Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Daha önce takib etmişmi ondan sordum bende baya araştırmıstım canom senin varmı cocugun varsa hamile kaldığın ayı ve güni dermisin kızmı erkekmi onuda de

Canm ben kizima agustosta hamile kaldim

Simdiki de 13 ekimde yum gunuydu
Daha önce takib etmişmi ondan sordum bende baya araştırmıstım canom senin varmı cocugun varsa hamile kaldığın ayı ve güni dermisin kızmı erkekmi onuda de

Bana bakabilirsin ilk çocuk son adet 3 ocak 2010 ikinci çocuk son adet 2 temmuz 2012 3. Çocuk son adet 09 şubat 2014, ve eğer buda tutarsa son adet 21.12.2018 hepsine bak bakalım
Adetlerin nekdar sürüyor ona göre tahmini yumurtlama hesabı yapmam lazım da canım 6 mı 7 günmü onu desen bulurum

Onu tam bilmiyorum cnm bu takvimi biliyorim brnama takvimlere güvenmiyorum hiç diger arkadaslarda dene mutlaka yanilma cikiyor hicbir takvimin dogruluk payi %100 degil
13 ekimde hamile kaldın şuan erkek gibi görünüyor öncekinin günü belli degilmi mesela ağustosun 29 sinde ince ise erkek 20 sinden sonra ise kız diyor ondan sordum canım

Kizimda 9eylulde özelde kan sonucu 900 lu bir rakamdi sanirim öğrenmiştim canm 20 den sonra olma ihtimalim var

Bu hamilelikteki cinsiyeti ogrenmedim daha cnm
Kızona ağustosun 20 sinden sonra mı hamile kaldın öğrendiginde diğer ay girmismiydi şuan 13 ekim erkek diyor da bellimi cinsiyeti

6 gün sürer genelde
1. Çocuğuna ocağın 20 sinden sonra kalmışsan kız önce ise erkek
2. Eğer yumurtlaman adetten sonra 5. Günlerde ise erkek temmuz 20 den sonra kız
3.bundada adetten sonra sadece yumurtlama icjn eer 5. Gine kadarsa erkek sonrası kız şubattaki yani bu kız gibi
4. De 21 aralık kız gibi canım tam tarihlerini bileydin daha net olurdu takvimi doğrulamak icin soruyordum da

Benim 3 de kız. Yumurtama tam ne zamandı dersen genel olarak 30 günde bir adet olurdum ilk kızım adet günümde öğrenmiştim. 2. İse adet sonrası hemen kaldım diye düşünüyorum. 3.ise tam karmaşa adet geciktirici kullanmıştım ona rağmen kalmışım hiç bilmiyorum. Bunda ise yumurtlama günüm bugün gözüküyor ama dünde olmuş olabilir yarın da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…