- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.761
Canım etrafında hamile cinsiyeti belli yada dogum yapmış kızlar ve erkelerin hamile kaldokları ay ve günü bulursan haber et bana ben cok hyecan yaptom üçte üç doğru çıktı şaşkınım :)Bazen işe yarıyor öyle karıkoca şeyleri
Ablamın iki oğlu var ikisine de temmuzda hamile kaldı günü bilmiyorum valla işe yarar mı :))Canım etrafında hamile cinsiyeti belli yada dogum yapmış kızlar ve erkelerin hamile kaldokları ay ve günü bulursan haber et bana ben cok hyecan yaptom üçte üç doğru çıktı şaşkınım :)
Sorsana ya meraktan ölüyorum burda heyecan yaptım fazlaAblamın iki oğlu var ikisine de temmuzda hamile kaldı günü bilmiyorum valla işe yarar mı :))
Öğrenince haber veirirm :))Sorsana ya meraktan ölüyorum burda heyecan yaptım fazla
Cok sagolll cnm amin insalah ben ve isteyen herkese nasip olurAnladım canım çok geçmiş olsun. Bizim istediğimiz ama olmayan şeylerde illa bir hayır vardır ben artık tamamen teslim oldum canım verecek olanda alacak olanda o. Yani aslında biz ne yaparsak yapalım takdir onun. Herşeyi deneyip kızı olacak olanda oldu, kız isteyip 3 gün önce ilişkiyi kesip oğlu planda oldu. Demek ki bir takdir var canım seninde sınavın böyle demek ki. ALLAH TEZ VAKİTTE HAYIRLI BİR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH
Merhaba kızlar nasılsınız internetim olmadığı için sayfaları hızlıca geçtim umarım herkes iyidir. Ben sık giremiyorum umarım her şey gönlünüzce olur.Cikoo canım öğrenebildin mi cinsiyeti insallah gönlündeki hayırlısı ile olur canım.
Prensesim2016 sen nasılsın canım ben ovulasyon testi yapamamıştım insallah sen anlarsın canım ben piki yakalayamamıştım bir türlü. Stres en büyük etken kafanı dağıtacak şeylerle uğraşabilirsin. Allah gönlüne göre versin insallah canım.
5 54Kbr54 sen nasılsın canım.
@divinity @Kizlarinin annecigi @nurecrin K Khvekokusu20 @pirlanta97 @Bilgiler @babymuck @Ravzamm ve hatırlamadığım herkes nasılsınız. Kusura bakmayın aklıma gelenleri yazdım.
Biz bugün 17 haftalık olduk. Ikıncı ve üçüncü çocuğu olanlara sorum olacaktı. Plasentasi aşağı da olup sonra yukarı çıkan var mı. Doktorum korkuttu biraz internetten araştırdım 28.haftaya kadar çıkıyormuş ama doktor bayağı olumsuz konuştu. Sadece ağır iş yapmayın ayakta çok durmayın diyor da yapabileceğim başka bir şey var mı acaba. Zaten ayakta değildim surekli yatıyordum böyle olması epey moralimi bozdu. Inşallah sağ salim kucagimiza almak nasip olur diyeyim.
Herkes kendine iyi baksın cevap veremezsem hakkınızı helal edin nerede internet bulursam yanınızdayım insallah hemen. Allaha emanet olun.
Temmuzun 20 sinden sonra hamile kalmıştır muhtemelen :) ikiside erkek dediğine göreÖğrenince haber veirirm :))
Eger bakamiyosan o ayri bi konu zaten hamile kalipta dogurmak bi marifet degil onemli olan o cocuga bakabilmek allah istedigin vakitte gonlunde olani nasip etsin cnm bnm kizim 3 yasinda cnmAma gerçekten bakamıyorum ki bende daha bu yıl 21 yaşıma basacam bende küçüğüm bakamıyorum. 2 çocuğa zor bakıyorum. 3 ü şimdilik kaldırabileceğimi sanmıyorum biraz rahatlamak istiyorum üçüncüye hazır olmak istiyorum.. Çocuklar biraz büyüsün en azından küçük kızım bir buçuk 2 yaşına bassın biraz kendine gelsin diyorum. Zaten Allah isterse verir... Senin kızın kaç yaşındaydı ya unuttum :)))
Aynen ama bnm imtihanim biraz agir geldi bana ama neyse rabbim kimseye kaldiramayacagi yuku yuklemez vardir bundada bi hayir inslh inaniyorum en yakin zamanda olacakAh cnm valla bunlar hep imtihan elbet olacak inanıyorum. Olup düşüyorsa vardır bişey . Allah bağışlasın Yine bi kızın var şükret olmayanları düşün ve sakın ümidini kesme
Hayirlisiyla insallh bu ay tuturabilirizCikoo 5 54Kbr54 @Ceymiceyn kizlar ovu testim bugun gelecek adetimin 6. Gunundeyim sizce teste ne zaman baslayayim ve lutfen bu gunlerde bnm icin birazdaha aktif olabilirmisiniz
Olabilir :))Temmuzun 20 sinden sonra hamile kalmıştır muhtemelen :) ikiside erkek dediğine göre
4. Gün başlasan daha iyi olur nezaman oluyor normaldeCikoo 5 54Kbr54 @Ceymiceyn kizlar ovu testim bugun gelecek adetimin 6. Gunundeyim sizce teste ne zaman baslayayim ve lutfen bu gunlerde bnm icin birazdaha aktif olabilirmisiniz
Öğrenirsen yaz ama merak ettim ciddiOlabilir :))
Kesinlikle daha kaç ay kaç yıl geçti ki kendini böyle üzüyorsun dur bi üzerinden 3 yıl 4 yıl geçsin sonra olmuyor diye üzülürsün :)Aynen ama bnm imtihanim biraz agir geldi bana ama neyse rabbim kimseye kaldiramayacagi yuku yuklemez vardir bundada bi hayir inslh inaniyorum en yakin zamanda olacak
Allah razı olsun canm seninde inşallah rabbim en kısa sürede nasip eder sanaEger bakamiyosan o ayri bi konu zaten hamile kalipta dogurmak bi marifet degil onemli olan o cocuga bakabilmek allah istedigin vakitte gonlunde olani nasip etsin cnm bnm kizim 3 yasinda cnm
Önceki cocuğuna hangi ay ve hangün hamile kaldığını hatırlıyormusjn elimde bir takvim varda bakmaknistiyorumCikoo 5 54Kbr54 @Ceymiceyn kizlar ovu testim bugun gelecek adetimin 6. Gunundeyim sizce teste ne zaman baslayayim ve lutfen bu gunlerde bnm icin birazdaha aktif olabilirmisiniz
Bana da bakarmisinizÖnceki cocuğuna hangi ay ve hangün hamile kaldığını hatırlıyormusjn elimde bir takvim varda bakmaknistiyorum
Cikoo 5 54Kbr54 @Ceymiceyn kizlar ovu testim bugun gelecek adetimin 6. Gunundeyim sizce teste ne zaman baslayayim ve lutfen bu gunlerde bnm icin birazdaha aktif olabilirmisiniz
Yaz bakalım canım daha önce dogum yaptınsa garanti olsun ona bakalım daBana da bakarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?