- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.401
Naptın canım gittin mi doktoraAmin cnm allah razi olsun insaallah
Naptın canım gittin mi doktora
Canım bende bu topikte gördüm ilkBenim dahil ve çevremde kızı olanların hepsi degerine baktığımda tam adet günü değer binlerde çıyıyor. Benim adet günü 1500 çıkmıştı. Doktor ilk dedigi şey ikiz bebek bu ama tekti. Kız çocugunda salgılanan hormondan kaynaklı sanırım. Ama şu var tabiki adet bitimi gebe kalınirsa deger erkek bebekte de yuksek çikar çünkü gün sayısı fazlalaşır. Yumurtlama dönemi yani adetten 14 gün önce kalınan gebeliklerde hiç raslamadım yüksek değeri ve erkek bebek. Elbet vardır RABBİM istedimi herşey olur bana denk gelmedi canım. Bende burda bilgi ediniyorum sizlerden
Amin canım ben seninkini veİnşallah öyledir rabbim önce sağlıklı evlat sonrada erkek olmasını nasip eder bana
Aynen öyle canımHislerin dogru ciksin die umut ediyorum :) az kaldi benim ogrenmeme gunler yaklaştıkça da daha heyecanli oluyor umarim gönlümüzden gecen nasip olur olmadi da kizlarimiza yoldasimiz gelir onada şükür
Gittim ama gitmez olaydim doktor muayene etti oncelikle senin yumlar buyumuyo dedi buyuyosada cat olmuyo dedi 56 kiloyum bana spor yapman gerekiyi dedi beta istedi yaptirmadim 4gun once negatifdi dedim adet sokturucu yazacakti istemedim onuda 2 ay kendiliginden adet oluyom kendimi yine ilaclara kaptirmak istemiyom en iyisi 1 hafta daha bekleyelim dedik o zamana kadar adet olmazsam beta yapacak olmazsam ilac yazacak sonuc bole doktorum bu sefer tam sacmaladiNaptın canım gittin mi doktora
Canım nerden anladı ki yumurtalarının büyümediğiniGittim ama gitmez olaydim doktor muayene etti oncelikle senin yumlar buyumuyo dedi buyuyosada cat olmuyo dedi 56 kiloyum bana spor yapman gerekiyi dedi beta istedi yaptirmadim 4gun once negatifdi dedim adet sokturucu yazacakti istemedim onuda 2 ay kendiliginden adet oluyom kendimi yine ilaclara kaptirmak istemiyom en iyisi 1 hafta daha bekleyelim dedik o zamana kadar adet olmazsam beta yapacak olmazsam ilac yazacak sonuc bole doktorum bu sefer tam sacmaladiama 10 aralikta bana 1 yumun var sagda gayet saglikli dedi skmdi bugun dedigine bak cok sinir oldum ya sirf bu yumlar sagliklimi deilmi diye gidip devlet hastanesindede baktiracam bigub
Nerden anlayacakki kendinden cikardi herhaldeCanım nerden anladı ki yumurtalarının büyümediğini
Büyüse de çatlamadığını
Sonuçta yumurtlama değil adet günlerindesin
Sen canını sıkma ilaç almayarak da iyi yapmışsın
Belki hamilesin hemen niye adet söktürücü veriyor ki
Bekle bakalım inşaAllah güzel biter bu bekleyişin sonu
Benimde sizi takip etmemin sebebi bu. Çevremde araştirmalarımda tutuyor ama bakalım tam aksi çikacakmı. Kızınız geç döllenmeyle adet günü 850 çıkmış yuksek çıkmış zaten. Yumurtlama günü gebe kalsaydıniz 14 gun sonra deger bini geçmezmiydi. Neyse inşaallah gönlümüzdeki nasip olsun. Hepimizin istediği aynı. Fikir alip verelim yaptıklarımiz ve bildiklerimizi paylasalim. Doğruluğunu beraber görüp o na göre araştırmalarımızı devam ettirelimBir kızım var oda geç döllenme doktor hesabına göre 3gün adetim geçince 852 çıkmıştı adet gününde yaptirsaydim tahminen 350 civari çıkardı canımiwashereonce in araştırması daha çok kafama yattı ama yine de yorumladigin için çok teşekkür ederim haftaya tekrar ultrason resmi atarim ona bakarsın bide
Canım 26 Ekim son adet tarihim 13 Kasım yumurtanin catladigi tarih 26 Kasım Bhcg 180 çıktı 30 kasim 1063 çıktı doktor son adetimi 30 ekimden hesapliyo 4 gün geç yumurtlama oldugu için sanirimNemzan yumurtladin canm biliyormusun yumurtladiktan kac gun sonra 1000lerde cikmisti deger
İnşallah canımcım insallah
Adet günü değil canım adetim 12gun geçince 852cikmisti doktor geç dolme dedi onun hesabına göre adetim 3 gün geçince değerim 852 olmuş oldu aynen için ilerleyen zamanlarda belli olur inşallah yazarım sizeBenimde sizi takip etmemin sebebi bu. Çevremde araştirmalarımda tutuyor ama bakalım tam aksi çikacakmı. Kızınız geç döllenmeyle adet günü 850 çıkmış yuksek çıkmış zaten. Yumurtlama günü gebe kalsaydıniz 14 gun sonra deger bini geçmezmiydi. Neyse inşaallah gönlümüzdeki nasip olsun. Hepimizin istediği aynı. Fikir alip verelim yaptıklarımiz ve bildiklerimizi paylasalim. Doğruluğunu beraber görüp o na göre araştırmalarımızı devam ettirelim
Canım 26 Ekim son adet tarihim 13 Kasım yumurtanin catladigi tarih 26 Kasım Bhcg 180 çıktı 30 kasim 1063 çıktı doktor son adetimi 30 ekimden hesapliyo 4 gün geç yumurtlama oldugu için sanirim
Allah razı olsun canım ne güzel yazmışsın, nasip gerçekten. Rabbim sana gönlündekini nasip etsin inşallah
Canım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı rabbim nasip etsin. Pik de erkeğe hamile kalan çok. Herkesin nasibindeki oluyor gerisi boş. Sırf pişman olmamak için deniyoruz işte inşallah gönlündeki olur süpriz yapar sana
sellvi rabbim sağlık versin evlatlarına senin için hayırlisi buymuş demek rabbim hayirli evlat eylesin
Canm ben sana birsey soracagim bu hamileligin kizindakiyle ayni mi gecti yoksa farkli mi benzer yanlari ve farklari nelerdi anlatirmisin[/QUOTE
farklıydı canım ama psikolojikmi bilemiyorum, bu hamileliğimin başında hiç akıntım yoktu şimdi yeni başladı, idrarım çok parlak açık sarı, belim ağrıyordu, baş ağrım oldu, birde kızlarda hep uyurdum şimdi tam tersi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?