- 12 Ağustos 2016
- 274
- 494
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.681
Iste bunu merak ediyordum benimde deneme siliklesince oldu ama benim baya silik olmusti sabah catladi gece deneme yaptim oyuzden gec kaldim.
Testlerinizi silmişsinizdir büyük ihtimal degilmi
Iste bunu merak ediyordum benimde deneme siliklesince oldu ama benim baya silik olmusti sabah catladi gece deneme yaptim oyuzden gec kaldim.
Testlerime benim eski mesajlarına bak canım orda kafana takılan herşeyi gorebilirsinIste bunu merak ediyordum benimde deneme siliklesince oldu ama benim baya silik olmusti sabah catladi gece deneme yaptim oyuzden gec kaldim.
Sadece az da olsa insanlara yardımcı olmak için yazıyorum.bundan iki yıl önce bende deli gibi erkek bebek isteyenler ovulasyon testi diyet falan işlerine kafa yoruyordum.sagolsun beni de aydınlatan arkadaşlarım olmuştu.
Bak senin için buldum
Testlerime benim eski mesajlarına bak canım orda kafana takılan herşeyi gorebilirsin
ederim tabi canım evet eski mesajlarmda var bakGecmiste var oylemi canm sayfanda bakarsam bulabilirim.
Rabbim dualarinizi kabul etmis benim icinde dua edermisiniz[/QUOTEe
Maalesef uzaklarda kimsem yok cnm bide suan kış havalar soguk ancak yazın tatile çıkcabilirim oda biraz zor gorunuyorGercekten sitres sn buyuk etken hani diyoruz ya cnm kafaya takmadigin an oluyor die o şu demek degil.
Ay dusunmuyorum ay aklimda degil zatenlik birsey degil o ay deneme olsada hayat şartlarına oyle yogunlastigin cocuk düşüncesini elinde olmadan unuttuğun baska seylerin telaşına düştüğün gunlerin her zaman acaba bu ay ne olacak hamile kalacakmiyim die degil de, şu iş su tatil şu meseleyi halletsek die gecirdigin gunler aslinda vucudun beynin hormonlarin etkiyi birakiyor ve kolaylıkla hamile kalınıyor.
Tatile gidemezmisn mesela ailen uzakta ise git biraz kafa dagit deneme yaptiktan sonra yada uzakta bir yakinina git ne bileyim bir ugraş bul kafan dağılsın
Bunu da şimdi yaptım siliklesmis sanki demiEki Görüntüle 1892653
ederim tabi canım evet eski mesajlarmda var bak
Evet hepsini okuyamadm ilgimi çekti diye takibe aldım canım erkek bebek istedim diye değil yani anladnCanım bu gruptakiler zaten bunlari yapti sen bastan okumadin herhalde ovulasyon testi ve yediklerine dikkat etmekle çoğu kişinin oglu oldu tabi once allahın izniyle birde cinsel perhiz var tabi yani vu grubun amacı hamile kalmak değil erkek bebek şansını yakalamak
Canım.baştan beri baktım herkes iki çizginin koyulasmasından sonra silinmeye baslamasıyla iliski yaşamıslar diyet yapanlarda var diyetede uymalısın ama bunu bir doktor da anlatıyor biraz baktım google amcaya :))Canm baktim cok şükür ki cok mesajlarin olmadigi icin bulmak kolay oldu : )
Canm eger hatirliyorsan simdi 13. Teste aksam 21deki test zaten hemen hemen pik yada catlamaya yakin test sen o zaman mi denedin ve alttaki testte silikleşmus test ozaman mi denedin o silik test ne zamana ait
Cnm senıın oglun olacakkk bosuna kndını yormaCanım.baştan beri baktım herkes iki çizginin koyulasmasından sonra silinmeye baslamasıyla iliski yaşamıslar diyet yapanlarda var diyetede uymalısın ama bunu bir doktor da anlatıyor biraz baktım google amcaya :))
Canım.baştan beri baktım herkes iki çizginin koyulasmasından sonra silinmeye baslamasıyla iliski yaşamıslar diyet yapanlarda var diyetede uymalısın ama bunu bir doktor da anlatıyor biraz baktım google amcaya :))
Cıkoo
Cnm senıın oglun olacakkk bosuna kndını yorma
Valla bn senın ogln olacagını dsnuyorm ıcıme oyle dguyorAhh keske bende oyle emin konusabilsem hiç oglum olacak gibi gelmiyor bana ne testim dogru oldu ne diyet anlayacagin kendimden yana hic umudum yok sadece Rabbim ol derse olacak yoksa ben desen hiçbirşeyi tam yapamadim
O nerden çoktı kız ben kızım diye sevmeye başlamıstım ama :)))Cıkoo
Ben de yapamadim tam anlamiyla diyet zaten hic yapamadim misafirim vardi cok stresliydim bakalim ne olcakAhh keske bende oyle emin konusabilsem hiç oglum olacak gibi gelmiyor bana ne testim dogru oldu ne diyet anlayacagin kendimden yana hic umudum yok sadece Rabbim ol derse olacak yoksa ben desen hiçbirşeyi tam yapamadim
Bilmiyorum ki canım inşaAllah gönlündeki olur bilimsel bir çalışma yapmış bir prof bende bugün gördüm ama hayırlısı tabi siz deyince baktım ne nedir diye :)Oyle diyete de uydum desem yalan olur diyet falan yapmadim canm
yanlıs etiket yaptın galiba :)Cıkoo
Aynen canım nasip alıstm hemen dinden beri kızım diyorum erkek çıkarsa kafam karısacak doğuma kadar birsey diyemiycem ozaman :)Ben de yapamadim tam anlamiyla diyet zaten hic yapamadim misafirim vardi cok stresliydim bakalim ne olcak
Rabbim in izniyle olur inşaallah zaten hepsi birer sebep Rabbim ol der ve olur inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?