- 19 Nisan 2012
- 1.195
- 69
- 358
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.661
Sagol cnm allah razi olsun insalah en yakin zamanda dilegime kavusurum rabbim saglikla evladini kucagina almayi nasip etsin insalhRabbim gönlüne göre versin canım inşaAllah en kısa zamanda rabbim sana istediğini nasib eder
Aynen oyle rabbim sabir guc ve kuvvet veriyo Acaba bende oylemi yapiyim rahim filmi cektirip daha kolay hamile kalanlar oluyi bnm bi yakinim rahim filmi cektirdikten sonra ogluna hamile kaldiCektirdikten bi kac ay sonra Rabbim nasip etti
Sabir herseyin ilaci biliyo musun
O aralar artk kafama takmamistim ve hamile kaldim
Deneme yapmadinmi cnm ovu testinden anliyonmu sende burda bana yardimci olurmusun bendede durum okudugun gibi zaten yaziyom buraya bu ay yine adet oldum ilk defa ovu testini yapacam ve bu konuda hic bilgim yokCanim bende bir gelişme yok okuyorum öyle sizleri. Sen nasılsın
Benimde iki hafta ilerde gelişimi,ama doktorum bu doğumu etkileyecek bişey değil dedi sadece şeker testi yapalım dedi.yani sorun olmuyoMaşaallah ne guzel iste
YaptırmadıCnm mrb arkadaşın yumurta takibi yapmışmıydı
Bende bunların çoğunu yaptım sonuç Rabbimin izniyle oğlum olacak.Ciddimisin bu konuda çok ilginçmiş ben hamile bile kalamıycam sanmıştm canım simdi doktor kızın olacak dedi nuba göre kaç defa erkek dendi ama bende şuan ne olacak emin değilim ama nasip tabi hayırlı olanı istedik hep rabbim nasib ediyor isteyince Bunu deneyen kaç kişi erkek bebek doğumu yaptı merak ediyorum aslında doğruluk payı nedir çevremde kız olup erkek isteyenler var bende isteyen olursa yardımcı olmak adına soruyorum
Bende bunların çoğunu yaptım sonuç Rabbimin izniyle oğlum olacak.[/QUOT
Canım bu gruptakiler zaten bunlari yapti sen bastan okumadin herhalde ovulasyon testi ve yediklerine dikkat etmekle çoğu kişinin oglu oldu tabi once allahın izniyle birde cinsel perhiz var tabi yani vu grubun amacı hamile kalmak değil erkek bebek şansını yakalamakMaşaAllah ya iyi demekki rabbim ilmi vermiş araştıralım.diye :)
Anlıyorum canim. Olurum tabiki. İnsallah en yakin zamanda Rabbim gönlündekini versin sanaDeneme yapmadinmi cnm ovu testinden anliyonmu sende burda bana yardimci olurmusun bendede durum okudugun gibi zaten yaziyom buraya bu ay yine adet oldum ilk defa ovu testini yapacam ve bu konuda hic bilgim yok
Canim Rabbim caresizlerin çaresi yeterki dua edelim gercekten cok yıprandın kim olsa senin gibi olurdu deneme sonrasi yıkımlar insani yipratiyor ne kadar kafaya takmasakda elimizde olan birsey degil olacak Allahin izniyle ama nasibin nezaman Allah bilir umarim tez vakitte hamile kalip bu gunlerini aramazsın.Kizlar bugun adetin 3. Gunundeyim dun ovu testini siparis verdim gelir yakin zamanda bugun doktora gittim son caremovulasyon testi olmassa sonraki ay rahim filmi cektirip asilama olucam maalesef bana dua edinde ne olur ovulasyon testi de buna vesile olsun bu ay hamile kalabileyim yoksa asilamaya yonledirelecegim rahim filmindede korkularim var yani aci veriyomus cekilince bilmiyom artik bnm bu ay ovu testinde baska yapacak hicbir carem kalmadi rabbim hickimseyi caresiz birakmasin insaallah
Merhaba Rabbim evlatlariniza saglik sizlere guzel omurler versin insallah.Sadece az da olsa insanlara yardımcı olmak için yazıyorum.bundan iki yıl önce bende deli gibi erkek bebek isteyenler ovulasyon testi diyet falan işlerine kafa yoruyordum.sagolsun beni de aydınlatan arkadaşlarım olmuştu.iki kızım vardı halıyla bir de oğlumuz olsun istedik.sut ve süt ürünleri tüketmedim et ve baklagil agirlikli bedlendim.hergun muhakkak bir muz bir limonlu soda ve kuru kayısı tukettim.yemeklerde tuz oranını arttirdim.ovulasyon testinde köyü çizgiden bir gün sonra ve ertesi günü korunmasız ilişkiye girdik.alkalik su tukkettim normal su yerine.iliski öncesi esimesert türk kahvesi yaptım.ben alkalik suyla vajinal duş aldım.hemen yataktan kalmadum ve bolca dua ettim sonucunda ise oğlum oldu.binlerce şükür.tabi önce rabbim istedi de oldu.biz tedbir alalım tevekkül Allah'ın
Testte ikinci çizgi daha koyu olduktan 12 saat sonra tekrar test yaptım engi açılmaya başladı o gece ve ertesi gece oldu canımCanim Rabbim caresizlerin çaresi yeterki dua edelim gercekten cok yıprandın kim olsa senin gibi olurdu deneme sonrasi yıkımlar insani yipratiyor ne kadar kafaya takmasakda elimizde olan birsey degil olacak Allahin izniyle ama nasibin nezaman Allah bilir umarim tez vakitte hamile kalip bu gunlerini aramazsın.
Merhaba Rabbim evlatlariniza saglik sizlere guzel omurler versin insallah.
Birsey soracagim ovulasyonda cift cizgiden ertesi gun deneme oldu yazmışsınız ertesi gun testiniz nasildi hala cift cizgimiydi yoksa siliklesmişmiydi
Testte ikinci çizgi daha koyu olduktan 12 saat sonra tekrar test yaptım engi açılmaya başladı o gece ve ertesi gece oldu canım
Bana sana isteyen herkese insallah cnmAnlıyorum canim. Olurum tabiki. İnsallah en yakin zamanda Rabbim gönlündekini versin sana
Dua ediyorum cok istoyorum rabbimden ama herhalde boyle sabirsizlanip hemen gunum gecmeden testler yapiyom o yuzden olmuyor rabbim nasip etmiyor halbuki allah sabredenlerle beraberdir rabbim bana sabir versin insalhCanim Rabbim caresizlerin çaresi yeterki dua edelim gercekten cok yıprandın kim olsa senin gibi olurdu deneme sonrasi yıkımlar insani yipratiyor ne kadar kafaya takmasakda elimizde olan birsey degil olacak Allahin izniyle ama nasibin nezaman Allah bilir umarim tez vakitte hamile kalip bu gunlerini aramazsın.
Merhaba Rabbim evlatlariniza saglik sizlere guzel omurler versin insallah.
Birsey soracagim ovulasyonda cift cizgiden ertesi gun deneme oldu yazmışsınız ertesi gun testiniz nasildi hala cift cizgimiydi yoksa siliklesmişmiydi
Dua ediyorum cok istoyorum rabbimden ama herhalde boyle sabirsizlanip hemen gunum gecmeden testler yapiyom o yuzden olmuyor rabbim nasip etmiyor halbuki allah sabredenlerle beraberdir rabbim bana sabir versin insalh
Söyle anlatayım o zaman.sabah kalktım yaptım çok koyu gün iceriçeris misafirliğe gittim akşam geldim yaptım açılma olmuştu o geceyi degerlendirdikBiraz fazla sormus gibi olacam ama aslinda merak etiigim şu.
Hani bugun test cok koyu 12 saat sonra sabah yapinca acilmisti da gece mi deneme oldu yoksa denemeden once baktiginiz da mi hafif acilma olmustu.
Testinizin nekadar siliklestigini merak ediyorum aslinda..
Söyle anlatayım o zaman.sabah kalktım yaptım çok koyu gün iceriçeris misafirliğe gittim akşam geldim yaptım açılma olmuştu o geceyi degerlendirdik
Yani açılma olur olmaz diyeyim sana.acilma başlayınca zaten yumurta çatlamış demek.yumurtlamadan hemen sonra ilişki olmalı ki y ler hemen ulaşsınSöyle anlatayım o zaman.sabah kalktım yaptım çok koyu gün iceriçeris misafirliğe gittim akşam geldim yaptım açılma olmuştu o geceyi degerlendirdik
Yani açılma olur olmaz diyeyim sana.acilma başlayınca zaten yumurta çatlamış demek.yumurtlamadan hemen sonra ilişki olmalı ki y ler hemen ulaşsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?