- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.801
20 den sonra kız diyor canım zaten eylük 20 ye kadar kız diyor zaten hamile kalsan ozamana kadar o değere ulaşordo ben daha adet olmadan bin üzeriydi kızların değerleri yüksek çıkıyor sanıromKizimda 9eylulde özelde kan sonucu 900 lu bir rakamdi sanirim öğrenmiştim canm 20 den sonra olma ihtimalim var
Bu hamilelikteki cinsiyeti ogrenmedim daha cnm
Buna göre bakarsak ilki tutmadı çünkü 20 ocaktan sonra hemen gebelik öğrenilmez ben hemen öğrendim, ikinci ve üçüncü bilemem. 2. De hiç korunmada ilişki oldu o ay hangisi tuttu bilemem yumurtlama 16. Gün olurdu genelde. Üçüncü ise dediğim gibi tam bir karmaşa1. Çocuğuna ocağın 20 sinden sonra kalmışsan kız önce ise erkek
2. Eğer yumurtlaman adetten sonra 5. Günlerde ise erkek temmuz 20 den sonra kız
3.bundada adetten sonra sadece yumurtlama icjn eer 5. Gine kadarsa erkek sonrası kız şubattaki yani bu kız gibi
4. De 21 aralık kız gibi canım tam tarihlerini bileydin daha net olurdu takvimi doğrulamak icin soruyordum da
Senin yumurtlamanı hesaplaması biraz zor oldu da :) hepside kıztakvimde adet sonrası hemen hamile kalsan derimji su ama belirsiz oluncada böyle oluyor suan hamile isen kız gibi ama 20 aralık sonrası takvimde kız canım 20 ocak sonrası erkek takvim doğru cokqrsa bir çığır açacak gibiBenim 3 de kız. Yumurtama tam ne zamandı dersen genel olarak 30 günde bir adet olurdum ilk kızım adet günümde öğrenmiştim. 2. İse adet sonrası hemen kaldım diye düşünüyorum. 3.ise tam karmaşa adet geciktirici kullanmıştım ona rağmen kalmışım hiç bilmiyorum. Bunda ise yumurtlama günüm bugün gözüküyor ama dünde olmuş olabilir yarın da olabilir.
Baktığınız takvimin adı ne ?bi bende göz atayım))Senin yumurtlamanı hesaplaması biraz zor oldu da :) hepside kıztakvimde adet sonrası hemen hamile kalsan derimji su ama belirsiz oluncada böyle oluyor suan hamile isen kız gibi ama 20 aralık sonrası takvimde kız canım 20 ocak sonrası erkek takvim doğru cokqrsa bir çığır açacak gibi
Canım onu yanlış yazmışom 20 ocağa kadar kız sonrası erkekBuna göre bakarsak ilki tutmadı çünkü 20 ocaktan sonra hemen gebelik öğrenilmez ben hemen öğrendim, ikinci ve üçüncü bilemem. 2. De hiç korunmada ilişki oldu o ay hangisi tuttu bilemem yumurtlama 16. Gün olurdu genelde. Üçüncü ise dediğim gibi tam bir karmaşa
Şuan hamile olamam ki canım tutunursa dalan işte saha yumurtlama günü bugün bunun yerleşmesi carrı curtu karışık. Bakalım nasip. Senşn bebiş ne?Senin yumurtlamanı hesaplaması biraz zor oldu da :) hepside kıztakvimde adet sonrası hemen hamile kalsan derimji su ama belirsiz oluncada böyle oluyor suan hamile isen kız gibi ama 20 aralık sonrası takvimde kız canım 20 ocak sonrası erkek takvim doğru cokqrsa bir çığır açacak gibi
Adı yok canım koca karı takvimi sayılır bend eemin olmadan duyuru yapamıyorum ki ama birkaçında tutunca acaba dedim ikizime bakıcam onunda kız oda cevap verse onada emin olsam tamamdor :)Baktığınız takvimin adı ne ?bi bende göz atayım))
Benimmkide kız onda tuttu zaten :) bir iki güne bidaha ultrasona girip emin olayım da nuba göre hep erkekti öyle görünüyorduŞuan hamile olamam ki canım tutunursa dalan işte saha yumurtlama günü bugün bunun yerleşmesi carrı curtu karışık. Bakalım nasip. Senşn bebiş ne?
Nasıl bi takvim merak ettim şimdi .resmi varsa koy bende bakayım dogruluguna .bende çok insan var tanıdığım.Adı yok canım koca karı takvimi sayılır bend eemin olmadan duyuru yapamıyorum ki ama birkaçında tutunca acaba dedim ikizime bakıcam onunda kız oda cevap verse onada emin olsam tamamdor :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ilk çocuk muBenimmkide kız onda tuttu zaten :) bir iki güne bidaha ultrasona girip emin olayım da nuba göre hep erkekti öyle görünüyordu
Canım yalan cokarsa bende yalancı olurum emin olmadan atmakta istemiyorum acokcası emin olsam oo coktan atardom :)Nasıl bi takvim merak ettim şimdi .resmi varsa koy bende bakayım dogruluguna .bende çok insan var tanıdığım.
Teşekkür ederim bizelride düşünüp paylastigin için
Evet ilk inşaAllah hep hayalimde ilki kız olsundu nasib oluyor bir değisiklik olmazsaAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ilk çocuk mu
Neden yalancı oluyorsunki ya öyle düşünme.sagolki bizide düşünüp paylaşıyorsun.ozelden at banaCanım yalan cokarsa bende yalancı olurum emin olmadan atmakta istemiyorum acokcası emin olsam oo coktan atardom :)
Canım sağdan baktım erkek soldan baktım erkek öğrenirsen haber et mutlaka bend eheyecan yaptom kendini kaptorma ama aslonda emin olanlara ilk soruyorum ki heveslenip hevesi kursağında kalmasın kimsenin diye yanloş analma beniAytanesii benimkine tekrar bakarmisiniz size zahmet olmazsa erkek deyince bi heyacan yaptım tabi önce Allah bilir 9 ekim 2018
Neden yalancı oluyorsunki ya öyle düşünme.sagolki bizide düşünüp paylaşıyorsun.ozelden at bana
Evet ilk inşaAllah hep hayalimde ilki kız olsundu nasib oluyor bir değisiklik olmazsa
Sağol canımCnm muhtemelen bu takvimi diyor ama bu takvimi adet dongune gore degilde yumurtlama tarihine gore hesaplaman lazim
Bu takvimmis canım ama bende tutmuyor kızım var))Cnm muhtemelen bu takvimi diyor ama bu takvimi adet dongune gore degilde yumurtlama tarihine gore hesaplaman lazim
Yok canım niye yanlış anliyim Esimde bende kiz olacakmış gibi dusunuyoruz esim ismini bile hazırladı kizlarimda öyle hayırlısı olsun ne olursaCanım sağdan baktım erkek soldan baktım erkek öğrenirsen haber et mutlaka bend eheyecan yaptom kendini kaptorma ama aslonda emin olanlara ilk soruyorum ki heveslenip hevesi kursağında kalmasın kimsenin diye yanloş analma beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?