- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.721
Anladım canım vücudunu takip etmemismiydinBen acele ettim canım daha doğrusu benim 1 buçuk gün pik oluyordu sonra çatlıyordu hamile kaldığım ay 2 gün pik kaldı ben gece çatlar diye birlikte olduk sıvı alımına dikkat fazla etmemiştim açıkcası test eşit gibi geldi ertesi gün bi yaptım hala pikti akşam silikleşince ikinci ilişkiye girdik yani iki gün birliktelik oldu birinci ilişki pikken oldu ikinci eşitken oldu ama ilk geceki ilişkiden spermler içerde kaldığı için muhtemelen çatladığında o tuttu ikinci gecekinin bi anlamı kalmadı hemde ilişki perhizi bozuldu
Ya belki çok kere anlatmışsınızdır eminim ama bir kere daha rica etsem paylaşabilir misiniz yöntemleri .Deneme yapacak arkadaşlar lütfen acele etmeyin
Eşlerinize en az 3 ay takviye aldırın
Ve vücudunuzu iyi tanıyın
Ne zaman testleriniz pik oluyor ne kadar sürede siliniyor bunu az çok anlamaya çalışın
Ve test yaparken lütfen uyulması gereken kuralları takip edin en doğru sonucu almak için
Bu iş sabır işi emek işi ama ultrasonda erkek dediklerinde gerçekten değmiş diyeceksiniz
Sadece nolur acele etmeyin yöntemi iyice anlayıp öyle uygulayın
Insallah tuturmussunuzdur ben pes etmedim tabiki hala devam edecem adet duzensizligim oldugu aylatda cok gec yumurtluyodum haliyle zaten ilk ovulasyon testini ocAk ayinda kesfettim yapmaya basladim o zamanda cok karisik. Oldu yumurtlamayi cok gec gordum denedik ama tutmadi bu bnm ikinci denemem yarin sabah bitane daha yapacam hastaneye gidebilseydim bnm icin vok super olacakti sma iste randevu olmadigi icin daha oda belli degilDaha erken takibe devam et bence sen bende senin gibiydim 18. Gün gördüm yani dün sabah t koyuydu aksam baktım c den silik oldu dun aksami degerlendirdik bakalım ne olacak. Bu arada 3 ay takip yaptım ilk ay 15. İkinci ay 13. Gün gördüm yumurtlamayı bu ay gecikince bi stres oldum ama olsu çok şükür sen de takibe devam et bence
Yapiyorum canm ama hep ogleden sonra yapiyorum acaba ordami yanlislik yapiyorum sivi aliminida en fazla 2 bucuk saat oncesinden kesiyorum esimde bi ara keciboynuzu cok tuketiyodu ama bu ay cok sogumus ondan hic yemiyor ben netten ona çakşır suyu siparis verdimm kac gundur onu bekliyorum o gelse ona baslayacakCanım sen bu ay testlerini düzenli yapmaya devam et
Çatlama olmazsa bi dahaki aya düzgün bi doktora git
Testlerini öğlen 11-12-1 gibi yap en az 3 saat hiç sıvı almadan ve tuvalete gitmeden beklemiş idrarın olsun
Eşinde keçi boynuzu özütü içsin hergün bir kaşık
Etmiştim aslında 3. Takibimdi ama yaptığım iki ay 1 buçuk gün pik sürmüştü hamile kaldığım ay 2 gün sürdü sabırla testleri yapıcaksın pik gördüğün zaman testleri 3 saatte bi tekrarlıycaksn eşitliği gördün mü hemen denemede bulunmıyacaksın 3 saat sonra sıvı alımına dikkat edip bi daha yapıcaksın oda eşit çıkarsa öyle ilişkiye gireceksin bunları çok iyi anlamış oldum eşim test işinden çok sıkıldğı için beni panikletti birazda ama 3.de asla ona bırakmam uygun olduğu zamanı beklerimAnladım canım vücudunu takip etmemismiydin
Bu ayı es geç lütfen 3 kızın var sonra niye yaptım yada niye ertelemedim deme Rabbim evlatlarımıza sağlık versin ama 4. Bi kız duygusu şok yaratacak ne kadar sağlıklı olsun desekte erkeğide tatmak istiyoruzEvet ilk defa kullaniyorum
Senin kaçıncı kızın canım benim bundan sonra bir umudum daha var ama inşallah onda nasip olur hele bu kızı bi doğurayım büyüteyimdeIkimiz ayni tuzaga dusmusuz canim benimkide testim hafif acilir gibi olmustu cunku sivi aliminada dikkat etmemistim sabah test yaptim ki oda ne iki kopkoyu cizgi
Hoş geldin aramızaMrhaba hanımlar bn yeni katıldım bnde dünyalar güzeli 2 kiz annesiyim tanismak istyep konusmak sohbet etmek isterim hepinizle
Benim bebegimde 17.haftaya kadar böyle yatiyordu erkekKızlar benimse ilk başta sırtı dönüktü bebeğim doktor kıza benziyor dedi kontrole gittim tekrardan yine sırtı dönük dedi daha sonra kız dedi sonra emin misiniz hocam dedim evet dedi sizce erkek olma ihtimali varmıdır? genelde diyorlar doktorlar sırtı yada poposu dönük bebeklere kız diyorlar siz ne diyorsunuz bu duruma kızlar ?
Kiz hic demediler 15 haftada kesin degil ama erkege benziyor demisti 17 de devlete gittim oda kesin degil erkekge benziyor demistiPeki size hiç kız dedi mi ? Yani bende kıza yönük hiçbir belirti olmadıda ..
Basta kiz diyip erkeğe dönen cok var ama erkek diyip kiz olan daha az oranda insallh gonlundeki nasip olurAnladım benim bebeğimede sırtı dönük dedi sonrada kız dedi şüphe içinde kaldım
Amin canım cümlemizinBasta kiz diyip erkeğe dönen cok var ama erkek diyip kiz olan daha az oranda insallh gonlundeki nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?