Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kadının erkek veya kız çocuğu doğurması, irâdesinin dışında bütünüyle biyolojik bir olaydır ki ezelî programa bağlıdır. .Göklerin ve yerin hâkimiyeti Allah’ındır. O dilediğini yaratır. Dilediğine kız evlat, dilediğine erkek evlat verir, yahut kızlı oğlanlı olarak her iki cinsten karma yapar. Dilediğini de kısır bırakır. O her şeyi mükemmel bilir, dilediği her şeye kadirdir." (Şura, 42/49-50) ama siz yine isteyin tabi

Cektirdikten bi kac ay sonra Rabbim nasip etti
Sabir herseyin ilaci biliyo musun
O aralar artk kafama takmamistim ve hamile kaldim
Aynen oyle rabbim sabir guc ve kuvvet veriyo Acaba bende oylemi yapiyim rahim filmi cektirip daha kolay hamile kalanlar oluyi bnm bi yakinim rahim filmi cektirdikten sonra ogluna hamile kaldi

Canim bende bir gelişme yok okuyorum öyle sizleri. Sen nasılsın
Deneme yapmadinmi cnm ovu testinden anliyonmu sende burda bana yardimci olurmusun bendede durum okudugun gibi zaten yaziyom buraya bu ay yine adet oldum ilk defa ovu testini yapacam ve bu konuda hic bilgim yok

Bende bunların çoğunu yaptım sonuç Rabbimin izniyle oğlum olacak.

MaşaAllah ya iyi demekki rabbim ilmi vermiş araştıralım.diye :)
Canım bu gruptakiler zaten bunlari yapti sen bastan okumadin herhalde ovulasyon testi ve yediklerine dikkat etmekle çoğu kişinin oglu oldu tabi once allahın izniyle birde cinsel perhiz var tabi yani vu grubun amacı hamile kalmak değil erkek bebek şansını yakalamak

Deneme yapmadinmi cnm ovu testinden anliyonmu sende burda bana yardimci olurmusun bendede durum okudugun gibi zaten yaziyom buraya bu ay yine adet oldum ilk defa ovu testini yapacam ve bu konuda hic bilgim yok
Anlıyorum canim. Olurum tabiki. İnsallah en yakin zamanda Rabbim gönlündekini versin sana

Canim Rabbim caresizlerin çaresi yeterki dua edelim gercekten cok yıprandın kim olsa senin gibi olurdu deneme sonrasi yıkımlar insani yipratiyor ne kadar kafaya takmasakda elimizde olan birsey degil olacak Allahin izniyle ama nasibin nezaman Allah bilir umarim tez vakitte hamile kalip bu gunlerini aramazsın.

Merhaba Rabbim evlatlariniza saglik sizlere guzel omurler versin insallah.
Birsey soracagim ovulasyonda cift cizgiden ertesi gun deneme oldu yazmışsınız ertesi gun testiniz nasildi hala cift cizgimiydi yoksa siliklesmişmiydi

Testte ikinci çizgi daha koyu olduktan 12 saat sonra tekrar test yaptım engi açılmaya başladı o gece ve ertesi gece oldu canım

Biraz fazla sormus gibi olacam ama aslinda merak etiigim şu.
Hani bugun test cok koyu 12 saat sonra sabah yapinca acilmisti da gece mi deneme oldu yoksa denemeden once baktiginiz da mi hafif acilma olmustu.
Testinizin nekadar siliklestigini merak ediyorum aslinda..
Testte ikinci çizgi daha koyu olduktan 12 saat sonra tekrar test yaptım engi açılmaya başladı o gece ve ertesi gece oldu canım

Dua ediyorum cok istoyorum rabbimden ama herhalde boyle sabirsizlanip hemen gunum gecmeden testler yapiyom o yuzden olmuyor rabbim nasip etmiyor halbuki allah sabredenlerle beraberdir rabbim bana sabir versin insalh

Gercekten sitres sn buyuk etken hani diyoruz ya cnm kafaya takmadigin an oluyor die o şu demek degil.
Ay dusunmuyorum ay aklimda degil zatenlik birsey degil o ay deneme olsada hayat şartlarına oyle yogunlastigin cocuk düşüncesini elinde olmadan unuttuğun baska seylerin telaşına düştüğün gunlerin her zaman acaba bu ay ne olacak hamile kalacakmiyim die degil de, şu iş su tatil şu meseleyi halletsek die gecirdigin gunler aslinda vucudun beynin hormonlarin etkiyi birakiyor ve kolaylıkla hamile kalınıyor.
Tatile gidemezmisn mesela ailen uzakta ise git biraz kafa dagit deneme yaptiktan sonra yada uzakta bir yakinina git ne bileyim bir ugraş bul kafan dağılsın
Dua ediyorum cok istoyorum rabbimden ama herhalde boyle sabirsizlanip hemen gunum gecmeden testler yapiyom o yuzden olmuyor rabbim nasip etmiyor halbuki allah sabredenlerle beraberdir rabbim bana sabir versin insalh

Söyle anlatayım o zaman.sabah kalktım yaptım çok koyu gün iceriçeris misafirliğe gittim akşam geldim yaptım açılma olmuştu o geceyi degerlendirdik

Iste bunu merak ediyordum benimde deneme siliklesince oldu ama benim baya silik olmusti sabah catladi gece deneme yaptim oyuzden gec kaldim.
Testlerinizi silmişsinizdir büyük ihtimal degilmi
Söyle anlatayım o zaman.sabah kalktım yaptım çok koyu gün iceriçeris misafirliğe gittim akşam geldim yaptım açılma olmuştu o geceyi degerlendirdik

Yani açılma olur olmaz diyeyim sana.acilma başlayınca zaten yumurta çatlamış demek.yumurtlamadan hemen sonra ilişki olmalı ki y ler hemen ulaşsın

Evet haklisin ama iste benim normalda 16-17-18 de catlayan yumurta o ay 14. Günün sabahi catladi hic beklemiyordum hatta testlerimi de cok saat arayla yaptim agrim da olduğu icin catlamamiş die dusundum.
Ikindi vakit test pikden sonraki acilma halindeyken bile ben hala pike var die düşünüyorum sonra gece deneme yaomadan once baktim baya silikleşmus bende ikindiden sonra catladi die düşünüp deneme yaptim meger aslinda sabah çatlamış ve o ay hamile kaldim.
Artık yapacak birsey yok nasip dedigimiz sey böyle birsey işte sen farkli düşündüğün vakit aslinda kaderde olan sey zaten oluyor oyle olsa yapmazdimlar boş olacagi varsa sen bile bildigini şaşırıyorsun.
Yani açılma olur olmaz diyeyim sana.acilma başlayınca zaten yumurta çatlamış demek.yumurtlamadan hemen sonra ilişki olmalı ki y ler hemen ulaşsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…