- 10 Ekim 2018
- 517
- 643
- 18
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.821
Artik hayirlisi biraz sıkıntılı bir durum olduğu iicin esime baski da yapmıyorum insallah en kisa surede giderim guzel haberlerle gelirim.Sağol canım
Nasilsin iyimisin.bebisin büyüdümu .uktrasonlari bekliyorum))
Bu takvimmis canım ama bende tutmuyor kızım var))
İnsallah iyidir canımEn son ki attığımdan sonra hic gidemedim nasil iyi mi bebek hic bilmiyorum bende en kisa zamanda gitmek istiyorum merak icindeyim en coksa sagligini merak ediyorum hic doya doya izleyemedim bebegimi devlet hast bilirsin zaten.
Artik hayirlisi biraz sıkıntılı bir durum olduğu iicin esime baski da yapmıyorum insallah en kisa surede giderim guzel haberlerle gelirim.
27yaşın vardi dimi?ekimdemi hamile kaldin?Iste o yuzden takvimlere inanmiyorum dogruluk payi yok Rabbim hepimize gonlumuzden geceni sagliklo hayirli sekilde nasip etsin
İnşaaalah gönlünüzdeki olur canımYok canım niye yanlış anliyim Esimde bende kiz olacakmış gibi dusunuyoruz esim ismini bile hazırladı kizlarimda öyle hayırlısı olsun ne olursa
Amin İnşallah.bende beklemedeydim ama adet oldum bu gunIste o yuzden takvimlere inanmiyorum dogruluk payi yok Rabbim hepimize gonlumuzden geceni sagliklo hayirli sekilde nasip etsin
Sağol canım Allah razı olsunÇok çok sevindim Allah gönlünüze göre versin insallah darısı isteyen herkese
İnşaAllah canım elimizden geleni yapmaya çalışırızCikoo @54Kbr54 iwashereonce kizlar ovu testim bugun gelecek adetimin 6. Gunundeyim sizce teste ne zaman baslayayim ve lutfen bu gunlerde bnm icin birazdaha aktif olabilirmisiniz
Adetlerim Duzensiz oluyor normalde4. Gün başlasan daha iyi olur nezaman oluyor normalde
evet ama bunun hesabı biraz zor diğerlerine göre iliski ve yumurtlama önemli bunlar net bilinmesi gerekiyor :)Cnm muhtemelen bu takvimi diyor ama bu takvimi adet dongune gore degilde yumurtlama tarihine gore hesaplaman lazim
2 yil cnm 2 yildir ugrasiyorum olmasi icin sonu hep husran oluyo amaKesinlikle daha kaç ay kaç yıl geçti ki kendini böyle üzüyorsun dur bi üzerinden 3 yıl 4 yıl geçsin sonra olmuyor diye üzülürsün :)
Amin cnm insalhAllah razı olsun canm seninde inşallah rabbim en kısa sürede nasip eder sana
Tamam cnmCanm ben ovulasyon testsinden bir anliyor bir anlamiyor giniyim kendimde de yanlis yaptigim icin simdi biliyorum die ahkam kesemiyorum :)
Sadece çatlama aninda karıştırıyorum ama diğer türlü yardimci olurum ben genelde buralardayim.
Bence adet biter bitmez ilk testi yap bakalim adet sonrasi da catlayanlar var baktin silik yada hic cizgi yok bekle 3.4 gun sonra basla kesintisiz yap hergun
Aynen cnm oyle yaparim bendeİnşaAllah canım elimizden geleni yapmaya çalışırız
Bence adetinin bittiğinin ertesi güne başla sende düzensizlikler olduğu için daha garanti olur
Ozaman adeti 2 gün geç yap yoksa birgün bekle sonra devam et 30 u geçiyorsa adetten hemen sonra olmaz yumurtlaman ama her ay aynı olmuyor malum hayırlısı olsun canımAdetlerim Duzensiz oluyor normalde
Zamanı var demekkş2 yil cnm 2 yildir ugrasiyorum olmasi icin sonu hep husran oluyo ama
Cnm simdi soyle diyim eylulde dusuk yaptim dusukten sonraki ilk adetim 29 ekim 2. Adetim 29 kasim .3 adetim 2 ocak yani bu ay 35. Gunde adet oldum ama eminimki bu ay cok stres yaptim hamilemiyim diye 4 gun gecikti oyleOzaman adeti 2 gün geç yap yoksa birgün bekle sonra devam et 30 u geçiyorsa adetten hemen sonra olmaz yumurtlaman ama her ay aynı olmuyor malum hayırlısı olsun canım
Aynen en iyisi sabir herseyin ilacidir bizede beklemek dusuyoZamanı var demekkş(((
İnsallah iyidir canım
Ne zaman gitsen buradayım paylaş yorumlariz.insallah erkek olur))
27yaşın vardi dimi?ekimdemi hamile kaldin?
Amin İnşallah.bende beklemedeydim ama adet oldum bu gun
Canım ozaman adetten sonra başla sen 30 normal bir zaman dilimi inşaAllah hayırlısı olurCnm simdi soyle diyim eylulde dusuk yaptim dusukten sonraki ilk adetim 29 ekim 2. Adetim 29 kasim .3 adetim 2 ocak yani bu ay 35. Gunde adet oldum ama eminimki bu ay cok stres yaptim hamilemiyim diye 4 gun gecikti oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?