Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar bebeğimin cinsiyetini ögrendim sonunda, kızım olacak inşallah,
Rabbim sizlere gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Hayırlı olsun inşaallah canım kiz mi istiyodun Rabbim e hayirli kul peygaberimize hayirli ummet size hayirli evlat olsun inşaallah

Bnm sadece bi defa tek lekelenme oldu yumurtlamaya bagladim bende cunku adet ortasindaydim gecen sene yasadim bunu zaten ardindan adet oldum

Analdim cnm hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun

Kizlar ben adet olmadim daha dusukten sonraki ilk adetim 29 ekim 2. Adetim 29 kasim bu ay 3. Adetim daha gelmedi bugun 29 aralik yani olacagima dair bir belirtide yok sadece bel agrim var gebede degilim niye boyle oldu bu ay duzensiz oldu yine cok stres oldum ya

Hayırlısı olsun canim Rabbim sağ salim kavustursun

Allah razı olsun canım inşallah

Hayırlı olsun inşaallah canım kiz mi istiyodun Rabbim e hayirli kul peygaberimize hayirli ummet size hayirli evlat olsun inşaallah

Aminn inşallah Allah razı olsun canım, iki kızım var, hayırlısı benim için kızmış demekki

Hayirli olsun gozun aydin cnm saglikla kucagina al saglikli oldunda kiz erkek bnm icinde farketmiyo inan rabbim gonlune gore versin

Allah razı olsun canım, inşallah sende gönlündekine hamilesindir, hayırlı haberlerini bekliyorum

Aminn inşallah Allah razı olsun canım, iki kızım var, hayırlısı benim için kızmış demek ki

Sen den de Canım aynen demekki hayirlisi kizmis nasip
İnşaallah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim
Ovulasyon kullan din mi

Yumurtlamandan kaç gün geçti canım

Canm hayirlisi olsun sen 15 saat once deneme yapmistin degilmi eger yanliş hatirlamiyorsam pikken denedin ama siliklesme 15 saat sonra olmustu ama biliyormusun bunlarin hepsi nasip .
Gecen bir arkadaşin oğlu olacakmis oda bugun denemiş ertesi gun ikindi vakit test hala pikmis sonra test yapmamiş ne zaman siliklestigini bile bilmiyormuş ama oninda oglu oluyor.
Erken denedim yada zamaninda deneseydim tereddutlerine hic duşme Rabbim nasibini verirse ne erken ne geç farketmiyor inan.
Kizlarinla eşinle saglikli musmutlu yillariniz olsun inşallah.

Kızlar bebeğimin cinsiyetini ögrendim sonunda, kızım olacak inşallah,
Rabbim sizlere gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Sellvicim dün aklıma gelmiştin ne yaptın diye merak ettim
Rabbim hayırlı evlat etsin gönül olmayanı istiyor ama işte yapacaklarımız sınırlı herşey yine olacağına varıyor
Kızını sağlıkla kucağına alman ardında dilediğin bi vakit kazayla falan sağlıklı salih bi oğlana hamile kalman dileklerimle canım

Eki Görüntüle 2220133
Canım keseye goremi bebeğe goremi tahmin yapıyorsun benimkini yorumlar mısınız
Canım öncelikle hayırlı evlat olsun bebeğin.
Ben kese konumunada bakıyorum haftasına göre şekillenmesinede bakıyorum.
Bide başının sağda oluşunada bakıyorum.
Ilk gebeliğin öğrenildiği bat dönemindeki değerlerin çok yüksek yada düşük oluşunada bakıyorum. Kendimce araştırdığım kadarıyla fikir yürütuyorum. Tek bir ultrason resmi belirleyici olmuyor canım. Bu resim kaç haftalık başka resim varsa farklı haftanın onuda atarsan fikrimi söylerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…