Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
En son ki attığımdan sonra hic gidemedim nasil iyi mi bebek hic bilmiyorum bende en kisa zamanda gitmek istiyorum merak icindeyim en coksa sagligini merak ediyorum hic doya doya izleyemedim bebegimi devlet hast bilirsin zaten.
Sağol canım
Nasilsin iyimisin.bebisin büyüdümu .uktrasonlari bekliyorum))
Artik hayirlisi biraz sıkıntılı bir durum olduğu iicin esime baski da yapmıyorum insallah en kisa surede giderim guzel haberlerle gelirim.

İnsallah iyidir canım
Ne zaman gitsen buradayım paylaş yorumlariz.insallah erkek olur))

Cikoo @54Kbr54 iwashereonce kizlar ovu testim bugun gelecek adetimin 6. Gunundeyim sizce teste ne zaman baslayayim ve lutfen bu gunlerde bnm icin birazdaha aktif olabilirmisiniz
İnşaAllah canım elimizden geleni yapmaya çalışırız
Bence adetinin bittiğinin ertesi güne başla sende düzensizlikler olduğu için daha garanti olur

Tamam cnm

Ozaman adeti 2 gün geç yap yoksa birgün bekle sonra devam et 30 u geçiyorsa adetten hemen sonra olmaz yumurtlaman ama her ay aynı olmuyor malum hayırlısı olsun canım
Cnm simdi soyle diyim eylulde dusuk yaptim dusukten sonraki ilk adetim 29 ekim 2. Adetim 29 kasim .3 adetim 2 ocak yani bu ay 35. Gunde adet oldum ama eminimki bu ay cok stres yaptim hamilemiyim diye 4 gun gecikti oyle

Cnm simdi soyle diyim eylulde dusuk yaptim dusukten sonraki ilk adetim 29 ekim 2. Adetim 29 kasim .3 adetim 2 ocak yani bu ay 35. Gunde adet oldum ama eminimki bu ay cok stres yaptim hamilemiyim diye 4 gun gecikti oyle
Canım ozaman adetten sonra başla sen 30 normal bir zaman dilimi inşaAllah hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…