- 11 Haziran 2017
- 2.256
- 712
- 73
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.841
Senin bebegin bana kalırsa kesinlikle erkek .ama her şeyin iyisini Allah bilir.Allah razi olaun canm insallah
Evet 27 yaş ekimde hamile kaldim
Rabbim tez zamanda sanada oglan bebegine hamile kalmayi nasip etsin insallah
Canım merhaba nerelerdesin sen yoktun baya girmedin hamilemisin yanlış anlamadıysaam :)Bana bakabilirsin ilk çocuk son adet 3 ocak 2010 ikinci çocuk son adet 2 temmuz 2012 3. Çocuk son adet 09 şubat 2014, ve eğer buda tutarsa son adet 21.12.2018 hepsine bak bakalım
Yok canım hamile değilimCanım merhaba nerelerdesin sen yoktun baya girmedin hamilemisin yanlış anlamadıysaam :)
Senin bebegin bana kalırsa kesinlikle erkek .ama her şeyin iyisini Allah bilir.
İnşallah canım dua et banada çokça
Aynen cnm adetim muhtemelen yarin biter iki gundur lekelenmeye donmus zaten kanamam kesilmis durumda yarinda temizlenmesem 8 . Gun kesin yikanirim 9. Gun testlere baslarim artik hayirlisi olur insalahCanım ozaman adetten sonra başla sen 30 normal bir zaman dilimi inşaAllah hayırlısı olur
Ozaman esinle sık ilişki olmasonda spermler biraz kuvvetlensin çogalsın ki yumurtlama zamanını da kaçırma rabbim inşaAllah bu ay nasib eder canımAynen cnm adetim muhtemelen yarin biter iki gundur lekelenmeye donmus zaten kanamam kesilmis durumda yarinda temizlenmesem 8 . Gun kesin yikanirim 9. Gun testlere baslarim artik hayirlisi olur insalah
Zaten adamcağız 1 haftadirOzaman esinle sık ilişki olmasonda spermler biraz kuvvetlensin çogalsın ki yumurtlama zamanını da kaçırma rabbim inşaAllah bu ay nasib eder canım
Amin canım.inşaAllahZaten adamcağız 1 haftadirbeklemede cnm onu adetim bittikten sonra degerlendirecem yum zamanina yakin tekrar canli ve hareketli olanlar birikir yine inslh nasip olur cnm kismetimizde ne varsa onu gorecez artik rabbim saglikla yavrunu kucagina almayi nasip etsin insalh
Allah razi olsun canim,Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Evet canim ama erken oldu benim, sabah iliski oldu aksam siliklesti cizgiCnm sen takip yaptın mı
Ne yapiyorsunuz benim 2 cocugum var deneyelim ne tutacak merak ettimBakalım birkaç kiside daha deniyelim yeni bir yakvimmi bulduk ne koca karı ilaçları olur ya onlar gibi)
Hamile kaldıgon ay ve biliyorsan günü oinemli canım iliskin de inemli medela ovulasyon yaptın mı yumurtlamayo biliyormusun garanti sonu icin bunlarıda biliyorsan bakalımNe yapiyorsunuz benim 2 cocugum var deneyelim ne tutacak merak ettim
Geçmiş olsun sağsalim kucağına almak nasib olsun ben iyiyim bendede şeker sorunu var.inşallah sorunsuz doğum olur hepimiz için.Merhaba kızlar nasılsınız internetim olmadığı için sayfaları hızlıca geçtim umarım herkes iyidir. Ben sık giremiyorum umarım her şey gönlünüzce olur.Cikoo canım öğrenebildin mi cinsiyeti insallah gönlündeki hayırlısı ile olur canım.
Prensesim2016 sen nasılsın canım ben ovulasyon testi yapamamıştım insallah sen anlarsın canım ben piki yakalayamamıştım bir türlü. Stres en büyük etken kafanı dağıtacak şeylerle uğraşabilirsin. Allah gönlüne göre versin insallah canım.
@54Kbr54 sen nasılsın canım.
@divinity @Kizlarinin annecigi @nurecrin K Khvekokusu20pirlanta97 Bilgiler @babymuck @Ravzamm ve hatırlamadığım herkes nasılsınız. Kusura bakmayın aklıma gelenleri yazdım.
Biz bugün 17 haftalık olduk. Ikıncı ve üçüncü çocuğu olanlara sorum olacaktı. Plasentasi aşağı da olup sonra yukarı çıkan var mı. Doktorum korkuttu biraz internetten araştırdım 28.haftaya kadar çıkıyormuş ama doktor bayağı olumsuz konuştu. Sadece ağır iş yapmayın ayakta çok durmayın diyor da yapabileceğim başka bir şey var mı acaba. Zaten ayakta değildim surekli yatıyordum böyle olması epey moralimi bozdu. Inşallah sağ salim kucagimiza almak nasip olur diyeyim.
Herkes kendine iyi baksın cevap veremezsem hakkınızı helal edin nerede internet bulursam yanınızdayım insallah hemen. Allaha emanet olun.
Bazen hakkımızdaki hayri şer şeriti hayr sanarız vardır bundada bir hayır de.Allah kızını sana bağışlasın şükür rabbime bi tane var .Evet cnm artik bnm sabretmekten baska yapacak hicbisey kalmadi huzunlerim umutlarim hepsi yok olup gitti artik rabbim bana ve buradaki butun isteyen arkadaslarima nasip etsin hamile olanlarada saglikli bi sekilde kucaklarina almak nasip olsun bnm artik dayanma gucum tutunacak dalim kalmadi bu kadar ay olmuyorsa olupta dusuyorsa vardir rabbimin bir bildigi 2.dusugumde canli canli yapilan ve bayginlik gecirecek kadar aci cektigim o kurtajin psikolojik olarak hala etkisi uzerimde 7 ay gecti aradan hamile kaldim oda evdeki yaptigim 3 gunluk dogum sancisindan beter olan sanci ve aciyi cektim bebegim benden ayrildi gitti rabbim beni oyle bi sinadiki Acaba cok cocuk istiyorum diyemi oyle oldu neyse rabbim beni beterinden korusun kizimi bana bagislasin bu saaten sonra hicbisey istemiyorum
Banada bakarmısınHamile kaldıgon ay ve biliyorsan günü oinemli canım iliskin de inemli medela ovulasyon yaptın mı yumurtlamayo biliyormusun garanti sonu icin bunlarıda biliyorsan bakalım
Valla ilk cocuk son adet tarihi 2 haziran 2014 sık iliski ile, adetlerim 7-8 gun suruyor 8 hazirandan sonra ama gununu bilmiyorum. Ikinci cocuk ise son adet 27 aralik 2017 o da sık iliski ile 3 ocak 2018den sonra yine tam hangi gun bilmiyorum.Hamile kaldıgon ay ve biliyorsan günü oinemli canım iliskin de inemli medela ovulasyon yaptın mı yumurtlamayo biliyormusun garanti sonu icin bunlarıda biliyorsan bakalım
Kiz sende eskidenn buralardaydin senide hatirladim sende hala hamile kalamadinmiNe yapiyorsunuz benim 2 cocugum var deneyelim ne tutacak merak ettim
Aynen oyle diyorum bende cok sukurki kizim var o hic olmayanlar ne yapiyo umarim rabbim benden once hic olmayanlara nasip eder sonrada bana her duamda oncelikle hic evladi olmayanlara istiyorum sonrada kendimeBazen hakkımızdaki hayri şer şeriti hayr sanarız vardır bundada bir hayır de.Allah kızını sana bağışlasın şükür rabbime bi tane var .
Senin erkek görinüyor ama bellimi cinsiyetiBanada bakarmısın
12 temmuz adet başlangıcı 22 temmuz yumurtlama ve tek ilişki hamile kaldım.
24 gün arayla adet oluyorum 5 gün sürüyo
2017 deki kız diğeri adetlerin ayda birmi kaçgüd ebir oluyor ida önemli yumurtlama icinValla ilk cocuk son adet tarihi 2 haziran 2014 sık iliski ile, adetlerim 7-8 gun suruyor 8 hazirandan sonra ama gununu bilmiyorum. Ikinci cocuk ise son adet 27 aralik 2017 o da sık iliski ile 3 ocak 2018den sonra yine tam hangi gun bilmiyorum.
Evet belli erkek sizler için yaptım dedin ya doğruluğuna bakayım dememiş ol diye söyledim.Senin erkek görinüyor ama bellimi cinsiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?