- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.701
Hayırlı olsun canımCanım geldim.hastanedeyim kızım olacakmıs doktor öyle dedi ayrıntılı ultrason icinde araştorma hasta esinden randevu al dedi ya aklımı karoştordı birşey resimler net değil yükleyemedim ben normalde 16+2 yim ama ultrasonda 18+6 yazıyor bir sorun olurmu
Allah razı olsun canımiwashereonce canım çok sevindim Allah gonlundekini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı Prensesim2016 a nasip olsun tez zamanda
21.30 daki açılmaya başlamıştı gece 11 gibi yine baktım açılıyor forumdaki kızlara sordum o gün olduCanm baktim cok şükür ki cok mesajlarin olmadigi icin bulmak kolay oldu : )
Canm eger hatirliyorsan simdi 13. Teste aksam 21deki test zaten hemen hemen pik yada catlamaya yakin test sen o zaman mi denedin ve alttaki testte silikleşmus test ozaman mi denedin o silik test ne zamana ait
Nasil unuturumki seni eskiden cok soraradik birbirimizi seninde 3 kizin vardi dimi cnm hastaligin icin cok gecmus olsun rabbim tez zamanda sifa versin insallah rabbim hakinda hayirli olani nasip etsin gonlunde ne varsa rabbim onu nasibin etsin evet bende gecenlerde 3. Dusugumu yaptim nasip degilmis bu ay ovu testini dusunuyom onunla gebe kalan cok arkadasimiz var sirf erkek olsun diye degil yeterki saglikli bi sekilde gebe kalabileyim evet eski arkadaslardanda pek fazla kimse kalmadi bugun sen aklima geldin soruyum dedimÇok sağ ol canım ne mutlu bana unutmamış beni düşünmüş olman beni çok mutlu etti. Sayfayı kaybetmiştim gelen tesadüfen buldum okumaya başladım eskilerden kimse kalmamış pek. Ne mutlu bir kaç arkadaşın da oğlu olacak haberini okumak nasip oldu. Sanırım geçen zamanda sen de düşük yapmışsın çok geçmiş olsun canım Allah tez vakitte kucağını doldursun. Ben memuriyet için uğraşıyordum o yüzden bebek fikri yoktu nasip değilmiş olmadı. Aslında şimdi bir tarafım bebek istiyor ama şimdi de bana Ankilozan spondilit tanısı kondu düzenli olarak ilaç kullanıyorum bebek olsa hastalık ne olur ilaçlarımı bırakmam lazım ağrılarım artar çocuklar büyüdü zor olur diye kalıyor. Eşimde benim gibi rahata alıştık şimdi sıfırdan başa mı döneceğiz ya hasta olursa gece ağlaması uykusuzluğu ne bileyim diyor sanırım artık bizim için çocuk fikri uzak. Allah burada isteyen tüm arkadaşlarımıza hayırlı sağlıklı salih oğullar nasip etsin
Amin canım inşaAllahHayırlı olsun canım
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Valla bn senın ogln olacagını dsnuyorm ıcıme oyle dguyor
Bilmiyorum ki canım inşaAllah gönlündeki olur bilimsel bir çalışma yapmış bir prof bende bugün gördüm ama hayırlısı tabi siz deyince baktım ne nedir diye :)
Ben de yapamadim tam anlamiyla diyet zaten hic yapamadim misafirim vardi cok stresliydim bakalim ne olcak
Rabbim in izniyle olur inşaallah zaten hepsi birer sebep Rabbim ol der ve olur inşaallah
Nasil unuturumki seni eskiden cok soraradik birbirimizi seninde 3 kizin vardi dimi cnm hastaligin icin cok gecmus olsun rabbim tez zamanda sifa versin insallah rabbim hakinda hayirli olani nasip etsin gonlunde ne varsa rabbim onu nasibin etsin evet bende gecenlerde 3. Dusugumu yaptim nasip degilmis bu ay ovu testini dusunuyom onunla gebe kalan cok arkadasimiz var sirf erkek olsun diye degil yeterki saglikli bi sekilde gebe kalabileyim evet eski arkadaslardanda pek fazla kimse kalmadi bugun sen aklima geldin soruyum dedim
nasip ederseAynen canım 3 kuzum var 8,6,4 yaşındalae şuan. Sanada çok geçmiş olsun canım inşallah tez vakitte gelir mucizen. Dediğim gibi bende istiyorum aslında bazen hatta şuan izmir de tim eşime diyorm yaşadım bari farklı ortam farkı mekan hemde yumurtlama dönemi ama eşim istemiyor. Böyle deli bir anda yaptım yaptım yoksa mantıklı düşünürsem yapamam ömür boyu ilaç kullanmam Lazım hamilelik hastalık açısından sıkıntılı ne bileyim ya Allah herkese gönlündekini nasip etsin.Cikoo ben mi yanlış hatırlıyorum sen 3.kızını almıştın kucağına eşin için 4. Bebeği istiyordun doğru mu?
Allah onlari sana bagislasin yap bir delilikAynen canım 3 kuzum var 8,6,4 yaşındalae şuan. Sanada çok geçmiş olsun canım inşallah tez vakitte gelir mucizen. Dediğim gibi bende istiyorum aslında bazen hatta şuan izmir de tim eşime diyorm yaşadım bari farklı ortam farkı mekan hemde yumurtlama dönemi ama eşim istemiyor. Böyle deli bir anda yaptım yaptım yoksa mantıklı düşünürsem yapamam ömür boyu ilaç kullanmam Lazım hamilelik hastalık açısından sıkıntılı ne bileyim ya Allah herkese gönlündekini nasip etsin.Cikoo ben mi yanlış hatırlıyorum sen 3.kızını almıştın kucağına eşin için 4. Bebeği istiyordun doğru mu?
Sperm ph 9-9.5 civarında olduğu için alkaliSelam kızlar nasılsınız bakalım sizle birseyler konusmak istiyorum esime erkekler dahamı alkalidir dedim evet dedi kendisi ziraat mühendisi biyoloji dersi gördükleri icin biliyor hayvanlarda döllenme falan malum bana kadınlar daha asidiktir dedi bunu sit irinlerinin asidik yaptığını onayladı benimde okuduğum araştırmayı okuu ve cok mantıklı diyor :) yani bilimsel bir açıklaması varmış :)))
Olablr cnm:))) cıkoya demstmmm senın kı bllı kızcn glyorYa
yanlıs etiket yaptın galiba :)
Canim hatirlagin sanirim Cesa olabilir cunku onun 3 kizi vardi 4. Yu erkek de istediği icin yapmisti
Benim bir kizim var bu 2. Cocugum Allahim
nasip ederse
Allah onlari sana bagislasin yap bir delilikkandir kocayi 4.de yola girsin artik hastalik açısindanda rahat ol rabbim verir sifasini rabbim nasip edip yazmisa eger degil hastalik hicbisey buna engel olamaz bu yuzden sende bugunden sonra kocayi bi sekilde kandirmaya bak ayriyetende sagol cnm allah razi olsun dualarim seninle insallah hersey gonlundeki gibi olur
AraştSperm ph 9-9.5 civarında olduğu için alkali
Kadın üreme mekanizması da kendini hastalıklardan korumak için asidik bi yapıdadır
Süt ve süt ürünleri asidik ama birçok tanıdığım var nerdeyse her öğün süt yoğurt ayran peynir vb. Tüketip oğlu olan
Bilemiyorum yani ne derece etkiler sırf süt ürünlerini kesmek...
Canım süt ürinlerinde laktik asit varya ondan asitliği artırıyor başka beslenme önerileride varya hepsi de önemli o senin dediğim zaten erkek geni baskındır ondandır kadın baskınsa asidikse uygun ortamda yoksa mecbur bazı şeylerSperm ph 9-9.5 civarında olduğu için alkali
Kadın üreme mekanizması da kendini hastalıklardan korumak için asidik bi yapıdadır
Süt ve süt ürünleri asidik ama birçok tanıdığım var nerdeyse her öğün süt yoğurt ayran peynir vb. Tüketip oğlu olan
Bilemiyorum yani ne derece etkiler sırf süt ürünlerini kesmek...
Benim zaten laktoz intoleransım olduğu için laktozsuz sütten başka tüketemiyorumAraşt
Canım süt ürinlerinde laktik asit varya ondan asitliği artırıyor başka beslenme önerileride varya hepsi de önemli o senin dediğim zaten erkek geni baskındır ondandır kadın baskınsa asidikse uygun ortamda yoksa mecbur bazı şeyler
https://www.tavsiyeediyorum.com/makale_1508.htm bunu incele canım
Bi de beslenme konularını merak ediyorsan geçmiş sayfalara göz at vaktin oldukça benceAraşt
Canım süt ürinlerinde laktik asit varya ondan asitliği artırıyor başka beslenme önerileride varya hepsi de önemli o senin dediğim zaten erkek geni baskındır ondandır kadın baskınsa asidikse uygun ortamda yoksa mecbur bazı şeyler
https://www.tavsiyeediyorum.com/makale_1508.htm bunu incele canım
E hadi hayirlisi olsun insallah cnm yaz mutlaka bize senden haber bekliyorumValla hani diyorlar yani yatağınızı odanızı değiştirin mesela başınız kuzeye doğru yatın falan diye evi değiştirme imkanım yok burada yaptı yaptı valla ne güzel olur süpriz olur tam yumurtlama günleri eşim zaten kız erkek fark etmez sağlıklı olsun modunda sürekli bende artık öyle nasipte ne varsa o olur kandırırsam yazarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?