hiç bilmiyorum dememişti doktor bende sormamıştım
7haftalikken 153cikti canım kizimda 172mis onun ultrason kagidina da baktimSeninki kaç çıktı canım
Benim kızımda 168 di sanırım 7-8 haftalıkken
sağol canım cevabın için seninki teoriye uyuyor o zaman7 haftalikken 123 yaziyo.
sağol canım 140 üstünü kız diyorlar benim 153 çıktı nasibimizde ne var bakalım kizimda 172misCanım ben 8 haftalıkken gittim devlete o da söylemiyor zaten ama haziran annelerinde düşük olanların %90ni erkek oldu bir kaç kişi kiz cıktı diye hatırlıyorum
Anliyorum cnm hayirlisyla kucagina almak nasip olur inslahBurdayiz canim unutmadık ınsallah sende tez vakitte hayirlisiyla hamile kalirsin soru yoneltilirse cevapliyorum inan bende de gece uykusu yok gündüz uyuyorum sersem gibiyim ev isi çocuklar anca elim ayagim kalkmıyor bende oğlumu görmeye gidicem bugun dualarındasınız
Arada yoklayin beniPrensesim2016 tatlım umarım hayırlı sonuç alırsın telefonum bozuk anca girebildim o yüzden kayboldum yoksa yoklardim tatlım seni
Ahh canım sen unutulacak insan mısın aşk olsun...Arada yoklayin benisonra beni unutuyosunuz saniyorum kiriliyom bunlar beni unuttumu diye ben her zaman burdayim giriyom kimse bisey yazmamis cikiyom topikten
Olsun cnm onemli degil arada yaz ozleniyosun sende ..Amin cnm allah razi olsun insalh ama icimde bi his var gozume uyku girmiyo pozitif dusunmeyi istiyom ama biliyom yarin doktor negatif diyecek bana ama olsun karaloyim ben bu adetimden sonra ovu testi ile deneme yapmayi dusunuyom artikAhh canım sen unutulacak insan mısın aşk olsun...
Bende saat farkından kaçırıyorum sizi hep
8 saat geriyiz biz ben yatıyorum siz kalkıyorsunuz
Güzel haberlerle gel inşAllah canım
Canım 7 haftalık ultrason resmin varmı? Bu ultrason 9 haftalık ama bebek pek şekillenmemiş görünüyor. 6 7 8 haftalık ultrason görüntüsü varsa onuda atarmısınCanim benimki kim acaba??
Sonucunu aldın mı canımKizlar siz ovulasyon testlerinizi nerden aliyonuz ve fiyatlari ne ogrenebilirmiyim
Canim unuturmuyum hic girip okuyorum 2 gunde bir olsada. ozelden yada burda soru soranlar varsa cevapliyorum. Arkadaslardan guzel haber varmi diye merak ediyorum dualarimdasiniz... kizimi kresden getirdim uzanyodum aklima geldin sen guzel haber vardir belki beklemedeydi diye baktim. Rabbim en kisa zamanda yuzuni guldirsin canim.. guzel haberler vermek nasip etsin insallah. Bende nefes darligi yasiyorum canim. Zorluyo beni. Baya . ama bunada sukir. 28 haftalik olduk yarin ultrasona gidicem... ben boyle canim sende dualarimdasin... bir haber olursa mutlaka haberdar et.Kizlar topik cok sesiz cikoo 54kbr54 pirlanta flowers kizlarinin annecigi yeni hamile nurecrin hamile kaldiniz unuttunuz burayi bi ben ceymiceyn ve diviniity kaldik bizde hamile kalsak acaba hic ugramazmiyiz hic yazmiyosunuz durumlariniz nasil iyisinizdir inslh
Yine hüsran cnmSonucunu aldın mı canım
Olur cnm tabi haber veririm sizlere allah kolaylik versin sana cnm rabbim yardimcin olsun sonucum negatif cikti malesefCanim unuturmuyum hic girip okuyorum 2 gunde bir olsada. ozelden yada burda soru soranlar varsa cevapliyorum. Arkadaslardan guzel haber varmi diye merak ediyorum dualarimdasiniz... kizimi kresden getirdim uzanyodum aklima geldin sen guzel haber vardir belki beklemedeydi diye baktim. Rabbim en kisa zamanda yuzuni guldirsin canim.. guzel haberler vermek nasip etsin insallah. Bende nefes darligi yasiyorum canim. Zorluyo beni. Baya . ama bunada sukir. 28 haftalik olduk yarin ultrasona gidicem... ben boyle canim sende dualarimdasin... bir haber olursa mutlaka haberdar et.
Nasip kuzum belli olmaz kaç günün var adete birlikte takip yapariz bu ay hic üzme canını rabbim en hayırlısını en güzel zamanda verir insallaiYine hüsran cnm
Var canim.Atiyorum)Canım 7 haftalık ultrason resmin varmı? Bu ultrason 9 haftalık ama bebek pek şekillenmemiş görünüyor. 6 7 8 haftalık ultrason görüntüsü varsa onuda atarmısın
Başın sağolsun canım Rabbim sabır versinBu sayfaya bende meleğim canım oğlumun ultrason fotoğrafınj atmıştım. Başıma geleceklerden habersiz. Ben erkek istediğim için değilde sevincimi paylaşmak için atmıştım. Ama sevincim kursağımda kaldı.hayallerim de toprağın altına
Allah kimseye evlat acısı vermesin diyecek bir şey yok. Sizlerde sağlık sıhhat dileyin hayırlısını isteyin ben hep öyle yaptım. Ama kısmet olmadı. Salı günü 21 haftalık minicik yavrumu erken doğumla kaybettim ve toprağa verdim. Yüzünü görebildim sadece. Unutmim diyede dua ediyorum. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Bizlerde meleğimizi görürüz inşaallah.
Belki bir gün kardeşi veya kardeşleri olack ama o hep bizimle birlikte yaşayacak(
Böyle bir şeyi neden yazdın diyen olabilir.
Amacım kimseyi üzmek değil. Tam tersi üzülmeyin diye yazdım. Acımı yazdıkça iyi geliyor
Bilemiyomki artik stersten gecikmezse eger yilbasina kadar olurum yani su iki uc gun icinde olmam gerekiyoNasip kuzum belli olmaz kaç günün var adete birlikte takip yapariz bu ay hic üzme canını rabbim en hayırlısını en güzel zamanda verir insallai
Canim ya insan ister istemez cok uzuluyo senin acini bilirim simdi basin sagolsun rabbim yardimcin olsun sana sabir versin insalh rabbim melegini sana sefaatci kilsinBu sayfaya bende meleğim canım oğlumun ultrason fotoğrafınj atmıştım. Başıma geleceklerden habersiz. Ben erkek istediğim için değilde sevincimi paylaşmak için atmıştım. Ama sevincim kursağımda kaldı.hayallerim de toprağın altına
Allah kimseye evlat acısı vermesin diyecek bir şey yok. Sizlerde sağlık sıhhat dileyin hayırlısını isteyin ben hep öyle yaptım. Ama kısmet olmadı. Salı günü 21 haftalık minicik yavrumu erken doğumla kaybettim ve toprağa verdim. Yüzünü görebildim sadece. Unutmim diyede dua ediyorum. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Bizlerde meleğimizi görürüz inşaallah.
Belki bir gün kardeşi veya kardeşleri olack ama o hep bizimle birlikte yaşayacak(
Böyle bir şeyi neden yazdın diyen olabilir.
Amacım kimseyi üzmek değil. Tam tersi üzülmeyin diye yazdım. Acımı yazdıkça iyi geliyor
Amin Allah razı olsun bana bize dua edin Allah dayanma gücü versin sabır versin diyeCanim ya insan ister istemez cok uzuluyo senin acini bilirim simdi basin sagolsun rabbim yardimcin olsun sana sabir versin insalh rabbim melegini sana sefaatci kilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?