- 13 Eylül 2009
- 562
- 448
- 303
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.421
Peki yiyeceklerde farklilik varmiydi kan degeri yapmismiydin birde
Yiyecek olarak kızlarda tatlıda yerdim, bu hamileliğimde hiç yiyemiyorum.
Kan değerlerimi bilmiyorum canım
Bebeğin en son ultrasonu atarmisin ben ikizden suphelenmistim aslında ama tekmis canimDegerin yüksekmiş baya canm benimde 13 ekimde yumurta catladi 30 ekimde tahlil sonucum 603 cikti seninle günlerimiz ayni ama senin degerin cok yuksek
Kalp atışı kaçtı bebeğin doktor soylemismiydi canimAnladim cnm cok sagol gerçekten hiç-bir belirtiyle umutlanmamak lazim demekki
Benim bebegimi de hissetseniz:))
Kalp atışı kaçtı bebeğin doktor soylemismiydi canim
Benim yumurtlamadan 15 gun gectikten sonra 623 cikmisti
Evet canım artik pıt pıtlari hissedersinKızlar bence cuma doktora gidicem bakalım inşaAllah cinsiyet hakkond ayorum yapar bende erken hamile kaldım adetten hemen sonra erkek olsun diye bir merakım yok herkes erkek muhyemelen diyor adetten sonra ki 4.gün yumurtlama oldu muhtemelen ozaman hamile kaldım çünkü daha adetime ongün kala yerleşme belirtisi yaşamıştım lekelenme ateşlenme baş ağrısı gibi adetten birgün öncede değerimi sağlık ocağının makineleri ölçememiş bin üzeri diye işaret koymuşlar ikigün sonrada 7699 du baya hızlı yikselmisti şimdi 16 haftalık hamileyim kontrolümü bekliyorum hyecanla size birşey sofmak istiyorum bu haftada ilk hamilelikte sabah ve akşam sol tarafımda bir iki defa damar atması hissediyorum sonra duruyor genelde akşam yatınca hissediyorum sizce bunlar bebisin tekmeleri mi :))
Senin ikinci sanırom dimi canım Rabbim hayırlısı ile doğurabilmeyi nasib etsin karnımda baya belli oluyor daha bir buçuk kilo almışım ama göbüş maşaAllah :) birde önce göbelk altımı şişmeye başlıyor garip geliyorda gibeğin şekillenmesi :))Evet canım artik pıt pıtlari hissedersin
Rabbim gönlüne gönlümüze göre versin inşaallah
Evet canım hiç iyi çekilmemiş kafa yapısı kız gibi ama bebeğin kafası sağda erkek durusuna göre hayırlısı olsun inşallah gönlündeki olur kalp atışını duymaya gittiğin ultrason fotosunuda atarmısın12+1 deki hali cnm ama ultrason cihazi berbatti
Masallah deger Cok yüksekmiş ikiz bile olabilirdi o değerle rabbim hakkında hayırlı olan evladı nasip etsin evet artık hissedersin hareketlerini ne güzel Bi duyguKızlar bence cuma doktora gidicem bakalım inşaAllah cinsiyet hakkond ayorum yapar bende erken hamile kaldım adetten hemen sonra erkek olsun diye bir merakım yok herkes erkek muhyemelen diyor adetten sonra ki 4.gün yumurtlama oldu muhtemelen ozaman hamile kaldım çünkü daha adetime ongün kala yerleşme belirtisi yaşamıştım lekelenme ateşlenme baş ağrısı gibi adetten birgün öncede değerimi sağlık ocağının makineleri ölçememiş bin üzeri diye işaret koymuşlar ikigün sonrada 7699 du baya hızlı yikselmisti şimdi 16 haftalık hamileyim kontrolümü bekliyorum hyecanla size birşey sofmak istiyorum bu haftada ilk hamilelikte sabah ve akşam sol tarafımda bir iki defa damar atması hissediyorum sonra duruyor genelde akşam yatınca hissediyorum sizce bunlar bebisin tekmeleri mi :))
Ah bebeğim olur mu hiç onların oglu olacak cinsiyetleri belli diye özellikle onlardan Fikir alayım dedim cevapla sende soruları tabi benim telefonum bozuk herkesi sıkı takip yapamıyorum yoksa senide yağmura tutardımBenim yumurtlamadan 15 gun gectikten sonra 623 cikmisti
Bana sormamistiniz ama cvp layayim dedim
Kizimda cok yuksekti ama hatirlamiyorum
Evet canım hiç iyi çekilmemiş kafa yapısı kız gibi ama bebeğin kafası sağda erkek durusuna göre hayırlısı olsun inşallah gönlündeki olur kalp atışını duymaya gittiğin ultrason fotosunuda atarmısın
Evet canım hiç iyi çekilmemiş kafa yapısı kız gibi ama bebeğin kafası sağda erkek durusuna göre hayırlısı olsun inşallah gönlündeki olur kalp atışını duymaya gittiğin ultrason fotosunuda atarmısın
Senin ikinci sanırom dimi canım Rabbim hayırlısı ile doğurabilmeyi nasib etsin karnımda baya belli oluyor daha
12 de tahmin etmedi mi dr un CanımCanm bu kalp atışını duymaya gittigimdeki ultrason doktor ekranini cekmistim gerci ultrason kagidi da var ama bu daha net aynısı tabi ekrandaki goruntu ile.
Digeri de 10 +1 de ki görüntü
12 de tahmin etmedi mi dr un Canım
Bi daha ne zaman gidiceksin
Gonlun de ki olsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?