- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.781
Daha önce takib etmişmi ondan sordum bende baya araştırmıstım canom senin varmı cocugun varsa hamile kaldığın ayı ve güni dermisin kızmı erkekmi onuda deCanm ben ovulasyon testsinden bir anliyor bir anlamiyor giniyim kendimde de yanlis yaptigim icin simdi biliyorum die ahkam kesemiyorum :)
Sadece çatlama aninda karıştırıyorum ama diğer türlü yardimci olurum ben genelde buralardayim.
Bence adet biter bitmez ilk testi yap bakalim adet sonrasi da catlayanlar var baktin silik yada hic cizgi yok bekle 3.4 gun sonra basla kesintisiz yap hergun
Daha önce takib etmişmi ondan sordum bende baya araştırmıstım canom senin varmı cocugun varsa hamile kaldığın ayı ve güni dermisin kızmı erkekmi onuda de
Canım ikiside tutuyor :))))
1.çocuk 8 eylül 2006 2.çocuk 1 ocak 2012 hamileyim 9 ekim 2018Yaz bakalım canım daha önce dogum yaptınsa garanti olsun ona bakalım daben fazla heyecan yaptım ya
13 ekimde hamile kaldın şuan erkek gibi görünüyor öncekinin günü belli degilmi mesela ağustosun 29 sinde ince ise erkek 20 sinden sonra ise kız diyor ondan sordum canımCanm ben kizima agustosta hamile kaldim
Simdiki de 13 ekimde yum gunuydu
Tek ilişki mi öncekilerin ikiside kız bu erkek gibi görinüyor canım1.çocuk 8 eylül 2006 2.çocuk 1 ocak 2012 hamileyim 9 ekim 2018
Ovulasyon kullandım 2 gün sürdü ovulasyon gece 1 gibi ilişki oldu sabah 11 gibi test yaptım siliklesmisti ilk defa erkek çıktı genelde hep kız dediler 2 Kızım varTek ilişki mi öncekilerin ikiside kız bu erkek gibi görinüyor canım
Kızona ağustosun 20 sinden sonra mı hamile kaldın öğrendiginde diğer ay girmismiydi şuan 13 ekim erkek diyor da bellimi cinsiyetiCanm ben kizima agustosta hamile kaldim
Simdiki de 13 ekimde yum gunuydu
Adetlerin nekdar sürüyor ona göre tahmini yumurtlama hesabı yapmam lazım da canım 6 mı 7 günmü onu desen bulurumBana bakabilirsin ilk çocuk son adet 3 ocak 2010 ikinci çocuk son adet 2 temmuz 2012 3. Çocuk son adet 09 şubat 2014, ve eğer buda tutarsa son adet 21.12.2018 hepsine bak bakalım
13 ekimde hamile kaldın şuan erkek gibi görünüyor öncekinin günü belli degilmi mesela ağustosun 29 sinde ince ise erkek 20 sinden sonra ise kız diyor ondan sordum canım
6 gün sürer geneldeAdetlerin nekdar sürüyor ona göre tahmini yumurtlama hesabı yapmam lazım da canım 6 mı 7 günmü onu desen bulurum
Bend eonu merak ettim canım denemekten zarar gelmez demiOnu tam bilmiyorum cnm bu takvimi biliyorim brnama takvimlere güvenmiyorum hiç diger arkadaslarda dene mutlaka yanilma cikiyor hicbir takvimin dogruluk payi %100 degil
Kızona ağustosun 20 sinden sonra mı hamile kaldın öğrendiginde diğer ay girmismiydi şuan 13 ekim erkek diyor da bellimi cinsiyeti
2 haftaya doktor kontrolum var öğrenince yazarım bilgiler ve nub teorisi bi bayan daha baktı hepsi kız dedi bakalım hayırlısı kizmi erkekmiBend eonu merak ettim canım denemekten zarar gelmez demi
30.06.1992 yıl doğumluyumBend eonu merak ettim canım denemekten zarar gelmez demi
1. Çocuğuna ocağın 20 sinden sonra kalmışsan kız önce ise erkek6 gün sürer genelde
Tamma canım bekliyorum2 haftaya doktor kontrolum var öğrenince yazarım bilgiler ve nub teorisi bi bayan daha baktı hepsi kız dedi bakalım hayırlısı kizmi erkekmi
Yumurtlaman mı 25 canım30.06.1992 yıl doğumluyum
2013 mayıs 25inde hamile kaldım
20yaşımı doldurmuştum
Benimkinede bi bakarmisin
Evet canımYumurtlaman mı 25 canım
1. Çocuğuna ocağın 20 sinden sonra kalmışsan kız önce ise erkek
2. Eğer yumurtlaman adetten sonra 5. Günlerde ise erkek temmuz 20 den sonra kız
3.bundada adetten sonra sadece yumurtlama icjn eer 5. Gine kadarsa erkek sonrası kız şubattaki yani bu kız gibi
4. De 21 aralık kız gibi canım tam tarihlerini bileydin daha net olurdu takvimi doğrulamak icin soruyordum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?