- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.741
Adetleron kaçgün süriyor birde diğer adetinde öğrenmismiydin hamileliği ona göre hesap yapalımValla biri 2 mayıs 2016. Biri 18 Nisan 2017 Son adet tarihlerim bunlar
Cnm sen takip yaptın mıKızlar bebeğimin cinsiyetini ögrendim sonunda, kızım olacak inşallah,
Rabbim sizlere gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
6 gün sürüyor hayır hamile olduğunu bilmiyordum ikiside 5 haftalık Ken öğrendimAdetleron kaçgün süriyor birde diğer adetinde öğrenmismiydin hamileliği ona göre hesap yapalım
Canım bunda kan vermedim direkt gidip kalp atışını duyarım dedim 6 haftalıkken ama gittiğimizde daha bebek yoktu 8 haftalıkken vardı. Kızımda çok iyi hatırlıyorum adetime 3 gün varken kan verdim 110 çıkmıştı iki gün sonra 1430 çıkmıştı. Doktor yüksek ihtimalle ikiz olur yada dış gebeliktir dedi. Iki gün daha geçti tekrar kan verdim 25.000 lı birşey çıkmıştı hatta hemen görmüştük kızımı. Yani 4+1haftalikken görünmüştü o kadar şaşırdım ki değere biz 10.haftaya kadar kesin ikizdir dedik sonra araştırdım erkek değerleri yüksek çıkıyormuş o zaman erkektir dedim ama şükür kızım oldu canım. Bunda evde gebelik testi yaptım sadece
Çok çok sevindim Allah gönlünüze göre versin insallah darısı isteyen herkeseKızlar uzun zamandır bu topikteyim
Bu haberi vermek için çoook uzun süredir bekliyordum
Çok şükür hamileyim
Henüz doktora gitmedim bu ayın sonunda gideceğim inşAllah, sağlıklı bi gebelik olur mu ne olur bilmiyorum ama yine de paylaşmak istedim
Bu ay deneme yapmayacaktım aslında bazı sebeplerden dolayı bi kerelik birşey oldu
Hiç beklemediğim için deneme olduğunu bile yazmadım
Kendimde hala inanamıyorum
Darısı bekleyen tüm arkadaşlara olsun
Dualarınızı bekliyorum
Evet cnm artik bnm sabretmekten baska yapacak hicbisey kalmadi huzunlerim umutlarim hepsi yok olup gitti artik rabbim bana ve buradaki butun isteyen arkadaslarima nasip etsin hamile olanlarada saglikli bi sekilde kucaklarina almak nasip olsun bnm artik dayanma gucum tutunacak dalim kalmadi bu kadar ay olmuyorsa olupta dusuyorsa vardir rabbimin bir bildigi 2.dusugumde canli canli yapilan ve bayginlik gecirecek kadar aci cektigim o kurtajin psikolojik olarak hala etkisi uzerimde 7 ay gecti aradan hamile kaldim oda evdeki yaptigim 3 gunluk dogum sancisindan beter olan sanci ve aciyi cektim bebegim benden ayrildi gitti rabbim beni oyle bi sinadiki Acaba cok cocuk istiyorum diyemi oyle oldu neyse rabbim beni beterinden korusun kizimi bana bagislasin bu saaten sonra hicbisey istemiyorumCanım benim belki de senşn şimdiki sınavım bu belki böyle sabrı ya da bizim bilmediğimiz bir çok şeyi öğretecek bununla Rabbim sana ve kafandan tamda çıktığı zaman müjdeni alacaksın kucağına. Sen sıkma canını inşallah güzel haberler seninle olur
Iyiyiz sagliginn cnm bende ovu testinden hicbisey anlamiyom burda kizlarla beraber yapicaz insallah sende moralini bozma moralini yuksek tut inslh kotu bisey yoktur doktorlar bazen cok abartiyolar kulak asma her doktorun kotu dedigine ama yinede kendine dikkat etMerhaba kızlar nasılsınız internetim olmadığı için sayfaları hızlıca geçtim umarım herkes iyidir. Ben sık giremiyorum umarım her şey gönlünüzce olur.Cikoo canım öğrenebildin mi cinsiyeti insallah gönlündeki hayırlısı ile olur canım.
Prensesim2016 sen nasılsın canım ben ovulasyon testi yapamamıştım insallah sen anlarsın canım ben piki yakalayamamıştım bir türlü. Stres en büyük etken kafanı dağıtacak şeylerle uğraşabilirsin. Allah gönlüne göre versin insallah canım.
5 54Kbr54 sen nasılsın canım.
divinity Kizlarinin annecigi nurecrin K Khvekokusu20 pirlanta97 Bilgiler B babymuck @Ravzamm ve hatırlamadığım herkes nasılsınız. Kusura bakmayın aklıma gelenleri yazdım.
Biz bugün 17 haftalık olduk. Ikıncı ve üçüncü çocuğu olanlara sorum olacaktı. Plasentasi aşağı da olup sonra yukarı çıkan var mı. Doktorum korkuttu biraz internetten araştırdım 28.haftaya kadar çıkıyormuş ama doktor bayağı olumsuz konuştu. Sadece ağır iş yapmayın ayakta çok durmayın diyor da yapabileceğim başka bir şey var mı acaba. Zaten ayakta değildim surekli yatıyordum böyle olması epey moralimi bozdu. Inşallah sağ salim kucagimiza almak nasip olur diyeyim.
Herkes kendine iyi baksın cevap veremezsem hakkınızı helal edin nerede internet bulursam yanınızdayım insallah hemen. Allaha emanet olun.
Çok sağol canım iyiyiz biz.benim kardesiminde plasentasi aşağıdaydı çok zor hamilelik geçirdi hep doktorlarda hep yatıyordu.37haftada doğdu oğlu .şimdi maşallah kucağında.inşallah sende sag salim kucagina alırsınMerhaba kızlar nasılsınız internetim olmadığı için sayfaları hızlıca geçtim umarım herkes iyidir. Ben sık giremiyorum umarım her şey gönlünüzce olur.Cikoo canım öğrenebildin mi cinsiyeti insallah gönlündeki hayırlısı ile olur canım.
Prensesim2016 sen nasılsın canım ben ovulasyon testi yapamamıştım insallah sen anlarsın canım ben piki yakalayamamıştım bir türlü. Stres en büyük etken kafanı dağıtacak şeylerle uğraşabilirsin. Allah gönlüne göre versin insallah canım.
5 54Kbr54 sen nasılsın canım.
divinity Kizlarinin annecigi nurecrin K Khvekokusu20 pirlanta97 Bilgiler B babymuck @Ravzamm ve hatırlamadığım herkes nasılsınız. Kusura bakmayın aklıma gelenleri yazdım.
Biz bugün 17 haftalık olduk. Ikıncı ve üçüncü çocuğu olanlara sorum olacaktı. Plasentasi aşağı da olup sonra yukarı çıkan var mı. Doktorum korkuttu biraz internetten araştırdım 28.haftaya kadar çıkıyormuş ama doktor bayağı olumsuz konuştu. Sadece ağır iş yapmayın ayakta çok durmayın diyor da yapabileceğim başka bir şey var mı acaba. Zaten ayakta değildim surekli yatıyordum böyle olması epey moralimi bozdu. Inşallah sağ salim kucagimiza almak nasip olur diyeyim.
Herkes kendine iyi baksın cevap veremezsem hakkınızı helal edin nerede internet bulursam yanınızdayım insallah hemen. Allaha emanet olun.
Evet cnm artik bnm sabretmekten baska yapacak hicbisey kalmadi huzunlerim umutlarim hepsi yok olup gitti artik rabbim bana ve buradaki butun isteyen arkadaslarima nasip etsin hamile olanlarada saglikli bi sekilde kucaklarina almak nasip olsun bnm artik dayanma gucum tutunacak dalim kalmadi bu kadar ay olmuyorsa olupta dusuyorsa vardir rabbimin bir bildigi 2.dusugumde canli canli yapilan ve bayginlik gecirecek kadar aci cektigim o kurtajin psikolojik olarak hala etkisi uzerimde 7 ay gecti aradan hamile kaldim oda evdeki yaptigim 3 gunluk dogum sancisindan beter olan sanci ve aciyi cektim bebegim benden ayrildi gitti rabbim beni oyle bi sinadiki Acaba cok cocuk istiyorum diyemi oyle oldu neyse rabbim beni beterinden korusun kizimi bana bagislasin bu saaten sonra hicbisey istemiyorum
Allah onu hayirli saglikli evlat nasip etsin sana bence bir yil yeterli ben kizim 9 aylikken biraktim korunmayi o gunden bugune 3 dusugum oldu yani bence esinin dedigini yap onu dinleYook eşim istiyor ama bugün küçü kızımın doğum günü daha bir yaşına bugün bastı erken diyorum 1 sene bekleyeyim diyorum burda da bilgi toplamak için giriyorum o zamana kadar tam herşeyi bileyim bi kerede uygulayayaım dedm:)
Onemli degil cnm seni biliyom sen pek aktif olamiyosun sen kendine dikkat et sıkı kontrole git bakalim insalh durumun duzelir dualarim seninleOlur mu canım benim internet paketim yok sık sık giremiyorum interneti bulduğum an girip bakıyorum. Sorularınız olursa elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışıyorum canım her zaman alımdasınız inanki
1. Sine kimyasal denildi ama degildi adet sokturuculer dogum kontrol hapi iki paket bitirdim 7 haftalik agrisiz sancisiz dusuk yaptim gebeligim kandada idrardada negatifti ilk degerim 16. 50 cikmisti iki gun sonra 0. 100 oldu dusukten sonrada sagliksiz bir bebek denildi fotosu hala bende var doktora gosterdim sagliksiz parcadir dusmus dedi onca illac verdi sonra bole dedi cok sinir oldum cok agladim 2. De bos gebelikti 10 .haftada kurtaj oldum 3. De kanamam basladi degerim yukselip dusuyodu dis gebelik dendi neyseki sonra kanamam basladi keseyi ultrasonda gorduk ama sagliksizdir dusecek dedi ve dusikten sonra kan pihtilasma testi yaptirdim onda maalesef kan pihtilasmasi cikti cnm simdi coraspin kullaniyomÜmitsizliğe kapılma ama aklında da sürekli hamilelik olmasın onu kafandan atmaya çalış emin ol öyle bir anda öğreneceksin bebişinş. Bir de düşükler için ne dediler canım neden düşmüş?
Anladım canım çok geçmiş olsun. Bizim istediğimiz ama olmayan şeylerde illa bir hayır vardır ben artık tamamen teslim oldum canım verecek olanda alacak olanda o. Yani aslında biz ne yaparsak yapalım takdir onun. Herşeyi deneyip kızı olacak olanda oldu, kız isteyip 3 gün önce ilişkiyi kesip oğlu planda oldu. Demek ki bir takdir var canım seninde sınavın böyle demek ki. ALLAH TEZ VAKİTTE HAYIRLI BİR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH1. Sine kimyasal denildi ama degildi adet sokturuculer dogum kontrol hapi iki paket bitirdim 7 haftalik agrisiz sancisiz dusuk yaptim gebeligim kandada idrardada negatifti ilk degerim 16. 50 cikmisti iki gun sonra 0. 100 oldu dusukten sonrada sagliksiz bir bebek denildi fotosu hala bende var doktora gosterdim sagliksiz parcadir dusmus dedi onca illac verdi sonra bole dedi cok sinir oldum cok agladim 2. De bos gebelikti 10 .haftada kurtaj oldum 3. De kanamam basladi degerim yukselip dusuyodu dis gebelik dendi neyseki sonra kanamam basladi keseyi ultrasonda gorduk ama sagliksizdir dusecek dedi ve dusikten sonra kan pihtilasma testi yaptirdim onda maalesef kan pihtilasmasi cikti cnm simdi coraspin kullaniyom
Ama gerçekten bakamıyorum ki bende daha bu yıl 21 yaşıma basacam bende küçüğüm bakamıyorum. 2 çocuğa zor bakıyorum. 3 ü şimdilik kaldırabileceğimi sanmıyorum biraz rahatlamak istiyorum üçüncüye hazır olmak istiyorum.. Çocuklar biraz büyüsün en azından küçük kızım bir buçuk 2 yaşına bassın biraz kendine gelsin diyorum. Zaten Allah isterse verir... Senin kızın kaç yaşındaydı ya unuttum :)))Allah onu hayirli saglikli evlat nasip etsin sana bence bir yil yeterli ben kizim 9 aylikken biraktim korunmayi o gunden bugune 3 dusugum oldu yani bence esinin dedigini yap onu dinle
Canım ikiside tutuyor :))))Valla biri 2 mayıs 2016. Biri 18 Nisan 2017 Son adet tarihlerim bunlar
Ah cnm valla bunlar hep imtihan elbet olacak inanıyorum. Olup düşüyorsa vardır bişey . Allah bağışlasın Yine bi kızın var şükret olmayanları düşün ve sakın ümidini kesmeEvet cnm artik bnm sabretmekten baska yapacak hicbisey kalmadi huzunlerim umutlarim hepsi yok olup gitti artik rabbim bana ve buradaki butun isteyen arkadaslarima nasip etsin hamile olanlarada saglikli bi sekilde kucaklarina almak nasip olsun bnm artik dayanma gucum tutunacak dalim kalmadi bu kadar ay olmuyorsa olupta dusuyorsa vardir rabbimin bir bildigi 2.dusugumde canli canli yapilan ve bayginlik gecirecek kadar aci cektigim o kurtajin psikolojik olarak hala etkisi uzerimde 7 ay gecti aradan hamile kaldim oda evdeki yaptigim 3 gunluk dogum sancisindan beter olan sanci ve aciyi cektim bebegim benden ayrildi gitti rabbim beni oyle bi sinadiki Acaba cok cocuk istiyorum diyemi oyle oldu neyse rabbim beni beterinden korusun kizimi bana bagislasin bu saaten sonra hicbisey istemiyorum
Bakalım birkaç kiside daha deniyelim yeni bir yakvimmi bulduk ne koca karı ilaçları olur ya onlar gibi
Bazen işe yarıyor öyle karıkoca şeyleriBakalım birkaç kiside daha deniyelim yeni bir yakvimmi bulduk ne koca karı ilaçları olur ya onlar gibi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?