Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Canım iki hafta üst üste gittim, baktı yandan kıza benziyor dedi haftaya gel teyit edelim dedi. Bende haftaya gittim yandan kız dedi, bacak arası boş mu dedim oda o pozisyona gelmiyor gelse bakacam dedi, yok kız bu dedi.

Canım iki hafta üst üste gittim, baktı yandan kıza benziyor dedi haftaya gel teyit edelim dedi. Bende haftaya gittim yandan kız dedi, bacak arası boş mu dedim oda o pozisyona gelmiyor gelse bakacam dedi, yok kız bu dedi.
Banada ikilide kiza benziyo dedi radyolog neye bakti bilmiyorum buhafta gittim bidaha 18 olmusum direk erkek dedi doktorum gosterdi bana organini bacak arasini gormeden insanin ici rahat etmiyo bidaki gidisinde belki netlesir

Kizlar buda gorumcemin bebegi benden bir ay kucuk bebegi oda deli gibi kiz istiyo cunku iki oglu var bi bskabilirmi anliyan arkadaslar

Eklentiler

• 9AC1622E-3992-44AF-8898-687D3A936FD8.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 85
Rabbim saglik sihhat versin inşaallah plesenta previya ne demek oluyo acaba Canım

Cyclo progynova vermiş Dr. sadece beyaz olanlarını iç dedi ama bende işin bitkisel tarafına daha çok inanıyorum. hafta sonu aktarı bir ziyaret etmem lazım
Merhaba bu ilacin beyazlarini sadece kullanmissinz sanirim kirmizilarini kullanmamissiniz. Acaba beyazarini kullandiktan sonra ara verip ilacin etkisi ile adet gordunuz mu

Kizlar bizde kan uyusmazligi var kimisi hamile iken igne yapilmasini söylüyor kimisi dogumdan sonra bilgisi tecrubesi olan var mi gerci daha gebelik yok bende

Sezeryan riskli olur kanamali plesenta ayrilirsa erken dogum riski bisürü riski var
Öncelik sağlık ya yemin ediyorum. Sağlık olmasa cinsiyetin hiçbir önemi kalmıyor. Şükretmek lazım. Rabbim sana yar ve yardımcı olsun inş çocuğunu sana bağışlasın. İkinizin de doğumdan sağlıklı çıkmasını nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…