Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
12+1 deki hali cnm ama ultrason cihazi berbatti

Eklentiler

• 20181224_154035.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 60
@suuuus 4716 fistigim sen hapı kapı unut şimdilik perşembe yada cuma adet olmazsan devletin acilde test iste daha önce düsügüm var de hic itiraz etmeden yaparlar daha önce hep özele gittiysen devlet pek ilgilenmez daha doğrusu kendi tedavisini uygular sen tahlil yaptır olmazsa adet olunca netten 30lu test al yardımcı olalım sana bide öyle dene istersen

Kızlar bence cuma doktora gidicem bakalım inşaAllah cinsiyet hakkond ayorum yapar bende erken hamile kaldım adetten hemen sonra erkek olsun diye bir merakım yok herkes erkek muhyemelen diyor adetten sonra ki 4.gün yumurtlama oldu muhtemelen ozaman hamile kaldım çünkü daha adetime ongün kala yerleşme belirtisi yaşamıştım lekelenme ateşlenme baş ağrısı gibi adetten birgün öncede değerimi sağlık ocağının makineleri ölçememiş bin üzeri diye işaret koymuşlar ikigün sonrada 7699 du baya hızlı yikselmisti şimdi 16 haftalık hamileyim kontrolümü bekliyorum hyecanla size birşey sofmak istiyorum bu haftada ilk hamilelikte sabah ve akşam sol tarafımda bir iki defa damar atması hissediyorum sonra duruyor genelde akşam yatınca hissediyorum sizce bunlar bebisin tekmeleri mi :))

Evet canım artik pıt pıtlari hissedersin
Rabbim gönlüne gönlümüze göre versin inşaallah

Evet canım artik pıt pıtlari hissedersin
Rabbim gönlüne gönlümüze göre versin inşaallah
Senin ikinci sanırom dimi canım Rabbim hayırlısı ile doğurabilmeyi nasib etsin karnımda baya belli oluyor daha bir buçuk kilo almışım ama göbüş maşaAllah :) birde önce göbelk altımı şişmeye başlıyor garip geliyorda gibeğin şekillenmesi :))

Masallah deger Cok yüksekmiş ikiz bile olabilirdi o değerle rabbim hakkında hayırlı olan evladı nasip etsin evet artık hissedersin hareketlerini ne güzel Bi duygu

Benim yumurtlamadan 15 gun gectikten sonra 623 cikmisti
Bana sormamistiniz ama cvp layayim dedim
Kizimda cok yuksekti ama hatirlamiyorum
Ah bebeğim olur mu hiç onların oglu olacak cinsiyetleri belli diye özellikle onlardan Fikir alayım dedim cevapla sende soruları tabi benim telefonum bozuk herkesi sıkı takip yapamıyorum yoksa senide yağmura tutardım

Aslinda dikkatli baktin mi kafa altinda baska birsey var plesanta olabilir birde cenenin orda bsska birsey var sanki eli galan mi kordon mu onları dikkatli bakinca ayirt edebildim sen farkettin mi

Canm bu kalp atışını duymaya gittigimdeki ultrason doktor ekranini cekmistim gerci ultrason kagidi da var ama bu daha net aynısı tabi ekrandaki goruntu ile.

Digeri de 10 +1 de ki görüntü

Eklentiler

• 20190101_001528.webp
    81,1 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20190101-001357_Gallery.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 63
Senin ikinci sanırom dimi canım Rabbim hayırlısı ile doğurabilmeyi nasib etsin karnımda baya belli oluyor daha
Canm bu kalp atışını duymaya gittigimdeki ultrason doktor ekranini cekmistim gerci ultrason kagidi da var ama bu daha net aynısı tabi ekrandaki goruntu ile.

Digeri de 10 +1 de ki görüntü
12 de tahmin etmedi mi dr un Canım
Bi daha ne zaman gidiceksin
Gonlun de ki olsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…