- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.501
Sagol cnm insallahSağlıkla doğsun büyüsün inşallah canım. Adet döngün kaç gün acaba ?
Kızımda eşimKızlar merhaba bir şey sormak istiyorum bebek bekleyen annelere .
Şimdi şöyle bi durum var ilişki esnasında önce kim boşalırsa cinsiyet o yönde oluyormuş .
Yani ilk erkek boşalırsa kız
İlk kadın boşalırsa erkek bebek oluyormuş .
Şu an hamile bayanlar kendi durumlarından örnek verebilir mi ?
Teşekkür ederim :)
Amin inşallah canımYumurtlama günü ertesi kızım oldu Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Süt ürünleri tüketmedim alkali su limonlu su içtim soğan kürü yaptım et yedi eşim keçi boynuzu suyu içti eşim keçi boynuzu özü yedi sonra bide beş gün pehriz yaptı canım böyle isteSiz diet felan yaptinizmi mesala peynir gibi karbonatlu su felan ictinizmi acaba
İyiyim canım teşekkür ederim pehriz beş gündür tek ilişki olduSen nasılsın canım senin perhiz kaç gündü tek ilişkiydi sanırım biraz bilgi verirmisin
Tskler canimSüt ürünleri tüketmedim alkali su limonlu su içtim soğan kürü yaptım et yedi eşim keçi boynuzu suyu içti eşim keçi boynuzu özü yedi sonra bide beş gün pehriz yaptı canım böyle iste
Ovulasyon testi kullandinmi peki kızına hamile kaldigindaYumurtlama günü ertesi kızım oldu Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Belli oldumu bebis canimİyiyim canım teşekkür ederim pehriz beş gündür tek ilişki oldu
Aynen Canim ya herseyi ysptim dusunuyorumda keske sunuda yapsaydim diycegim hicbisey fitil bile kullandim ictigim suyu sade icmezdim ya limonlu yada karbonatli icerdimHakkında hayırlısı böyleymiş canım ne diyelim sen elinden geleni yaptın şu da şöyle olsaymış belki olurdu diyebileceğimiz bişey yok
İkisinde de olmadımKızlar merhaba bir şey sormak istiyorum bebek bekleyen annelere .
Şimdi şöyle bi durum var ilişki esnasında önce kim boşalırsa cinsiyet o yönde oluyormuş .
Yani ilk erkek boşalırsa kız
İlk kadın boşalırsa erkek bebek oluyormuş .
Şu an hamile bayanlar kendi durumlarından örnek verebilir mi ?
Teşekkür ederim :)
Canım zaten bu yöntemler vs. insan kendi içinde kalmaması için yapmalıAynen Canim ya herseyi ysptim dusunuyorumda keske sunuda yapsaydim diycegim hicbisey fitil bile kullandim ictigim suyu sade icmezdim ya limonlu yada karbonatli icerdim
Yok canım belli değil dahaBelli oldumu bebis canim
Canım sen ovulasyon testiyle mi takip etmiştin . Testin nasılken deneme oldu ? Ben senin bebişin nubunu hatırlıyorum erkek gibi dikti. İnşallah öyledir.Yok canım belli değil daha
Evet laboqucik çok yanıltıcı ben de hep onu kullandım. Bu sefer Amazon’dan ceymicemin kullandığından sipariş verecektim o da kendi fiyatı kadar kargo istiyo neredeyse 160 TL’ye geliyordu. Mecbur yine laboquick+miratech sipariş verdim. En kritik gün mirateceh kullanıcam diğer günler laboquichle yaklaştığımın takibini yapıcam.innovita kullananmadım bilmiyorum nasıl olduğunu canım ama şuna Eminim hiç biri laboqucik kadar yanıltamazKizlar ben yine ovulasyon testi yapacam ama busefer laboqucik degil innovita kulanacam laboqucik cok yaniltti beni cok dogru durust yumurtlamam hangi tarihte oldu bilemedim
Pikten iki saat sonra oldu canımCanım sen ovulasyon testiyle mi takip etmiştin . Testin nasılken deneme oldu ? Ben senin bebişin nubunu hatırlıyorum erkek gibi dikti. İnşallah öyledir.
Ne zaman silinmeye başladı peki kaç saat sonra yani? Sonrasında da test yapmaya devam ettin mi ? Bir de hangi marka test kullandın canım?Pikten iki saat sonra oldu canım
İki saat sonra siliklesti canım loqupak kullandım eczaneden de almıştım yanılma olmasın diye ilişki akşamı onlada yapmistimNe zaman silinmeye başladı peki kaç saat sonra yani? Sonrasında da test yapmaya devam ettin mi ? Bir de hangi marka test kullandın canım?
Aynen ben de öyle yaptım bu ay çok yanıltıcı çünkü ucuz etin yahnisi misaliİki saat sonra siliklesti canım loqupak kullandım eczaneden de almıştım yanılma olmasın diye ilişki akşamı onlada yapmistim
İnşallah canım hepimizin gönlündeki olur bugün ikili testin sonuçlarını almaya gittim rica ettim doktora cinsiyeti için bakmadı randevum yoktu bayrama yakın giderim cinsiyeti öğrenmek için hayırlısı bakalımAynen ben de öyle yaptım bu ay çok yanıltıcı çünkü ucuz etin yahnisi misaliinşallah gönlündekidir canım ki ben erkek hissediyorum Nub ta öyleydi. Ne zaman öğreneceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?