- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.541
Mrb Cnm bacak arasini gormediyse benzetme yapiyolar kesin kiz demediyse bana ikili teste kiza benziyo dediler 18 haftam erkek cikti kesin dedi organi gordu banada gosterdi beta hcg 87 cikmisti ikili testte anladimki kesin organi gormeden emin olmamak lazim
Banada ikilide kiza benziyo dedi radyolog neye bakti bilmiyorum buhafta gittim bidaha 18 olmusum direk erkek dedi doktorum gosterdi bana organini bacak arasini gormeden insanin ici rahat etmiyo bidaki gidisinde belki netlesirCanım iki hafta üst üste gittim, baktı yandan kıza benziyor dedi haftaya gel teyit edelim dedi. Bende haftaya gittim yandan kız dedi, bacak arası boş mu dedim oda o pozisyona gelmiyor gelse bakacam dedi, yok kız bu dedi.
Kıza benziyor canımKizlar buda gorumcemin bebegi benden bir ay kucuk bebegi oda deli gibi kiz istiyo cunku iki oglu var bi bskabilirmi anliyan arkadaslar
Kizlar buda gorumcemin bebegi benden bir ay kucuk bebegi oda deli gibi kiz istiyo cunku iki oglu var bi bskabilirmi anliyan arkadaslar
Rabbim saglik sihhat versin inşaallah plesenta previya ne demek oluyo acaba CanımKızlar hayırlısını dileyin bende erkek olsun diye cok dua ettim şükür erkek ama hamileligim cok sıkıntili geciyor plesenta previya yim 2 ay kanamam sürdu simdi yatiyorum 2 kizim var onlara bile bakamiyorum doktorlar riskli kanamali olur hem anne hem bebek hayati tehlike var dediler heran erken dogum riski var 2 aydir hergun agliyorum bana bisey olursa kizlarm napar diye yeterki oglum olsun herzoruga katlanirim Allahim dedim hayirlisini dileyin yarim dua etmeyin benim gibi
Amin insallah bebegin plesantasinin yani eşinin rahim agzina yerlesmesiRabbim saglik sihhat versin inşaallah plesenta previya ne demek oluyo acaba Canım
yaa benim bebegimkide sol taraftaymis bende diyom dr niye ozellikle onu soyledi diye demekki onemliymisAmin insallah bebegin plesantasinin yani eşinin rahim agzina yerlesmesi
Geçmiş olsun canım rabbim kolaylık verir inşallah doğumda sakıncası oluyor mu acaba doktor bilgi verdi miAmin insallah bebegin plesantasinin yani eşinin rahim agzina yerlesmesi
Benim üç kizdada ikili teste gidince söylemişlerdi ya bu sefer ki gıcıklık yaptı gıcık işte ne olacak sen benim bebisin resmini baktın mı neye benzetti canimAnladım canım
Devlette çok geç ve genellikle kesin olmayarak söylüyorlar diye dedim
Merhaba bu ilacin beyazlarini sadece kullanmissinz sanirim kirmizilarini kullanmamissiniz. Acaba beyazarini kullandiktan sonra ara verip ilacin etkisi ile adet gordunuz muCyclo progynova vermiş Dr. sadece beyaz olanlarını iç dedi ama bende işin bitkisel tarafına daha çok inanıyorum. hafta sonu aktarı bir ziyaret etmem lazım
Sezeryan riskli olur kanamali plesenta ayrilirsa erken dogum riski bisürü riski varGeçmiş olsun canım rabbim kolaylık verir inşallah doğumda sakıncası oluyor mu acaba doktor bilgi verdi mi
Öncelik sağlık ya yemin ediyorum. Sağlık olmasa cinsiyetin hiçbir önemi kalmıyor. Şükretmek lazım. Rabbim sana yar ve yardımcı olsun inş çocuğunu sana bağışlasın. İkinizin de doğumdan sağlıklı çıkmasını nasip etsin inşallahSezeryan riskli olur kanamali plesenta ayrilirsa erken dogum riski bisürü riski var
Canım ben hamileyken diye biliyorum ama bunu bir doktora sorsan iyi edersin benceKizlar bizde kan uyusmazligi var kimisi hamile iken igne yapilmasini söylüyor kimisi dogumdan sonra bilgisi tecrubesi olan var mi gerci daha gebelik yok bende
Canım doktorun kimSezeryan riskli olur kanamali plesenta ayrilirsa erken dogum riski bisürü riski var
Ben konyadayim. Prof Ali acarCanım doktorun kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?