Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Iste bunu merak ediyordum benimde deneme siliklesince oldu ama benim baya silik olmusti sabah catladi gece deneme yaptim oyuzden gec kaldim.
Testlerinizi silmişsinizdir büyük ihtimal degilmi

Sadece az da olsa insanlara yardımcı olmak için yazıyorum.bundan iki yıl önce bende deli gibi erkek bebek isteyenler ovulasyon testi diyet falan işlerine kafa yoruyordum.sagolsun beni de aydınlatan arkadaşlarım olmuştu.
Iste bunu merak ediyordum benimde deneme siliklesince oldu ama benim baya silik olmusti sabah catladi gece deneme yaptim oyuzden gec kaldim.

Bak senin için buldum
Testlerime benim eski mesajlarına bak canım orda kafana takılan herşeyi gorebilirsin

Gecmiste var oylemi canm sayfanda bakarsam bulabilirim.
Rabbim dualarinizi kabul etmis benim icinde dua edermisiniz

Maalesef uzaklarda kimsem yok cnm bide suan kış havalar soguk ancak yazın tatile çıkcabilirim oda biraz zor gorunuyor

Canm baktim cok şükür ki cok mesajlarin olmadigi icin bulmak kolay oldu : )

Canm eger hatirliyorsan simdi 13. Teste aksam 21deki test zaten hemen hemen pik yada catlamaya yakin test sen o zaman mi denedin ve alttaki testte silikleşmus test ozaman mi denedin o silik test ne zamana ait
Bunu da şimdi yaptım siliklesmis sanki demiEki Görüntüle 1892653

ederim tabi canım evet eski mesajlarmda var bak

Eklentiler

• Screenshot_20190105-121712_Chrome.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_20190105-121709_Chrome.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 78
Evet hepsini okuyamadm ilgimi çekti diye takibe aldım canım erkek bebek istedim diye değil yani anladn

Kızlar yenı konu actımda ovulasyon testı kullnıp kızı olanlar dye test kullnp kızı olanlar rıca etsem yrm yapablrlrmı yenı oldgm ıcın ne nası yapılıyo hc br blgım yok yardmcı olrsanz sevınırım

Canım.baştan beri baktım herkes iki çizginin koyulasmasından sonra silinmeye baslamasıyla iliski yaşamıslar diyet yapanlarda var diyetede uymalısın ama bunu bir doktor da anlatıyor biraz baktım google amcaya :))

Cıkoo
Canım.baştan beri baktım herkes iki çizginin koyulasmasından sonra silinmeye baslamasıyla iliski yaşamıslar diyet yapanlarda var diyetede uymalısın ama bunu bir doktor da anlatıyor biraz baktım google amcaya :))
Cnm senıın oglun olacakkk bosuna kndını yorma

Oyle diyete de uydum desem yalan olur diyet falan yapmadim canm

Ahh keske bende oyle emin konusabilsem hiç oglum olacak gibi gelmiyor bana ne testim dogru oldu ne diyet anlayacagin kendimden yana hic umudum yok sadece Rabbim ol derse olacak yoksa ben desen hiçbirşeyi tam yapamadim
Cıkoo

Cnm senıın oglun olacakkk bosuna kndını yorma

Ahh keske bende oyle emin konusabilsem hiç oglum olacak gibi gelmiyor bana ne testim dogru oldu ne diyet anlayacagin kendimden yana hic umudum yok sadece Rabbim ol derse olacak yoksa ben desen hiçbirşeyi tam yapamadim
Valla bn senın ogln olacagını dsnuyorm ıcıme oyle dguyor

Ben de yapamadim tam anlamiyla diyet zaten hic yapamadim misafirim vardi cok stresliydim bakalim ne olcak
Rabbim in izniyle olur inşaallah zaten hepsi birer sebep Rabbim ol der ve olur inşaallah

Ben de yapamadim tam anlamiyla diyet zaten hic yapamadim misafirim vardi cok stresliydim bakalim ne olcak
Rabbim in izniyle olur inşaallah zaten hepsi birer sebep Rabbim ol der ve olur inşaallah
Aynen canım nasip alıstm hemen dinden beri kızım diyorum erkek çıkarsa kafam karısacak doğuma kadar birsey diyemiycem ozaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…