- 20 Kasım 2018
- 305
- 416
- 53
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.461
canım sanki ikinci gun hala pikticanım sık tan kasıt 3 gün ard arda yazmış biri bikaç kişide öyle yapmış .. kaç günde açılmıştı testin canım bende kızıma pikken hamile kalmıştım oy yumurta geç çatladı diye düşünüyorum
canım sanki ikinci gun hala pikti
Ah canım hissedersem birşey söylerimBenim bebegimi de hissetseniz:))
Gözün aydın sevindim senin için Rabbim gönlunce nasip etsinKızlar uzun zamandır bu topikteyim
Bu haberi vermek için çoook uzun süredir bekliyordum
Çok şükür hamileyim
Henüz doktora gitmedim bu ayın sonunda gideceğim inşAllah, sağlıklı bi gebelik olur mu ne olur bilmiyorum ama yine de paylaşmak istedim
Bu ay deneme yapmayacaktım aslında bazı sebeplerden dolayı bi kerelik birşey oldu
Hiç beklemediğim için deneme olduğunu bile yazmadım
Kendimde hala inanamıyorum
Darısı bekleyen tüm arkadaşlara olsun
Dualarınızı bekliyorum
Sağol canım Allah razı olsun :)Gözün aydın sevindim senin için Rabbim gönlunce nasip etsin
Hayırlı olsun Rabbim hayirla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşaallahKızlar uzun zamandır bu topikteyim
Çok şükür hamileyim
Henüz doktora gitmedim bu ayın sonunda gideceğim inşAllah, sağlıklı bi gebelik olur mu ne olur bilmiyorum ama yine de paylaşmak istedim
Bu ay deneme yapmayacaktım aslında bazı sebeplerden dolayı bi kerelik birşey oldu
Dualarınızı bekliyorum
Sadece hissiyat olarak erkek gibiKızlar cinsiyet tahmininiz nedir acaba 12 haftalık olduk
İnşaAllah canımHayırlı olsun Rabbim hayirla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşaallah
Benim ki de senin ki gibi oldu inşaallah cinsiyeti ni ogrenince yaxicam burdan
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alacağın hayırlı sağlıklı sıhhatli bir paşan olur insAllah♡Kızlar uzun zamandır bu topikteyim
Çok şükür hamileyim
Dualarınızı bekliyorum
Nasılsın canım çok sevindim inşallah hayırlı sağlıklı bir oğlun olur yumurtlama günümü oldu birde çin takvimine baktınmı yaş ekleyerek yada kaldıgın aya bakarak ne gösteriyor bende uzun zaman yoktum panik atak tekrar başladı galiba bende midem çok rahatsız ediyor beni doktora gitmem lazım ama birtürlü fırsat bulup gidemiyorumKızlar uzun zamandır bu topikteyim
Çok şükür hamileyim
Dualarınızı bekliyorum
Amin canım inşaAllahhayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alacağın hayırlı sağlıklı sıhhatli bir paşan olur insAllah♡
Amin canım inşaAllah
Bende senin konuna yazacaktım adet bitimi 4. Güne denk geldi
Yumurtam erken çatladı bu ay bakalım cinsiyet ne olacak
Allah razı olsun canım amin diyeyim güzel dualarınızın hepsineNasılsın canım çok sevindim inşallah hayırlı sağlıklı bir oğlun olur yumurtlama günümü oldu birde çin takvimine baktınmı yaş ekleyerek yada kaldıgın aya bakarak ne gösteriyor bende uzun zaman yoktum panik atak tekrar başladı galiba bende midem çok rahatsız ediyor beni doktora gitmem lazım ama birtürlü fırsat bulup gidemiyorum
Canım Allah razı olsun aminHadi hayırlısı olsun canım Rabbim tecelli ederde paşan tutunur insAllahu teâlâ test ile takip ettin mi canım yoksa akıntı dan mi takip ettin
Kızlar uzun zamandır bu topikteyim
Çok şükür hamileyim
Dualarınızı bekliyorum
Önce sen ver canım inşAllahHayirlisi olsun canm Rabbim saglikli gebelik nasip etsin.
Insallah oglan mujdesini vermek de nasip olur.
Gözünüz aydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?