Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar topik cok sesiz cikoo 54kbr54 pirlanta flowers kizlarinin annecigi yeni hamile nurecrin hamile kaldiniz unuttunuz burayi bi ben ceymiceyn ve diviniity kaldik bizde hamile kalsak acaba hic ugramazmiyiz hic yazmiyosunuz durumlariniz nasil iyisinizdir inslh

Son düzenleme:
Canm ya valalahi elimden geldigince yazıyorum hamile kaldigim icin degil oncesinde de cok aktif degildim.
Bende durumlar ayni en son pazartedi ikili tarama icin gittin ultrason cihazi cok berbat bugune kadar dogru duzgun ultrason goruntusu yok oyuzden burada paylaşmadım cinsiyet konusunda bir fikrim yok.
Arada duygusal boslukta kendimi kaptırdıgim oluyor sonra hemen toparlanıyorum l.
Rabbim herseyin en iyisii nasip etsin insallah hepimiz icin.
Gönlümüzden gecen belli duyan belli gerisi takdiri ilahi.
Sen neler yaptin bu ay deneme varmi

Ne bilim cnm topigi cok sesiz buluyom eskisi gibi aktif degil yanlis bisi demissemde kusura bakma bugunlerde ruh hali degisiklikleri yasiyom bilmiyom neden bugun oylece yok biseye oturup agladim yAni o derece kotuyum deneme oldu tabi bu ay dun test yaptim negatifti 4 gun daha bata

Ara ara banada oluyor Rabbim büyük sıkma canını umarim Rabbim aratmadan nasip eder sanada.
Topik aylardir boyle buyuzden bende pek birseyler yazmak istemiyorum bu sebepten cevap veren yok oyuzden aktif olamıyorum.
Bu arada batdan once cikacak die bir kayde yok senim zaten duzensizlik oldugu icin yumun nezaman oldgunu bilmiyorsun.
Rabbim guzel haberlee versin bu ay insallah

Valla cnm iki defadir adetim duzenli geliyo onceki gibi duzensizlik yok 29 ekim adet oldum 7 gun surdu bitti sonra 29 kasim oldum oda 7 gun surdu 10 aralikta doktor sagda yum var dedi ardindan 1 hafta deneme olsun dedi ama yum mm ne zaman catlar diye hic sormadim sadece 12 14 16 18 tarihlerde deneme olcak dedi dun test negatifti bu sabah gittim kan verdim sonucu sabaha alirim artik hayirlisi olur insalh

Ben okuyorum buralardayım bildiğim bişey olursa konuya katılıyorum,inan yardımcı olmak istiyo.ama çokta bişey deyip kafa karıştırmak istemiyorum

Ben okuyorum buralardayım bildiğim bişey olursa konuya katılıyorum,inan yardımcı olmak istiyo.ama çokta bişey deyip kafa karıştırmak istemiyorum
Bizim amacimiz burda birbirimize yardimci olmak zaten cnm biliyorum hepimizde elimizden geldigince birbirimize yardim edip fikir danisiyoz biliyorum hamilelik cok yorucu geciyodur heleki o son aylar gecmek bilmez rabbim hepinizin evladini saglikka kucaginiza slmayi nasip eder banada yarin o mujdeli haber gelir insalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…