- 28 Şubat 2018
- 198
- 306
- 18
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.301
Yok canım sakıncası yok ama ben dosya yükleyemiyorum şu anda eğer başarabilirsem gondereyimCanım eğer sakıncası yoksa senin ultrason resmine bakabilirmiyim
Tamam canımYok canım sakıncası yok ama ben dosya yükleyemiyorum şu anda eğer başarabilirsem gondereyim
Ben de olmadi CanımKizlar yerlesme kanamasi yasayan varmi
Yok cnm keske olsa ama yinede belli degil daha 5 gun var gunume bugun test yaptim negatifti o yuzden soruyum dedim yerlesme kanamasi her kadinda oluyomu diyeGebelik mi var
İnşaallah Rabbim gonlune gore versinYok cnm keske olsa ama yinede belli degil daha 5 gun var gunume bugun test yaptim negatifti o yuzden soruyum dedim yerlesme kanamasi her kadinda oluyomu diye
Ins cnm sagolİnşaallah Rabbim gonlune gore versin
Bende olmadı ama inşallah ondandır:))Ins cnm sagol
Inslh cnm gunume 5 gun var akintim cok oluyo ama yerlesme kanamasini daha yasamadimBende olmadı ama inşallah ondandır:))
Deger kac ciktiBende olmadı ama inşallah ondandır:))
Kizlar topik cok sesiz cikoo 54kbr54 pirlanta flowers kizlarinin annecigi yeni hamile nurecrin hamile kaldiniz unuttunuz burayi bi ben ceymiceyn ve diviniity kaldik bizde hamile kalsak acaba hic ugramazmiyiz hic yazmiyosunuz durumlariniz nasil iyisinizdir inslh
Canim benimki kim acaba??Sizin bebeğiniz muhtemelen kız. Öğrenince etiketlerseniz sevinirim
Sizin bebeğiniz muhtemelen kız. Öğrenince etiketlerseniz sevinirim
Ne bilim cnm topigi cok sesiz buluyom eskisi gibi aktif degil yanlis bisi demissemde kusura bakma bugunlerde ruh hali degisiklikleri yasiyom bilmiyom neden bugun oylece yok biseye oturup agladim yAni o derece kotuyum deneme oldu tabi bu ay dun test yaptim negatifti 4 gun daha bataCanm ya valalahi elimden geldigince yazıyorum hamile kaldigim icin degil oncesinde de cok aktif degildim.
Bende durumlar ayni en son pazartedi ikili tarama icin gittin ultrason cihazi cok berbat bugune kadar dogru duzgun ultrason goruntusu yok oyuzden burada paylaşmadım cinsiyet konusunda bir fikrim yok.
Arada duygusal boslukta kendimi kaptırdıgim oluyor sonra hemen toparlanıyorum l.
Rabbim herseyin en iyisii nasip etsin insallah hepimiz icin.
Gönlümüzden gecen belli duyan belli gerisi takdiri ilahi.
Sen neler yaptin bu ay deneme varmi
Ne bilim cnm topigi cok sesiz buluyom eskisi gibi aktif degil yanlis bisi demissemde kusura bakma bugunlerde ruh hali degisiklikleri yasiyom bilmiyom neden bugun oylece yok biseye oturup agladim yAni o derece kotuyum deneme oldu tabi bu ay dun test yaptim negatifti 4 gun daha bata
Valla cnm iki defadir adetim duzenli geliyo onceki gibi duzensizlik yok 29 ekim adet oldum 7 gun surdu bitti sonra 29 kasim oldum oda 7 gun surdu 10 aralikta doktor sagda yum var dedi ardindan 1 hafta deneme olsun dedi ama yum mm ne zaman catlar diye hic sormadim sadece 12 14 16 18 tarihlerde deneme olcak dedi dun test negatifti bu sabah gittim kan verdim sonucu sabaha alirim artik hayirlisi olur insalhAra ara banada oluyor Rabbim büyük sıkma canını umarim Rabbim aratmadan nasip eder sanada.
Topik aylardir boyle buyuzden bende pek birseyler yazmak istemiyorum bu sebepten cevap veren yok oyuzden aktif olamıyorum.
Bu arada batdan once cikacak die bir kayde yok senim zaten duzensizlik oldugu icin yumun nezaman oldgunu bilmiyorsun.
Rabbim guzel haberlee versin bu ay insallah
Ben okuyorum buralardayım bildiğim bişey olursa konuya katılıyorum,inan yardımcı olmak istiyo.ama çokta bişey deyip kafa karıştırmak istemiyorumKizlar topik cok sesiz cikoo 54kbr54 pirlanta flowers kizlarinin annecigi yeni hamile nurecrin hamile kaldiniz unuttunuz burayi bi ben ceymiceyn ve diviniity kaldik bizde hamile kalsak acaba hic ugramazmiyiz hic yazmiyosunuz durumlariniz nasil iyisinizdir inslh
Bizim amacimiz burda birbirimize yardimci olmak zaten cnm biliyorum hepimizde elimizden geldigince birbirimize yardim edip fikir danisiyoz biliyorum hamilelik cok yorucu geciyodur heleki o son aylar gecmek bilmez rabbim hepinizin evladini saglikka kucaginiza slmayi nasip eder banada yarin o mujdeli haber gelir insalhBen okuyorum buralardayım bildiğim bişey olursa konuya katılıyorum,inan yardımcı olmak istiyo.ama çokta bişey deyip kafa karıştırmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?