- 24 Ağustos 2015
- 888
- 1.487
- 113
- 44
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #59.061
Tabii pik olayını yakalarsamElifAsel54 evet canim benim bu ay denemek istiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii pik olayını yakalarsamElifAsel54 evet canim benim bu ay denemek istiyorum.
Cevrem oyle diyor canim halbuki pamuk gibi insanim dimiAma hiç öyle gözükmüyorsun canim
Ama hiç öyle gözükmüyorsun canim
Benim agrim cok fazla oluyor canim yanma pek olmuyorDemekki bütün gacilar sinir Bende vücut sıcaklığı el ayak yanması oluyor
Kasık ağrıların mi oluyor benim genellikle sürekli sol taraf oluyor yum zamanıBenim agrim cok fazla oluyor canim yanma pek olmuyor
Rabbim gönlüne göre versin canim sağlıklicaElifAsel54 evet canim benim bu ay denemek istiyorum.
Evet canim aynen çevren yanılıyor bence:)Cevrem oyle diyor canim halbuki pamuk gibi insanim dimi![]()
Saol canım benim hepimizin insallah versinRabbim gönlüne göre versin canim sağlıklica
Canim agri kesici alabilirsin 500 olandan belki 100o ağır olur ama 500 alablirsin. Bana Dr verdi hep önerdi yine diğer arkadaşlar da önerilerini söylesinler ama bence alabilirsin canimKizlar dunden beri hic bitmeyen bi bas agrim var napcam bilmiyorum cokta agri kesici kullanmak istemiyorum ama dayanamiyorum
yavaş gidinnnHahahahahah aynenKızlar yavaş gidin yetişemiyorum. Okumasam da olmaz merak ederim.Okuyunca da işimden oluyorum
yavaş gidinnn
![]()
Acaba soldan mi yumurtluyosun hepKasık ağrıların mi oluyor benim genellikle sürekli sol taraf oluyor yum zamanı
canim kasik agrisi bel agrisi bacagima vuran agri bas agrisi ne ararsan var bende o günlerde
Canim sende pko kist vb bisey var mi her ay düzenli adet olur musun? Benim mesela her ay kendiliginden yumurta gelismez 3-4 ayda bir gelişir. Acaba gelismeyecek mi yumurtan bu ay ?Arkadaşlar testi yaptım yine ayni sanırım Umut yok gibi
Aynen bende oyle olmusum cnm bugun 2 tane agri kesici aldim mecburen basim patlamak derecede agriyoKizlar dunden beri hic bitmeyen bi bas agrim var napcam bilmiyorum cokta agri kesici kullanmak istemiyorum ama dayanamiyorum
Bende Yok canim ben düzenli adet oluyorum. Sadece son hamile kaldığımda kist olduğunu söylemişlerdi ama zararsız geçici. Zaten kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğin kalbi atmadıCanim sende pko kist vb bisey var mi her ay düzenli adet olur musun? Benim mesela her ay kendiliginden yumurta gelismez 3-4 ayda bir gelişir. Acaba gelismeyecek mi yumurtan bu ay ?
Aynen canim sağ nadir ama soldan hep oluyor solede bişey var sağ yum olsa bile sol da yumurtlarmis gibi agrir mis bilmiyorum neden hep sol onuda anlamış degilimAcaba soldan mi yumurtluyosun hepsola bide kiz derler bak
canim kasik agrisi bel agrisi bacagima vuran agri bas agrisi ne ararsan var bende o günlerde
![]()
Canim ya seninle yazdırdıktan sonra dedim bir daha deneyeyim bak böyle simdiBende Yok canim ben düzenli adet oluyorum. Sadece son hamile kaldığımda kist olduğunu söylemişlerdi ama zararsız geçici. Zaten kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğin kalbi atmadı