- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.521
Hadi hayırlısı canımİnşallah canım hepimizin gönlündeki olur bugün ikili testin sonuçlarını almaya gittim rica ettim doktora cinsiyeti için bakmadı randevum yoktu bayrama yakın giderim cinsiyeti öğrenmek için hayırlısı bakalım
Aynen oyle cok kotu bi marka hic sevmedim brn onu cnmEvet laboqucik çok yanıltıcı ben de hep onu kullandım. Bu sefer Amazon’dan ceymicemin kullandığından sipariş verecektim o da kendi fiyatı kadar kargo istiyo neredeyse 160 TL’ye geliyordu. Mecbur yine laboquick+miratech sipariş verdim. En kritik gün mirateceh kullanıcam diğer günler laboquichle yaklaştığımın takibini yapıcam.innovita kullananmadım bilmiyorum nasıl olduğunu canım ama şuna Eminim hiç biri laboqucik kadar yanıltamaz
Canım sen haftaya özele gitsen öğrenebilirsinİnşallah canım hepimizin gönlündeki olur bugün ikili testin sonuçlarını almaya gittim rica ettim doktora cinsiyeti için bakmadı randevum yoktu bayrama yakın giderim cinsiyeti öğrenmek için hayırlısı bakalım
Havalianne__ canım sen de gidecektin bugün doktora yanlış hatırlamıyorsam ne yaptin
bilmem gerek yok devlete gidiyorum o zaman öğrenirim insallahCanım sen haftaya özele gitsen öğrenebilirsin
Kafam karışmış hahhaaBugün değil canım geçen haftaydı yandan kız dedi
Merak ediliyordu ya ondan herhaldeKafam karışmış hahhaa
Aslında cinsiyeti ne kadar öğrenirken o kadar iyi korkuyorum sanırım eşim çok istiyor çokça umutlu bilmiyorum k ben karmakarisikCanım sen haftaya özele gitsen öğrenebilirsin
Aslında cinsiyeti ne kadar öğrenirken o kadar iyi korkuyorum sanırım eşim çok istiyor çokça umutlu bilmiyorum k ben karmakarisik
He ya çok kötü bir durum eşim dışarda bekledi beni ben hemen girip çıkınca adama bı üzüntü coktuBende öyleydim canım, bi yandan çok heyecanlıydım bi yandan da korkardım
He ya çok kötü bir durum eşim dışarda bekledi beni ben hemen girip çıkınca adama bı üzüntü coktu
Rabbim nasip eder bizede inşallah bende de var üç prenses valla bende hiç anlamıyorum resimden nubdan filan siz bana erkek diyince umutlandık eşim soruyor ne diyorlar ne diyorlar diye doktorda erkek der insallahBen daha çok heyecanlıydım üç kızım var, buna ne diyecek acaba diye çok merak ediyordum umutluydum da aslında. Kese konumu, Nub, kafa yapısı, yüzük testi, çoğu belirtiler hep Erkekti. Ne bileyim yine içimde bi umut var, bacak arasını görüp demedi ya
Rabbim nasip eder bizede inşallah bende de var üç prenses valla bende hiç anlamıyorum resimden nubdan filan siz bana erkek diyince umutlandık eşim soruyor ne diyorlar ne diyorlar diye doktorda erkek der insallah
Anladım canımAslında cinsiyeti ne kadar öğrenirken o kadar iyi korkuyorum sanırım eşim çok istiyor çokça umutlu bilmiyorum k ben karmakarisik
Mrb Cnm bacak arasini gormediyse benzetme yapiyolar kesin kiz demediyse bana ikili teste kiza benziyo dediler 18 haftam erkek cikti kesin dedi organi gordu banada gosterdi beta hcg 87 cikmisti ikili testte anladimki kesin organi gormeden emin olmamak lazimBen daha çok heyecanlıydım üç kızım var, buna ne diyecek acaba diye çok merak ediyordum umutluydum da aslında. Kese konumu, Nub, kafa yapısı, yüzük testi, çoğu belirtiler hep Erkekti. Ne bileyim yine içimde bi umut var, bacak arasını görüp demedi ya
Cok gecmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşallah sag salim vaktiyle dogar bebegin ikinizde sag salim evinize dönersiniz. Rabbim evlatlarına bagıslasın seniKızlar hayırlısını dileyin bende erkek olsun diye cok dua ettim şükür erkek ama hamileligim cok sıkıntili geciyor plesenta previya yim 2 ay kanamam sürdu simdi yatiyorum 2 kizim var onlara bile bakamiyorum doktorlar riskli kanamali olur hem anne hem bebek hayati tehlike var dediler heran erken dogum riski var 2 aydir hergun agliyorum bana bisey olursa kizlarm napar diye yeterki oglum olsun herzoruga katlanirim Allahim dedim hayirlisini dileyin yarim dua etmeyin benim gibi
Çok geçmiş olsun. Rabbim oğlunu sana seni kızlarına bağışlasın. Sağsalim kucağına al inş. Sende yumurtlama takip mi yaptın cnmKızlar hayırlısını dileyin bende erkek olsun diye cok dua ettim şükür erkek ama hamileligim cok sıkıntili geciyor plesenta previya yim 2 ay kanamam sürdu simdi yatiyorum 2 kizim var onlara bile bakamiyorum doktorlar riskli kanamali olur hem anne hem bebek hayati tehlike var dediler heran erken dogum riski var 2 aydir hergun agliyorum bana bisey olursa kizlarm napar diye yeterki oglum olsun herzoruga katlanirim Allahim dedim hayirlisini dileyin yarim dua etmeyin benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?