Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynen oyle cok kotu bi marka hic sevmedim brn onu cnm

He ya çok kötü bir durum eşim dışarda bekledi beni ben hemen girip çıkınca adama bı üzüntü coktu

Ben daha çok heyecanlıydım üç kızım var, buna ne diyecek acaba diye çok merak ediyordum umutluydum da aslında. Kese konumu, Nub, kafa yapısı, yüzük testi, çoğu belirtiler hep Erkekti. Ne bileyim yine içimde bi umut var, bacak arasını görüp demedi ya

Rabbim nasip eder bizede inşallah bende de var üç prenses valla bende hiç anlamıyorum resimden nubdan filan siz bana erkek diyince umutlandık eşim soruyor ne diyorlar ne diyorlar diye doktorda erkek der insallah

Rabbim nasip eder bizede inşallah bende de var üç prenses valla bende hiç anlamıyorum resimden nubdan filan siz bana erkek diyince umutlandık eşim soruyor ne diyorlar ne diyorlar diye doktorda erkek der insallah

Seninde mi üç kızın var, hayırlısı olsun canım nspalım nasipse olur zaten

Kızlar hayırlısını dileyin bende erkek olsun diye cok dua ettim şükür erkek ama hamileligim cok sıkıntili geciyor plesenta previya yim 2 ay kanamam sürdu simdi yatiyorum 2 kizim var onlara bile bakamiyorum doktorlar riskli kanamali olur hem anne hem bebek hayati tehlike var dediler heran erken dogum riski var 2 aydir hergun agliyorum bana bisey olursa kizlarm napar diye yeterki oglum olsun herzoruga katlanirim Allahim dedim hayirlisini dileyin yarim dua etmeyin benim gibi

Mrb Cnm bacak arasini gormediyse benzetme yapiyolar kesin kiz demediyse bana ikili teste kiza benziyo dediler 18 haftam erkek cikti kesin dedi organi gordu banada gosterdi beta hcg 87 cikmisti ikili testte anladimki kesin organi gormeden emin olmamak lazim

Cok gecmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşallah sag salim vaktiyle dogar bebegin ikinizde sag salim evinize dönersiniz. Rabbim evlatlarına bagıslasın seni

Ay Çok geçmiş olsun. Rabbim oğlunu sana seni kızlarına bağışlasın. Sağsalim kucağına al inş. Sende yumurtlama takip mi yaptın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…