Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım etrafında hamile cinsiyeti belli yada dogum yapmış kızlar ve erkelerin hamile kaldokları ay ve günü bulursan haber et bana ben cok hyecan yaptom üçte üç doğru çıktı şaşkınım :)
Ablamın iki oğlu var ikisine de temmuzda hamile kaldı günü bilmiyorum valla işe yarar mı :))

Cok sagolll cnm amin insalah ben ve isteyen herkese nasip olur

Canm ben daha öğrenemedim hst gidemedim bazi sorunlardan ötürü sana cok grcmis olsun bahsettigin konuyla ilgili hicbir bilgim yok dilerim Rabbim saglikli oglunu kucagina almayi nasip eder

Eger bakamiyosan o ayri bi konu zaten hamile kalipta dogurmak bi marifet degil onemli olan o cocuga bakabilmek allah istedigin vakitte gonlunde olani nasip etsin cnm bnm kizim 3 yasinda cnm

Ah cnm valla bunlar hep imtihan elbet olacak inanıyorum. Olup düşüyorsa vardır bişey . Allah bağışlasın Yine bi kızın var şükret olmayanları düşün ve sakın ümidini kesme
Aynen ama bnm imtihanim biraz agir geldi bana ama neyse rabbim kimseye kaldiramayacagi yuku yuklemez vardir bundada bi hayir inslh inaniyorum en yakin zamanda olacak

Aynen ama bnm imtihanim biraz agir geldi bana ama neyse rabbim kimseye kaldiramayacagi yuku yuklemez vardir bundada bi hayir inslh inaniyorum en yakin zamanda olacak
Kesinlikle daha kaç ay kaç yıl geçti ki kendini böyle üzüyorsun dur bi üzerinden 3 yıl 4 yıl geçsin sonra olmuyor diye üzülürsün :)

Eger bakamiyosan o ayri bi konu zaten hamile kalipta dogurmak bi marifet degil onemli olan o cocuga bakabilmek allah istedigin vakitte gonlunde olani nasip etsin cnm bnm kizim 3 yasinda cnm
Allah razı olsun canm seninde inşallah rabbim en kısa sürede nasip eder sana

Canm ben ovulasyon testsinden bir anliyor bir anlamiyor giniyim kendimde de yanlis yaptigim icin simdi biliyorum die ahkam kesemiyorum :)

Sadece çatlama aninda karıştırıyorum ama diğer türlü yardimci olurum ben genelde buralardayim.

Bence adet biter bitmez ilk testi yap bakalim adet sonrasi da catlayanlar var baktin silik yada hic cizgi yok bekle 3.4 gun sonra basla kesintisiz yap hergun
Cikoo 5 54Kbr54 @Ceymiceyn kizlar ovu testim bugun gelecek adetimin 6. Gunundeyim sizce teste ne zaman baslayayim ve lutfen bu gunlerde bnm icin birazdaha aktif olabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…