Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar cinsiyet tahmininiz nedir acaba 12 haftalık olduk

Eklentiler

• C7CF85BF-0A7B-4414-9258-9596E63C1B9F.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 75
  • 8815364A-CB9D-46DB-A930-463EEF1B4F55.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar uzun zamandır bu topikteyim
Bu haberi vermek için çoook uzun süredir bekliyordum
Çok şükür hamileyim
Henüz doktora gitmedim bu ayın sonunda gideceğim inşAllah, sağlıklı bi gebelik olur mu ne olur bilmiyorum ama yine de paylaşmak istedim
Bu ay deneme yapmayacaktım aslında bazı sebeplerden dolayı bi kerelik birşey oldu
Hiç beklemediğim için deneme olduğunu bile yazmadım
Kendimde hala inanamıyorum
Darısı bekleyen tüm arkadaşlara olsun
Dualarınızı bekliyorum

Gözün aydın sevindim senin için Rabbim gönlunce nasip etsin

Hayırlı olsun Rabbim hayirla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşaallah
Benim ki de senin ki gibi oldu inşaallah cinsiyeti ni ogrenince yaxicam burdan

Kızlar merhaba bugun doktora gıttık 3 ay önce dusuk yapmıştım geçen sefer Ikı farklı doktora gittim parça kalmadığını söylemişlerdı bu ay gebelık düşündüğüm için kadın hast varmı dıye gıttım alttan muane etti küçük minik bi parça var dedi 18 mm yumurtan var dedı iğne verdı yumurta çatlatıcı 3 gün üst üste ılıskı dedı gebe kalırsan parçan kalan bişey olmaz dedi ama bu ay kalmazsan parçayı alalım gıbısınden konuştu yumurtam sol taraftaydı sağdan erkek oluyor ben erkek istiyorm bu doğrumu dedım yok alakası yok erkek bebek için farklı seyler var sen onlara takılma Allah’a sıgın dedı ama ben Bilgiler arkadaşın takvımıne uymak ıstıyorm Mayıs’ta bana erkek dedı

hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alacağın hayırlı sağlıklı sıhhatli bir paşan olur insAllah♡

Nasılsın canım çok sevindim inşallah hayırlı sağlıklı bir oğlun olur yumurtlama günümü oldu birde çin takvimine baktınmı yaş ekleyerek yada kaldıgın aya bakarak ne gösteriyor bende uzun zaman yoktum panik atak tekrar başladı galiba bende midem çok rahatsız ediyor beni doktora gitmem lazım ama birtürlü fırsat bulup gidemiyorum

Amin canım inşaAllah
Bende senin konuna yazacaktım adet bitimi 4. Güne denk geldi
Yumurtam erken çatladı bu ay bakalım cinsiyet ne olacak

Hadi hayırlısı olsun canım Rabbim tecelli ederde paşan tutunur insAllahu teâlâ test ile takip ettin mi canım yoksa akıntı dan mi takip ettin

Allah razı olsun canım amin diyeyim güzel dualarınızın hepsine
Pikken oldu çünkü bizim 2 gün öncesinden bi dikkatsizliğimiz olmuştu eşim gerçi emin gibiydi kendinden ama benim içime şüphe girdi
Eve geldim test yaptım koyulaşma vardı 2-3 güne çatlayacağını anladım
2 gün sonra gece pikken deneme oldu sabaha çatlamıştı
Ama yöntemi denemediğim için erkeğe dair pek umudum yok
Sanki kız olur gibi hissediyorum
Hayırlısı olsun sağlıklı olsun tabi de
Sen niye öyle oldun ki acaba canım ya
Eskiden de var mıydı
Allah şifa versin

Hadi hayırlısı olsun canım Rabbim tecelli ederde paşan tutunur insAllahu teâlâ test ile takip ettin mi canım yoksa akıntı dan mi takip ettin
Canım Allah razı olsun amin
Dualarınızda beni de unutmayın nolur
İkisini de yaptım canım
Şeffaf akıntıdan 2 buçuk saat sonra falan denedim
Ama test pikti

Hayirlisi olsun canm Rabbim saglikli gebelik nasip etsin.
Insallah oglan mujdesini vermek de nasip olur.
Gözünüz aydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…