- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.361
Canım keseye goremi bebeğe goremi tahmin yapıyorsun benimkini yorumlar mısınızCanım öncelikle Rabbim bilir bizimkisi sadece tahmin. Yüksek ihtimalle oğlunuz olacak. Inşaallah kalbinizden geçen nasip olsun.
Hayırlısı olsun canim Rabbim sağ salim kavustursunKızlar bebeğimin cinsiyetini ögrendim sonunda, kızım olacak inşallah,
Rabbim sizlere gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Hayırlı olsun inşaallah canım kiz mi istiyodun Rabbim e hayirli kul peygaberimize hayirli ummet size hayirli evlat olsun inşaallahKızlar bebeğimin cinsiyetini ögrendim sonunda, kızım olacak inşallah,
Bnm sadece bi defa tek lekelenme oldu yumurtlamaya bagladim bende cunku adet ortasindaydim gecen sene yasadim bunu zaten ardindan adet oldumBazıları yumurtlama döneminde bile lekelenme oluyormuş kişiden kişiye değişiyor tabi normalde hiv olmayan birşey olduğu için ondan şüpheleniyor ayın ortasını geçtiğinde özrllikle benim adetime 10 vardı lekelenme olduğunda daha birçok şey hissettim
Analdim cnm hayirlisiyla kucagina almak nasip olsunHamilelik hormonunu erkekn yerleşme olduğu için canım normalde olması gerekn değerin baya üzerindeydi dedimya az ince ongün önce yerleşme oldu ozaman tabikide değer fazla çıkacak :) doktor değerimi görünce inanmamıştı üzerinden birkaçgün geçmesine rağmen Değerim 7 binlerdeydi kesede 4 haftalıkken göründü
Hayirli olsun gozun aydin cnm saglikla kucagina al saglikli oldunda kiz erkek bnm icinde farketmiyo inan rabbim gonlune gore versinKızlar bebeğimin cinsiyetini ögrendim sonunda, kızım olacak inşallah,
Benim küçük oglumda oldu lekelenme 1 kezBnm sadece bi defa tek lekelenme oldu yumurtlamaya bagladim bende cunku adet ortasindaydim gecen sene yasadim bunu zaten ardindan adet oldum
Hayırlısı olsun canim Rabbim sağ salim kavustursun
Hayırlı olsun inşaallah canım kiz mi istiyodun Rabbim e hayirli kul peygaberimize hayirli ummet size hayirli evlat olsun inşaallah
Hayirli olsun gozun aydin cnm saglikla kucagina al saglikli oldunda kiz erkek bnm icinde farketmiyo inan rabbim gonlune gore versin
Allah razı olsun canım rabbim.tüm isteyenlere nasib etsin inşaAllahAnaldim cnm hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun
Yumurtlamandan kaç gün geçti canımKizlar ben adet olmadim daha dusukten sonraki ilk adetim 29 ekim 2. Adetim 29 kasim bu ay 3. Adetim daha gelmedi bugun 29 aralik yani olacagima dair bir belirtide yok sadece bel agrim var gebede degilim niye boyle oldu bu ay duzensiz oldu yine cok stres oldum ya
Allah razı olsun canım inşallah
Aminn inşallah Allah razı olsun canım, iki kızım var, hayırlısı benim için kızmış demekki
Allah razı olsun canım, inşallah sende gönlündekine hamilesindir, hayırlı haberlerini bekliyorum
Sellvicim dün aklıma gelmiştin ne yaptın diye merak ettimKızlar bebeğimin cinsiyetini ögrendim sonunda, kızım olacak inşallah,
15 20 gun gecti cnmYumurtlamandan kaç gün geçti canım
Beklemedeyim bende cnm ne yapiyim hayirli olani hangisiyse o olsun insalhCanim birkac gun daha bekle hamile de olabilirsin yada yine gecikme de olmuş olabilir umarim hamilelik olur canm insallahPrensesim2016
Canım öncelikle hayırlı evlat olsun bebeğin.Eki Görüntüle 2220133
Canım keseye goremi bebeğe goremi tahmin yapıyorsun benimkini yorumlar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?