Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bi de beslenme konularını merak ediyorsan geçmiş sayfalara göz at vaktin oldukça bence
Defalarca konuşuldu, diyet listeleri paylaşıldı
Diyet yapanlar tecrübelerini paylaştı
İşine yarar belki
Araştırdım canım biliyorum o araştırmayıda sorf bilimsel bir araştormanında yapılmışmı onu merak ettiğimdendi

E hadi hayirlisi olsun insallah cnm yaz mutlaka bize senden haber bekliyorum
Korunmasız tek ilişki oldu canım bakalım ama öyle birşey dikkat etmedim hemen ayağa kalktım tuvalete gittim takvime göre yarın yumurtlama günüm ama ikullandığom ilaca baktım da hamile kalmayı zorlaştırıyormuş zaten nasipte ne varsa o şuan çok takmıyorum

Aynen cnm allah buyuk kismetinde varsa her sekilde olur insallah kazayla oglunada hamile kalirsin bigun

Aynen cnm allah buyuk kismetinde varsa her sekilde olur insallah kazayla oglunada hamile kalirsin bigun
Hayırlısı canım ben artık cinsiyet önemsemiyorum çünkü insanın alnına ne yazıldıysa ne yaparsa yapsın o oluypr o yüzden kız olmuş erkek olmuş önemli değil sağlıklı olsunlar da Allah evlat hasreti çeken herkese hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah

Aynen cnm ya bende onemsemiyorum cinsiyeti kiz erkek farketmez bnm bitane kizim var ikincisi ne olursa olsun yeterki saglik olsun artik nasibimde ne zaman var ne zaman ikinci bi evlat sahibi olacam bilmiyorum herseyi bilen vu goren rabbim hayirli bi kapi acar insallah

Canım benim belki de senşn şimdiki sınavım bu belki böyle sabrı ya da bizim bilmediğimiz bir çok şeyi öğretecek bununla Rabbim sana ve kafandan tamda çıktığı zaman müjdeni alacaksın kucağına. Sen sıkma canını inşallah güzel haberler seninle olur

Canım inşallah gönlüne göre olur. Eğer kız olursa sakın kendini üzme rabbim onun sevgisini öyle bir veriyorki tarifi yok. Çevre baskısı ve böbürlenerek oğlum var diye laf atanlarıda Allah a havale et. Kız çocukları rahmet çok şükür ki nasip olmuş bizlere.
Attığın resimlerden 2. Olana bakılırsa kız gibi ama tek resime bakılarak yorum yapmak yanlış olur. Son attığın resimi inan çözemedim yüz ustümü yüzü dönükmü tam anlasılmıyor.bir yorum yapamicam malesef. Gebeliği öğrendiğin kan değerin kaçtı canım

Adet 9ekim son adetti 7 kasımda beklenen adet tarihinde tahlilim 238 çıktı son resim 12+3günlük yüz üstü duruyor çevirip atiyim

Son düzenleme:
Adet 9ekim son adetti 7 kasımda beklenen adet tarihinde tahlilim 238 çıktı son resim 12+3günlük yüz üstü duruyor çevirip atiyimEki Görüntüle 2222635
yumurtlama döneminde kalınan gebelikse yani adetten 14gün önce değerin düşükmüş. Geç döllenmeyse yine kız olma ihtimali var canım. Rabbim bilir emin olamamakla beraber kız gibi duruyor. İnşallah gönlündeki erkek bebek nasip olsun

Teşekkürler güzel yorulariniz için rabbim hayirlisini versin

Kiz nasil sormayayim seni hesabin pasif oldugu icin ceza yedigini anladim o yuzden sormadim ee simdi sende ne var ne yokk gebelik yokmu sendede
Yook eşim istiyor ama bugün küçü kızımın doğum günü daha bir yaşına bugün bastı erken diyorum 1 sene bekleyeyim diyorum burda da bilgi toplamak için giriyorum o zamana kadar tam herşeyi bileyim bi kerede uygulayayaım dedm:)

Kk da ceza yedim kız:))) biriyle tartıştım da
Kimeye bulaşma boşver değmez yani hamilelik düşünüyormusun bir araştırma sırasında bir yaslı kadının yönlendirmesiyle hamile kalanalrın hep erkek olmuş çok şaşırdım ya birde takvim yapmış burda bjrkaç kişiye soralım bakalım tutacakmı:)

Alla alla varsa öyle bişi bizede yapsın :)))) benim iki kızm var bu sene sonuna doğru düşünüyorum çocuk. Şimdi araştırma aşamasındayım :))

Alla alla varsa öyle bişi bizede yapsın :)))) benim iki kızm var bu sene sonuna doğru düşünüyorum çocuk. Şimdi araştırma aşamasındayım :))
Tamam hamile kaldığın ayı desene bakalım ne çıkıyor benim kızom olacak baktım cidden kız :)) ikisininde yumurtlama hat8rloyorsan yumurtlamada olur

Tamam hamile kaldığın ayı desene bakalım ne çıkıyor benim kızom olacak baktım cidden kız :)) ikisininde yumurtlama hat8rloyorsan yumurtlamada olur
Valla biri 2 mayıs 2016. Biri 18 Nisan 2017 Son adet tarihlerim bunlar

Olur mu canım benim internet paketim yok sık sık giremiyorum interneti bulduğum an girip bakıyorum. Sorularınız olursa elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışıyorum canım her zaman alımdasınız inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…