Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynen cnm adetim muhtemelen yarin biter iki gundur lekelenmeye donmus zaten kanamam kesilmis durumda yarinda temizlenmesem 8 . Gun kesin yikanirim 9. Gun testlere baslarim artik hayirlisi olur insalah
Ozaman esinle sık ilişki olmasonda spermler biraz kuvvetlensin çogalsın ki yumurtlama zamanını da kaçırma rabbim inşaAllah bu ay nasib eder canım

Ozaman esinle sık ilişki olmasonda spermler biraz kuvvetlensin çogalsın ki yumurtlama zamanını da kaçırma rabbim inşaAllah bu ay nasib eder canım
Zaten adamcağız 1 haftadir beklemede cnm onu adetim bittikten sonra degerlendirecem yum zamanina yakin tekrar canli ve hareketli olanlar birikir yine inslh nasip olur cnm kismetimizde ne varsa onu gorecez artik rabbim saglikla yavrunu kucagina almayi nasip etsin insalh

Amin canım.inşaAllah

Geçmiş olsun sağsalim kucağına almak nasib olsun ben iyiyim bendede şeker sorunu var.inşallah sorunsuz doğum olur hepimiz için.

Bazen hakkımızdaki hayri şer şeriti hayr sanarız vardır bundada bir hayır de.Allah kızını sana bağışlasın şükür rabbime bi tane var .

Hamile kaldıgon ay ve biliyorsan günü oinemli canım iliskin de inemli medela ovulasyon yaptın mı yumurtlamayo biliyormusun garanti sonu icin bunlarıda biliyorsan bakalım
Banada bakarmısın
12 temmuz adet başlangıcı 22 temmuz yumurtlama ve tek ilişki hamile kaldım.
24 gün arayla adet oluyorum 5 gün sürüyo

Hamile kaldıgon ay ve biliyorsan günü oinemli canım iliskin de inemli medela ovulasyon yaptın mı yumurtlamayo biliyormusun garanti sonu icin bunlarıda biliyorsan bakalım
Valla ilk cocuk son adet tarihi 2 haziran 2014 sık iliski ile, adetlerim 7-8 gun suruyor 8 hazirandan sonra ama gununu bilmiyorum. Ikinci cocuk ise son adet 27 aralik 2017 o da sık iliski ile 3 ocak 2018den sonra yine tam hangi gun bilmiyorum.

Bazen hakkımızdaki hayri şer şeriti hayr sanarız vardır bundada bir hayır de.Allah kızını sana bağışlasın şükür rabbime bi tane var .
Aynen oyle diyorum bende cok sukurki kizim var o hic olmayanlar ne yapiyo umarim rabbim benden once hic olmayanlara nasip eder sonrada bana her duamda oncelikle hic evladi olmayanlara istiyorum sonrada kendime

Valla ilk cocuk son adet tarihi 2 haziran 2014 sık iliski ile, adetlerim 7-8 gun suruyor 8 hazirandan sonra ama gununu bilmiyorum. Ikinci cocuk ise son adet 27 aralik 2017 o da sık iliski ile 3 ocak 2018den sonra yine tam hangi gun bilmiyorum.
2017 deki kız diğeri adetlerin ayda birmi kaçgüd ebir oluyor ida önemli yumurtlama icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…