Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım bende bu topikte gördüm ilk
Erkek olanların hepsinin değeri yüksekti ama bu değer yüksekliğini hamile kaldığın günden hesaplayınca anlaşılıyor
Bi de dediğim gibi yabancı sitelerde de takılıyorum ben orda da genelde yüksek olanların oğlu oldu
Adet döngüsüne bakarak değilde ilişkinin üzerinden kaç gün geçtiğine bakarak anlaşılıyor

Hislerin dogru ciksin die umut ediyorum :) az kaldi benim ogrenmeme gunler yaklaştıkça da daha heyecanli oluyor umarim gönlümüzden gecen nasip olur olmadi da kizlarimiza yoldasimiz gelir onada şükür
Amin canım ben seninkini ve Cikoo nunkini erkek hissediyorum

Hislerin dogru ciksin die umut ediyorum :) az kaldi benim ogrenmeme gunler yaklaştıkça da daha heyecanli oluyor umarim gönlümüzden gecen nasip olur olmadi da kizlarimiza yoldasimiz gelir onada şükür
Aynen öyle canım
İki kızda çok güzel
Bir kız bir erkek de çok güzel
Sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar da en önemlisi o

Naptın canım gittin mi doktora
Gittim ama gitmez olaydim doktor muayene etti oncelikle senin yumlar buyumuyo dedi buyuyosada cat olmuyo dedi 56 kiloyum bana spor yapman gerekiyi dedi beta istedi yaptirmadim 4gun once negatifdi dedim adet sokturucu yazacakti istemedim onuda 2 ay kendiliginden adet oluyom kendimi yine ilaclara kaptirmak istemiyom en iyisi 1 hafta daha bekleyelim dedik o zamana kadar adet olmazsam beta yapacak olmazsam ilac yazacak sonuc bole doktorum bu sefer tam sacmaladi ama 10 aralikta bana 1 yumun var sagda gayet saglikli dedi skmdi bugun dedigine bak cok sinir oldum ya sirf bu yumlar sagliklimi deilmi diye gidip devlet hastanesindede baktiracam bigub

Canım nerden anladı ki yumurtalarının büyümediğini
Büyüse de çatlamadığını
Sonuçta yumurtlama değil adet günlerindesin
Sen canını sıkma ilaç almayarak da iyi yapmışsın
Belki hamilesin hemen niye adet söktürücü veriyor ki
Bekle bakalım inşaAllah güzel biter bu bekleyişin sonu

Nerden anlayacakki kendinden cikardi herhalde adet 2 gun gecti diyorum beta yapalim dedi 4gun once negatifdi dedim sonracilac yazayim diyo valla cok sinir oldum ya misal senin gozlerin niye kahverengi dedi bilmiyom dedim oda diye iste bizde senin yumlarin neden boyle bilmiyoz diyo adama bitane çakasım vardi sinir bozucu sey iyi dileklerin icin sagol cnm aspirin bide vitaminim bitti yani bunlarida yazdiracktim ona sinirden unutirdu bana

Benimde sizi takip etmemin sebebi bu. Çevremde araştirmalarımda tutuyor ama bakalım tam aksi çikacakmı. Kızınız geç döllenmeyle adet günü 850 çıkmış yuksek çıkmış zaten. Yumurtlama günü gebe kalsaydıniz 14 gun sonra deger bini geçmezmiydi. Neyse inşaallah gönlümüzdeki nasip olsun. Hepimizin istediği aynı. Fikir alip verelim yaptıklarımiz ve bildiklerimizi paylasalim. Doğruluğunu beraber görüp o na göre araştırmalarımızı devam ettirelim

Nemzan yumurtladin canm biliyormusun yumurtladiktan kac gun sonra 1000lerde cikmisti deger
Canım 26 Ekim son adet tarihim 13 Kasım yumurtanin catladigi tarih 26 Kasım Bhcg 180 çıktı 30 kasim 1063 çıktı doktor son adetimi 30 ekimden hesapliyo 4 gün geç yumurtlama oldugu için sanirim

Adet günü değil canım adetim 12gun geçince 852cikmisti doktor geç dolme dedi onun hesabına göre adetim 3 gün geçince değerim 852 olmuş oldu aynen için ilerleyen zamanlarda belli olur inşallah yazarım size

Degerin yüksekmiş baya canm benimde 13 ekimde yumurta catladi 30 ekimde tahlil sonucum 603 cikti seninle günlerimiz ayni ama senin degerin cok yuksek
Canım 26 Ekim son adet tarihim 13 Kasım yumurtanin catladigi tarih 26 Kasım Bhcg 180 çıktı 30 kasim 1063 çıktı doktor son adetimi 30 ekimden hesapliyo 4 gün geç yumurtlama oldugu için sanirim

Canm ben sana birsey soracagim bu hamileligin kizindakiyle ayni mi gecti yoksa farkli mi benzer yanlari ve farklari nelerdi anlatirmisin
Allah razı olsun canım ne güzel yazmışsın, nasip gerçekten. Rabbim sana gönlündekini nasip etsin inşallah

sellvi rabbim sağlık versin evlatlarına senin için hayırlisi buymuş demek rabbim hayirli evlat eylesin

Amin kızlar saolun, Rabbim sizlere gönlünüzdekini nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…