Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızımda eşim
Yumurtlama günü ertesi kızım oldu Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım

Siz diet felan yaptinizmi mesala peynir gibi karbonatlu su felan ictinizmi acaba
Süt ürünleri tüketmedim alkali su limonlu su içtim soğan kürü yaptım et yedi eşim keçi boynuzu suyu içti eşim keçi boynuzu özü yedi sonra bide beş gün pehriz yaptı canım böyle iste

Hakkında hayırlısı böyleymiş canım ne diyelim sen elinden geleni yaptın şu da şöyle olsaymış belki olurdu diyebileceğimiz bişey yok
Aynen Canim ya herseyi ysptim dusunuyorumda keske sunuda yapsaydim diycegim hicbisey fitil bile kullandim ictigim suyu sade icmezdim ya limonlu yada karbonatli icerdim

İkisinde de olmadım
Biri kız biri erkek

Aynen Canim ya herseyi ysptim dusunuyorumda keske sunuda yapsaydim diycegim hicbisey fitil bile kullandim ictigim suyu sade icmezdim ya limonlu yada karbonatli icerdim
Canım zaten bu yöntemler vs. insan kendi içinde kalmaması için yapmalı
Vicdanın rahat bir pişmanlığın yok en azından
Herşeyi mükemmel de yapsak nasipten ötesi yok gerçekten

Kizlar ben yine ovulasyon testi yapacam ama busefer laboqucik degil innovita kulanacam laboqucik cok yaniltti beni cok dogru durust yumurtlamam hangi tarihte oldu bilemedim
Evet laboqucik çok yanıltıcı ben de hep onu kullandım. Bu sefer Amazon’dan ceymicemin kullandığından sipariş verecektim o da kendi fiyatı kadar kargo istiyo neredeyse 160 TL’ye geliyordu. Mecbur yine laboquick+miratech sipariş verdim. En kritik gün mirateceh kullanıcam diğer günler laboquichle yaklaştığımın takibini yapıcam.innovita kullananmadım bilmiyorum nasıl olduğunu canım ama şuna Eminim hiç biri laboqucik kadar yanıltamaz

İki saat sonra siliklesti canım loqupak kullandım eczaneden de almıştım yanılma olmasın diye ilişki akşamı onlada yapmistim
Aynen ben de öyle yaptım bu ay çok yanıltıcı çünkü ucuz etin yahnisi misali inşallah gönlündekidir canım ki ben erkek hissediyorum Nub ta öyleydi. Ne zaman öğreneceksin?

Aynen ben de öyle yaptım bu ay çok yanıltıcı çünkü ucuz etin yahnisi misali inşallah gönlündekidir canım ki ben erkek hissediyorum Nub ta öyleydi. Ne zaman öğreneceksin?
İnşallah canım hepimizin gönlündeki olur bugün ikili testin sonuçlarını almaya gittim rica ettim doktora cinsiyeti için bakmadı randevum yoktu bayrama yakın giderim cinsiyeti öğrenmek için hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…