Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canm bu kalp atışını duymaya gittigimdeki ultrason doktor ekranini cekmistim gerci ultrason kagidi da var ama bu daha net aynısı tabi ekrandaki goruntu ile.

Digeri de 10 +1 de ki görüntü
Yazıyo mu diye baktim kalp atışı ama hiç birinde yazmıyor.evet canım çenenin üstündeki banada eli gibi geldi kafasının altında ensede bişey var gibi ama cozemedim

Aynen zaten hapı kullanmak istemedigimi belirtim doktora haftaya da adet olmazsam gidip acilde baktiririm sonucu doktora gosteririm bu arada bi yerde gordum 30 tane ovu testi artı 2 gebelìk artı bitanede erken gebrlik testi 30 tlimis fiyati nasil sizce siz hangi marka kullandiniz

Masallah deger Cok yüksekmiş ikiz bile olabilirdi o değerle rabbim hakkında hayırlı olan evladı nasip etsin evet artık hissedersin hareketlerini ne güzel Bi duygu
Bende ilkten ijiz sandım hatta şöyle diyim ben ikizim küçik kardesim var oda ikiz annem maşaAllah iki ikiz dünyada getirdi :)

Maşallah ne güzel bişey çok zor bakmasi ama bı mucize bence ikiz sahibi olmak ikincide nasip olur belki :))
İnşaAllah bede öyle umuyorum :)) ne bileyim annem bakmış köyde hemse okadar iş tarlada kadınlar çalışır yemek ekmeğide kadınlar yapar çamaşır elde yıkanır okadar çile ile bakabilmisse biz bakamayız demek inan bukadar rahat ve lüks icinde ayıp olur onların emeklerinede :)

Merhaba arkadaslar, bende sizi HEP takip ediyorum. İki kızım var ve bir bebek daha istiyorum. Aslında hamile kaldım ama onuncu ayda dusuk yaptım. Bir oğlum olsun istiyoruz tabii sağlıklı olacaksa olsun diyenlerdenim. Sizden ricam denediğiniz yöntemleriniz varsa bana da söylenilir misiniz? Ne yapmalıyım? Yumurta takibini nasıl yapayım? Beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim! Çok teşekkür ederim mutlu yıllar...

Slm hoşgeldin overlasyon testi al kaç gün adet oluyorsun ne zaman yumurtluyorsun, akıntın varmı yumurtlama zamanı kadınlarında ağrıların varmı bunları öğren yani vucüdunu tanı bir kaç ay .
Aslında play storden adet takibi proğramlar var birini indir onda kendindeki durumları heray yaz takib et. vücudunu tadınıyca bizlere kafana takılan soruları sor burdan yardımcı olmaya devam ederiz. Rabbim yardımcın olsun.

Merhaba pırlanta cevap icin çok teşekkür ederim. Aslında ben testleri aldım bu ay denemek istiyorum. Ben eylul de bu testlerle 17 gün tek denemeyle hamile kaldım. Ama maalesef kürtaj oldum. Yanı kalb atışı yoktu. Bu ay adetim 29 gün oldu. İnternete baktım yumurta günü 13 Ocak oluyor. Tabi testlerleride yapacağım. Ama kafama karışık oğlum olsun istiyorum. Ama korkuyorum. Bide bu pik dediğiniz olay nedir anlamadım testlerde. Bana yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Teşekkür ederim iyi geceler

Arkadaslar erkek bebek için tek ilişki deniliyor ya bir sitede yorumlara baktım aslında test pik yaptığı gün silikleşene kadar sık değerlendirmeli diyorlar çat anında y ler bulunsun diye .. şimdi test edelim erkek bebek hamileleri doğruluk payı var mı ?

Canım kizimda aynen dedigin gibi pikken sık olmustu ve kizim oldu

Erkek bebek icin testte çift çizgi görüldüğünde me iliski olmalı yoksa siliklesince mi arkadaşlar

Benim tek ilişki arkadaşım hamile onunda oğlu olucak oda tek ilişki.

Erkek bebek icin testte çift çizgi görüldüğünde me iliski olmalı yoksa siliklesince mi arkadaşlar
Gülüm ben her ay açılmasını bekliyordum ama zamanı tutduramıyordum ya eşim işteyken sabah açılıyodu yada öğlen çocuklar evdeyken, bende son ay açılmasını beklemedim akşam 10 gibi koyu çizgiyi gördüm gece 2 de değerlendirdim,akımtım yoğundu zaten ertesi gün test yapmadım ama.
Ne zaman açıldı kaç saat sürdü bilmiyorum. Ben koyu iki çizgide yaptım,benim zaten kısa sürede çatlıyordu diğer annelerede sormak lazım.24 ila 25 gün arayla adet oluyordum 12.gün değerlendirdim.
Bu arada kızlarıma hep sık ilişki ile hamile kaldım

Canim peki ertesi gün akıntı k3silmismiydi birde gece varmıydi kasık ağrın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…